Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

Petak, 12. studenoga 2010., 03:00h

 

Piši ovo, Moja kćeri. Sati otkucavaju. Ne odbijaj Moj zahtjev da objavim Moje Upozorenje čovječanstvu. Postoji potreba za pokajanjem. Moja djeca moraju čuti sada Moje Upozorenje. Kćeri Moja, komuniciraj prvo s kršćanskim skupinama da priopćiš Moju molbu.
Budi jaka. Izabrao sam te za ovaj zadatak tako da se Moje molbe za otkupljenjem brzo čuju. Napiši knjigu i prenesi Moje poruke korištenjem modernih sredstava komunikacije, kao što su Internet i drugi mediji. Kako je Moj zahtjev hitan, držat ću te za ruku da bi razumjela poruku. 
Jača si nego što misliš. Moli se dnevno više Mojoj Božjoj Milosti. Ne boj se. Zašto si tako uplašena?
 
Vječni život, kada Nebo i Zemlja postanu kao jedno, treba pozdraviti. Od početka vremena je čovjek za njim težio.
Neka vas ne zavaraju privlačnosti koje zemlja može ponuditi.
 
Njihovo značenje blijedi u usporedbi sa sjajem Kraljevstva Mog Oca. Bit će ti poslana podrška čim se plan počne razvijati.
Ovih posljednjih nekoliko dana bilo je previše za tebe, ali si u srcu prihvatila ono što tražim od tebe. Teško je, i zbog toga malo zastrašujuće za tebe, da prihvatiš sve ovo, ali je važno da vjeruješ u Mene.
 
Drži Me u srcu i osloni se na Mene. Odbaci sumnje koje imaš i tvoj zadatak bit će lakši. Moraš podsjetiti ljude na obećanja i uputiti ih na Moju pisanu Riječ.
Vrati se na Pismo da se dobije na smislu. Nemoj se nikad bojati podsjetiti ljude kako njihovi grijesi slamaju Moje Presveto Srce i bodu dušu Mog Vječnog Oca.
Mi, Moja Majka i svi Sveti ćemo ti držati ruku i dati ti snagu. Bit će ti poslane praktične smjernice i vrata će ti biti otvorena da ti pomognu u tvom zadatku. 
Čuvaj se onih koji stvaraju prepreke da bi zakasnila u svojoj komunikaciji. Moli za njih i idi dalje. Znam da si umorna, ali na  Moj zahtjev se mora brzo odgovoriti.
Sada je vrijeme za odmor, dijete Moje. Odgovaraš dobro i s vjerom i hrabrošću. Nikad ne odustani.
 
Tvoj ljubljeni Spasitelj Isus Krist
 

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice