Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

Srijeda, 1. lipnja 2011., 11:00h

 
 
Moja predraga kćeri, ponovno si bila na ispitu u Moje Najsvetije Ime, kako bi zastranila od Istine. Ovo će biti redovita pojava, jer neće proći ni dan, a da te prevarant ne pokuša zaustaviti i odvući od ove zadaće stavljajući sumnje u tvoj um. 
Ne smiješ gledati na poruke drugih vidjelaca ili slušati bilo koga drugog tko kaže da dolazi u Moje Ime, ako ti daju poruku koja je suprotna od Riječi koju primaš od Mene.
Moja kćeri, Moja proročanstva su ti jasno priopćena. Sotona će te nastavljati slamati i nanositi ti bol kada to najmanje očekuješ. Budi na oprezu cijelo vrijeme. Dani Mog ljubljenog Namjesnika sada su odbrojani. Napustit će Vatikan prije nego se Upozorenje dogodi. Vjeruj u Mene. Slušaj Me. Sada dobro napreduješ. Ali nikada ne skidaj pogled s Mene. 
Ipak, nemoj se bojati živjeti život normalno, s molitvom i odanosti prema Meni kao potpunim i važnim dijelom. Osigurat ću da od sada nisi sama u ovoj zadaći i da samo oni koje Ja usmjerim imaju bilo kakav utjecaj na tvoju moć rasuđivanja.
Vjerujte Mi kada kažem da sotona neće uspjeti ometati Moje Riječi niti će uprljati ove poruke koje primaš od Mene. To se neće dogoditi ovog puta, jer ova misija je najvažniji i nudi ti se svaka zaštita, Moja kćeri. Ako se ikada osjetiš zabrinutom zbog bilo koje poruke, jednostavno Me zamoli za odgovor i bit će ti dan. Nemoj pitati druge za njihova promišljanja, jer nisu sposobni objašnjavati Moju Božju Riječ.
Nemoj se nikada zapetljati s porukama drugih vidjelaca. To je vrlo važno, jer će štetiti tvojoj zadaći. 
Do sada si se uvjerila da sam Ja, tvoj Spasitelj i Kralj čovječanstva, na Vlasti. Nijedan čovjek neće okaljati Moju Riječ. Nikada. Budi zahvalna što ti je pružen dar prorokovanja i slušaj Me cijelo vrijeme. Nikada Me nemoj uvrijediti sumnjom. Ta vremena su daleko iza tebe. Traži Me poniznošću u svom srcu i duši. Budi tiha kada se Moja Riječ izruguje, napada, niječe, proturječi i dovodi u pitanje, jer nije na tebi da odgovoriš za Mene. Naučit ćeš još puno toga od Mene, Moja kćeri, ako sjedneš i poslušaš Mene. Ulijevam u tvoj um dar pronicljivosti. Prihvati ovaj dar. Ne sumnjaj. Raduj se sa Mnom.
Ovo je vrlo važan zadatak, potpuno drukčiji od svega što sam poslao čovječanstvu još od ranih proroka. Ljudski govoreći, potrebna je snaga sa tvoje strane. Ono što je sada važno jest da jednostavno razgovaraš sa Mnom kroz molitvu, klanjanje i Svete Sakramente. Sve drugo mora biti ostavljeno izvan ovoga. Tvoja obitelj je važna cijelo vrijeme. Sve izvan ovih dvaju čimbenika spada u mnogo nižu skupinu. Pokušaj se opustiti i osjetiti Moju Ljubav. Nemoj gubiti dragocjeno vrijeme brinući. Samo Mi se pridruži u potpunom zajedništvu i bit ćeš sigurna od povreda. Volim te, Moja kćeri, i vjerujem ti.
 
 
Tvoj odani Spasitelj i Učitelj 
Isus Krist

Subota, 4. lipnja 2011., 17:00h

 
 
Moja predraga kćeri, obraćenje se širi svijetom kao izravna posljedica Mojih poruka koje su tebi dane. Raduj se, jer sam ti rekao da će Moja Riječ, kada se čita, zapaliti sve duše, uključujući one slabe duše grješnika. Kada sam dao Moju Riječ svijetu tisućama godina prije Mojim Apostolima, izvršili su veliki utjecaj na čovječanstvo. Danas, osim od sljedbenika Boga Vječnog Oca i Mene, Njegovog Sina, Isusa Krista, mnogo od onoga što je poučavano je nažalost zaboravljeno.
Moja kćeri, Moje obraćanje ljudima preko tebe je pokušaj da pojednostavim Moja Učenja. Još važnije, razlog zbog kojeg sada govorim jest da podsjetim, naučim i usadim Moju Najsvetiju Riječ u umove Moje djece tako da mogu biti spašeni iz pandži sotone.
Moja kćeri, tvoju sam dušu ispunio moću pronicljivosti Darom Duha Svetoga. Ova moć ti je dana ne samo da možeš shvatiti ove poruke, nego ti otkrivaju i zlo grijeha. Sada, kada svjedočiš grijehu, osjećaš se toliko mučno da se osjećaš uzrujano. Sada ti pružam okus onoga što Ja trpim kada vidim Moju djecu zaraženu grijehom.
Mnogi od onih koje vidiš u svakodnevnom životu, preko medija, filmova i na televiziji zbunjuju te. Grijeh, kada je prisutan u duši, očituje se na način koji je lako vidjeti preko određenih znakova. Ti, Moja kćeri, možeš sada preko Mojih Milosti odmah primijetiti grijeh u nekome. Prvi znak koji ćeš vidjeti je oholost i ponos gdje jedan čovjek smatra sebe važnijim od drugog. Drugi znakovi koji su ti predstavljeni dolaze iz grijeha taštine i pohlepe.
Jedan od najraširenijih grijeha u današnjem svijetu jest spolna izopačenost. Kada se predstavlja svijetu, uvijek će biti prerušena humorom. To je pametan način da se uvjeri druge kako je to prirodni dio ljudske naravi. Vidiš, Moja kćeri, svaka osoba na svijetu voli se smijati i treba osjećaj za duhovitost koja je Dar Božji. Pa kada se seksualno nastrano ponašanje promiče, obično će se predstavljati da vas nasmije. Tada će poniziti ne samo žene, nego će i utjecati na mlađi naraštaj koji će prihvatiti zlo iskrivljeno ponašanje kao normalnu pop kulturu
Sotona voli vrbovati mlade duše. Pa koristi suvremena sredstva da bi ulovio ovu Moju dragu malu janjad. Oni, Moja mala djeca, nenamjerno će oponašati njihovo odvratno ponašanje koje će biti dalje poticano pritiskom vršnjaka.
 
Upozorenje onima u Glazbenoj Industriji
Upozoravam sada sve u glazbenoj, filmskoj i umjetničkoj industriji. Ako nastavite prljati Moju djecu bit ćete strogo kažnjeni. Vi, Moja zabludjela djeco, lutke ste u sotoninu arsenalu. Iskorištava vas najprije vas zavodeći privlačnošću bogatstva, slave i raskoši. Zatim napada vašu dušu. Nakon toga će vas odvući u dubine izopačenosti gdje će njegovi demoni ući u vaše tijelo kako bi mogli vršiti vlastita grozna djela požude i seksualne izopačenosti. Cijelo vrijeme ćete misliti da je to samo bezopasna zabava. Zar ne znate da vam kradu duše? Zar vas nije briga? Zar ne shvaćate da ako počinite ova djela bestidne spolne izopačenosti bit ćete zauvijek izgubljeni? Dok oduševljeno žudite za još više zabave kada vas posljednje djelo više ne uzbuđuje, postat ćete nezasitni. Poslije toga će te sami sebe uništiti. Što mislite zašto mnogi od vas, koji žive u ovoj lažnoj slici kulture zvijezda, počine samoubojstvo? Predoziraju se? Osjećaju se depresivno. Razdire li vam očaj srca? Zar ne znate da sotona želi što prije vašu dušu? Što prije umrete u smrtnom grijehu, brže će sotona ukrasti vašu dušu od Boga, Svemogućeg Oca, vašeg Stvoritelja. 
Teško je za Moju djecu koji su uhvaćeni u ovu laž da to shvate. Ali gledajte na to ovako. Čak i kada ste u grijehu, i dalje je svjetlo Boga prisutno u vama. Mnogi grješnici i bezbošci to ne shvaćaju. I dalje se putanjom grijeha spuštaju prema paklu. A ipak, samo ih svjetlo Boga drži duševno zdravim. Bez Božjeg svjetla ova Zemlja bi bila u tami. Ova tama, jednom doživljena će vas ispunjati strahom. Vaši grješni postupci neće vam samo biti odbojni, nego ćete željeti pobjeći i sakriti se. Jer čak i tada, kada bi vam se Božje svjetlo odjednom pokazalo, ne bi mogli izdržati bljesak ili moć.
Bez Božjeg Svjetla postoji samo potpuna tama duše. Moja djeco, budući da do sada nikada niste morali biti bez svjetla, ne biste mogli preživjeti ako i kada bi ovo svjetlo nestalo.
 
Njegujte vašu dušu, to je sve što ćete ponijeti sa sobom u slijedeći život
Upozorenje će vam dati naslutiti kakav će biti taj osjećaj. Ako biste bili u smrtnom grijehu tijekom Upozorenja, ne bojte se, jer to je samo to. Upozorenje. Nažalost, tako će sablažnjivi biti vaši grijesi kada ih vidite u njihovom sirovom i ružnom stanju, da bi mogli imati fizički utjecaj na vas, zaprepaštenjem. Nemojte čekati do tada. Učinite sada nešto sa svojim duhovnim životom. Razmislite o dostojanstvu vaše duše. Njegujte svoju dušu, jer to je sve što ćete ponijeti sa sobom u slijedeći život. Vaše tijelo nema takvoga značaja. Međutim, ako koristite svoje tijelo, koje vam je dao Bog Svemogući Otac kao dar, na grješan način tako da prouzročite grijeh drugih, vaše će tijelo uzrokovati pad vaše duše.
Moja djeco, mislite na buduću sreću. Jer vaše je vrijeme na Zemlji samo dio vremena kojeg ćete doživjeti u svojem postojanju. Nebriga za vašu dušu jamčit će vam usamljenu napuštenost u paklu u kojem ne postoji nikakav život, već samo vječna bol i mučenje.
 
Svakog dana milijuni lebde brzo prema vratima pakla.
Svakog dana milijuni duša, u trenutku smrti, plutaju brzo prema vratima pakla. Moćni ljudi, vođe, bogati, siromašni, pjevači, glumci, teroristi, ubojice, silovatelji i oni koji su počinili pobačaje. Jedan zajednički nazivnik kojeg svi dijele jest ovo. Nitko od njih nije vjerovao da pakao postoji.
 
 
Vaš ljubljeni Spasitelj i Učitelj
Isus Krist
 
Nedjelja, 5. lipnja 2011., 16:30h
 
 
Moja predraga kćeri, vrijeme se bliži. Upozorenje je sada blizu. S velikom ti tugom moram reći da mnoge duše neće slušati ove poruke o Upozorenju. Moje Riječi nemaju odjeka. Zašto ne žele slušati? Ne samo da im dajem Moj veliki Dar Milosrđa kada ću izliti Moje Milosti širom svijeta, nego ih također pokušavam pripremiti za ovaj događaj. Mnogi milijuni grješnika radovat će se kada im bude pokazano Moje veliko Milosrđe. Drugi neće dobiti priliku da se na vrijeme otkupe, jer će umrijeti od zaprepaštenosti.
Moja kćeri, moraš učiniti sve što možeš kako bi upozorila svijet. Jer će ovaj veliki događaj sve zaprepastiti. Vidjet će velike znakove na nebu prije nego se Upozorenje dogodi. Zvijezde će se sudariti takvim udarom da će ljudi pomiješati osobitost koju vide na nebu s katastrofom. Sraz kometa imat će za posljedicu veliko crveno nebo i znak Moga Križa svi će vidjeti širom svijeta. Mnogi će biti zastrašeni. Ali Ja kažem, radujte se, jer ćete po prvi put u svojim životima vidjeti istinski Božji Znak koji predstavlja velike novosti za grješnike posvuda
Kada vidite Moj Križ, tada ćete znati da je Moje Veliko Milosrđe svima dano, Moja draga djeco. Jer sam zbog duboke trajne Ljubavi koju imam za vas svojevoljno umro na Križu da vas spasim. Kada vidite križeve na nebu tijekom Upozorenja, znat ćete da je to znak Moje Ljubavi prema vama.
Molite, Moji odani sljedbenici, da se vaša braća i sestre također raduju kada im se pokaže dokaz Mojeg postojanja. Molite da prihvate, da je ovo prilika da postignu otkupljenje u Mojim Očima. Da ovaj veliki čin Milosrđa spasi njihove duše, ako Mi dopuste da im pomognem.
 
Bit će vam pokazano kako je to umrijeti u smrtnom grijehu
Upozorenje će biti pročišćavajuće iskustvo za sve vas. Dijelom bi moglo biti neugodno, osobito za one u teškom grijehu. Jer će vam po prvi put biti pokazano kakav je to osjećaj kada Božje Svjetlo nestane iz vašeg života. Vaše će duše osjetiti napuštenost koju osjećaju oni koji umru u smrtnom grijehu. Te jadne duše koje su prekasno zamolile Boga da im oprosti za grijehe. Zapamtite, važno je da vam dopustim da osjetite prazninu duše. Jer samo tada ćete konačno shvatiti da ćete bez Božjeg Svjetla u vašim dušama prestati osjećati bilo što. Vaša duša i tijelo bit će samo prazne posude. Čak i grješnici osjećaju Božje Svjetlo, jer je On prisutan u svakome od svoje djece na zemlji. Ali kada umrete u smrtnom grijehu, ovo Svjetlo više ne postoji.
Pripremite se sada za ovaj veliki događaj. Spasite duše dok možete. Jer tek kada vas Božje Svjetlo napusti konačno ćete shvatiti prazninu, jalovost i tamu koju sotona nudi, punu muke i užasa.
Obnovite svoje duše. Radujte se sada, jer će vas Upozorenje spasiti i dovesti vas bliže Mom Svetom Srcu.  Dočekajte dobrodošlicom Upozorenje. Jer tada će vam biti dan dokaz Vječnog Života, a znate koliko je to važno.
 
 
Vaš ljubljeni Spasitelj
Isus Krist
Kralj čovječanstva

Ponedjeljak, 6. lipnja 2011., 10:30h

 
 
Moja predraga kćeri, budi jaka sada. Sadržaj Mojih poruka kod tebe izaziva strah kojem ne smiješ podleći. Ponekad se osjećaš usamljeno u svojoj zadaći, a ipak Ja sam s tobom svaki dan i nisam daleko. Kao što sam ti prije rekao, Moje poruke neće uvijek donijeti radost dušama. Međutim, vjernici će shvatiti da je ova kazna nužna kako bi pomogla pročistiti svijet.
Znam, teško je prihvatiti sadržaj ponekad, ali moraš Mi potpuno vjerovati. Ponovno te upućujem da ne surađuješ s onim Mojim vjernicima koji osporavaju, analiziraju ili traže rupe u Mojoj Svetoj Riječi. Jer ni ti, ni te duše nemate ovlaštenje za to. Moraš Me slušati sada. Pusti one koji nastavljaju  prezirati i prokazivati Moju Riječ da to čine, jer to više nije tvoja briga. Da, naravno, bit će ti zamjerano kada proglašavaš Moju Riječ. Ne obaziri se na one koji se pokušavaju boriti s tobom. Premalo je vremena da bi ga trošila na takva ometanja. Ljudi za koje se trebaš brinuti su Moja jadna djeca koja imaju nedostatak vjere ili koja ne poznaju Mene ili Mog Vječnog Oca. Oni su ti koji Me najviše brinu.
Pa dok oni dobronamjerni kršćani, koji će uvijek pokušati proniknuti u Moju Riječ,  posvećuju svoje vrijeme razlaganju umjesto jednostavno da slijede Moja Učenja i mole za svoju jadnu braću i sestre, dragocjeno se vrijeme troši. 
Moja kćeri, reci svijetu da će naviještene ekološke promjene sada pogoditi zemlju. Sve će sada započeti. Toliko mnogo. Tako brzo. Sve zato što grješnici zatvaraju oči prema riječi Boga Oca, zarobljeni u svojim opačinama.
 
Vjernici, ne bojte se
Molite sada, vjernici. Nemojte se bojati. Ponudit ću vam Moju Božansku zaštitu u svako doba, čak i kada ste ismijavani u Moje Ime. Molitva će vam dati snagu i hrabrost sada kada zli i njegovi sluge truju Moju djecu. Počujte me sada kada njihova gnusna, ratna zlodjela prema čovječanstvu dođu do vrhunca putem terorizma, monopola nad svjetskim valutama i trovanja zemlje namjernim zagađivanjem. Bijes Boga Oca će se sada spustiti i to brzo. Molitva mora biti provođena u skupinama širom svijeta jer će pomoći izbjeći neke od ovih događaja. 
Molite sada za Mog voljenog Papu Benedikta. On je okružen vrlo moćnim neprijateljima Boga. Nezasitni su za moću i nadzorom nad Mojom Crkvom. Molitva može pomoći odgoditi njegov skori odlazak kada će biti prisiljen napustiti Vatikan kako je naviješteno. Molite, molite, molite za ovo razdoblje, jer bit će najmračnije koje je ikad zadesilo Moje svete sluge, biskupe, kardinale i sve Moje istinske sljedbenike. Ključevi Rima će sada biti vraćeni natrag Bogu Svemogućem Ocu.
Došlo je vrijeme za bitku protiv sotone i njegovih zlih sljedbenika. Prema njihovim pokušajima da namjerno unište čovječanstvo odnosit će se najstrože, jer će trpjeti veliku patnju zbog svojih zlodjela. 
Ustanite sada, Moja djeco. Na prvo mjesto stavite vjeru, povjerenje i odanost prema Meni. Svakodnevna molitva, Misa i Euharistija pomoći će Meni, i Mom Ocu, da iskorijenimo zlo. Slijedite Me. Uzmite Moj Kalež. Jer kada to učinite, uživat ćete Vječni Život.
 
 
Vaš ljubljeni Spasitelj
Kralj Čovječanstva
Isus Krist
 
Utorak, 7. lipnja 2011., 14:45h
 
 
Moje dijete, ovi posljednji dani nisu bili laki. Kada slušaš Mog Sina, to je sve što je važno. Molim te, ne dopusti da sumnje ili strahovi uđu u tvoje srce na ovom stupnju, jer kada se to dogodi, prevarant je na djelu. 
Otvori srce da dopustiš milostima da preplave tvoju dušu, kako bi postala bliža Mom Presvetom Sinu. Sada si blizu svojoj Blaženoj Majci koja te podržava i vodi cijelo vrijeme. Ovaj dio tvoje misije je prilično težak, ali zapamti da obavljanje zadaće za Mog Sina nikada nije lagano. Postat ćeš jača, usprkos svojoj neodlučnosti, jer i dalje slijediš Njegove upute, što je dobro. Moli sada za svu Moju izgubljenu djecu, jer su bez Ljubavi, prave Ljubavi koju im nudi Moj Sin. Ta Ljubav je njihovo spasenje. Molim te da ponudiš sve svoje molitve za ove jadne izgubljene duše. 
Idi sada u miru i nastavi cijelo vrijeme činiti ono što te Moj Sin traži. 
 
 
Tvoja Blažena Majka
Marija Kraljica Neba

Utorak, 7. lipnja 2011., 15:15h

 
Moja predraga kćeri, patila si zbog toga, jer te prevarant muči. Moraš snažno moliti da odoliš njegovim napadima. Potpuno Mi vjeruj i dopusti da Ja to riješim. Umjesto toga se nerviraš, a trebaš Mi ponuditi ovu patnju s radošću u srcu. Ako se budeš stalno podsjećala da ove patnje dolaze, jer si u zajedništvu sa Mnom i da si istinski blagoslovljena kao odabrana duša, drugačije ćeš se osjećati. 
Mnogi Moji sljedbenici sada počinju shvaćati što se događa u svijetu, i pomoću Milosti Duha Svetoga ustaju na izazov branjenja Moje Riječi. Ova vojska vjernih postat će jača i neustrašivo će voditi grješnike prema Spasenju.
Moj Sveti Namjesnik, Papa Benedikt treba vaše molitve. Molite za njega svaki dan, jer treba zaštitu na svakoj razini da prođe mučenje koje mu predstoji. Važno je da Moji sljedbenici budu na oprezu zbog bilo kojeg drugog pape koji bi mogao doći, jer on neće biti od Boga. Molim te da pozoveš sve Moje svete sluge da se pripreme na grozne promjene, najstrašnije s kojima će se morati suočiti u svojoj svećeničkoj službi. Bit će potrebna velika hrabrost da stanete uz Istinu Mojih Učenja. Toliko mnogo Mojih svetih slugu je slijepo za obećanja koja sam dao kada sam rekao da ću se Ja ponovno vratiti. Kada su mislili da će to biti? Toliko su navikli na ponavljanje Mojih Učenja da su zaboravili da mogu svjedočiti ovim događajima bilo kada i, možda, čak i u svom životnom vijeku? Jer to je jedan od najvećih izazova danas.
Ako sam poslao proroke u svijet prije nekoliko tisuća godina, onda bih ih, naravno, poslao ponovno u razdoblju kada bi trebalo pripremiti svijet za Moj ponovni Dolazak. 
Probudite se za poučavanje kojim poučavate svoje zajednice. Shvatite da sam Ja taj koji vam sada govori. Mnogi će doći u Moje Ime, ali samo neki će govoriti Istinu. Ova poruka dolazi od Mene, vašeg Boga Spasitelja. Molite za pronicljivost da prepoznate Moj Istinski Glas kada vam se da. Otvorite sada svoja srca i slušajte ono što vam imam za reći. Obavještavam vas da je došlo vrijeme da vam se proročanstva sadržana u Knjizi Otkrivenja razotkriju. 
Vi, Moji voljeni sluge, morate se hrabro boriti s ljubavlju za Mene protiv prepreka koje postavlja prevarant i kojima će vas izazivati do kraja vaše ustrajnosti. Morate prepoznati da će vas lažni prorok uskoro zavoditi. Šarmirati vas. Uvjeravati vas da on predstavlja Istinu. Morate sada pokazati svoju vjernost Meni i Mom Vječnom Ocu. Molim vas da ne očajavate. Jer premda će vas ovi događaji zastrašiti i uznemiriti, budite vjerni i odani Meni.
Po prvi put u vašoj svećeničkoj službi vaša će vjera istinski biti iskušana. Ja sam Istina. Cijelo vrijeme slije Petrova Crkva je Moja Crkva. Ali kada ključevi budu ponovno vraćeni Bogu Ocu, što će se sada i dogoditi, Crkva postaje dio Mog Kraljevstva.Ja sam Istina. Cijelo vrijeme slijedite Istinu.
Molite Me sada za milosti potrebne da bi se vremenom osiguralo vaše uzdizanje nad prijevarom sotone. Inače će lažni prorok uhvatiti u zamku Moju voljenu djecu kroz svoje karizmatično  dopadljive načine. Na načine prevaranta s kojim je udružen. Sotona neće osvojiti Moju Crkvu, ako Moji sluge budu na oprezu zbog prijevare i vide što ona doista jest.  Od sotonske laži neće biti povratka, ako postanete umiješani i iskažete vjernost ovoj novoj gadosti!
Slušajte Me sada. Okrenite Mi se za vodstvo i posebne milosti koje se traže kako bi doveli natrag Moje stado Meni i Mom Nebeskom Ocu. Jer kada to učinite, darovat ću vam takve Milosti da neće proći dugo dok nađete snagu za branjenje Moje Riječi pod svaku cijenu.
Volim vas sve i žudim za vašom podrškom tijekom ovog Kraja Vremena.
 
 
Isus Krist
 
Srijeda, 16. lipnja 2011., 16:45h
 
 
Moja predraga kćeri, moram s tobom podijeliti osjećaje koji sada traju. Prvi je sreća, jer ću donijeti toliko milosti Mojoj djeci tijekom Prosvjetljenja Savjesti koje je blizu. A zatim tu su Moje Suze velike tuge za one koji su nesvjesni ovog događaja i koji nisu spremni. Moja će djeca trebati reći mnogim svojim prijateljima i obitelji o ovom događaju, kako bi se spasile njihove duše. Bez obzira da li se nasmiju i ismijavaju vaše tvrdnje, jer nakon toga će vam zahvaljivati. Recite im Istinu. Zamolite ih da otvore umove. Trebaju biti svjesni onoga čemu će svjedočiti, jer kada budu vidjeli Moj Križ na nebu, bit će pripremljeni. To je sve što trebaju shvatiti. Tada će prihvatiti nelagodu koju će podnositi kada im se pred očima bude vrtio njihov proživjeli život. Reci im da razmotre svoje živote i da se podsjete na bol koju su možda nanijeli svojoj braći i sestrama.
 
Širite Moju Riječ nakon Upozorenja
Moja djeco, čim se Upozorenje i obraćenje dogode, djelujte brzo u širenju Moje Najsvetije Riječi. Hitno je, jer je to ključno razdoblje. Tada će, preko djela Mojih voljenih sljedbenika, Moja djeca ostati na pravom putu. Bit će to vrijeme kada će molitva i obraćenje moći ublažiti utjecaj nereda koji će doći preko vladavine Antikrista i lažnog proroka.
Prihvatite Istinu onakvu kakva jest. Ne bojte se Istine. Prigrlite ju. Kada to učinite, bit ćete oslobođeni i vaše povjerenje u Mene omogućit će vam da dolično branite Moju Riječ. Strah će vas vraćati unatrag, Moja draga djeco. Hrabrost će osvajati duše. Vaša bitka u Moje Ime olakšat će Moju Patnju i donijeti Vječni Život tolikim mnogim dušama koje očajnički trebaju vašu pomoć.
Moja Ljubav prema vama, djeco, sve obuhvaća i nikada ne slabi u jačini. Moj je Križ težak, ali kada ga podignete s ljubavlju u vašim srcima vaš će teret biti lakši. Vi ste, Moji voljeni sljedbenici, svete sluge i laici, Moja buduća vojska koja će Mi pomoći poraziti sotonu. Molite sada za snagu da se suočite s izazovima vaše vjere. Vođenje primjerom i dar kojeg dajem svakom od vas koji Mi obeća vjernost, stvorit će trenutno obraćenje kada govorite Moju Najsvetiju Riječ. Zapamtite, Ja sam s vama cijelo vrijeme. Mnogi od vas koji su Mi bili blizu neko vrijeme sada će iskusiti jači osjećaj Duha Svetoga i moć pronicljivosti koja će vas iznenaditi. Prihvatite ovo kao jedan od najvećih darova danih danas čovjeku. Nisam darovao toliko milosti još od onda kada su Mojim Apostolima dani dragocjeni darovi preko Duha Svetoga.
Vi, Moji sljedbenici, uključujući Moje svete sluge, Moja su prava Crkva. Uz pomoć Boga Vječnog  Oca, Ja ću vas voditi da možete brže ići zajedno sa svom Mojom djecom prema Novom Raju koji vas sve očekuje.
 
 
Vaš ljubljeni Spasitelj Isus Krist
 
 
 
 
 
 
Srijeda, 8. lipnja 2011., 21:00h
 
 
Moja predraga kćeri, danas se radujem vjeri koju su pokazali Moji voljeni sljedbenici širom svijeta koji čuju Moj poziv preko ovih poruka. Radujem se zbog duboke vjere koju pokazuju Moja voljena djeca u svijetu koji Me odbija. Moja draga djeca, koja vjeruju u Mene, donose Mi Suze radosnice u vremenima tuge. Ne bih bio utješen da nije onih koji su Mi duboko odani. 
Moja djeca koja Me vole sada Me moraju slušati. Dopustite da vas zagrlim u Mome Naručju i da vam objasnim važnost vaše vjere. Vaša je vjera poput plamena u Mom Srcu koji nikada ne umire. Može zatreperiti povremeno, ali Ja ću vam usaditi snagu da ovaj plamen održite. Vi, Moja djeco Svjetla, ćete mučiti tamu, ali morate ostati zajedno kao jedan kako biste se borili protiv Antikrista.
 
Sotona ne može pobijediti, jer to je nemoguće
Uvijek shvatite ovu važnu činjenicu. On, prevarant, ne može i neće pobijediti, jer to je nemoguće. Stoga, morate uvijek prihvatiti da Moje Svjetlo i Svjetlo Mog Vječnog Oca nikada neće oslabiti. Jer to nije svjetlo koje će se ugasiti. Ali tama će privući one jadne duše koje će biti izmučene zbog nje. Ta jadna zabludjela djeca su u Mom Srcu i jednako Mi znače kao i vi. Kao i u svakoj obitelji, vi se morate brinuti za svoju tvrdoglavu braću i sestre. Nikada ih ne osuđujte, bez obzira na težinu njihovih grijeha. Vratite Mi ih natrag. Pričajte s njima. Molite Moje Božje Milosrđe za njih tako da mogu biti spašeni iz pandži zloga u trenutku smrti.
Vičite s brdskih vrhova. Podsjetite svakog na Istinu. Ne obazirite se na one koji vas ismijavaju. Ali kada objašnjavate Mojoj djeci koliko ih volim, nemojte im nametati vlastite stavove. Umjesto toga, jednostavno objasnite da su stvoreni od Boga Oca. Recite im da Me je poslao, svog jedinog Sina, da ih spasi. Da im dadne priliku da žive Vječni Život. I onda im reci da ih volim, i da sam s njima svake minute njihovog dana. Čak i kada svjedočim njihovom odbijanju i zlu koje čine drugima, još uvijek sam uz njih. Nadajući se da će Mi se vratiti i zamoliti Me za pomoć. Jer kada to učine, zagrlit ću ih sa Suzama radosti i olakšanja. Pomozite Mi da spasim te drage duše. Nemojte dopustiti da ih prevarant odvede od Mene. Oni su vaša obitelj. Moja Obitelj. Mi smo jedno. Samo jedna izgubljena duša je jedna previše.
Hvala vam, Moja voljena djeco. Znajte da sam sada s vama jače prisutan preko Duha Svetoga nego ikada u povijesti. Primite Me za ruku i hodajte sa Mnom prema Novom Raju na Zemlji koji će biti vaš Slavni Dom u budućnosti.
 
 
Vaš ljubljeni Spasitelj Isus Krist Kralj Milosrđa
 
 
Subota, 11. lipnja 2011., 15:30h
 
 
Moja ljubljena kćeri, bio je to još jedan tjedan kušnje gdje su  Moju Riječ, s jedne strane, prigrlili mnogi dok su je, u isto vrijeme, mnogi zanijekali kao potpunu obmanu. Zar nisu oni koji niječu Moju Riječ pročitali Istinu? Istinu sadržanu u Mojoj Svetoj Knjizi? Knjiga Otkrivenja dana je svoj Mojoj djeci da im pomogne shvatiti nemir, koji će biti uzrokovan, kako se ide prema kraju vremena, širenjem laži koje su stvorili sotona i njegovi demoni. Ako ne shvatite istinu sadržanu u Knjizi Otkrivenja, kako možete uopće shvatiti poruke koje vam donosim danas? 
Mislite li da bih vam okrenuo leđa i ostavio vas na milost sotoni i njegovoj zloj vojsci? Zar niste shvatili da bih vas pokušao upozoriti i zatim pomogao? 
Moje Veliko Milosrđe uništit će utjecaj koji sotona ima nad Mojom djecom. Ponovno dolazim da vas spasim iz njegovih pandži. Moj dar Upozorenja ublažit će užas koji bi se nastavio i dobio zamah da se to ne dogodi.
Razgovaram sada s tobom ne samo da te pripremim za ovo Veliko Djelo Milosrđa, već da bih te vodio kroz labirint uništenja koje smišlja zla skupina čiji je kralj zli. Moj duhovni utjecaj značajno će zaustaviti sotonina djela uništenja. Počujte Moju Riječ. Slijedite Moje upute. Vodite i podržavajte jedan drugog u svojoj vjeri i dat će vam se pomoć potrebna da se brzo slijedi put prema obećanjima koja sam vam dao.
Mnogi od vas, Moja draga djeco, bit ćete zastrašeni, ali molim vas ne dopustite da strah zaustavi Istinu. Sotona će koristiti strah da vas zaustavi u prihvaćanju Moje poruke Ljubavi. Mnogo onoga što vam govorim teško je sada shvatiti. Ali shvatite ovo. Bili biste izgubljeni da ne dođem sada i pokažem vam Istinu. Vidjeli bi koliko bi to bilo teško razdoblje za živjeti. Kao što sam vas prije pripremao preko Mojih proroka, tako ću vas pripremiti danas, preko ovog Glasnika, za vrijeme kada ću ponovno doći.
Ovo je dar rođen iz Moje duboke Ljubavi prema svoj Mojoj djeci, da se suoče s nadolazećim kraljevstvom Antikrista i njegovog saveznika varljivog lažnog  proroka koji će obmanuti Moju Crkvu na zemlji. 
Ostavite se svojih obrambenih stavova. Otvorite oči Istini. Danas vam je Moja Riječ dana samo da vas podsjeti na Istinu Mojih Učenja. Moje Sveto Pismo je Istina. Istina se odražava u Mom Svetom Pismu. Ako vas danas podsjećam na obećanja koja sam dao prije i na Put Spasenja, onda je to samo ponavljanje Moje Svete Riječi. Istina će uvijek ostati ista.
Nikada se ne može promijeniti ili prilagoditi da odgovara čovječanstvu. 
Dopustite Mi da vam pomognem shvatiti što se danas događa. Nemojte se ježiti od straha. Volim vas sve i jednostavno vam želim držati ruke i zaštititi vas, djeco. Moj je cilj osigurati da svatko od vas živi Život sa Mnom u Novom Raju na Zemlji.
 
 
Vaš uvijek ljubljeni Spasitelj
Isus Krist


Subota, 11. lipnja 2011., 22:00h

 
 
Moja predraga kćeri, s ljubavlju pričam s tobom večeras, jer će se vrlo brzo sve više Mojih dragih sljedbenika ujediniti kao jedan za borbu protiv prevaranta. Upravo sada on i bogate utjecajne skupine, iza kojih se skriva, smišljaju zadobiti što više nadzora nad vama, ali to ne možete vidjeti. 
Oni će biti zaustavljeni prije nego mislite. Mnogi od njih će se obratiti tijekom Upozorenja. To će toliko oslabiti  sotoninu Jednu Svjetsku Grupu da će se mnogi pitati kojim putem krenuti, tako će zbunjeni biti. Mnogi će Mi se tada vratiti, djeco, jer će tražiti otkupljenje.
Osveta, nadzor, moć i mržnja spojeni skupa stvaraju najveću prijetnju ljudskom opstanku. Upravlja se svim ratovima koje vidite da se događaju na Srednjem Istoku i dalje. Oni nisu slučajnost. Shvatite da toliko zemalja odjednom nije ustalo samo od sebe. Pomogla im je zla skupina u svim vladama. Onim vladama koje nadziru svijet. Ovi vođe na Srednjem Istoku uklanjaju se da bi ustupili mjesto „osloboditeljima“, onima koji proglašavaju pravdu i miroljubiva sredstva da bi pomogli Mojoj djeci. Ali to nije njihova namjera. Njihova je namjera nadzirati Moj voljeni narod Židove, koji su pod prijetnjom sa svih strana.
Svi će ovi događaji biti prekinuti Upozorenjem. Svi koji su umiješani u ovo sveopće zlo također će se morati suočiti sa Mnom kada im pokažem koliko su Me uvrijedili. Mnogi će pasti na koljena i moliti za Otkupljenje.
Moja djeco, ovo je vrlo važno, jer što se više grješnika posvuda, a posebno onih koji nadziru vaša sredstva za život, okrene Meni, veće će biti Moje Milosrđe. Molite da se obrate svi oni koji budu svjedočili Istini, kada tijekom Upozorenja shvate da ih volim.
Molitva, Moja djeco, je vrlo moćna. Kada se molite Bogu Ocu, u Moje Ime, za spasenje ovih i drugih duša, on vas neće odbiti.
Vaša odanost Meni i svakodnevna molitva hitno su potrebne da popusti stisak koji sotona ima nad Mojom zakonitom djecom.
 
 
Vaš uvijek milostiv Spasitelj
Isus Krist

Jesus Christus

Nedjelja, 12. lipnja 2011., 19:00h

 
 
Moja ljubljena kćeri, Milosti koje Moja djeca primaju na Euharistijskom Klanjanju su moćne. One vam ne daju samo Milosti da se nosite sa životnom patnjom, nego vas i čine jačima u vašoj ljubavi prema Meni, vašem odanom i vjernom Spasitelju.
Ljubav koja se izlijeva na duše tijekom Klanjanja dana je u obilju. Duše osjećaju ovu bujicu Mojih Milosti na različite načine. Prvi je Dar, Dar Mira u vašoj duši. Ovo ćete osjetiti odmah nakon što ste završili s vremenom u bliskom zajedništvu sa Mnom.
Tako mnogo, mnogo Moje djece niječe mnoge darove koje im nudim na Klanjanju, gdje provodite jedan sat vašeg vremena ispred Moje Prisutnosti na oltaru. Dok su katolici svjesni moći Euharistije, mnogi ne priznaju važnost ovog najvažnijeg vremena sa Mnom u kontemplaciji. Oni se ne obaziru na ovaj dar. Dosađuje im što moraju provesti dodatno vrijeme sa Mnom.
Oh, kada bi samo znali koliko bi ih ovo ojačalo. Njihovi strahovi i brige bili bi raspršeni samo kada bi Mi pravili društvo u tihom bliskom promatranju. Kada bi Moja djeca vidjela svjetlo koje obuhvaća njihove duše tijekom ovog posebnog svetog sata, bili bi zapanjeni.
Djeco, tijekom ovog sata postajete Mi vrlo, vrlo bliski. Tu će se čuti vaš glas, vaše molbe, vaše zalaganje ljubavi prema Meni. Dane su vam mnoge predivne Milosti u ovo vrijeme, djeco, pa vas molim da se ne zanemarujete Moje molbe da provedete vrijeme u Mom društvu.
 
Nagrade će vas osloboditi briga
Nagrade će vas osloboditi briga, imat ćete mirnoću srca, uma i duše, i bit ćete smireniji. Kada Me primite tijekom Euharistije, ispunit ću vašu dušu. Ali kada Mi dođete u klanjanju, tako ću vas obuhvatiti u tolikoj mjeri da će ustave Moje Milosrdne Ljubavi natopiti vaš um, tijelo i dušu. Osjetit ćete snagu koja će donijeti tiho samopouzdanje koje ćete teško moći zanemariti.
Dođite Mi sada, djeco. Trebam vaše društvo. Trebam vas da pričate sa Mnom kada je Moja Prisutnost najjača. Volim vas i želim izliti sve Moje Milosti na vas, tako da možete utisnuti svoje duše u Moje Sveto Srce.
 
 
Vaš ljubljeni Spasitelj
Isus Krist
 
Ponedjeljak, 13. lipnja 2011., 18:00h
 
 
Moja predraga kćeri, molitva se pojačava bržim tempom zbog dara Duha Svetoga koji je ušao u duše svih Mojih sljedbenika širom svijeta. Njihove su uši sada upozorene na Moju Najsvetiju Riječ.
Molite za svu Moju jadnu, izmučenu djecu koja trpe velike poteškoće u svijetu kao posljedicu užasa djela čije su žrtve. Sve zbog grijeha čovječanstva.
Dopustite da vas podsjetim, Moja djeco, da molite krunicu Mojeg Božjeg Milosrđa svakoga dana. Molite također, a tu uključujem sve kršćanske vjere, Svetu Krunicu Mojoj Voljenoj Majci, jer će ova moćna molitva oslabiti sotoninu moć nad Mojom djecom.
Sve što vas molim jest, sve vas koji ste u tuzi zbog iskušenja i briga, da Mi predate sada sve vaše brige i da Mi dopustite da ih riješim. Vjerujte u Mene i vaš će teret biti olakšan. Dopustite Mi da vas odvedem u mirnije stanje. Opustite se, Moja djeco, i dopustite Mom Miru da preplavi vaše osjetljive, gladne duše. Tama koju osjećate dolazi iz straha. Strah dolazi iz nedostatka povjerenja. Kada izgubite vjeru u Mene, sotona podmeće sumnje u vaše umove.
Nikada nemojte podcjenjivati ono što on radi kada stalno igra igre da vas okrene protiv vašeg bližnjeg. Ova prijevara je prvenstveno usmjerena na Moje najodanije sljedbenike. On vas mrzi, ako Me volite. Nikada neće prestati dok vas ne uznemiri. Smije se kada posrnete. Nemojte mu dati tu moć, jer kada to učinite, vjera u Mene slabi.
Molitva Svetom Mihaelu i molitva Najsvetije Krunice su vaše najmoćnije oružje protiv sotone.
Idi sada s više pouzdanja i predaj Mi svoje probleme i brige, jer sam tu i čekam te cijelo vrijeme, da te uvedem u Svjetlo.
Volim vas sve, djeco. Imajte više povjerenja u Mene.
 
 
Vaš ljubljeni Spasitelj
Isus Krist
 

Utorak, 14. lipnja 2011., 19:00h

 
 
Moja ljubljena kćeri, Moji sljedbenici moraju još raditi kako bi rekli ljudima što moraju očekivati tijekom Upozorenja. 
Unaprijed im dajte pojedinosti, tako da kada vide da crveno nebo bukti, odraz Mog Velikog Milosrđa, znat će da se ničega ne treba bojati. Umjesto toga, moraju se radovati, jer će to konačno za mnogu Moju djecu širom svijeta, biti dokaz kojeg su tražili cijelog života.
Velika radost među Mojom djecom je ono za čim žudim, a ne suze tuge. Kada vidite Moj Križ, svi ćete tada znati strast Moje Ljubavi prema vama. 
Mnogi će plakati suze radosnice, jer će znati da sam došao preplaviti vaše duše milošću Otkupljenja. Drugi koji Me ne znaju bit će zastrašeni, jer će istinsko ostvarenje težine njihovih grijeha postati vidljivo.
Svi Moji sljedbenici, pozivam vas da pokažete veliku hrabrost govoreći Mojoj djeci da se ne trebaju bojati kada svjedoče ovom božanskom, osobitom prikazu Mog Velikog Milosrđa za čovječanstvo. Vratite ih natrag u Moje stado pripremajući ih. Ako neće slušati, molite za njih.
 
 
Vaš Vječni Spasitelj i Otkupitelj čovječanstva
Isus Krist
 
 Srijeda, 15. lipnja 2011., 10:00h
 
 
Danas, Moja kćeri, želim upozoriti one Moje odane sljedbenike koji javno navještaju Moje Ime da slijede Istinu Mojih Učenja i da budu na oprezu.
Volim sve svoje sljedbenike, a posebno one koji cijelo vrijeme pokazuju poniznost. S druge strane, osjećam nezadovoljstvo kada svečani i ozbiljni kršćani, koji govore Moju Riječ, pokušavaju razlagati Moja Učenja na glasan i diktatorski način. Nije dovoljno samo širiti Moju Riječ, oni osjećaju da moraju uključiti Moja Učenja u ljudsku, intelektualnu raspravu koja služi samo jednoj svrsi. Da dokažu drugima kako su sposobniji za shvaćanje Moje Presvete Riječi. Toliko su usmjereni dokazati da su u pravu u svojoj pronicljivosti, da razdjeljuju Moje istinske sljedbenike. Njihova svečana i ozbiljna odanost Meni često ih čini nemoćnima u njihovoj pravoj ljubavi prema Meni koja bi uvijek trebala proizlaziti iz poniznosti.
Moraju utihnuti svoje glasne glasove, pune intelektualnih zamjerki. Moraju sa zaustaviti, da čuju Moj Glas i odoljeti težnji da dokazuju svoje znanje o duhovnim stvarima drugima. Kada to čine, krivi su za grijeh ponosa. Uopće Me ne poznaju. Jer ne uzimaju vrijeme kako bi ostali tihi i skromni pred Mojim Očima, koje sve vide. Dok ovi Moji svečani sljedbenici ne postanu mali u Mojim Očima i ponize se preda Mnom, neću ih moći privući sebi.
Slavite Me. Poštujte Moju Riječ. Slijedite Moj primjer. Nemojte progoniti druge u Moje Ime, posebno svoje prijatelje kršćane.
 
 
Vaš ljubljeni Učitelj i Spasitelj
Isus Krist
 
 
Srijeda, 15. lipnja 2011., 23:00h
 
 
Moja predraga kćeri, kušnju i duhovnu sušu koju trpiš sada dozvolio sam da bih te doveo još bliže u sjedinjenju sa Mnom. 
Ponekad kada patiš moram se okrenuti na jednu stranu, tako da ne bih morao svjedočiti tvojoj tuzi. Kako bi Me zadovoljila, moraš patiti u tišini, Moja kćeri. Izvanjskom svijetu moraš dolaziti radosna. Samo tada će tvoja duša biti ojačana i dovedena na razinu svetosti koju tražim od tebe za ovu misiju. Jer kada si tako uključena, plodovi koje daješ kada govoriš Moju Riječ znače da će se Moje poruke uspješnije čuti u svakom kutu svijeta.
Ovoga puta, dok pripremam Moju djecu za najveći izazov od Mog Raspeća, bitno je da što više ljudi čuje Moju Najsvetiju Riječ.
Istinu koja se sada otkriva čut će ne samo vjernici, nego i oni koji Me ne žele znati ili oni koji ne žele prihvatiti istinu o postojanju Boga Vječnog Oca.
 
Razgovarajte s mladim materijalistima i prevrtljivim društvom
Moja kćeri, moraš koristiti smišljene postupke koje će priopćiti Moju Riječ mladim materijalistima i prevrtljivom društvu. Pobrini se da im se obraćaš na način koji će shvatiti, obratiti pažnju i pričati o tome. Jer čemu ova zadaća, ako jednostavno pojačava Moju Svetu Riječ samo kod vjernika? Da, važno je podsjetiti Moje sljedbenike na obećanja koja sam dao kada sam rekao da ću se vratiti, ali one duše bez znanja, shvaćanja ili zanimanja za Moje suosjećanje za čovječanstvo moram dosegnuti pod svaku cijenu. 
Ti, Moja kćeri, i Moji sljedbenici sada imate dužnost obavijestiti agnostike, bezbošce i cijeli mladi naraštaj o Istini. Nježno pričajte s njima. Nikada nemojte biti nasilni. Koristite riječi ohrabrenja. Učinite Moju Riječ zanimljivom. 
 
Nije kraj svijeta
Govori s njima o obećanju koje sam dao o Novom Raju na Zemlji. To neće značiti da je kraj svijeta, već prije da će se razviti Novo Doba mira, radosti i sreće. Oni ne mogu i ne smiju okrenuti leđa ovoj Slavi. Molite za njih. Dovedite ih Meni i primit ćete posebno vodstvo i milosti.
Jednostavnost i Istina bi trebali biti vaša oružja izbora. Vodite primjerom. Moja kćeri, sada moraš smišljati kako iskoristiti različite i nove načine saopćavanja Moje Riječi. Da bi postigla ovo, bit će ti poslana pomoć.
 
Širite Moju Riječ korištenjem suvremenih komunikacija
Načini suvremenih komunikacija moraju se koristiti kako bi se osiguralo da se Moja Riječ brzo širi. Zamolite izdavače u što više možete zemalja da naprave knjige u što je više moguće jezika. Koristite audio i video metode, kao i druge, da širite Moju Riječ brzo. Pozovite one koji će pomoći dragovoljno i besplatno da proslijede Moje poruke mnoštvima.
Jer ovo će, Moja kćeri, spasiti duše. Volim te. Tvoja snaga i odlučnost da uspiješ u ovoj zadaći, koje dolaze iz čiste ljubavi prema Meni i Mojoj Voljenoj Majci, dovest će duše - koje bi inače završile u paklu - natrag u Moje Naručje i Vječno Spasenje.
 
Ne obazirite se na one koji pokazuju nepoštovanje prema Mom Imenu
Budite hrabri. Ne odgovarajte onima koji pokazuju nepoštovanje prema Mom Imenu. Moji sljedbenici će te najviše povrijediti. Jer će mnogi Moji dobronamjerni učenici povremeno upadati u pogrješku. Njihovo znanje Mojih Učenja može stvoriti osjećaj ponosa koji vodi u oholost. Onda se potkrada njihov umni ponos. Te jadne voljene i svečane Moje duše, čija ljubav prema Meni nije upitna, ne smiju nikada gledati s visoka na one za koje misle da su na krivom putu. Ne smiju upasti u sotoninu zamku pretpostavljanja položaja nadmoćnosti i svečane krutosti. To onda postaje bitka umova, da se vidi, ljudski govoreći, tko je od dvoje obrazovaniji ili bolje shvaća Istinu Mojih učenja.
Zapamtite što sam vas sve naučio. Istina je jednostavna. Istina je ljubav. U vašoj potrazi da dokažete svoje tumačenje Moje Svete Riječi, ako ne pokažete ljubav i strpljenje onda vaša strana priče o Istini neće dolaziti od Mene. 
Volite jedni druge. Svi ste jednaki u Mojim Očima. Ali oni od vas koji ostave svoj utabani put, kako bi pomogli dovesti Moje izgubljene duše natrag Meni, bit će uzdignuti u Mojim Očima.
 
 
Vaš Božanski Spasitelj
Kralj čovječanstva
Isus Krist
 
 
Ponedjeljak, 20. lipnja 2011., 11:45h
 
 
Moja ljubljena kćeri, pripremi sada Moju djecu, jer će vrlo brzo doći pred Mene u Mojoj Slavi i suosjećanju. Pokazat ću se svakom čovjeku, ženi i djetetu dovoljno starom da razumije vrlo brzo. 
Taj predivan dan, kada ću im pokazati Moje Milosrđe nasuprot Mojoj Pravdi, svi moraju dočekati s dobrodošlicom. Radujte se, jer ćete Me svi vidjeti licem u lice po prvi put.
Jer mnogi će biti puni ljubavi i sreće zbog ovog predivnog okupljanja. Za druge će biti zastrašujući. Ali nemate se čega bojati, jer vas sve volim. Grijeh će biti jedino što nas razdvaja, ali ako se pokajete i prihvatite istinu vaših uvreda prema Meni, i Mom Vječnom Ocu, tada ćete shvatiti predivno Milosrđe koje vam se pruža. Onima koji će biti zastrašeni moram ovo reći. Strah potiče iz grijeha. S grijehom u duši bit ćete udaljeni od Mene. Prihvatite vaše grijehe kakvi jesu, ljudska slabost. Onda pogledajte u Mene i povest ću vas u Vječan Život i Istinu.
 
Moje Veliko Milosrđe donijet će predivne novosti
Moje Veliko Milosrđe donosi predivne novosti Mojoj djeci širom svijeta. Jer kada se ovo, Veliko Upozorenje, dogodi, bit će vam dana prilika da promijenite na bolje svoje živote. Kada se otkrije Istina Moga Postojanja, obraćenje će biti rašireno.
Tada, i samo tada, nakon što se Upozorenje dogodi, svijetu će biti dana prilika da izdrži Veliku Kaznu koja će slijediti, ako se mnoštvo grješnika ne pokaje. Jer tada će Ruka Mog Oca pasti svugdje na one koji odbiju čuti Istinu - one koji okreću leđa ljubavi, ljubavi prema Meni i vašoj braći i sestrama. Jer vaši grješni postupci, tada, neće više biti prihvaćeni. Ovo će prevršiti svaku mjeru. Jer neće biti dozvoljen sotonin moćni utjecaj da zadrži svoj snažan stisak nad čovječanstvom. Oni koji tvrdoglavo slijede ovaj zli put, gdje se progone Moja djeca biti će zaustavljeni.
 
Velika Kazna
Veliku Kaznu, koja nije viđena još od vremena Noe, dopustiti će Bog Vječni Otac. Moji sljedbenici, koji bi mogli reći da to nije način na koji Isus govori, moraju se sada zapitati ovo pitanje. Ako je Isus pun Milosrđa, zašto bi On, ili Bog Otac, dozvolili sotoninoj vojsci da nastavi nanositi užas Mojoj djeci? Iz ljubavi prema svoj Božjoj djeci ova Velika Kazna će se dogoditi. Pokajte se svi. Odbacite sotonina prazna obećanja. Odbacite lažni prazan život koji vam nudi. Prihvatite da, kada čujete da se Moje Ime odbacuje danas u svijetu, to dolazi izravno od utjecaja sotone. Dok se Moja djeca ne okrenu od njega, ne može biti mira na svijetu.
Prihvatite  ovo Upozorenje kao poruku čiste Ljubavi. Onima koji imaju moć kažem ovo. Odbacite laži kojima ste platili vjernost ili trpite posljedice.
Veliko Milosrđe koje ću pokazati tijekom Upozorenja je rješenje za Novo Doba Mira. Prihvatite ga i kazna će biti izbjegnuta. Odbacite li ga, tada samo Moji sljedbenici mogu biti spašeni. Bit će prekasno za vas ostale.
 
 
Vaš ljubljeni Spasitelj
Pravedni Sudac
Isus Krist
 
Srijeda, 22. lipnja 2011., 18:00h
(nakon privatne objave u kojoj se ukazala vidjelici na više od 30 minuta)
 
 
Dolazim u Ime Isusa Krista. Ja sam Majka Božja, tvoja voljena Majka Kraljica svih Anđela.
Dijete Moje, bila si ispitana zbog svoje zadaće koju činiš za Mog voljenog Sina i kao ishod toga, postala si jača. Sada znaš što treba biti učinjeno da što više mladih ljudi shvate tko je Moj Sin. On, Moj Predragi Sin, Spasitelj Svijeta, učinit će sve da spasi sve one koji hodaju zemljom u neznanju o Njegovom Milosrđu.
Toj djeci, koja tvrdoglavo odbijaju slušati, mora biti rečena Istina i to brzo. Molim te, reci mladim ljudima širom svijeta da je Isus s njima u svakom trenutku. On se toliko brine za njih. Nemaju pojma o dubini Njegove Ljubavi. Želi ih zagrliti u Svom Presvetom Srcu, tako da uživaju u novoj Eri Mira na zemlji. Kad bi se barem odazvali.
Dijete Moje, ljudima je tako teško shvatiti istinu postojanja Boga Oca. Teško ih je uvjeriti u Istinu Žrtve Njegovog Voljenog Sina. Dijete Moje, to treba biti tvoj cilj.
 
 
Idi u Miru i Ljubavi.
Tvoja ljubljena Majka
Kraljica Anđela
 
Srijeda, 22. lipnja 2011., 19:00h
 
 
Moja predraga kćeri, nastavit ćeš dalje ojačana, nakon što si izdržala najgoru kušnju do sada, u priopćavanju Mojih hitnih molbi cijelom svijetu.
Oni, Moja voljena djeca, moraju znati da kada uskoro dođem, naći će se licem u lice sa Mnom. Koliko žudim da im pokažem kako stvarno postojim i kako čekam radost na njihovom licu kada budu svjedočili Mojoj Ljubavi i Milosrđu. 
Jer mnoga će Moja djeca pasti i plakati suze olakšanja. Suze radosti i sreće. Suze čuđenja i ljubavi. Jer će napokon biti moguće živjeti novi život od sada, gdje će svi slijediti Istinu Mojih Učenja.
Moja djeca neće shvatiti značaj ovog Velikog Djela Milosrđa, najvećeg dara ikada darovanog čovječanstvu od Mog Raspeća. Jer će ovim darom Upozorenja ljudske oči konačno biti otvorene istini njihovog cjelokupnog postojanja na zemlji i izvan nje.
Oni koji su danas živi na svijetu moraju shvatiti koliko su povlašteni kada im se daje dokaz postojanja Boga Vječnog Oca i Mene, Njegovog voljenog Sina, iako je to iznad vašeg poimanja.
 
Nakon Upozorenja, ne vraćajte se na stare putove
Pozivam vas da se ne smijete vraćati starim putovima kada vidite Moju Prisutnost i kada vam je pokazano koliko Me grijeh ne samo vrijeđa, nego i koliko vas tjera na put za pakao. 
Razdoblje nakon Upozorenja ključno je za svjetski mir i vaše spasenje. Ne odbacujte ovaj dar. Prihvatite ga objeručke. Dopustite da vas Upozorenje dovede kao jednog k Meni. Kada to učinite i molite za vodstvo, bit ćete nagrađeni Novim Rajom na zemlji gdje nećete oskudijevati ni u čemu.
Radujte se. Slušajte Me. Uzmite za ozbiljno Moju poruku i dopustite Mojoj Ljubavi da vas obuzme tako da idete putem Mog Slavnog Kraljevstva. 
Volim vas sve. Slijedeći put kada osjetite poticaj ljubavi u vašim srcima za drugo ljudsko biće, sjetite se da taj dar dolazi od Mene. Bez ljubavi nema života.
 
 
Vaš Božanski Kralj Milosrđa
Isus Krist
Sin Boga Vječnog Oca
 
 Četvrtak, 23. lipnja 2011., 22:10h
 
 
Moja predraga kćeri, radost koju danas osjećaš posljedica je milosti darovanih tebi tijekom tvog jučerašnjeg Klanjanja. Sada znaš koliko je važno dopustiti Mi da izlijem takve milosti na duše tijekom ovog najviše posebnog vremena u Mom Osobnom Društvu.
 
Kako prepoznati izgubljene duše
Danas želim s tobom pričati o izgubljenim dušama u svijetu i kako ih prepoznati. Moji sljedbenici često pogrešno vjeruju da su izgubljene duše one u smrtnom grijehu. To nije nužno istina. Izgubljena duša može biti osoba koja ne vjeruje u Mene ili Mog Vječnog Oca. Izgubljene duše također mogu biti ona djeca koja su uhvaćena u svakodnevnu potragu za zarađivanjem novca, gradnjom bogatstva, karijera ili žudnjom za materijalnim stvarima. Sve zbog radosti za koju vjeruju da će im ove stvari donijeti u nastavku njihovog života. Ovo su obični ljudi, dobri ljudi, ali okreću Mi leđa. 
Mnogi od ove Moje djece dobri su u srcu. Mogu biti puni ljubavi za svoje bližnje, svoje obitelji i prijatelje. Mogu se svima sviđati i biti omiljeni. A ipak mogu biti izgubljene duše. Kako to, možete pitati? Jer ne vjeruju da je njihova duša jednako važna kao i njihove fizičke potrebe, pa je zanemaruju. Zanemarivanjem duše skloni su iskušenjima koja im se svaki dan nalaze na putu. Teško im je odoljeti svjetovnim dobrima, bez razmišljanja da vrijeme koje ulažu u vlastito slavoljublje može biti potrošeno pokazivanjem ljubavi prema drugima kroz umjetnost dijeljenja. U težnji za novcem mogu postati ponosni. Ponos otežava da se ponašaju kao Moji pravi sljedbenici.
Djeco, ako trošite svoje vrijeme ganjajući snove za koje vjerujete da ovaj svijet ima za ponuditi - bogatstvo, nekretnine i položaji moći - ostalo vam je malo vremena za moliti ili njegovati vaše duše za slijedeći život. Toliko mnogo Moje djece nikada ne može shvatiti zašto ih svjetovna dobra ostavljaju praznima iznutra. Ne slušaju one Moje sljedbenike koji znaju Istinu. Ne priznajući postojanje Boga, Svemogućeg Oca, ne mogu uspjeti u zadovoljavanju ikoga drugoga osim sebe samih. Izvana su ovi ljudi aktivni, zdravi, zabavom ispunjenih života bez brige u svijetu. Ali ovakav način života ne može se postići na pravi način bez vjerovanja u Vječni Život. Poniznost nedostaje u njihovim životima.
U njihovu obranu bi mogli reći da moraju hraniti svoje obitelji i brinuti se za druge koji se oslanjaju na njih, pa zato rade prema ovim ciljevima? Moj odgovor je ne, ne čine to. Njihov cilj nije prehrana njihovih obitelji. U mnogim slučajevima ciljaju na zadovoljenje svojih strasti. Što više to čine, sve više postaju izgubljeni Meni i Mom Vječnom Ocu. 
Ako se Moja djeca ne probude i prepoznaju postupke u kojima sotona koristi sve veličajne zanimljivosti svijeta da ih uvuče u lažni osjećaj materijalističke sigurnosti, ne mogu Mi doći. Vrijeme u ovom životu mora se koristiti za slavljenju vašeg Tvorca. U brizi za vašeg bližnjeg dobrotvornim djelima. U stavljanju potreba drugih ispred vaših. Slijedeći Moje otiske stopala.
Moja djeca, koja ne vjeruju u Boga Oca ili koja vjeruju u Njega, ali su jednostavno odabrala odgurnuti bilo kakvo štovanje Njega, jer su zabrinutiji za svjetske stvari, teško će ući kroz vrata Neba, pravog Raja kojem teže. Zemlja je samo dio u vašem postojanju. Nebo, čak i uvid u ono što nudi, ne može se doživjeti u vašim životima na zemlji. Nijedna od ovih svjetovnih stvari koje privlače nije vrijedna da se juri za njom, ako to znači da odustajete od Neba koje je dragulj.
Bitna obilježja za ulazak u Moje Slavno Kraljevstvo su vjera, ljubav, poniznost i želja da Mi se ugodi.
 
 
Vaš ljubljeni Učitelj i Spasitelj Čovječanstva
Isus Krist

Subota, 25. lipnja 2011., 1:30h

 
 
Moja predraga kćeri, tvoj glas, kojeg konačno čuju Moji sveti sluge širom svijeta, čuje se tiho u onim područjima koji su zaboravili postojanje Boga Svemogućeg Oca.
Mogla bi reći, ne slušaju, ali ne mogu slušati, ako ne čuju. Budi hrabra sada i pričaj sa što više njih. Zamoli ljude da objave novosti Moje Riječi. Pozovi ih. Zamoli ih. Objasni da moraju čitati Moje poruke prije nego ih odbace. Jer tek kada osjete snagu koja dolazi s Mojih Božanskih Usana, kada Moj Duh privuče njihov duh, konačno će shvatiti da se Ja obraćam svijetu.
Tužan sam, Moja kćeri, zbog dubokih brana i podjela koje danas zatvaraju svaki pokušaj Moje Blažene Majke i Mene, njenog dragog Sina, da govorimo preko vidjelaca svijetu. U prošlosti je poniznost bila malo više rasprostranjena. Danas je ova važna osobina nestala. Na  njeno je mjesto došao svijet, gdje je sve što odiše ljudskom inteligencijom, što mami ili je fizički privlačno prihvaćeno kao nešto što ima prednost u ljudskim životima. Njihova je duhovnost umrla. Oni su, Moja kćeri, samo prazne ljušture. Ljušture koje kada ih razbiješ postaju ništa. Moja djeca moraju težiti pravoj vrijednosti duše. To je teško za mnoge ljude, a posebno one čiji su umovi puni ljudske mudrosti, a malo je prostora ostalo za duhovnu mudrost.
Toliki je nedostatak duhovnosti, potaknut sotoninom moći, da ljudi padaju kao plijen i ostavljaju duše otvorenima za počinjenje grijeha. Nedostatak duhovnosti ili vjerovanja u Boga, donosi prevarantovo zagađivanje duše. Kralj prijevare vodi duše u vjerovanje da se samo tijelo i um isprepliću u jednu cjelinu. Nažalost, ne možete biti potpuni bez duše.
 
Što je vaša duša?
Mnogi ljudi ne znaju što je njihova duša. Kako je osjetiti ili prepoznati. Je li ona vaš um? Vaša svijest? Odgovor je jednostavan. Vaša duša ste vi. To je ono što jeste. Vaša svijest. Vaša vjerovanja. Vaše shvaćanje, bez obzira da li to predstavlja istinu po onome što jest ili istinu za koju želite vjerovati da takva jest. Ona nije odvojeni dio vas, draga djeco. Nešto što pripada drugom svijetu. Prisutna je u svakom ljudskom biću.
Možete se brinuti za dušu slijeđenjem Mojih Učenja. Može se zanemariti grijehom kojeg je teško izbjeći. Ali može se obnoviti sa Svetom Ispovijedi ili izražavanjem kajanja i počinjanjem ispočetka. Ili može biti uništena. Neki namjerno uništavaju svoju dušu griješeći zbog zadovoljstava ili poroka svijeta, s potpunim znanjem o onome što rade. Drugi niječu da imaju dušu. Njihova ih oholost uvjerava da znaju sve. Takav život počinje i završava na ovoj zemlji.
A postoje i mlade duše koje su takve, ne vlastitom pogreškom, koje su odgojili roditelji u vremenima obilja, kada su imali sve u materijalističkom smislu. Njihova je vjera utemeljena na materijalnoj koristi. Težeći za sve više poticaja, njihovo sebeljublje nastavlja rasti sve dok, jednom, ne ostane ništa za čim se može težiti kada se susretnu sa smrću. Onda su izgubljeni. Začuđeni. Zbunjeni. S mučnim, dubokim osjećajem iznutra znaju da je nešto pogrešno. Duša im govori, ali ne znaju kako odgovoriti. Oni su ti koje morate spasiti.
Pozivam sve Moje sljedbenike da Mi pomognu spasiti svu Moju jadnu djecu. Znam da tražim izvanredno djelo velikodušnosti s vaše strane. To je velika odgovornost.
Ali slušajući Moju Presvetu Volju pomoći ćete Mi spasiti većinu svijeta od sotoninog stiska i užasa kojim vlada.
Krenite dakle naprijed, Moji sljedbenici i širite Moju Riječ iscrpljenom, zabludjelom i razočaranom svijetu. Moje će se Milosti dalje izlijevati na svakog od vas čak i za samo jedno obraćenje. Jednu dušu koja će pobjeći od užasa pakla.
Volim vas sve. Grlim vas, Moji sljedbenici, sva Moja draga djeco. Kako Mi donosite svakodnevnu utjehu. Kako Me tješite. Sada Mi dovedite još duša.
 
 
Vaš Božanski Otkupitelj
Spasitelj čovječanstva
Isus Krist
 

Subota, 25. lipnja 2011., 15:00h

 
 
Dijete Moje, budi usredotočena na Moga Sina, jer treba tvoju pažnju. Moraš sve svoje povjerenje staviti u Njega i nikome ne dozvoliti da ti svrne pogled s Njega.
On te je odabrao, dijete Moje, kao jednog od najvažnijih Glasnika u ovim vremenima, kako bi se spasile duše. Reci ljudima da mole Moju Presvetu Krunicu, čak i nekatolici, jer je to najveće oružje protiv utjecaja prevaranta koji jeca u bolovima kada se moli. Njegova moć je oslabljena kada Moja djeca mole ovu molitvu. Što više Moja djeca mole Svetu Krunicu, više duša može biti spašeno. 
Ti, Moje dijete, imaš vrlo težak zadatak, teži od bilo kojeg proroka u povijesti. To je zbog tame duha u svijetu. Nikada se prije nije tama toliko spustila kako su Moja djeca okrenula leđa Mom Sinu. Njemu, koji je umro groznom smrću kako bi ih spasio. A ipak, ne samo da su to zaboravili, već su odlučili nijekati Njegovo postojanje.
Molitva Meni, tvojoj Blaženoj Majci, nanosi bol zlom, koji puže i gubi svoju moć kada se moli Moja Krunica. Ovo je oružje koje mi je dano da pomognem spasiti izgubljene duše prije nego razbijem Zmijinu glavu konačno. Nikada nemojte podcjenjivati moć Krunice, jer čak i samo jedna skupina ljudi posvećenih redovitoj pobožnosti Moje Svete Krunice može spasiti narod. Reci Mojoj djeci da budu oprezni kada okreću leđa molitvi, jer kada to čine, razotkrivaju se zlome da ih uhvati u zamku šarmantnim, ali opasnim putem u tamu. Dovedi Moju djecu u svjetlo širenjem pobožnosti Mojoj Presvetoj Krunici.
 
 
Tvoja voljena Majka
Marija Kraljica Mira
 
Subota, 25. lipnja 2011., 16:00h
 
 
Napomena vidjelice "Nedugo prije nego sam primila ovu poruku, baš sam završila krunicu Božjeg Milosrđa, kada mi je odjednom Duh Sveti objavio da ću primiti poruku od Boga Oca. Tresla sam se od slabosti. Zatim sam upitala "U čije ime dolaziš?" Ovo je bio odgovor:
 
Dolazim u ime Mog voljenog Sina, Isusa Krista, Spasitelja čovječanstva. Ja sam Bog Otac i pričam s tobom po prvi put. Moja odabrana kćeri, govorim s tobom danas kako bih poučio čovječanstvo o Ljubavi koju imam za sve.
Mnogi Me ne poznaju. Misle da Me poznaju, ali za milijune Moje djece sam samo bezlična osoba. Tako malo znaju o Mojoj želji da im dopustim da Mi puste da ih volim na način na koji treba.
Mnogi u svijetu, koji ne priznaju da je svijet i sva stvorenja stvoreno Mojom Rukom, koriste Moje Ime olako. Oni koji to priznaju zbunjeni su time tko sam Ja i pomalo Me se boje. Ne treba Me se bojati, jer je Moja Ljubav čista za svu Moju djecu. Toliko vas volim da sam učinio najveću Žrtvu kako bih vas doveo natrag u Moje Naručje i dao vam priliku da budete spašeni od prevaranta. Poslao sam Mog voljenog Sina, Isusa Krista, u svijet kako bi vi mogli shvatiti Istinu Ljubavi. Ova Ljubav, kada ju prihvatite, spasit će sve.
Moje je Srce slomljeno zbog načina na koji Mi mnogi od vas okreću leđa i ne pokazuju Mi ljubav. Žudim da se jednostavno okrenete prema Meni i zamolite Me za pomoć. Nemate se potrebe bojati Moje Ljubavi, jer kroz Moju Ljubav vam je dan vaš prvi dah. Stvorio sam svakog od vas na Moju Sliku da bih mogao imati Obitelj. Stvorio sam svijet iz Čiste Ljubavi, da bi vi, Moja djeco, mogli dijeliti ovaj Raj sa Mnom. Ovo je stvoreno s toliko ljubavi da je svaki pojedinost tako pažljivo izrađena. Tako sam sretan bio kada je stvoren Raj na Zemlji da su se Anđeli radovali i Nebo je bilo osvijetljeno plamenovima ljubavi koje nijedan čovjek nikada ne bi mogao pojmiti. I onda je uništen grijehom kojeg je uzrokovala Zmija.
Moja djeco, dopustite Mi da objasnim. Došlo je vrijeme da proglasim Raj kojeg sam s toliko ljubavi stvorio da možemo ponovno postati jedna Obitelj.
Obitelj koja će se zbližiti zbog snažnih veza ljubavi koje će nju držati zajedno. 
Ovaj Novi Raj na Zemlji osmišljen je za svu Moju djecu.
Trajat će 1000 godina na Zemlji i nitko ne smije biti isključen, jer to bi Mi slomilo Srce. Moj voljeni Sin, Isus Krist, i Duh Sveti naporno pokušavaju da vas vrate u Moje Naručje Ljubavi tako da se Raj, stvoren u početku, može ponovno pojaviti kao najveći dar koji će sva Moja djeca uživati.
Ovaj Raj bit će mjesto ljubavi, ljepote, slave i bit će Dom svima koji su čistog srca i duše. Namijenjen je svakome na zemlji i on je cilj sadržan u svakoj pojedinoj duši na zemlji, uključujući i one koji to ne shvaćaju.
Moj Sin govori svijetu i priprema pokazati Svoje Veliko Milosrđe tijekom Upozorenja da bi dao svim grješnicima priliku da uživaju u Novom Raju na Zemlji.
Morate čuti Moj Glas. Pozivam vas sve da obratite pažnju. Vratite Mi se. Prihvatite da postojim. Da sam izvor cijelog života, svega stvorenog, sve slave. Kada to učinite, bit će dočekani dobrodošlicom u Moj Raj na Zemlji koji nudi sve o čemu ste ikada sanjali. Slušajte Moga Sina i poruku koju daje svijetu kako bi vas sve obratio. Prema onima koji neće slušati, čak ni tada, ili onima koji će nastaviti putem omraženog mi grijeha, neće biti pokazana Milost.
Ja sam Bog svega stvorenog. Ja sam Bog Ljubavi, Suosjećanja. Također sam Bog Pravde. Moja će Ruka pasti na ljudski rod koji zlom odanošću zlome odbija slijediti put Ljubavi i Istine.
Jer sada je došlo vrijeme da proglasim Moje Slavno Kraljevstvo koje nijedan čovjek, grijehom, ne može zaustaviti. Ako bi pokušali, bit će izgubljeni zauvijek. 
Ja sam vaš Bog, vaš Stvoritelj. Moja Ljubav nikada ne umire. Uvijek gori i puna je duboke nježnosti za vas da vas vrati Meni, k naslijeđu koje sam s toliko Ljubavi stvorio. Zbog grijeha mnoga Moja djeca će izgubiti pravo na svoje naslijeđe i povući se kako bi dopustili onima koji Me istinski vole da uđu kroz vrata bez prepreka.
Molim vas djeco, ne odbacujte Moju molbu čovječanstvu. Prihvatite Milosrđe koje vam sada daje Moj ljubljeni Sin.
Prihvatite ga raširenih ruku.
 
 
Bog Otac
Stvoritelj i Tvorac svih stvari
 
Nedjelja, 26. lipnja 2011., 18:00h
 
 
Moja predraga kćeri, vrijeme se bliži. Malo je vremena da se upozori i pripremi one jadne duše koje će biti tako zaprepaštene tijekom Upozorenja da neće shvatiti čemu svjedoče. Mora im se reći, tako da znaju što će očekivati. Ako otvore srca ovom velikom trenutku Božjeg Milosrđa, bit će im dana prilika za Vječni Život.
Ovo veliko Upozorenje je javno očitovanje Mog Božjeg Milosrđa danog Sestri Faustini. Ovo veliko djelo Mog Milosrđa bilo je naviješteno i tijekom Upozorenja će Moje Veliko Milosrđe obuhvatiti cijeli svijet. Moja Krv i Voda poteći će dalje tako da ćete konačno svi znati Istinu. Recite onima koji ne vjeruju u Mene, ili Mog Vječnog Oca, da će se ovaj događaj dogoditi. Jer kada se dogodi, moći će izdržati udar Mog Milosrđa koje će spasiti milijune duša tijekom Upozorenja od vlasti sotone. Kada se Istina otkrije, spasit će mnoge od vatri pakla. 
Duh Sveti otada prisutan u svoj Mojoj djeci pomoći će poraziti djela zloga. Svi vi morate širiti riječ o tome kako čovječanstvo mora unaprijed pripremiti duše. Jer čak i vjernici moraju shvatiti da će i njima biti osjećajno potresno gledati njihovo prošlo grješno ponašanje kako izgleda Meni.
Pozivam vas sada sve da tražite Ispovijed. Vi ostali kršćani, morate kleknuti i moliti za otkupljenje. Vi nesigurni u vezi ovih proročanstva, molim vas da držite srca otvorenima, jer kada budete svjedočili ovom ekološkom, ali natprirodnom događaju, važno je da shvatite da je ovo najveće čudo koje ćete ikada vidjeti i da je to Moj veliki Dar svima. Razmislite o tome. Tako će se razotkriti Posljednji Dan Suda, samo ovaj put nećete biti osuđeni. Bit će vam dana nova prilika za život  kada vaša duša bude spašena, da bi vam se omogućilo da ju obnovite na razinu koju Ja želim.
Vjernici, molite za druge svim svojim srcem da budu spašeni.
 
 
Vaš Spasitelj
Isus Krist
 
Utorak, 28. lipnja 2011., 19:30h
 
 
Moja predraga kćeri, kada trpiš zbog Mene, prepreke koje moraš prijeći postaju sve više. Pokušaji prevaranta da te odvuče od ove zadaće nikada nisu bili tako moćni. Moraš ostati jaka i ne smiješ se pokolebati zbog takvih napada. Znaj da te on, prevarant, nikada neće odvesti od Mene, a ipak pokušat će i nastaviti to činiti. Ovo je jedan od najtežih dijelova tvoga poslanja. Donosi samoću, teško je i uzrokuje ti duboku, fizičku bol, kao i bol duše. Moraš Mi vjerovati kako bih ti pomogao suočiti se s ovim napadima i da ih pravilno prepoznaš.
Sada Me slušaj, Moja kćeri. Moraš nastaviti širiti Moju Riječ brzo, širom svijeta, koristeći svaku pomoć koja ti je poslana. Šaljem ti mnoge dobrovoljce i već sad njihov rad donosi ploda.
Sve što sada trebaš raditi jest nastaviti prenositi Moju Riječ kako bi spasila duše. Nikada nemoj odustati. Znam, puno je kušnji i zlostavljanje koje moraš izdržati nije lako za tebe. Daj da te čvrsto primim za ruku i da te vodim prema snazi koja se od tebe traži. Moji blagoslovi su izliveni oko tebe, da ojačaju tvoj štit kako ništa ne bi stajalo na putu osiguravanja da svijet čuje Moj Glas.
 
 
Tvoj ljubljeni Spasitelj Isus Krist

Srijeda, 29. lipnja 2011., 19:00h

 

Moja predraga kćeri, pomoć koju sam ti poslao sada će brzo proširiti Moju Riječ širom svijeta korištenjem suvremenih komunikacija. Moje je Srce u Plamenu Ljubavi za Moju posebnu djecu koji su ustali na Moj Poziv. Oni su vojska koja će voditi Moju djecu.
Svi Moji Blagoslovi obuhvaćaju sve koji pomognu nositi Moj Križ za dobro čovječanstva. Duh Sveti je njima darovan kako bi im omogućio širiti ove poruke poput virusa i s pravim utjecajem.
Moja djeco i Moji sljedbenici, zapamtite samo jednu stvar na koju želim da se usredotočite. Upozorite druge da traže Otkupljenje prije Upozorenja. Moraju priznati svoje grijehe sada i ne smiju biti zastrašeni. Umjesto toga, moraju se radovati. Samo ih nekoliko mjeseci dijeli od ovog Velikog čina Mog Milosrđa. Ne gubite vrijeme. Idite u ljubavi i miru. Nemojte ustuknuti u ovoj zadaći. Ona je za dobro sve Moje djece. Svi oni koji rade na širenju Moje Istine biti će nagrađeni za odanost i vjeru. Moji Blagoslovi će zaštititi svakog od njih i njihove obitelji. 
Radujte se sada, jer sazrelo je vrijeme za svijet da konačno čuje Moj Glas na način na koji bi trebao.
 
 
Vaš ljubljeni Spasitelj
Otkupitelj i Kralj čovječanstva
Isus Krist
 
 
Utorak, 30. lipnja 2011., 20:00h
 
 
Moja predraga kćeri, smijem se s radošću u Mom Srcu ove večeri, jer konačno mlađi ljudi slušaju Moju Riječ preko interneta kako je naviješteno.
Na ovaj će način mnogi ljudi moći reći svijetu kako se pripremiti za Upozorenje.
Moje Srce pršti od radosti kada vidim ljubav koju Moja djeca imaju za Mene u svakom kutu zemlje. Moja Ljubav nikada ne umire.
Oni, Moji voljeni sljedbenici, puni su Moje Ljubavi koju osjećaju u svojim srcima.
Sada oni mogu reći svijetu, uključujući i bezočne ljude, koliko Me štuju veličajući Moju Slavu.
Jer ova Moja hrabra i voljena stvorenja će sada one koji Mi se suprotstavljaju privući Istini o tome zašto su na ovoj zemlji ponajprije. 
Nebo se raduje s onima koji otvoreno proglašavaju svoju ljubav prema Meni na internetu. Moja Ljubav prema njima teče dalje, tako da Moje Milosti preplave sve njih protežući se od jednog kuta svijeta do drugog.
 
Dolazim vas spasiti prije Sudnjeg Dana
Zapamtite jednu pouku, Djeco. Istina Mojih Učenja nikada se nije mijenjala. Ljudska pogreška, grijesi Mojih svetih slugu i onih koji su zlorabili Istinu kako bi odgovarala njihovom slavoljublju možda su zaprljali Moje Ime, ali nikada nisu promijenili ono tko Ja Jesam. 
Ja sam Spasitelj čovječanstva. Prvi sam vas put došao spasiti, dopustiti oprost za grijeh. Sada ponovno dolazim kako bih vas spasio prije Sudnjeg Dana.
Zato što je Moja Ljubav tako moćna, prožet će cijeli svijet snagom Duha Svetoga kako bi vas sve dovela natrag u naručje Moje Nježne Ljubavi. Osjetite sada Moju Ljubav, djeco. Nemojte dozvoliti da zbog razočaranja u ljudske slabosti Moje Crkve okrenete leđa Meni, Isusu Kristu ili Mom Vječnom Ocu.
 
Onima koji su Mi okrenuli leđa zbog grijeha Crkve
Zbog grijeha ste u kušnji da se zatvarate Istini. Oni od vas koji okrivljavaju Crkvu zbog vašeg nedostatka vjere nisu iskreni prema sebi. Jer ako Me doista volite, ne bi imali nikakve isprike. Sotona je posvuda na svijetu sada, djeco, i pokušava vas uvjeriti, u svakoj prilici, da vaša vjera nije značajna. Da nije važna. Da vam vjera neće osigurati mjesto na Nebu. U nekim slučajevima vjerujete da je Milosrđe Božje beskrajno, i da možete biti spašeni ako živite život gdje ne uzrokujete bol drugima. Vrlo Me često izazivate kada Mene okrivljujete za zlo u svijetu. Tada postajete ljuti na Mene i Boga Vječnog Oca. Kako Bog može stajati sa strane i dozvoliti da se takvo zlo događa u svijetu? Gdje postoje ubojstvo, silovanje, pobačaj, mučenje, pohlepa i siromaštvo? Morate sada stati i poslušati Me.
Zapamtite da grijeh, kojeg je uzrokovao sotona za kojeg većina ljudi danas ni ne vjeruje da postoji, može napasti svakog od vas zbog dara kojeg ste dobili od svog Stvoritelja Boga Oca. Ovaj dar slobodne volje dan je svima. Neki rabe ovaj dar za dobra djela, kada pokazuju ljubav svima, dok ga drugi zlorabe iskorištavajući druge. Kada sotona privuče ove, preko njihove slabe slobodne volje, oni tada postaju sposobni činiti velika zvjerstva. Slobodna volja je vaša, djeco. Kada postane zagađena grijehom, iz nje proizlazi nered u svijetu. Bog Otac ne može vas prisiliti da prestanete činiti nešto, bez obzira je li pogrešno ili ispravno. Jer on se neće miješati u vašu slobodnu volju. Uvijek će vas ohrabrivati da molite kako bi primili milosti potrebne da se grijeh izbjegne. Vašom slobodnom voljom vi ćete napraviti jednu od dvije odluke. Okrenuti se Bogu ili dopustiti sebi da vas zavedu laži sotone, koji će okrenuti vaš um daleko od Istine. 
Zapamtite da sam Ja Istina. Sotona ne želi da vidite Istinu. Iskoristit će vaš razum i današnje krivotvorene dokaze kako bi vas zaveo. On vas čak može uvjeriti da je nešto zlo, kada je dobro. Pa kada vjerujete da je licemjerno okrenuti se molitvi i hvali Boga Oca zbog grijeha Crkve, morate prepoznati ovu prijevaru onakvu kakva jest. Još jedan način da vas se ohrabri da se okrenete od Mene. Istine. Sada Mi djeco pokažite vašu ljubav stojeći uz i braneći Moje Ime u nevjernom svijetu.
Vrlo brzo ćete ohrabrivati druge da saslušaju vaše stavove. Baš onako kako oni koji tvrde da ne vjeruju u Mene izvikuju kako Me mrze, tako i vi morate reći svijetu da Me volite. Tek tada će se izazvati silno obraćenje u svijetu. Dopustite da vas uzdignem, kako bi mogli pripremiti Moju djecu da uđu u Moj Novi Raj na zemlji.
Zapamtite, samo oni koji vjeruju u Mene i Mog Vječnog Oca mogu ući u ovaj Raj.
Idite sada i dovedite Mi mnoštvo.
 
 
Vaš ljubljeni Spasitelj
Isus Krist
 

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice