Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

Utorak, 16. studenoga 2010., 23:00h
 
 
Piši ovo, Moja kćeri. Sumnje koje se uvlače u tvoj um očekivane su. Da, pod iskušenjem si okrenuti glavu ali on, prevarant, te nikad neće oduzeti od mene. Moja voljena kćeri, jača si nego što misliš jer bi malo koja odabrana duša bila sposobna nositi se s ovim velikim svetim zahtjevom na način na koji si ti uspjela. Potrebna je hrabrost da bi se nosilo s načinom na koji Ja komuniciram s tobom. Nisi pobjegla kukavički u strahu. Od početka si znala da je ovo božanska komunikacija od najviše i Najsvetije Hijerarhije.
Iskusit ćeš uskoro dodatno prosvjetljenje, koje će odbaciti sve tvoje sumnje. Kada se to dogodi, tvoj um će se još više otvoriti kako bi primio ove posebne milosti koje moraju biti darovane da bi te ispunile hrabrošću i odlučnošću potrebnima da bi se ovo proročanstvo ostvarilo.
Da, kćeri Moja, na tvoje veliko iznenađenje, ti si odabrana da ispuniš proročanstva koje sadrži Ivanova Knjiga, da pripremiš čovječanstvo za pročišćenje koje će se uskoro dogoditi. Jednom kada te napuste strah, oklijevanje i nesigurnost, Moja voljena kćeri, uzdići ćeš se i dovršiti ovu posebnu zadaću za koju te molim. Sad čini kako kažem. Molit ćeš Moje Božje Milosrđe u 15:00h svaki dan da bi pomogla spasiti duše. Moraš nastaviti moliti Krunicu danu svijetu od strane Moje najdraže Majke, koja će raditi sa Mnom da bi pripremili Moj Drugi Dolazak na zemlju.
Mnoge su Mi duše izgubljene i sve ih više zli otima od Mene svakodnevno. Ne smiju mi biti oteti. Molim te, pomozi Mi da spasim njihove duše. Odbaci sve sumnje. Samo zapamti svoju zadaću. Pomozi im da im se otvore oči kako bi im omogućila da postignu otkupljenje u Očima Mog Vječnog Oca. Kada bi samo mogla misliti na konačni rezultat, razumjela bi zašto je ovo važno i zašto je to poziv učinjen iz čiste ljubavi koju u svom srcu čuvam za svu Moju djecu.
Sagledaj to ovako. Ljubav odanog roditelja ne poznaje granice. Ako dijete zaluta i ide putem propasti, to uzrokuje slomljeno srce i žalost kod roditelja, koji to osjeća poput mača zabodenog u srce. Bilo koji roditelj koji voli svoju djecu će se nastaviti boriti za njih do samog kraja. Nikada neće odustati. Tako je i sa Mnom. Učinit ću sve što je u Mojoj Božanskoj Moći, bez miješanja u čovjekovu slobodnu volju, kako bih vratio njihova srca Mom Presvetom Srcu. Ti, kćeri Moja, ćeš mi pomoći u tome.
Ne moram te podsjećati na potrebu poslušnosti i potpunog odricanja radi Mene. Ovo je poziv za koji si odabrana. Uzmi sada svoj mač. Morat ćeš se boriti rame uz rame sa svojim Božanskim Spasiteljem, u posljednjem pokušaju da donesem spasenje sve Moje djece prije Sudnjeg Dana. 
Idi sada u miru i ljubavi kako bi primila danas Moje Tijelo.
 
 
Tvoj ljubljeni Spasitelj
Isus Krist
 

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice