Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

Četvrtak, 18. studenoga 2010., 21:00h

 

Onima koji tvrde da ne vjeruju u Mene kažem ovo. Zapitajte se: sjećate li se vremena kada ste vjerovali? Sjetite se kada ste bili djeca, kada ste vjerovali u Boga. Bez obzira koju su religiju slijedili vaši roditelji. Jeste li vjerovali? Što se promijenilo? Je li bilo pod utjecajem drugih? Jesu li vam rekli da postoji razuman odgovor na vaše postojanje?
Od početka vremena je bilo teško Mojoj djeci da prihvate drugo postojanje izvan ovog. Ipak, pogledajte okolo i vidite čuda stvaranja Mog Vječnog Oca,  sunce, mjesec, more, rijeke, biljke, životinje i sva druga čuda stvaranja, i odgovorite ovo. Odakle je sve to došlo? Vjerujete li doista da je to nastalo od nečeg drugog, a ne od nadmoćnijeg bića? Budite upozoreni kada čujete laži koje šire takozvane gatare, koje postoje u pokretu New Age-a. One su vođene prema onome što smatraju istinom i prema užitku života koji im je obećan u novom dobu. Njih se uvjerava da je to doba novi raj. To je oblik ljudski stvorenog, ali slavnog središta svemira. To je lažno učenje. Mnogi Božji ljudi, uključujući one koji vjeruju, pogreškom brkaju svoje vjerovanje u ovo učenje s Učenjem Svjetla.
Njima upravljaju demoni. Neki to znaju. Drugi ne. Moli da vide Istinu prije nego nastave svojom krivom cestom prema praznini.
Ateistima kažem ovo. Volim vas bez obzira koliko ste Me uvrijedili. Ateistima vođenima ili pod utjecajem drugih vjerovanja, stanite i razmislite. U potrazi da slijede ljudsko razmatranje, jednostavno vjeruju u drugu vjeru. Vjerovanje da čovjek ima nadzor. Ipak, ovi isti ljudi, Moja draga djeca, za koju ću se boriti, se potiču da slijede sotonu, prevaranta, neprijatelja čovječanstva. Pitajte ateista koji ide predaleko u pritisku Božje djece, zašto to čini?
Zar nije dovoljno jednostavno Me nijekati? Zašto ovi ljudi lažu? Mnoge ateističke grupe imaju program mamljenja i zavođenja Moje djece da prihvate ovu lažnu doktrinu. Ne dajte se zavarati, njihovo vjerovanje je drugi oblik religije. Religije koja veliča moć razuma, pameti i ponosa. Oni oponašaju osobine sotone. Oni, u svojoj sljepoći, slijede drugu vjeru - laskanje tami, gdje ne postoji ljubav.
Tako su strastveni ovi ateisti, tako ponosni na svoju religiju, da ne razumiju da ono za što se bore jest religija - religija prevaranta koji se smije njihovoj gluposti.
Ateisti, čujte me posljednji put. Vratite se pismima sada. Pogledajte Ivanovu Knjigu i razmotrite Istinu koja se otkriva. Ne čini li vam se stvarnim, kada ste svjedoci događaja koji se razotkrivaju sloj po sloj pred vama?
Zar ne vidite da je Moja Riječ, Moje proročanstvo tako davno naviješteno, možda istinita? Otvorite oči i pričajte sa Mnom onako kako slijedi:
"Bože, ako si Istina, pokaži mi znak Tvoje Ljubavi. Otvori mi srce da primim vodstvo. Ako postojiš, dopusti mi da osjetim Tvoju Ljubav, da bih vidio Istinu. Moli sada za mene."
Dok te pozivam, po posljednji put, kažem ti ovo. Ljubav nije stvorio čovjek. Ne možeš ju vidjeti, ali ju možeš osjetiti. Ljubav dolazi od Vječnog Oca. Ona je dar čovječanstvu. Ne dolazi iz tame. Tama koju osjećaš lišena je ljubavi. Ne možeš osjećati bez prave ljubavi. Ne možeš vidjeti svjetlo. Ne možeš vidjeti nikakvu budućnost. Ja sam Svjetlo. Ja sam budućnost. Donosim ti slavu i život zauvijek. Vrati se i zamoli Me za pomoć. Učini to i odgovorit ću ti i primiti te u Svoje Ruke.
Moje Suze Radosnice spasit će te, dok ponovno postaješ Moje voljeno dijete. Dođi i pridruži Mi se u Raju.
 
 
Tvoj ljubljeni Spasitelj Isus Krist
 

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice