Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

Ponedjeljak, 15 studenoga 2010  03:00h

 

Hvala Moja kćeri za ustrajnost u Mojoj Istini i razumijevanje da je Moja komunikacija s tobom vrlo stvarna. Osjetit ćeš Moj Duh u svom tijelu zbog kojeg sam došao da bi se otkrile Moje Božanske poruke koje čovječanstvo treba razumjeti u ovim vremenima. Donosim poruke čiste ljubavi i čežnje za djecu Moga Oca. Te poruke ću objasniti svim Božjim sljedbenicima koji imaju prvi potrebu da padnu na koljena i sada shvate Istinu iz Ivanove Knjige.

Došlo je vrijeme za Moj Drugi Dolazak, znakovi se već pokazuju da oni koji znaju proročanstva prorečena tako davno vjeruju. Gledajte i što vidite sada? Znakovi su vidljivi sada. Čovjek ne shvaća užasan napad kojem je izložen. Bezbožna laž, bezazleno predvođena i prihvaćena od vlada, skriva se neopaženo pod izlikom spasenja.
Čujte me sad Moja djeco.Antikrist je spreman za dolazak. Ostanite budni, otvorite oči i srce za Istinu ili ćete propasti. Ne bojte se moji dragi sljedbenici jer ću svoje stado u Svetom klanjanju dovesti Mom Vječnom Ocu. Hrana Života će biti izdašna onim vjernicima tijekom nadolazećih mračnih dana. Ostanite zajedno, ljubite jedni druge. Dajte si međusobno snagu, tako da možete  ujediniti sve utrke, vjeru i vjernike prema kraljevstvu Oca svojega.
To će biti vaš posao, pokazati Božju Ljubav, dobrotu, ljubav, nadu i istinu o Vječnom Životu koji čeka cijelo čovječanstvo. To možete moleći zajedno, spustivši svoj vanjski zid ponosa i sramežljivosti i tako ćete postati moćna sila. Zajedno ćete biti jaki. Vaša vjera u Mene, vašeg Božanskog Spasitelja, pomoći će preobratiti nevjernike. Ti ljudi, od kojih mnogi, bez svoje krivnje, su u neznanju Moje Ljubavi. Oni mogu osjetiti ljubav jedni za druge, ali ne razumiju odakle to dolazi. Vodite Moju djecu Božju prema Svjetlu.
Ja sam Kruh i ja sam Svjetlo. Moje Svjetlo će vas držati sve sigurnima. Ali ja vas pozivam da budete velikodušni u srcu i duši prema onim siromašnim dušama kojima je potrebno vodstvo. Morate to učiniti primjerom i pokazati ovim dušama kako postati bliži meni. Oni moraju biti navedeni nježno, ali čvrsto, na put. Važno je da ih probudite iz njihovog sna neznanja prije nego što bude prekasno.
Moja djeca ne razumiju učenja iz Knjige o Mojem Ocu. Knjiga koja otkriva znakove Mog povratka na Zemlju mora biti proučena i prihvaćena kao Istina. Bog, Moj Vječni Otac nije lagao po prorocima. Sada se vide prorečeni Nebeski Znakovi i sada se morate pripremiti.
Vi i vaše obitelji bit će podignute sa Mnom u trenutku - Molim vas, da molite za vodstvo. Vjernici su sada spremni za borbu u Moje Ime i ustat će protiv Antikrista. Ljudi će vam se smijati kad ih podsjetite na proročanstva sadržana u Ivanovom Evanđelju. Vi ćete biti optuženi i zamjerati će vam se da iskrivljujete ugodu sa svojim stavovima i brigama. Zanemarite ovo, jer sada imate dužnost prema Meni. Molite, molite i nagovorite nevjernike da prihvate Učenja. Nemojte se bojati. Za mnoge od vas, uplašene za budućnost i vaše obitelji moram vam reći. Kad za to dođe vrijeme, vi i vaše obitelji bit ćete podignuti sa mnom, u trenutku, na Nebo. Tada ćete primiti dar Vječnog Života kad će Nebo i Zemlja postati jedno. To je ono što znači Novo Nebo. To će biti vrijeme velike slave, ljubavi i savršenstva za sve Moje sljedbenike.
Ostanite jaki. Morate izdržati kraće muke. No, vaša vjera će vas držati jakima. Zapamtite sve vas volim. Volite Me zauzvrat i pomozite mi spasiti što je više moguće duša. Vi ste Moja moćna vojska i vrijeme je sada da se pripremite za bitku. Vodit ću vas sve do Kraljevstva Oca Svojega.
 
 
 Vaš ljubljeni Spasitelj, Isus Krist

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice