Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

 
Utorak, 7. prosinca 2010., 3:15h
 
 
Da, Moja ljubljena kćeri, vratio sam se. Piši ovo. Ti, Moja kćeri, koja si Mi bila okrenula leđa niječući Istinu, sada ćeš Mi pomoći povesti Moje ljude natrag Svjetlu, Svjetlu Istine.
Nikome neću uskratiti priliku da vidi Božju Istinu. Bit će im pokazana Milost, darom dokaza da postojim. Ovaj dar bit će im dan kada, tijekom Upozorenja, konačno spoznaju Istinu. Tužno, ipak, i u tom trenutku, neće se svi okrenuti prema Meni i Vječnom Kraljevstvu Mog Oca. 
Kćeri Moja, već nekoliko dana nisam razgovarao s tobom. To je učinjeno s namjerom. To ti je vrijeme dano da pažljivo usvojiš sadržaj Mojih poruka.
Sada ćeš znati da te poruke dolaze od Mene i da se bave vrlo važnim pitanjima. Mislim da sada možeš razlikovati Istinu Mojih Učenja od vlastite mašte. Kćeri Moja, sada vidiš bol i očaj koju osjećam kada svjedočiš svakodnevno osjećaju nezadovoljstva koje Ja i Moj Vječni Otac osjećamo zbog stavova ovog tužnog, praznog i nevjernog svijeta. 
Ne samo da nevjernici uzrokuju bol, već i kroz darove i milosti koje sam ti dao, također vidiš zbrku koja postoji čak i u  umovima Mojih sljedbenika. I njih teško uvjerava Istina kada im je dana kao dar ljubavi od Mene putem Mojih proroka. 
Kako je duga i vjetrovita cesta Moje djece kada teže prema Istini i obećanjima koja sam im dao. Gledajući Moju djecu svaki dan, osobno, na ulici, na TV-u, u medijima i među bližnjima, vidiš ih sad Mojim očima. Što vidiš? Potpuni zaborav duhovnog svijeta i nedostatak prave svrhe u njihovim životima. Osjećaj beznadnosti usprkos privlačnosti svjetskih težnji.
Moja djeca to ne shvaćaju sad, ali prolaze kroz pročišćenje. Ovo pročišćenje, gdje imaju iskustvo jakog osjećaja praznine zbog nedostatka materijalnih dobara, Ja odobravam. A ipak, sve je uzrokovala pohlepa čovječanstva. Dopuštajući ljudima pravo na slobodnu volju, zli izvršitelji sloma bankovnog sustava širom svijeta nastavit će sa svojom lukavom prijevarom.
Dopustio sam Mojim ljudima, nevinim žrtvama, da prođu kroz pročišćenje. Važno je da to učine, jer tegobe koje trpe pridonijet će pročišćenju njihovih duša.
Vrlo uskoro, kada materijalna dobra postanu manje ili više teška da ih se postigne, ljudi će vidjeti život na dublji način. Jednostavnost će pomoći da im se otvore oči prema istini, istini o onome što je važno. Bez pročišćenja, kada je Mojoj djeci dozvoljeno da pate zbog njihovih duša, ne mogu i neće postati bliži Mom Srcu.
Lišeni materijalnih dobara za koje su imali idolopoklonsku opsjednutost u prošlosti, okrenut će se Istini. S jasnoćom će vidjeti ljubav u svačijoj duši. Također će vrlo brzo vidjeti zlo u njegovoj ružnoj slavi u onima koji slijede draž samoopsjednutosti i pohlepe. Sada će gledati ove ljude, kojima se vjeruje u medijima kao u one kojima se treba diviti i ugledati se u njih, na isti način na koji ih ja vidim. U krajnjem očaju i tuzi.
Idi sad, Moja kćeri, i shvati svoju zadaću bistrim očima. Sada znaš Istinu. Nemaš sumnji. Raširi Istinu spasenja što prije kako bi priuštila ljudima priliku Otkupljenja prije Velikog Upozorenja.
 
 
Tvoj ljubljeni Spasitelj Isus Krist
 
Subota, 11. prosinca 2010., 9:15h
 
 
Moja predraga kćeri, spremna si ići dalje i nastaviti sa zadaćom dopunjavanja Moje Knjige Istine. Prošla si, Moja kćeri, kroz pročišćenje koje se traži da bi imala snagu za ovu zadaću.
Moja djeca, zarobljena u ovom dvodijelnom svijetu, ne shvaćaju da će uskoro sve biti jedno. Dva dijela uključuju tugu i radost. Tuga u svijetu postoji na način da uzrokuje duboki nered i očaj. To je tuga kakva nije postojala od osnutka zemlje. Današnja tuga temelji se na gubitku koji se javlja uslijed oduzimanja materijalnih stvari. Postoji i čežnja za umnim, tjelesnim i duševnim mirom. On će doći kroz poniznost, prihvaćanje i ljubav prema Mom Vječnom Ocu. Zatim dolazi radost. Smijem se s ljubavlju kada vidim da se Moja djeca smiju, smiješe i uživaju. To je Moj Dar. Smijeh i radost su važan dar čovječanstvu, kada je čist i nije na štetu drugih.
Moja djeco sa slabom vjerom, znam da je teško stati i reći da se vraćate Bogu. Mnogo vas je svjesno toga tko je Vječni Otac. Malo vas shvaća da pazi na svakog od vas svaki dan vaših života. On se osmjehuje, smije i osjeća veliku radost kada su njegova djeca sretna. Ipak, ne gleda blagonaklono na one čija je sreća, ili pretpostavka sreće, postignuta bez ljubavi u srcima.
I Ja, vaš Spasitelj Isus Krist, volim sve vas. A ipak sam jedno sa Mojim Vječnim Ocem. Osmjehujem vam se i nadam da ćete Mi se vratiti.
Dođite Mi, djeco Moja, kao jedno i krenite prema Meni otvorenih srdaca.
Za mnogu Moju djecu poruke koje se odnose na Moj Drugi Dolazak na Zemlju izazivaju strah u srcima. Nema potrebe za strahom. To će biti trenutak apsolutne radosti, slave i čiste sreće. Za sve one koji će Mi se vratiti, primit ću vas u zagrljaj i plakati suze radosnice.
Vjernici, molim vas da molite za one koji ne vjeruju ili one koji su zalutali. Pastir koji čuva stado uvijek će neumorno nastojati pronaći one izgubljene. Slatkoća pobjede koju osjeća kada se vrate u njegovo okrilje, slična je osjećaju koji imam kada se Moja izgubljena djeca vrate Meni.
Djeco, čak i tijekom trenutaka radosti i smijeha na zemlji, molim vas da zapamtite jednu stvar. Ovo je tek tračak čiste sreće i radosti koja će postojati na Novoj Zemlji kada se pojavi izgubljeni Raj. Kada se ovo dogodi, izabrani ljudi, oni koji žive dobrim životima, vjeruju u svog Stvoritelja, združit će se sa uskrslim mrtvima. Ti ljudi, prijatelji i obitelji koji su napustili ovaj život, združit će se sa Mnom u ovoj novoj slavnoj vječnosti. Zapamtite djeco, važno je ne uzeti ovu zemlju zdravo za gotovo. Ili pretpostaviti da je sve u njoj pod nadzorom. Jer nije. Dok te troše njena obećanja, razočaranja, radosti i čuda, zapamti da je to samo privremeno mjesto. Prolazna stanica, prije ulaska u Kraljevstvo Mog Oca - Novo Nebo i Zemlja koji postaju jedno.
Posljednji poziv, djeco Moja, molite Mi se vlastitim riječima. Zamolite Me da vas vodim. Zamolite Me da vam pokažem Ljubav i Istinu na način koji će biti razuman. Ne držite glavu zakopanu u pijesak ili nećete uživati Slavu na Novoj Zemlji.
 
Prazan put za nigdje
Djeca koja Me ismijavaju i niječu reći će vam da nema života poslije ovoga. Uvjeravam vas da time ne odbijaju samo sebi pristup u Raj. Umjesto toga, odabiru praznu cestu za nigdje. U nekim slučajevima, slijede prevaru prevaranta-  Zloga - koji se kreće tako tiho i smrtonosnom srčanošću, da ga oni, ne vjerujući u njegovo postojanje, slijepo slijede kroz paklena vrata držeći ga za ruku.
 
Moja patnja u Getsemanskom vrtu
Kada Moji vjernici vide ove ljude kako se oholo razmeću i hvale svojim bezboštvom, trpe strašnu patnju. Oni, koji su uzeli Moj Križ, osjećaju agoniju koju sam trpio kada sam bio u Getsemanskom vrtu. Tada sam znao, iako sam voljno učinio krajnju žrtvu kada sam prihvatio smrt kao potrebu da pružim Mojoj djeci priliku da osvoje mjesto u Kraljevstvu Mog Oca, da to neće biti važno nekoj Mojoj djeci. To je bila najgora agonija, koja je učinila da se znojim krvlju. Užas koji sam osjetio za te izgubljene duše dan-danas postoji u Meni.
Oni od vas koji pitaju - ako si Bog, ili Isus Krist, onda zasigurno možeš sve? Moj odgovor je naravno. Osim jedne stvari. Ne mogu se miješati u vašu slobodnu volju, darovanu čovječanstvu. Na Mojoj je djeci da učine konačni izbor njihove slobodne volje. 
 
Vaš ljubljeni Krist. Vaš Spasitelj.
Isus Krist. 
 
Četvrtak, 16. prosinca 2010., 13:10h
 
 
Piši ovo, Moja kćeri. Smrt nevinih žrtava jedan je od najvećih grijeha koje čovjek može nanijeti svom bratu. Jedan je od najtežih grijeha tijela i uzrokuje Mi duboku bol. Nedostatak obzira prema ljudskom životu postaje sve očitiji u svijetu.
Život je dragocjen Božji Dar. Nitko nema pravo drugome oduzeti život. Nitko nema pravo oduzeti život djetetu koje tek treba prvi put udahnuti prilikom rođenja. Ovaj zločin je gnjusan i neoprostiv. Sve duše dolaze od Mog Vječnog Oca i stvorene su u trenutku začeća. Malu djecu, nevine duše, ubijaju oni isti koji ih odgajaju - njihove vlastite majke, odgovorne za njih, niječu im pravo na rođenje.
Zašto Moja djeca stoje po strani i ništa ne čine? U ime slobode ovi mali anđeli iz Kraljevstva Mog Oca odvode se sa zemlje prije nego im je vrijeme, kao djeci Božjoj. Zar žene ne shvaćaju da su ti životi, kojima ne pridaju vrijednosti, Božji? Ta djeca pate. Trpe očajnu bol tijekom ubojstva. A to opravdavaju i vlade, medicinska struka i obitelji tih žena. Zar ne osjećaju sažaljenje?
Zar ne shvaćaju da njihov gnjusni čin nije različit od čina ubojstva drugog čovjeka?
U stvari, njihov je grijeh veći, jer su ta djeca bespomoćna. Te žene moraju zamoliti za milost ako su krive. Ili Mene zamoliti za vodstvo ako razmišljaju o pobačaju. U svakom će im se slučaju suditi zbog grijeha. Tjelesni grijesi su najuvredljiviji u očima Mog Oca. Ni ja niti Moj Vječni Otac ne prihvaćamo nikakvo opravdanje za ubojstvo drugog čovjeka. Probudite se, Moja djeco, i shvatite da će  oduzimanje života odvesti počinitelje u vječne paklene vatre. Neće biti povratka iz tog ponora punog demona. Istih demona koji kroz posao prevaranta - sotone - uvjeravaju ubojicu da je ono što on/ona čini ispravno! Lukavo će uvjeriti majke, na primjer, da čine "pravu odluku". Koristeći bilo kakvu smicalicu združenu s ljudskim razumom, učinit će da osoba opravda svoj čin iako je pogrešan. Upotrijebit će laž da ubojica ima svoja vlastita prava. Da se moraju prvo brinuti za vlastite probitke. U ime ljudskih prava, laž se očituje na način da su prava majke i njena sloboda da živi život koji odabere nešto čemu se treba diviti. Laž je zatim uvjerava da je pravedno i ispravno ubiti dijete.
Molim vas, shvatite da je vrhunac ubijanja naroda u svijetu naviješten. To je jedan od brojnih znakova o kojima se govori u odnosu na Kraj vremena.
Stanite svi. Slušajte. Ubojstvo je vrlo ozbiljan prekršaj. Učinite ga i nećete biti spašeni. Nema povratka. Pokajte se vi koji ste počinili ovaj užasan čin. Zamolite za oprost. Ja ću po Mojoj Milosti poslušati vašu molitvu. Možete biti i biti ćete spašeni ako vam je stvarno žao zbog vašeg teškog grijeha. Poslušat ću. Oprostit ću. Ali vrijeme nije na vašoj strani.
Vjernici, molite snažno za ovu izgubljenu i zalutalu Moju djecu, koje je zaveo prevarant i njegovi miljenici na moćnim položajima. Trebaju sada vaše molitve. Svi morate braniti pravo na ljudski život, koji ne može biti izmijenjen ljudskim uplitanjem nipošto.
Molite Mi se svaki dan. Ponudite bilo kakvo trpljenje za nevine žrtve.
 
Vaš ljubljeni Spasitelj Isus Krist
 
 
Subota, 18. prosinca 2010., 9:40h
 
 
Sada znaš da se ono što sam obećao ostvaruje. Poslao sam ti duhovnog vođu, osobu koju sam izabrao na početku tvog putovanja. Potrebno je vremena za neke odabrane da uzmu Kalež za Moju zadaću. Kćeri Moja, trebaš duhovnog vođu kako bi Moj sluga potpuno razumio Moje poruke. Na taj način Riječ će se proširiti i ljudi će shvatiti Istinu. To će biti put pun ispupčenja i s mnogo krivina, koje se odjednom pojavljuju kako bi te odvele u drugom pravcu, ali ne boj se. Sada si vođena i osjetit ćeš veće samopouzdanje u radu.
Sada piši ovo. Knjiga Istine se predstavlja čovječanstvu kako bi im pomogla da postignu otkupljenje u Mojem Srcu. Dan im je izbor da objave Moju Slavu prije nego se vratim kao Milosrdni Spasitelj i Pravedni Sudac. Nikada ne želim nanijeti kaznu Mojoj djeci, ali u određenima okolnostima, oni koji surađuju s prevarantom u potpunom znanju i oni koji imaju visoko mišljenje o njemu i njegovim zlim miljenicima, i koji mu odaju počast na oltaru, ne mogu biti spašeni. Oni znaju tko su. Oni će Mi se teško vratiti. Moli za njih.
 
Koga sotona napada
Prevarant ima malo vremena na zemlji da donese pustoš, pa pojačava posvuda svoja djelovanja. Uglavnom cilja na Moje svete sluge u Crkvi Mog Oca, mlade i lijepe kao i one jako pametne. 
Onima koji se nastavljaju hvaliti da ne vjeruju u Mene ili Mog Vječnog Oca bit će dana još samo jedna prilika da otvore svoja srca.
Boli Me gledati ih. To je kao da gledate automobil pun ljudi, Moja draga djeco, kako vozi kroz gustu maglu prema litici. Pogrešno su skrenuli, i dok vjeruju da se vraćaju u ugodu svojih domova, poniru u duboku tamu bez ikakve nade.
 
Naviještena proročanstva se otkrivaju
Natjerati Moju djecu da slušaju neće biti lako, Moja voljena kćeri. Moraš ustrajati bez obzira na zapreke. Strpljivost je važna. Ove poruke su dragocjene i pune ljubavi kao i upozorenja. Moja djeca moraju stati i shvatiti da se davno naviještena proročanstva otkrivaju. Ovi događaji će se uskoro dogoditi na zemlji.
 
Nikada neću otkriti datum svog Drugog Dolaska
Nikada ti neću otkriti datum svog Drugog Dolaska, Moja voljena kćeri, jer nije na tebi da znaš. Ali prije nego dođem, komuniciram s cijelim svijetom da svojoj djeci pokažem pravedno Milosrđe.
 
Moja Majka radi za Mene
Moja voljena Majka, radi za Mene, širi poruke preko odabranih vidjelaca. Drugi odabrani proroci pate skriveno, izborom, kako bi spasili duše. Dopuštam im da trpe Moju Bol kao djelo ogromne darežljivosti ovih najodanijih vjernika. Oni su odgovorni za spasenje mnogih. Ali oni ne trpe samo patnje koje sam izdržao na Križu, nego i osjećaju bol koju danas osjećam. Uz to, oni povremeno  trpe ismijavanje, zlostavljanje i ruganje. A ipak kroz poniznost trpe u tišini, a u nekim slučajevima na očigled sviju. Drugi, Moje svete sluge koji su odabrali život u samoći, čine Mi veliku uslugu. Njihova posebna žrtva nijekanja samog sebe pomaže spasenju duša.
 
Božji se Darovi uzimaju zdravo za gotovo
Priopćenje Istine u suvremenom svijetu, gdje je tehnologija napredovala do vrtoglavih visina, teška je. Moj glas je poput tihog plača u divljini, odgurnut u korist uzbuđenja.
Moja djeca ne shvaćaju da su sva čuda, koja su dana za dobro čovjeka kroz tehnologiju, dar Mog Vječnog Oca. Sva čuda razvoja lijekova za dobrobit čovječanstva također su dar. Ali ipak se ti darovi uzimaju zdravo za gotovo, jer Moja djeca misle da je sve to čovjek napravio, ali nije.
 
Dar inteligencije
Dar inteligencije, kao i dar glazbe, dar je iz Božjeg Područja. I upravo zbog toga što su Božji darovi, na meti su sotone, zlog. Njegovim se utjecajem tehnologija mijenja kako bi uzrokovala uništenje svijeta. Kako se smije kada vidi izbijanje ratova i kada se tehnologija koristi za špijuniranje ili ubijanje. Kako se ponovno smije kada se medicinska tehnologija koristi ne samo za ubojstvo, već i za njegovo opravdanje. Svi ovi zastrašujući zločini protiv čovječanstva, koje je omogućila tehnologija, skrivaju se iza naličja takozvane snošljivosti.
 
Snošljivost kao naličje zla
Snošljivost može biti najsavršenije naličje zla. Očito je za sve one koji su na oprezu kroz Moja Učenja, odmah primijetiti kada se zločini protiv čovječanstva otkrivaju pred njihovim očima. Ljudi se ubijaju, niječe im se sloboda i iznad svega pravo da se bore za moralnu pravdu, u ime snošljivosti. Da, djeco, budite svjesni, na oprezu i u pripravnosti kada čujete riječ "tolerancija", jer je to jedna od  sotoninih najdražih igara prevare.
 
Ljudi se ne bore za kršćanstvo
Usprkos svijetu suvremenih komunikacija, Moja djeca se ne bore i ne pokazuju svoje kršćanstvo. To je većinom zbog toga jer većina kršćana živi u zapadnom svijetu. Oni se plaše da će biti ismijani i zlostavljani. Potpuno su u pravu. Hoće. Ali pazite na ovo. Moja djeca uvijek trpe neku vrstu ismijavanja kada nose Moj Križ. Onda mogu biti sigurni da obavljaju Moju zadaću.
Onaj koji pati zbog Mene primit će velike blagoslove i mnoge milosti. Ali kršćani koji se bore za pravo objave Mog Imena patit će najviše. On ili ona moraju biti jaki. Vi ste Moja nada na zemlji. Bez Mojih odanih sljedbenika, Moja djeca ne mogu prijeći konačni prag pred Kraljevstvom Mog Oca.
Volim sve Moje sljedbenike. Ja sam u njihovim srcima i oni to znaju. Pazite na Moju Riječ po ovom proroku. Ne odbacujte ove poruke. One će pomoći spasiti milijune širom svijeta dok ih izgovarate, prije Mog Drugog Dolaska.
Idi sad u miru i ljubavi. 
 
 
Tvoj odani Spasitelj Isus Krist
 
 
Ponedjeljak, 20. prosinca 2010., 10:00h
 
 
Pazi na ovo, Moja kćeri. Ovim porukama čovječanstvo je upozoreno na sjekiru koja će pasti na one koji nastave odbijati Vječnog Oca. Približava se vrijeme dolaska Velikog Iskušenja. Ovaj  će događaj početi krajem 2012. i ne smije biti pomiješan s vremenom ili datumom Mog Drugog Dolaska na Zemlju. Ovo, Moja djeco, nije naviješteno u ovim porukama. Svatko tko pokuša dati Mojoj djeci datum Mog Drugog Dolaska je lažljivac i nije pravi prorok. Ipak, Ja otkrivam preko ovog proroka godine određenih događaja koji će dovesti do Mog Drugog Dolaska.
 
Bog neće dopustiti da se ostvari plan smanjenja svjetskog stanovništva
Kako je navješteno davno prije, Veliko Iskušenje razotkrit će se pred očima nevjernog svijeta. Tada će mač pravde udariti posvuda. Moj Vječni Otac nije spreman stajati po strani i dopustiti da se ovaj zli plan, koji se upravo sada ostvaruje iza zatvorenih vrata i stvoren je da smanji svjetsko stanovništvo, ostvari. 
Ova zla organizacija, odani sljedbenici sotone, pokušala je u prošlosti izvršiti genocid nad Očevom djecom. Nisu uspjeli. Ponovno pokušavaju. Ponovno neće uspjeti, ali prvo će uzrokovati strašno uništenje.
 
Vjernici se ne trebaju bojati
Moj Vječni Otac, u Svom Milosrđu, morat će se umiješati kako bi ih zaustavio, iako ga boli osloboditi svjetske promjene koje dolaze. Vjernici, ne bojte se za sebe i svoje obitelji. Vi ste zaštićeni. Ali molim vas da molite Svetu Krunicu i Moje Božje Milosrđe cijelo vrijeme, kako bi pomogli olakšati i izbjeći neke od promjena. 
Počnite dakle planirati sada. Treba se boriti s ovim ljudima, dok pokušavaju nadzirati vaš novac, zdravlje, hranu i čak i vašu vjeru. Ustanite i zaštitite sebe i vaše obitelji molitvom. Pozovite se na Svece koje štujete da vam pomognu kao zagovornici Mog Vječnog Oca.
 
Izbit će svjetske promjene
Kada počnu ove svjetske promjene s ozbiljnim promjenama u vremenu - što je već u blažem obliku počelo - biti će viđene kao posljedice sveukupnog zatopljenja. Da, čovječanstvo je oštetilo zemlju na vrlo ružan način, ali ove promjene neće imati nikakve veze s promjenom klime.
Da je odlučio, Moj bi Vječni Otac mogao samo sjesti i ne učiniti ništa. Tada bi ove zle skupine, skupine gladne moći i zavedene skupine moćnih ljudi na položajima, pobijedile. Ukrale bi duše uvlačenjem Moje nevine djece u zamku vjernosti sotoni, zlome, bez svijesti. To neće biti dopušteno.
 
Poziv svim religijama da se udruže
Vrijeme je za djecu Mog Oca i sljedbenike, kao i za one koji vjeruju u postojanje Superiornog Bića koje je Bog, Stvaratelj i Tvorac svih stvari, da se udruže. Bez obzira kojim putem slijedite Boga, ili bez obzira da li vjerujete u Mene, Njegovog jedinog voljenog Sina, ujedinite se. Borite se s organizacijom koja predstavlja zloga. On je vaš neprijatelj, ako vjerujete u Boga, Vječnog Oca. On vas pokušava spriječiti da uđete u Raj, lažući svojim sljedbenicima da će ih i on odvesti u jednako predivan raj. Ti jadni zavedeni i vjerni sljedbenici ne mogu prozreti, jer su zaslijepljeni privlačnošću materijalističke slave.
 
Proročanstva iz Ivanove Knjige izlaze na vidjelo
Molite, molite, molite svi svaki dan. Vrlo brzo ćete svi razumjeti istinu Svetog Pisma. Konačno će svi razumjeti  da su učenja sadržana u Knjizi Mog Oca točna. Proročanstva naviještena u prošlosti izlaze na vidjelo. Proročanstva sadržana u Ivanovoj Knjizi izlaze na vidjelo. Poruke dane ovom proroku služe da pripreme Moju djecu za ulazak u Kraljevstvo Mog Oca.
Idi sad i širi Istinu. Spasite jedni druge iz kandži prevaranta prije nego bude prekasno.
 
 
Tvoj ljubljeni Spasitelj Isus Krist
 
 
Ponedjeljak, 20. prosinca 2010., 10:00h
 
 
Poslušaj me, dijete Moje. Moraš biti jaka za Mog voljenog Sina Isusa Krista. On je previše važan i poseban za tebe da bi se okrenula od Njega sa sumnjama u mislima. Da, lako je postati zbunjen u ovoj zadaći, ali moraš vjerovati potpuno u Njega. Trebaš mu se prepustiti i dati mu svoje potpuno povjerenje.
Dijete Moje, nije ti bilo lako s ovom zadaćom. Ali kao što sam rekla prije, voliš ustrajati. Uspjet ćeš s izvršenjem ovog zadatka. Pozivam te da se vratiš u naviku svakodnevne molitve. Po Mojoj Presvetoj Krunici bit ćeš zaštićena. Ovaj zadatak je vrlo svet, Moje dijete, pa iz poštovanja slušaj Mog Sina vjerujući mu potpuno. Odbaci svoje sumnje, dijete Moje, jer su ti po Duhu Svetom dane posebne milosti. Istina sada leži u tvom srcu, duši i tijelu. Zbog toga nalaziš lakšim pisati poruke koje ti daje Moj ljubljeni dragi Sin.
On te voli, dijete Moje, i odabrao te je za jedan od najvažnijih zadataka u ovom stoljeću. Tvoj zadatak se može usporediti s onim zatraženim od Svete Faustine. Ne boj se ovih patnji, koje uključuju nedostatak sposobnosti za molitvu i dnevnih sumnji koje su prirodne. Proći će. Svi Sveti, uključujući Svetu Faustinu, hodaju s tobom, dijete Moje, i vode te svaki dan.
Djelo koje poduzimaš u Moje Ime i Ime Mog Sina je naviješteno. To je jedan od najvažnijih načina da se spase duše. Nemoj posustati ili oklijevati. Uvijek prizovi svoju Voljenu Majku za pomoć. Tu sam za tebe. Svakodnevno se moli mom Sinu moleći Njegovu Krunicu Božjeg Milosrđa. Na taj način ćeš Mu biti bliža i osjetit ćeš kako ti pokreće srce. 
Budi hrabra i kreni sad naprijed. S ljubavlju gledaj dragocjeni put koji vodi Blagoslovljenom Trojstvu. Svi su uz tebe. Patit ćeš, ali smatraj to milošću, jer bez patnje ne možeš ostati blizu Srca Moga Sina.
To je sve za sad. Uključi i otvori srce prema Mom voljenom Sinu, Svevišnjem Isusu. 
 
 
Ljubav i Mir, Naša Gospa od Ruža
 
Srijeda, 22. prosinca 2010., 2:40h
 
 
Moja kćeri, strašno sam patio zbog  grijeha čovječanstva i okrutnog odbijanja Mog postojanja, koje je tako često danas u svijetu da se broj vjernika koji su Mi okrenuli leđa povećao do izvanrednog broja.
Bol, patnja i agonija je sve izraženija kako svijet slavi Božić. U Srcu znam, pošto je ovo najvažniji  kršćanski blagdan, da se Moje Učenje ne proglašava onako kako bi trebalo.
Voljena kćeri, moraš ustrajati u svojim duhovnim i duševnim patnjama. One će te dovesti bliže Mom Presvetom Srcu. Samo tada, kada izdržiš ova iskušenja patnje, bit ćeš u zajedništvu sa Mnom. 
Kćeri Moja, moli, moli, moli da druge duše olakšaju agoniju koju trpim. Kad bih bar mogao spasiti duše brzo i prigrliti ih u Moje Ruke Ljubavi. Moje Srce će ozdraviti. Ali mnoge duše mi se neće vratiti. Moraš raditi snažno da ih uvjeriš u Moju Istinu, kćeri. Nikada nemoj odustati.
Bila si puna sumnji, ali znam da si duboko u srcu shvatila da ove poruke Milosti, za spasenje duša, doista dolaze od Mene i Mog Vječnog Oca. 
Ustraj, prihvati patnju, budi ponizna, strpljiva i djeluj s dostojanstvom kada djeluješ u Moje Ime.
Idi sad s obnovljenom snagom ljubavi i snagom da vratiš duše Moje voljene djece.
 
 
Tvoj ljubljeni Spasitelj
Isus Krist
 
 
Petak, 24. prosinca 2010., 20:00h
 
 
Moja ljubljena kćeri, hvala ti što si odgovorila na Moj poziv. S radošću razgovaram s tobom na ovoj posebnoj proslavi Mog Rođenja. Ljubav koja ispunjava Moje Srce vjerom i odanošću koju pokazuju sva Moja djeca je vrlo dragocjena.
Ovo je vrijeme za Moju djecu posvuda da razmisle o Mom Životu na zemlji. Vrijeme im je da razmotre posredovanje koje predstavlja Moje Rođenje za sve čovječanstvo. Zbog Mog Rođenja čovjek će tražiti spasenje. Kroz Ljubav Mog Vječnog Oca za svu Njegovu djecu, On je učinio posljednju žrtvu. Gledanje rođenja djeteta, njegov rast, odrastanje, pokazuje jasno Njegovu Ljubav i odlučnost da spasi svu svoju djecu. Toliko voli svu svoju djecu, da Me je zamolio da živim kao ljudsko biće, iako je znao da ću biti ponižen i ismijavan. Dopustio je da se to dogodi.
Moje Rođenje je znak svima da Bog, Vječni Otac, toliko voli Svoju djecu da je učinio veliku žrtvu. Dopuštajući Mi da dođem na zemlju i živim među vama, pokazao je svoje suosjećanje i želju da vas spasi dopuštajući Moju Smrt. Da Me nije poslao, čovjek ne bi mogao biti spašen. Ipak, oni koji Me odbiju i dalje nisu sigurni u istinu obećanja koje je učinio Bog Vječni Otac. I dalje postoji dosta pomutnje. 
Sve što je sada važno jest da čovječanstvo shvati obećanja i stvarnost novih Nebesa i Zemlje koji su određeni za svu Božju djecu. Ovo je najveći dar od svih i to dar koji je namijenjen za sve vas, sve dok ga sotona nije uništio zavevši Evu.
Danas ljudi na mnogo načina vide Učenja iz Starog i Novog Zavjeta kao stare bajke. Mnogi i dalje ne shvaćaju da su Učenja koja su sadržana u Svetim Pismima bila i jesu istinita. U mnogim se slučajevima izvještaji odnose na događaje koji su se dogodili u duhovnom svijetu, pa ljudi teško vjeruju da se to stvarno dogodilo. Došli su do tog zaključka, jer vrednuju sadržaje razumskim razmišljanjem utemeljenim na onome što se događa na zemlji. Ali u krivu su.
Moj dolazak na zemlju određen je kao posljednja prilika da se svijet probudi kako bi svi shvatili da Bog oprašta. Moja je uloga bila da vam pokažem, Svojim Učenjima i Smrću na Križu, Put prema Raju.
Sjetite se na Božić da se Moje Rođenje dogodilo kako bi vam pomoglo da ponovno vrednujete vaše vjerovanje u Nebesa, na čiji dio imate pravo. Kroz prisjećanja Moga Života, možete Mi se pridružiti u Kraljevstvu Mog Oca, ako otvorite svoja srca i zamolite Me da vas još jednom zagrlim.
 
 
Vaš Božanski Spasitelj i Pravedni Sudac, Isus Krist
 
 
Utorak, 25. prosinca 2010., 10:30h
 
 
Ja sam Početak i Kraj. Po Meni je Moj Vječni voljeni Otac stvorio svijet i po Meni će se i završiti. Ja sam Svjetlo i Spasitelj koji će sve one koji vjeruju u Mene odvesti u obećani Raj. Oni koji, unatoč Mojim Učenjima i trudu Mojih proroka, i dalje budu odbijali Me prihvatiti, neće ući u Kraljevstvo Mog Oca.
Oni od vas kojima je dana Istina preko Pisama moraju sada otvoriti oči i prihvatiti Moja Učenja i proročanstva dana preko proroka. Konačno se približava vrijeme kada ću se vratiti na zemlju i potvrditi Moje voljene sljedbenike. Ipak ću i dalje, po Mojim suvremenim prorocima, biti odbijan. Svi morate slušati i čitati Moje poruke koje vam dajem iz milosti, i shvatiti njihovo značenje.
 
Moja Učenja se nisu promijenila
Morate zapamtiti da su Moja Učenja ista kakva su oduvijek i bila. Morate pažljivo promatrati one koji dolaze u Moje Ime. Ako objavljuju Moju Riječ, onda su od Svjetla. Otiđite, ako ustanovite da su Moja Učenja promijenjena na bilo koji način koji vam se učini čudnim. Ne slušajte. Ovi nesretni ljudi su zavedeni od zloga kako bi namjerno iskrivili Moja Učenja kako bi vas odveli pogrešnim putem i zbunili vas.
Bilo koje naučavanje koja ne dolazi iz Svetog Pisma i koje tvrdi da objavljuje istinu lažno je. To je grijeh protiv Mene i težak napad na Mene i Mog Vječnog Oca.
 
Lažni Mesija
Ovi lažni učitelji uskoro će biti poznati širom svijeta. Naći ćete ih svugdje, kako glasno viču. Tražeći pažnju. Neki će ostaviti takav dojam na Moju djecu, da će čak i Moji izvorni proroci vjerovati da imaju posebne božanske moći. Jedan, posebno, izdići će se do tolikih visina da će ljudi pogrešno vjerovati da je on Mesija.
Bit će potrebno dosta hrabrosti, jednodušja i snage za Moju djecu da ostanu uz Mene i dopuste Mi da ih vodim kroz ovu opasnu džunglu punu demona. Kako se posljednji dani otkrivaju, demoni koje oslobađa sotona doći će prerušeni kao Moji sljedbenici i proroci. Udružuju se kako bi ciljali na Moje izvorne vidjeoce, ljude koji imaju vizije i proroke. Pokušat će ih zavesti lažnim naučavanjem. Iskrenut će Istinu kako bi odgovarala njihovim nemoralnim načinima koje će, s vanjskog gledišta, biti teško razlikovati. Moji odani sljedbenici, svete sluge i proroci odmah će znati tko su ovi zli ljudi. Naći će njihove izjave bolnima i uznemirujućima, ali ono što će uzrokovati užas u njihovim srcima je to da će mnogo kršćana nasjesti na njihove ljupke osobnosti. Tako će uvjerljivi biti, da će mnogi odvući vrlo svete sluge, koji su posvetili svoje živote Meni i mom Vječnom Ocu, u njihovu zlu zamku.
 
Poziv kršćanima da ustanu
Pozivam one Moje odane sljedbenike blagoslovljene milostima Duha Svetog. Uzmite svoje oružje vjere i budite jaki. Izazovite ih. Učite ljude Istini stalno ih podsjećajući na Istinu koja je sadržana u Knjizi Mog Oca - Knjizi Istine. Ova Učenja će vječno trajati.
Djeco Moja, moglo bi vam biti teško ustati i biti brojni, ali počujte Me. Ako to učinite, pomoći ćete dušama. Vaša braća i sestre u svijetu vaša su obitelj. Sve ću vas odvesti sa Mnom u Raj koji sam obećao svojoj djeci. Molim vas, molim vas da Mi pomognete da nikog ne ostavim. Slomit će Mi se Srce, ako ne spasim svu Moju voljenu djecu. Kroz molitvu, žrtvu i ustrajnost Mojih sljedbenika Moja Volja će se provesti.
Uzmite Kalež Spasenja u Moje Ime. Slijedite Me. Dopustite da vas vodim. Dajte da vas zagrlim u Svom Srcu kada se ujedinimo kao jedno za spas čovječanstva od prevaranta. 
Zapamtite ovo. Toliko volim svakog od vas, da će pobjeda, ako vas sve ne odvedem u Vječni Život, biti gorka i slomit će Mi Srce.
Molite. Molite. Molite svi i zapamtite Riječi - Ja sam Alfa i Omega. 
 
 
Vaš ljubljeni Spasitelj Isus Krist, Kralj Zemlje i Pravedni Sudac čovječanstva
 
Utorak, 25. prosinca 2010., 13:30h
 
 
Moja ljubljena kćeri, zašto oklijevaš? Zar ne znaš da si vođena svaki dan? Sigurno znaš u svom srcu, da sve što trebaš učiniti jest sjesti, otvoriti srce i vrlo ćeš brzo čuti Moju poruku. Vjeruj Mi. Prepusti se. Vjeruj da kada Mi predaš svoje strahove, brige i pitanja, odbaciti ću ih daleko od tebe i odgovoriti ispravno. Moraš odvojiti vremena da primiš ove goruće poruke za cijelo čovječanstvo. Ne ustručavaj se nastaviti s ovom najsvetijom zadaćom.
Počuj ovo, Moja ljubljena kćeri. Kako kršćani širom svijeta odaju počast Mom Rođenju u Betlehemu, mnogi će dati štovanje bez prave ljubavi u srcima. Mnogi će postati i bliski Mom Srcu. Drugi će samo klimati, smijati se i kratko pričati o značenju najvažnijeg vremena u slavljenju najvećeg dara kojeg je Otac Moje Djece od početka dao. Ipak, kada Moja djeca, Moji odani sljedbenici, slave Božić, ometaju ih raskoš i simbolični obredi povezani sa zemaljskim dobrima.
Koliko kršćana objašnjava važnost Mog Rođenja djeci? Koliko ih se podsjeća na poniznost koju je pokazala Moja voljena Majka i njen Presveti supružnik Sveti Josip? Koliko ih razumije da sam postao čovjek kako bih spasio čovječanstvo od puta za pakao? Ova je jednostavna poruka iskrivljena kroz stoljeća, i prerušena kroz raskoš. Ipak, priznavali su je bogobojazni kršćani kao vrijeme za razmišljanje o svojoj vjernosti prema Meni, njihovom Spasitelju. Molim vas, pozivam vas  da na ovaj blagdan molite za sve na svijetu koje treba podsjetiti na činjenicu da imaju ostavštinu. Posebno je mjesto sačuvano za svakog od njih u Kraljevstvu Mog Oca, ako to odluče prihvatiti.
Određeno je vrijeme za Veliko Upozorenje
Tako su zauzeta, Moja djeca prateći svakodnevne vijesti, koje mogu utjecati na njihove živote, ali su bez posljedica za  vječni život. Djeco, vrijeme je da preispitate svoju savjest prije Velikog Upozorenja koje prethodi Mom Drugom Dolasku. Molite na svoj jednostavan način kako bi zatražili Nebesko Vodstvo.
Određeno je vrijeme za Veliko Upozorenje. Budite u pripravnosti. Budite oprezni.
 
 
Vaš Božanski Spasitelj i Pravedni Spasitelj
 
 
Četvrtak, 28. prosinca 2010., 11:00h
 
 
Moja ljubljena kćeri, sada ti dajem posljednje poruke za čovječanstvo da ih sažmeš, prije kraja vremena, sa ciljem spasenja njihovih duše.
Kako je naviješteno, veliki broj Anđela je razasut širom svijeta kako bi pripremili zemlju za Moj Dolazak. Mnogi od ovih Anđela su u ljudskom obliku i kao i ti, Moja voljena kćeri, odabrali su tu ulogu. Njihov trenutak rođenja je vremenski određen da se uskladi s konačnim Upozorenjem i Krajem Vremena. Isto tako, oslobađaju se demoni iz paklenih dubina. Kada se predstavljaju na zemlji, oni to čine kroz iskušenje i laži. Oni privlače Moju djecu, koja su otvorena za njihov utjecaj. Šire zarazu na one duše koje su već u tami. Ulaze u njihov duh lažući im i uvjeravajući ih da je njihovo vjerovanje u Mene i Mog Vječnog Oca glupost.
Ovi ljudi nemaju nikakav vidljiv izgled s kojim bi se povezali, a koji smatrate zlom. Umjesto toga, pojavit će se kao obrazovani, pametni i koji nadahnjuju. Također će biti vrlo uvjerljivi kada propovijedaju ono što Moja djeca smatraju istinom. A ipak nažalost, neće biti ljubavi u njihovim srcima i morate biti na oprezu zbog njihovih učenja.
Sada želim pozvati Moje sljedbenike. Moja djeco, molitvom i vjerom ste primili darove koje sam obećao onima koji Me slijede. Dani su vam razni darovi i svaki je dar dan da priopći Moju Riječ u različitom obliku.
 
Procjena vidjelaca
Neka budu pažljivi oni kojima sam dao Dar Znanja da im pomogne prepoznati one koji dolaze u Moje Ime i one koji dolaze u sotonino ime. Ispravno je da budete na oprezu zbog ovih lažnih proroka. Ipak, nikada ne sudite o onima koji tvrde da dolaze u Moje Ime, a da prvo ne procijenite njihove poruke. Nikada ne smijete po "izvanjskoj pojavi" suditi poruke koje sam poslao. Ako čovjek kaže da dolazi u Moje Ime, nemojte pretpostaviti da je vaša procjena o njemu nepogrešiva. Pazite na one proroke koji trpe ismijavanje ili uzrokuju zgražanje kada tvrde da primaju božanske poruke od Mene ili Moje Blagoslovljene Majke.
Nemojte podleći iskušenju njihovog trenutnog procjenjivanja, prije nego pažljivo poslušate same poruke. Ove poruke se neće jednostavno odnositi na Moja Učenja, ali će se odnositi na Moju Riječ i bit će pune ljubavi. Poučit će vas kao živjeti život u Moje Ime da bi se postiglo spasenje.
Nemojte nikada biti uznemireni kada Moji pravi proroci tvrde da primaju poruke o budućim događajima koje su osobne. Nemojte pokušavati činiti grijeh predrasude prosuđujući ove poruke po staležu ljudi koje ovi proroci predstavljaju. Nekima će manjkati obrazovanje. Neki će biti potpuno različiti od njih i biti će rječiti. Mnogi se neće uklapati u vaše shvaćanje onoga što čini osobu "svetom". 
Ali postoje načini da budete uvjereni u njihovu istinitost. U većini slučajeva oni koji komuniciraju s Mojom voljenom Majkom predviđat će ukazanja koja ona naviješta točno u sat i datum. Oni koji posjećuju takva ukazanja svjedočit će brojnim događanjima. U slučaju da su Moje poruke priopćene čovječanstvu, bit će dane svijetu bez proroka koji bi mogao tražiti slavu.
 
Prosuđivanje ljudi
Unatoč vjernosti Meni, Moji će vjernici i dalje sipati prijezir na one koji predviđaju buduće događaje i klevetati one blagoslovljene od Duha Svetoga darom liječenja. Stanite i probudite se iz mirnog drijemeža. Ovi će proroci uznemiriti vašu ustaljenost, jer ne sjede u udobnosti s vašom svetom skupinom. Neće se uklapati na način koji očekujete. Pazite na ovo. Ako prosuđujete ove ljude na temelju glasina i tračeva ili nagovještaja, krivi ste za grijeh. Grijeh protiv Mojih proroka duboko Me vrijeđa. Kada odbijate Moje prave vidjeoce i proroke, okrećete Mi leđa.
Pa ipak, to se sve više događa danas kako sve više ljudi koji imaju vizije izlazi u javnost. Nije lako Mojim vjernicima. Samo zapamtite da poruke Mojih proroka moraju biti pročitane prije prosuđivanja i to uključuje čak i one koje dolaze od lažnih proroka. Zamolite za vodstvo kada razmatrate ove poruke. Istinite poruke bit će pune ljubavi. A ipak će biti čvrste u svom utjecaju. Bez obzira koliko lukave, poruke koje se protive Mojim Učenjima i učenjima Mojih Apostola lako će biti vrednovane.
 
Nemojte biti tihi u svojoj vjeri
Idite sad, djeco Moja, i otvorite srca Mojim prorocima. Tu su da vam daju sigurnost da je vrijeme došlo da vas sve pripremim da govorite u Moje Ime. Zapamtite, dana je slava Mojim prorocima, koji govore usprkos poniženju i prijeziru koje moraju trpjeti. Kako bilo, bit će kazne za one koji govore da Me slijede, ali ostaju tihi u svojoj vjeri, a s druge strane će biti brzi kada se govori protiv Mojih proroka. Znate u svojim srcima da oni, koje ste osudili, govore o događajima koje teško prihvaćate. Možete se pitati, zašto Moj Spasitelj Isus Krist radi preko takvih pojedinaca? Nakon svega, oni nisu sveti sljedbenici po mojim mjerilima. Moje pitanje vama je slijedeće. Zašto vjerujete da samo nekolicina odabranih koji su posvetili svoje živote molitvi imaju moć odbaciti one koji govore izvan vaših krugova? Zar niste ništa naučili? Zar ne shvaćate da oni koji provode živote posvećene molitvi također mogu pasti kao žrtve prevaranta?
 
Moji pravi proroci bit će omraženi
Zapamtite, i Meni se rugalo, bio sam ismijavan, odbijan i gledan s visoka od strane starješina i svećenika kada sam bio na Zemlji. Ako sam tada bio omražen, možete biti sigurni da će Moji pravi proroci biti najomraženiji kao što će na drugim mjestima biti cijenjeni.
Sramite se svi. Moji proroci neće doći iz vaših skupina, ali morate ih poštivati. Bit će najnevjerojatniji proroci zbog života koje su vodili. Neki će doći iz siromašnih obitelji. Neki će doći iz bogatijih obitelji. Neki će doći sa slabom naobrazbom, a drugi će biti rođeni s darom pismenosti. To su Moji odabrani proroci. Slušajte njihove glasove prije nego ih osudite.
Molite za njih. Molite da Moja Riječ, dana ovim prorocima, ne bude odbijena. Ni vi nemojte odbiti Moju Riječ. Nevjernici će uvijek pokušati ozloglasiti ove hrabre duše koje glasno govore Moju Riječ, ali to se i očekuje. Moje se Srce slama na dva dijela, kada Moji vjernici, osobito oni u molitvenim zajednicama, samostanima i drugim službama, odbacuju Moje prave proroke. Slušajte Moje Riječi. One neće nikada odstupati od Istine kao što ni vi, Moji voljeni sljedbenici, ne možete  prilagoditi Istinu svom tumačenju.
Otvorite oči. Probudite se. Znakovi se počinju pojavljivati da ih svi vide. Moji vjernici, nemate puno vremena. Slušajte. Molite. Ujedinite se i ujedinjeni priopćujte Moju Riječ da spasite duše prije nego vrijeme istekne.
 
 
Vaš ljubljeni Krist - Isus Spasitelj i Pravedni Sudac
 

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice