Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

 
Petak, 26. studenoga 2010., 12:00h
 
 
Moja predraga kćeri, Presveto Trojstvo sjedinjuje se s tobom kako bi pronosilo Božansku Istinu svakoj duši u svijetu, kao hitnu stvar.
Moja kćeri, sada osjećaš bol i patnju u svom srcu za čovječanstvo, sjedinjena sa Mnom. Njihova izgubljena vjera donosi duboku tugu i osjećaj straha za njihovu budućnost. Moji voljeni odani sljedbenici sada se ujedinjuju širom svijeta vezom Moćne Božanske Ljubavi kako bi spasili duše od prokletstva.
Ovo čine svi narodi, Moja djeco Svjetla. Odmah će se međusobno prepoznati, bez obzira na rasu, boju ili vjeroispovijest. Vodim ih kako bi ova vojska Ljubavi pomogla ojačati vjeru čovječanstva u ovom trenutku povijesti.
Nikada prije nisam učinio svoju prisutnost tako očitom u srcima vjernika. Osjećaju patnju koju trpim dok gledam bolnu zloću koja dolazi od čovjeka, čak i od onih koje smatrate dragima i obzirnima. Sebeljublje uništava Moju djecu.
Sebičnost i nedostatak razmišljanja o drugima i o ranjivima ostavljaju mrlju srama koju je teško obrisati. Okrutnost koju čovjek pokazuje prema bližnjemu, s jednim motivom na umu – samozadovoljenja, dosegla je vrh. Opsjednutost vlastitim potrebama u očima Mog Vječnog Oca je grijeh.
Lažna opravdanja, u ime vlastite vrijednosti, potpuno su neprihvatljiva i protive se Mojim Učenjima. Volite jedni druge. Ponašajte se prema drugima kako biste htjeli da se ponašaju prema vama. Mislite o potrebama drugih prije vlastitih. Branite ljudska prava braće i sestara kada dožive nepravdu od drugih. Nikada ne pravdajte kažnjavanje osobe kako bi se dobila materijalna prednost. Pokažite ljubav i suosjećanje čak i prema neprijateljima. Ovo nije laka zadaća zbog materijalističkih nesigurnosti koje Moja djeca osjećaju. Simptomi sebične opsjednutosti bogatstvom, ljepotom i takozvanim uspjehom, što mnogi smatraju prirodnim svojstvima ljudskog izgleda, uzrokuju groznu zbrku.
Misao da se ljudima ispiru mozgovi i da im se stavljaju osobne potrebe na prvo mjesto u ime vlastite vrijednosti, stavljena je u ljudsku psihu prije mnogo vremena, ali ovo je mudrovanje pojačano moćima suvremene komunikacije. Kada Moja djeca svakodnevno čuju ove poruke putem TV-a, medija, kina, glazbe i interneta, prihvaćaju te poruke kao važne. 
Usprkos lažnog obećanja ovih uvjerenja, koja su privlačna, jer nude samozadovoljavanje koje je teško odbiti, Moja djeca prihvaćaju laž. Laž koju je postavio prevarant - sotona.
Uznemirenost koju ubrzo poslije osjećaju, kada su uzeli prednost nekom drugom, za njih je teško shvatljiva. Oni, Moja djeco, koji su osvojili uglednu nagradu nisu sretni. Zatim traže još više istoga, nezasitne su njihove želje. Lišeni su prave radosti, prirodnog zadovoljstva, i ne shvaćaju prazninu koju iznutra osjećaju.
Kada stavljate sebe ispred drugih, to je sebično. Kada nepošteno uzmete prednost onima koji su slabiji i ranjiviji od vas, to je grješno. Kada uništite mogućnost osobama da žive u dostojanstvu i oduzmete im pravo da hrane dostatno svoje obitelji, to duboko vrijeđa Mene. Ja patim s tim dušama. Ako učinite bližnjemu loše, činite ga i Meni. Kada povrijedite bližnjega kivnim riječima, krivi ste za nanošenje boli u Mom Srcu.
Kada čovjek kažnjava drugog nasiljem, Ja trpim bol Moje pasije na Križu. Ponovno je proživljavam. Osjećam njihovu bol dok im tjelesno naudite. Kada ste ubojica, krivi ste za konačnu uvredu pribijanja Mene na Križ. 
Djeco, znajte ovo. Grijeh će vas odvesti u pakao. Ovo je zastrašujuće za one vjernike koji Me vide kao Milosrdnog Suca. Moje obećanje neograničene Milosti, koju ću dati svakome tko se pokaje i dalje je zajamčeno. Ali kako mogu spasiti one koji ne vide grešku u svojim uzburkanim životima?
Propovijedanje Istine Mojih Učenja je važno. Zbog pojave mnogih smetnji koje obiluju, Moja djeca će teško prepoznati Božju Riječ. Mnogi neće naći znanje Božjih Učenja putem proroka ili Svetog Pisma. Mnogi jednostavno ni ne žele znati. Drugi će odbiti slušati čak i ako se Riječ širi preko proroka i vidjelaca, sa jasnim znakovima za sve. Zato će vjernici morati moliti za druge. Potrebne su posebne molitve. Moleći Božje Milosrđe, moćnu molitvu, koju je dala Moja voljena sestra Faustina, dogodit će se mnoga obraćenja.
Kada se to dogodi, zamolit ću svu Moju djecu da se udruže u molitvene zajednice kako bi nastavili moliti i kako bi pružili vodstvo ovoj zabludjeloj djeci Mojoj - vašoj braći i sestrama. 
U Ime Moje i Blagoslovljenog Trojstva, pozivam Moju voljenu djecu da udruže snage u jedinstvo s Mojim Srcem i pomognu Mi spasiti njihove duše. Toliko ih sve volim da plačem tužne i gorke Suze zbog zastrašivanja nad njima. Ne želim ih izgubiti. Pomozite Mi, Moji sljedbenici Svjetla, da ponovno ujedinim ove izgubljene duše s Mojom Obitelji, tako da i oni iskuse pravi Raj za kojim očajno teže.
Pružite im ruke. Pričajte s njima. Slušajte ih. Pokažite im suosjećanje, čak i kada vam ga ne uzvrate. Pokažite strpljenje. Iznad svega, neka preko vas osjete Moju Ljubav. Vidjet će da će vas teško odbaciti ako vam se rugaju. Putem molitvi možete, i hoćete, spasiti njihove duše. 
Pozdravljam vas, Moji dragi sljedbenici. Izazivate Mi suze ljubavlju i odanošću koje Mi pokazujete, kao i Mojoj Blagoslovljenoj Majci, Kraljici Neba i Blagoslovljenom Trojstvu.
Mi, i svi Anđeli  i Sveti na Nebesima radujemo se zbog tvog odgovora na poziv. Idi, obavljaj svoju zadaću u Ime Mog Vječnog Oca. Okupi Moje stado.
 
 
Tvoj odani Spasitelj Isus Krist

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice