Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

-1034. PRIPREMAJTE SE UVIJEK, SVAKI DAN, KAO DA JE UPOZORENJE SUTRA, JER ĆE DOĆI NAD VAS IZNENADA

 

Petak, 31. siječnja 2014., 16:13h

Moja predraga kćeri, poslušaj Me sada, dok govorim o nadolazećem Upozorenju. Bez Moga Zahvata, većina svijeta bi se strmoglavila u ponor Zvijeri i nikada ne bi vidjela Svjetlo Božje. Bez ovoga Čuda, milijarde duša bi otišlo u pakao.

Tako da vas onda Ja moram podsjetiti da se morate pripremiti za ovaj Događaj, jer će uzrokovati silnu bol i patnju mnogima. To će biti kao da su se mnogi strmoglavili u najnižu razinu Čistilišta, koja pročišćava dušu moćnom vrućinom i stvara strašan osjećaj kajanja koji uzrokuje bol tijela.

Mnoge duše će se radovati. Međutim, čak i one duše koje su Mi bliske također će osjetiti tjeskobu, kada se preda Mnom budu morale suočiti sa svojim prijestupima. No sramota koju će osjećati biti će brzo zaboravljena, jer će ih Svjetlo Moga Milosrđa obuzeti i ispuniti ih Milostima. Duše koje Me uopće ne poznaju biti će hipnotizirane i mnogi će vjerovati da su umrli i da im Ja sudim u posljednji Dan. I oni će se radovati kada im se otkrije Istina. Tada će one jadne i bijedne duše, koje uživaju u svojim grješnim životima, jako trpjeti. Neki će se slomiti i naći se pred Mojim Nogama i zaštititi svoje oči od Moga Svjetla, jer će bol od stajanja preda Mnom, njima samima i bespomoćnima, biti previše za podnijeti. Oni neće zatražiti Moje Milosrđe, jer njihova mržnja prema Meni seže duboko.

Konačno, duše koje su se potpuno odrekle Mene i predale zlomu sebe u tijelu i duši trpjeti će veću muku, kao da su se uvukli u dubine pakla. Mnogi neće moći izdržati Moju Prisutnost i pasti će potpuno mrtvi preda Mnom. Drugi će Me pokušati zazvati, ali njih će zli odvući od Mene.

Nakon što se ovaj Moj moćni Zahvat dogodi, međutim, milijarde će biti obraćene i oni će se također pridružiti Mojoj Crkvi Ostatka, da podnesu pokoru za one duše koje su se potpuno odvojile od Moga Milosrđa, zato da bi Mi pomogli spasiti njihove duše.

Sve će biti dobro, jer naposljetku Ja Sam Sav Milosrdan, Sva Dobrota, Sva Ljubav. Onima koji Me ljube biti će dan Dar Moje Ljubavi u izobilju. Moja Ljubav u njima će zapaliti Sliku Moje Muke i to će ih ohrabriti da čine velike žrtve kao naknadu za grijehe izgubljenih duša koje su najpotrebnije Moga Milosrđa.

Pripremajte se uvijek, svaki dan, kao da je Upozorenje sutra, jer će doći nad vas iznenada.

 

Vaš Isus

 

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.