Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

Studeni-2011

 

 

236. DJEVICA MARIJA: VRIJEME JE DA MOJ SIN DONESE SVOJ DAR BOŽJEGA MILOSRĐA

Srijeda, 2. studenoga 2011., 10:40h

Moje dijete, bliži se vrijeme da Moj Sin donese Svoj dar Božjega Milosrđa. Isto tako, moraš se usredotočiti na svoju misiju spašavanja duša. Ne smiješ dozvoliti ometanja koja skreću tvoj pogled s najvažnijeg zadatka, širenja obraćenja.

Nebesa se raduju, jer će ovaj Božji Dar uskoro biti poklonjen s čistom Ljubavlju koju Moj Sin gaji u Svome Srcu za sve duše. Moje dijete, dok ovo djelo raste u svojoj jačini, zli će te nastaviti mučiti u svakoj prilici preko različitih ljudi. Poučena si da šutiš i da se usredotočiš samo na Moga Sina.

Dijete Moje, ti si jedina određena objaviti u važnim pojedinostima želju Moga Sina da govori s čovječanstvom u ova vremena. Budi hrabra i odvažna, jer će ova Sveta Misija uspjeti. Naviještena je jako davno prije, a tebi je dodijeljena svaka vrsta usmjerenja s Neba. Svi Sveci te vode, jer su se u punoj snazi okupili da bi osigurali uspjeh ove Misije. Ona ne može ne uspjeti. Moraš se prestati brinuti kada se stvari čine beznadnima, jer to je prijevara s kojom ćeš se suočiti zbog djelovanja prevaranta.

Ja, tvoja ljubljena Majka, radim s tobom u svako doba. Preko Mene si pripremljena da dođeš pred Moga Predragoga Sina. Milosti koje su ti udijeljene su bile da omoguće tvojoj duši pročišćenje, kako bi bila dostojna raditi za Spasitelja čovječanstva.

Dovedena si pred Presveto Trojstvo preko Moga Predragoga Sina. Ovo je jedna od najvažnijih Misija otkada je Moj Sin poslan otkupiti svijet od grijeha.

Nikada ne dopusti sebi da odstupiš od ove Misije. Niti se nemoj predati iskušenju da otiđeš. Moli se Meni, svojoj Majci, u svako doba za zaštitu.

Tvoja ljubljena Majka

Kraljica Raja

Majka Milosrđa
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

237. VRIJEME ĆE POČETI POKAZIVATI ČUDNE ZNAKOVE

Srijeda, 2. studenoga 2011., 19:40h

Moja predraga kćeri, vrijeme će početi pokazivati čudne znakove, dok se zemlja kreće prema novom stanju u pripremi za Moje Djelo Božjega Milosrđa, kada vas Ja dolazim spasiti još jedanput.

Mržnja se pojačava u svakom narodu. Posvuda se osjeća nezadovoljstvo. Ljubav prema drugima je slaba, dok sebeljublje postaje ne samo podnošljivo, već se smatra bitnim kako bi bili prihvaćeni u današnjem svijetu.

Uništit ću mržnju. Zgazit ću čovjekove planove kojima bi nanio strah svome bratu. Uništit ću oholost u vašim dušama. Sav grijeh će vam biti otkriven onako kako se pojavljuje u svojoj sirovoj ružnoći u Mojim Očima.

Zašto danas moraju tolike mnoge duše dobrostiva srca okretati leđa Mojim starim Učenjima? Zašto sada? Što je to da ljubav Boga Oca postaje sramotna u njihovim očima? Reći ću vam. To je zbog toga što su mnoga Moja djeca pristala uz jednu stranu, tragajući za svjetovnim užicima. Iako su mnoga materijalna dobra koja traže sada izvan njihovog domašaja i dalje Me odbijaju. Duše čovječanstva su tako zamagljene tamom, tako gustom da će biti potrebno vremena da Moje Svjetlo zasja i prodre u njihove duše.

Kako plačem Suze gorke tuge zbog ovih izgubljenih duša koje su očajne za mirom spasenja kojega traže. Oni baš ne shvaćaju da im samo Ja mogu donijeti mir u njihova izmučena srca.

Oh, kako je Moja Ljubav odavno zaboravljena. Ja sam samo djelić u njihovim mislima bez pravoga značaja. Oni žele mir misli i srca, ali neće Me zamoliti za to. Ja mogu odgovoriti samo onda kada Me zamole. Zar ne znaju to?

Oni koji Me vole, ali mrze ili vrijeđaju svoga brata, isto tako trebaju Moju pomoć. Ne želim vašu odanost, ako se ne ponašate ljubazno prema drugima. Kada nanesete bol svojoj braći i sestrama iz bilo kojega razloga, nanosite bol Meni. Bez obzira kako opravdavate svoja djela, znajte ovo. Osjećam bol onih koje zlostavljate. Kada Me ovako povrijedite, ne možete Mi pokazati pravu ljubav iz srca.

Učite iz ovoga. Tražite poniznost u svim stvarima prije nego dođete pred Mene kako bi prisegli na vjernost Mojoj Svetoj Volji. Na ovaj način bit ćete čiste duše i  dostojni ulaska u Moje Kraljevstvo.

Vi, Moja djeco, vrlo ste sretni, jer će milijuni vas postati dio Moga Novoga Raja. To je zbog vremena u kojemu živite. Toliki mnogi od vas u današnjem svijetu, djeco, mogu sada biti spašeni na način na koji prijašnji naraštaj ne bi mogao biti.

Pozdravite ove vijesti i iskoristite ovu priliku da prihvatite Moje Božje Milosrđe otvorenih i skrušenih srca dok možete.

Vaš Spasitelj Isus Krist
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

238. MOJI GLASNICI SU SADA S VAMA KAKO BI PRIPREMILI VAŠE DUŠE

Četvrtak, 3. studenoga 2011., 21:00h

Moja ljubljena kćeri, naviještena proročanstva će početi biti objavljivana i svjedočena diljem svijeta, tako da ih nitko neće moći zanemariti.

Toliko mnogo Moje djece nije svjesno sadržaja koji se nalaze u Knjizi Moga Oca, Presvetoj Bibliji. Malo je pažnje posvećeno Ivanovoj Knjizi, gdje su pojedinosti o Kraju Vremena dane za cijeli svijet. To vrijeme je sada došlo. Pripremite se svi.

Istina sadržana u Knjizi Otkrivenja upravo je to – Istina. Zar ne prepoznajete znakove? Previranja u svijetu će se nastaviti pojačavati žestokim tempom. Vašem bankovnom sustavu je zaprijetila Globalna Skupina koja ne želi samo vaš novac, već želi ukrasti i vaše duše.

Zloća čovjeka je očita, ali dosta nje je skriveno. Moji glasnici su sada s vama, djeco, kako bi pomogli pripremiti vaše duše. Bez obzira da li prepoznajete ili ne, ono što oni jesu, Duh Sveti koji vlada u njihovim dušama će širiti obraćenje.

Oni koji osuđuju Moje pokušaje da razgovaram s tobom vrlo brzo će shvatiti Istinu. Tada će se Moja djeca ujediniti protiv ove zle sile koju vodi sotona. Oni neće pobijediti. Svaka prepreka je postavljena pred njih Rukom Moga Vječnoga Oca. Njegovo Milosrđe je tako veliko da će iskoristiti Svoju Moć u obrani Svoje djece i On će uništiti one koji ustraju slijediti put prevaranta.

Bez obzira na vaše različite stavove u vezi toga da li Ja sada govorim s vama ili ne, to neće biti važno. Na kraju će se izračunati vaša vjera u Mene i Moga ljubljenoga Oca, Boga Svevišnjega.

Molitva je najhitnija, djeco, gdje god se nalazili, bez obzira na vašu religiju, bez obzira na vaše stavove. Ujedinite se i molite se Duhu Svetome za prosvjetljenje u ovome trenutku. Sotona pokušava okrenuti vaša leđa od Mene, vašega ljubljenoga Spasitelja. Ne slušajte sumnje i strah koje on ulijeva u vaša srca. Koristit će laži kako bi Me spriječio da preplavim vaše duše Svojim Božjim Svjetlom. Moja Ljubav prema vama je tako snažna, djeco, da ću vas nastaviti pozivati bez obzira koliko se ne obazirete na Mene ili Mi okrećete leđa. Učinit ću to preko Moći Duha Svetoga. Morate moliti za ovaj dar govoreći:

“O, Isuse, prekrij me svojom Predragocjenom Krvlju i ispuni me Duhom Svetim, da mogu razlučiti da li ove riječi dolaze od Tebe. Ponizi me u duhu. Primi moje molbe sa Milosrđem i otvori moje srce Istini.”

Ja ću odgovoriti i najtvrdokornijim dušama kada mole ovu molitvu.

Dopustite Mi priliku da vas dovedem k Meni, tako da mogu sjediniti što više Moje djece prije Velikoga Upozorenja.

Zapamtite, Moja Ljubav prema vama nikada se neće ugasiti, bez obzira koliko se oglušujete na Moj hitni poziv za sjedinjenjem.

Vaš Ljubljeni Spasitelj

Isus Krist
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

239. GLOBALNA SKUPINA KOJA JE UNIŠTILA VAŠ BANKOVNI SUSTAV ĆE SE RASPASTI

Petak, 4. studenoga 2011., 19:00h

Moja najdraža kćeri, od Mene dolazi pravi život, jedini život koji će čovjek ikada trebati odavde do vječnosti.

Djeco, morate znati da ova strašna previranja koja vidite svuda oko sebe neće trajati dugo.

Bog, Moj Vječni Otac, neće dozvoliti da Njegova dragocjena djeca još više pate. Vi, Moja djeco, žrtve ste djelovanja prevaranta. On, koji nadzire Globalnu Skupinu, slabi. Moć Moga Oca je porazila njegove moći. Ova skupina koja namjerno uništava vaše bankovne sustave da vas učini prosjacima će se raspasti. Ne morate se brinuti, jer će se Ruka Moga Oca spustiti na njihove zle putove.

Molite da se sve ove zaluđene duše, koje ropski pomažu zloći koja je u samom središtu ove Skupine, obrate tijekom Upozorenja.

Nikada ne smijete odustati od nade, djeco. Vašom ljubavlju za Bogom Svevišnjem ćete se vratiti u okrilje obitelji. Presveto Trojstvo je vaš Dom, djeco. Oni od vas koji prihvaćaju ovu činjenicu, koju je donijelo obraćenje, naslijedit će Slavno Doba Raja na zemlji.

Uvijek Mi vjerujte. Pružite Mi svoje brige, poteškoće i strahove. Dozvolite Mi da olakšam vašu bol i patnju. Neće proći još dugo kada će svijet iskusiti oslobođenje od teških porođajnih jakih bolova koje podnosite u ovim vremenima.

Nikada ne gubite nadu. Ufajte se u Mene. Molite za Moje Milosti kako bi vas ojačale. Položite glavu na Moja Ramena i dopustite da Moj Mir obuhvati vaše duše. Samo onda ćete shvatiti Istinu Moga Slavnoga obećanja Vječnoga Života.

Vaš Isus

Spasitelj Čovječanstva
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

240. BOG OTAC – POSLJEDNJI POZIV ATEISTIMA

Subota, 5. studenoga 2011., 13:00h

Moja kćeri, čovječanstvu će sada biti pokazana Ruka Moga Milosrđa, dok se bliži dolazak Moga Sina.

Svim onim izmučenim dušama u neredu kažem da se ufaju u Mene, Boga Oca. Ja, koji Sam stvorio svakoga od vas s ljubavlju i smilovanjem želim spasiti svako Moje dragocjeno dijete.

Ne želim izgubiti ni jednoga od vas, uključujući one koji Me ismijavaju. Pripremite se za najveći dar koji je pripremljen za vas. Ako Mi dopustite, spriječit ću sotonu da vas ugrabi. Ne mogu vas prisiliti da prihvatite ovo Djelo Milosrđa. Ono što Me rastužuje jest da će mnogi od vas odbiti ovu Ruku Moga Milosrđa. Nećete biti dovoljno jaki. A ipak, kada budete svjedočili Istini dok se bude otkrivala tijekom Upozorenja, pokušat ćete je zgrabiti poput konopca za spašavanje.

Morate Me zamoliti za snagu, kako bi Mi dopustili da vas spasim od vječnoga prokletstva. Posebno pozivam ateiste, po posljednji put. Ne odbacujte Istinu kada vam je dokazana. Ako to učinite, izgubljeni ste Mi zauvijek.

Bog Otac
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 241. DEMONSKA OPSJEDNUTOST I GRIJEH MRŽNJE                                                                  
Nedjelja, 6. studenoga 2011., 18:30h

Moja predraga kćeri, ljudi ne shvaćaju da svaki dan proživljavam Svoje Raspeće. Bol i patnja koju trpim uzrokovane su grijesima koje ljudi čine svake sekunde dana. Trpim trenutke duboke tuge kada vidim one duše koje Me jako vrijeđaju grijehom mržnje.

Mržnja je usađena u srca mnogih i događa se upravo zbog sotonine zaraze. Mnogi ljudi govore o demonskoj opsjednutosti, kao da ju je lako prepoznati. Toliko mnogo Moje djece je opsjednuto sotonom. Ne moraju se bacati da bi demonska opsjednutost bila prisutna.

On, neprijatelj čovječanstva, koristi svoje demone da napadne Moju djecu. Oni koji su u tami postaju laka žrtva jer privlače prisutnost zla.

Jednom opsjednuti, djeco, jako je teško izvući se. Ova nesretna djeca tada će, lukavom i manipulativnom zarazom zloga, zaraziti druge duše. I tako se to nastavlja.

Zlo je obično predstavljeno kao dobro. Bit će ga teško razlučiti, osim po ovome. Ponašanje i djela zaražene duše nikada neće biti ponizna u naravi. Nikada neće biti darežljivoga srca. Možda će se činiti darežljivom, ali uvijek će postojati zamka. Ova zamka će biti u tome što će uvijek zahtijevati od vas nešto što nije ugodno.

Držite se podalje od takvih duša. Molite za njih. Ne dopustite im da vas uvuku u grijeh. Budite uvijek na oprezu zbog prevaranta, jer je on posvuda u ovim vremenima.

Uvijek molite kako bi držali takvo zlo opkoljeno. Molitva će oslabiti njegov stisak i njegovu snagu, baš kao što će i vas zaštititi.

Mislite o sotoni i njegovim zlim djelima kao o zaraznoj bolesti. Poduzmite svaku mjeru opreza kako bi izbjegli dolazak u dodir s onima koji prenose zarazu. Trebate znati da nemate izbora već naoružati se Blagoslovljenom Vodom, Blagoslovljenim Križem i medaljonom Svetoga Benedikta. Oni će držati ove demone na odstojanju.

Ovo su vremena, djeco, kada morate okružiti sebe i svoje domove nabožnim predmetima koji su blagoslovljeni. Mnogi se srame da ih vide s takvim predmetima, iz straha da će biti ismijani. Oni će vam pružiti zaštitu u vašem domu i velika su utjeha tijekom molitve.

Zapamtite da demon ne živi samo u paklu, već je sada čvrsto utemeljio svoju vladavinu na zemlji. Molitva je jedina stvar koja ga užasava  i čini nemoćnim.

Molitva će vas djeco održati u nadolazećim vremenima.

Vaš ljubljeni Spasitelj

Isus Krist
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

242. U MNOGIM MJESTIMA ĆE TE MRZITI, A U DRUGIMA ĆE TE SE BOJATI                          
#Ponedjeljak, 7. studenoga 2011., 20:50h

Moja ljubljena kćeri, moraš slušati. Moraš biti vrlo oprezna dok se Moja proročanstva otkrivaju, a Moja Sveta Riječ se počne prihvaćati i slušati. Tebe će Moja kćeri u mnogim mjestima mrziti, a u drugima će te se bojati.

Moja proročanstva koja će se tebi dati, su da bi osigurala da ne bude sumnje u mislima Moje djece da će obećanje Vječnoga Spasenja konačno biti ostvareno.

Moja kćeri, osjećat ćeš se osamljeno, odbačeno, uplašeno i jako ćeš patiti u Moje Ime.

Bez tvoje žrtve Ja ne bih mogao ispuniti Svoje obećanje o spasenju čovječanstva kako bi svakoj duši bila dana prilika uživati povlastice svog zakonskog naslijeđa.

Pozivam Moje posvećene sluge da te zaštite, Moja kćeri, jer to će biti njihova Sveta dužnost. S vremenom će shvatiti koja je njihova uloga. U međuvremenu, pozivam sve Moje ljubljene sljedbenike da mole za tvoju zaštitu protiv zlih sila koje vodi sotona, koji žele uništiti svijet za vlastiti probitak.

Budi jaka. Moli za zaštitu i uključi pomoć Moje Blagoslovljene Majke u svako doba.

Tvoj Isus

Spasitelj i Otkupitelj čovječanstva
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

243. MNOGI ĆE KAO POKORU TRPJETI BOL ČISTILIŠTA                                                                
Srijeda, 9. studenoga 2011., 15:32h

Poslušajte Moju hitnu molbu, djeco, da se u ovom trenutku posvetite Bezgrješnom Srcu Moje drage ljubljene Majke.

Ona, Posrednica svih milosti, je određena dovesti vas Mome Svetome Srcu, kako bih spasio čovječanstvo od razaranja koje ga čeka, ako se ne uspije odvojiti od sotoninih djela.

Sada je hitno da svi vi molite snažno za spasenje duša. Sve duše doći će pred Mene i mnogima će to biti teško. Mnogi će trpjeti bol Čistilišta, ali to će biti njihov jedini put prema Vječnom Spasenju. Puno je bolje shvatiti kako to izgleda dok ste živi na zemlji, nego to doživjeti nakon smrti. Kada izdrže ovu pokoru, ove duše će biti pročišćene i dostojne ulaska u Moj Novi Raj na zemlji. Samo čiste duše će moći ući. Moram vas pozvati da prihvatite ovaj Dar i da se s njim suočite snagom duha, duše i tijela. Ali upoznajte ga i prepoznajte ono što jest, put prema Vječnom Životu. Prilika da shvatite Moje Božje Milosrđe.

Sada je vrijeme da pripremite svoje duše. Kada ste zatražili otkupljenje za svoje grijehe prije Upozorenja, morate moliti i za druge. Oni će morati biti snažni.

Molite molitvu Moga Božjeg Milosrđa svakoga dana od sada. Svi vi. Ona će pomoći spasiti one jadne duše koje bi mogle umrijeti od potresenosti tijekom ovoga natprirodnog događaja. Ovo će uskoro biti predstavljeno svijetu.

Nikada ne gubite nadu, djeco. Vjerujte Mi kada vam Ja kažem da vas volim. Donosim vam ovaj Dar iz ove Ljubavi.

Vaš ljubljeni Spasitelj
+++++++++++++++++++++++++++++++++

244. DVA RAZBOJNIKA                                                                                                             
Četvrtak, 10. studenoga 2011., 15:30h

Moja predraga kćeri, kada sam umirao na Križu, dva razbojnika su bila blizu i njih dvojica su također u isto vrijeme razapeta.

Jedan Me je zamolio da mu oprostim njegove grijehe i bio je spašen. Drugi nije. Umjesto toga, oglušio se. Njegova tvrdoglavost i odbijanje da Me zamoli za Milosrđe značili su da on nije mogao biti spašen.

Isto će se dogoditi tijekom Upozorenja. Neka Moja djeca će priznati svoje grijehe i prihvatiti da su Me uvrijedili. Oni će u potpunoj poniznosti prihvatiti svoju pokoru i biti će spašeni. Ući će u novi Raj u nadolazećem Razdoblju Mira.

Bit će i onih koji neće prihvatiti njihove grijehe onakvima kakvi oni jesu. Grozota u Očima Boga, Vječnoga Oca.

Dati ću ovim dušama dosta vremena da se pokaju, takva je dubina Moga Milosrđa. Molite da traže otkupljenje kako bi i oni mogli biti spašeni. Želim da sva Moja djeca prigrle Moj Veliki Dar Milosrđa. Želim da svi vi uđete kroz vrata Novoga Raja.

Molite da okorjele duše omekšaju i prihvate Moju Ruku. Molite da nauče kako postati ponizni u Mojim Očima.

Vaš Isus

Otkupitelj čovječanstva
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

245. PRVO ĆE SE ZNAKOVI POJAVITI NA NEBU – SUNCE ĆE SE VRTJETI                                      
Petak, 11. studenoga 2011., 16:00h

Molitva i puno molitve je potrebno sada da se pomognu spasiti duše. Ti Moja kćeri, moraš pripremiti svoju obitelj i reći onima koji su potrebni Moga Velikog Milosrđa da budu spremni.

Još jednom će se najprije pojaviti znakovi. Mnogi će ljudi uspraviti, zastati i obratiti pažnju kada vide promjene na nebu. Svjedočit će kako se sunce vrti kao nikada prije. Zatim će ugledati Križ. Ovo će se dogoditi neposredno prije nego se zvijezde sudare na nebu i kada zrake Moga Božjeg Milosrđa prekriju zemlju.

Uslijedit će tišina, tako da će svaka duša biti u stanju potpune osamljenosti kada dođe pred Mene. Reci Mojoj djeci na što treba pripaziti, jer ne smiju biti uplašeni. Ovo nije događaj kojega se treba bojati. Umjesto toga, svi se morate obradovati ovom susretu.

Sva Moja djeca moraju prihvatiti da Ja sada dolazim pred njih. Ne smiju misliti da je ovo kraj svijeta. Jer nije. To je početak novog razdoblja u vremenu, kada će sva Moja djeca napokon znati Istinu.

Radujem se i osjećam veliku nježnost prema svakoj pojedinoj duši koja može biti otkupljena, ako Mi dopuste da im dam ovaj Dar.

Molite, molite, molite sada za sve duše, a posebno za one koje će biti tako uplašene da možda neće biti dovoljno snažne prihvatiti Moju Ruku Milosrđa.

Vaš Spasitelj

Isus Krist
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

246. VAŠ TRENUTAK SLAVE PRED MOJIM OČIMA – VAŠ TRENUTAK SPASENJA                                              
Subota, 12. studenoga 2011., 16:00h

Moja predraga kćeri, odvojenost od Mene je bolna, osobito onima koji Me poznaju.

Jednom kada duše uvide ljubav koju Ja imam za njih, teško se nose s bolom odvojenosti. Ovo je još više izraženo kada se duše koje ispovijedaju da Me vole, zbog grijeha nađu u Čistilištu nakon smrti.

Iako sve duše u Čistilištu u konačnici odlaze u Raj, razdvojenost od Mene je bolna i uznemirujuća.

Za mnoge duše koje vjeruju u Boga samo spominjanje pakla donosi muku u njihova srca. Zatim oni koji otkriju da njihove duše trebaju biti pročišćene u stanju Čistilišta, također osjećaju jad koji je teško shvatiti onima koji danas žive.

Djeco, vaše vrijeme na zemlji toliko je važno, jer tijekom ovoga razdoblja morate težiti pročistiti svoje duše postom i pokorom. Iskoristite ovo vrijeme dok možete kako bi spasili svoje duše. Da bi to učinili, morate tražiti poniznost u svako doba, kako bi osigurali da postanete maleni u Mojim Očima. Samo maleni mogu proći kroz najuža vrata Raja.

Stoga radosno prihvatite dar Čistilišta, poklonjen vama tijekom Upozorenja, kada morate biti pročišćeni u pokori za vaše grijehe. Djeco, nećete morati čekati smrt da se suočite s pročišćenjem. Blagoslovljeni ste, djeco, jer nikakav ožiljak grijeha neće ostati na vašim dušama. Tada možete zadobiti trenutačni pristup Novoj Eri Mira o kojoj govorim. Tu će sva Moja djeca koja zatraže oprost za grijehe, tijekom Upozorenja biti odvedena.

Otvorite svoja srca i radosno Me primite kada dođem k vama tijekom nadolazećeg Upozorenja, kada ćete Me moći prigrliti. Dopustite Mi da vas držim i da vam oprostim grijehe, tako da napokon postanete Moji tijelom, duhom i dušom i s potpunim predanjem koje trebam od vas.

Ovo će biti vaš trenutak Slave pred Mojim Očima. Tada ćete biti spremni za drugi stupanj, kada ćete se moći pridružiti svojoj braći i sestrama u Novom Raju na zemlji, kako ga je i stvorio u početku Bog, Stvoritelj svega.

Ovo će postati vaš novi i zakoniti dom slijedećih 1000 godina. Čekajte Moj Dolazak s ljubavlju, nadom i radošću. Nemate se čega bojati. Radujte se. Ja dolazim još jedanput kako bih vas spasio od neprijatelja čovječanstva. Ovoga puta njegova je moć tako slaba da će mu biti teško ugrabiti duše onih koji Me dočekaju raširenih ruku tijekom Upozorenja.

Vaš Isus

Otkupitelj čovječanstva
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

247. MOLITE, OPUSTITE SE I RADUJTE SE, JER VREMENA JE MALO.                                                    
Nedjelja, 13. studenoga 2011., 19:00h

Moja predraga kćeri, ponekad te Moje Poruke zbunjuju. Ali to je u redu. Moji načini i  Božanski planovi koje vodi Moj Vječni Otac nisu laki za shvatiti.

Misli na Mene. Usredotoči se samo na molitvu i posebno na one molitve koje će pomoći spasiti okorjele grešnike od vatri pakla.

Iskoristi ovo vremensko razdoblje u tihom razmatranju i jednostavnoj molitvi. To je sve na što se bilo tko od Moje djece mora usredotočiti. Oni moraju nastojati dovesti svoje obitelji i prijatelje k Meni, u pripremi za Moj Dolazak.

Molite, molite, molite Moju Božju Krunicu da osigurate Spasenje onih duša toliko zaraženih zlom da će njihov jedini spas biti kroz vaše molitve.

Nemojte pokušavati objasniti ova vremena vašoj djeci, jer oni to neće shvatiti. Mnogima bi to moglo uzrokovati nepotreban strah.

Ponovno kažem svoj Mojoj ljubljenoj djeci, Ja vas dolazim spasiti. Zapamtite to. Da ne dolazim u ovo vrijeme, izmaknuli biste Mi zbog snage sila zla tako nadmoćnih u vašem svijetu.

Ja sam vaše Spasenje. Vaš bijeg od užasa kojima svjedočite u vašem svijetu, uzrokovanih sotonskim utjecajem gdje god da pogledate. Djeco, morate se ufati u Moju Ljubav prema vama. Zar ne znate da Ja ne bih dozvolio da svi vi dalje nastavite trpjeti ovu bezbožnost?

Ovo Ja obećavam svima vama, Moja djeco. Uživat ćete u Novoj Eri Raja kao Moja odabrana djeca. Ali na svakom je čovjeku, ženi i djetetu iznad doba razuma da odluči da li se želi udružiti kao jedan i uživati u ovom veličanstvenom postojanju.

Molite, opustite se i radujte, jer vremena je malo.

Pjevajte u hvali Moga Vječnoga Oca, za slavu koju će udijeliti svima onima koji prihvate Moju Ruku Milosrđa.

Vaš ljubljeni Isus

Spasitelj čovječanstva
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

248. MOJA RIJEČ SE NE ODBIJA IZ STRAHA, VEĆ ZBOG GRIJEHA OHOLOSTI                                   
 Ponedjeljak, 14. studenoga 2011., 20:15h

Moja predraga kćeri, zašto ljudi kompliciraju Moja Učenja? Toliko mnogo Moje djece krivo shvaća ili podcjenjuje Moje Veliko Milosrđe. Unatoč tome koliko sam puta obećao Mojoj djeci oprost za njihove grijehe, oni se i dalje boje da ne mogu oprostiti sav grijeh, bez obzira koliko je težak.

Zlo u svijetu je uzrokovano mržnjom koju sotona ima za čovječanstvo. Ti jadni zabludjeli grješnici koji ropski slijede put prijevare Moja su ljubljena djeca. Volim svakog od njih i nastaviti ću ih voljeti usprkos tami njihove duše. Moja je Ljubav vječna i nikada neće umrijeti kada je riječ o dušama. Spreman sam potpuno oprostiti i prigrliti sve. Spreman sam učiniti sve kako bih sve grešnike doveo natrag u Svoje stado, bez obzira koliko Me uvrijedili.

Sotona će biti zaustavljen od krađe takvih duša. Ali tek kada grješnici odbace štit oholosti  mogu se obratiti Meni i postati ponovno dio Moje ljubljene obitelji. Nemojte pogrješno shvatiti. Mogu samo dovesti duše bliže Meni. Ne mogu ih prisiliti da Me vole. Ne mogu ih prisiliti da žele ući u Moje Kraljevstvo Raja. Morat će najprije prihvatiti Moju Ruku pomirenja svojom slobodnom voljom.

Ja sam, kao što sam ti više puta rekao, Moja kćeri, najprije Bog Milosrđa. Moja Pravda će se ostvariti, ali tek kada je poduzeta svaka iscrpna mjera da se spasi svaka duša na zemlji.

Moja kćeri, ova Zadaća ti nikada neće biti laka. Zbog toga što sam ti Ja dao ovu Svetu Zadaću takvog razmjera, sa tvoje će strane biti potrebna ogromna snaga. Stvorena si da budeš jaka. Pripremljena si za ovu Zadaću još otkada si izašla iz majčinog krila. Svi tvoji odgovori na Moje Presvete Upute u skladu su s Mojim Božjim Planom za čovječanstvo. Zato što si sjedinjena sa Mnom (zar si to zaboravila?) trpjet ćeš isto odbijanje koje sam Ja morao izdržati tijekom Svoga vremena na zemlji. Isto odbijanje onih koji se hvale svojim intelektualnim znanjem Mojih Učenja, kako bi odbili ove Moje Poruke kojima si ti svjedokom danas u svijetu. Te duše pune oholosti i njihovog samoproglašenog znanja o Svetom Pismu ne uspijevaju ovo shvatiti.

Moja Učenja su vrlo jednostavna. Dodajte u njih uglađen jezik i prozu koju volite, Istina ostaje kakva je uvijek i bila. Ljubite jedni druge kako vas Ja ljubim. Tek kada pokažete međusobno poštovanje i kada budete ljubili jedni druge možete istinski proglašavati Moju Riječ.

Moja kćeri, postoji tako mnogo nereda. Toliko je užasa i straha usađeno u Moju djecu u pogledu njihove budućnosti. Kada bi se samo duše smirile i molile za Milosrđe, njihove bi molitve bile uslišane. Katastrofe mogu i biti će ublažene. Čuvajte živu nadu u svojim srcima, djeco. Nemojte zaglibiti sudeći jedni druge i svakako nikada to ne činite u Moje Ime.

Tko se usudi suditi drugoga porugom, u ime Kršćanstva, morat će se suočiti sa Mnom. Onaj koji griješi protiv Mojih proroka također će Mi morati odgovarati. Moja se Riječ ne odbija iz ljubavi. Moja se Riječ ne odbija iz straha. Ne, ona se odbija zbog grijeha oholosti.

Vaš Spasitelj

Isus Krist
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

249. BOG OTAC MOLI SVOJU DJECU DA SE UJEDINE U MOLITVI                                                    
Utorak, 15. studenoga 2011., 11:00h

Dolazim danas, Moja kćeri, okupiti zajedno Moju ljubljenu djecu i sve one koji vjeruju u Mene kako bi sjedinjeni molili za spas svih duša na zemlji.

Moja je želja da dokažete vašu beskonačnu ljubav prema Presvetom Trojstvu pokazujući poniznost u ljubavi jednih za druge, kako bi cijelom čovječanstvu bio oprošten grijeh.

Ja sam Bog Pravde, ali prije svega i iznad svega Bog sam Ljubavi i Milosrđa. Moja Očinska Božanska Ljubav za vas odražava se u Mojoj milosrdnoj Dobroti. Kao takav, Moja je namjera spasiti sve duše na ovom Kraju Vremena, kakvo vam je znano na zemlji. Ne bojte se, djeco. Moja namjera nije da vas uplašim, već da vas prigrlim Mojom sveobuhvatnom Ljubavlju koju imam za svako Moje dijete.

Pozivam svu Moju djecu, posebno one duše tako pune ljubavi za Mene, njihovog Stvoritelja, da se pridruže svojoj braći i sestrama i ustanu protiv zla u svijetu.

Djeco, sotona i svaki demon iz pakla sada lutaju zemljom prkoseći Meni, tijekom ovoga Kraja Vremena. Raštrkani su širom svijeta proganjajući duše i dovodeći ih do ruba ludila.

Zli utjecaj osjeća gotovo svatko od vas u ovom vremenu. Tama sada prekriva vaš svijet zbog toga što je Moje Postojanje i ono Moga ljubljenoga Sina zanijekano, odbijeno i stavljeno na stranu. Bez priznanja Istine o vašem stvaranju na ovoj zemlji, vi će te, Moja ljubljena djeco, nesvjesno postati sotonina meta.

Primijetit ćete brojne promjene u vašem životu otkada je ova zagađenost zahvatila vaš svijet. Ubojstva, mržnja, gađenje prema proglašavanju Moje Slave ili priznanju Moga Postojanja, rat, progon, pohlepa, nadzor i iskvarenost morala. Svu tu zloću u svijetu je  stvorio sotona, a šire ju grješnici tako otvoreni njegovim lažnim, praznim obećanjima.

On, sotona najprije iskušava one grešnike gladne moći i one slabe vjere. Nakon što ih je zaveo, opsjeda ih. Oni, zauzvrat, šire zarazu i uzrokuju užasnu bol zlostavljajući svoju braću i sestre.

Pozivam vas sada, Moji ljubljeni vjerni, da se ustanete i branite Moju Svetu Riječ,  kako bi čovječanstvo bilo spašeno. To ćete učiniti na dva načina. Najprije stalnom molitvom, a zatim širenjem Moje Presvete Riječi. Molitva neće samo pomoći spasiti čovječanstvo od pakla i od Moje potpune napuštenosti, već će i ublažiti Moju Ruku Kazne. Ova Ruka Kazne će, nemojte sumnjati u to pasti na one zle grešnike koji su dopustili duhu tame da nadzire njihovo ponašanje prema onim nevinim ovisnim ljudima nad kojima vrše nadzor.

Ja, Bog Otac, pozivam Moju djecu s Neba da poslušaju Moju molbu, kada vam nalažem da se odmah pokrenete. Ujedinite se u molitvi moleći slijedeće:

“Bože Svevišnji, u Ime Tvoga ljubljenoga Sina Isusa Krista, kojega si Ti žrtvovao da spasiš nas, Tvoju siromašnu djecu od vatri pakla, čuj našu molitvu. Možemo li ponuditi naše skromne žrtve i prihvatiti iskušenja i patnje kao sredstva za postizanje Spasenja svih duša tijekom Upozorenja.

Molimo Te da oprostiš grješnicima kojima je teško obratiti se i prihvatiti Tvoju Milosrdnu Dobrotu da bi učinili potrebne žrtve koje Ti držiš prikladnima, da bi njih otkupio u Svojim Svetim Očima.”

Moleći se Meni, vašeg nebeskom Ocu, Bogu Svevišnjem, Stvoritelju Svemira i čovječanstva, čut ću vaše molitve i pružiti nepovrjedivost onim dušama za koje molite.

Hvala vam, Moja ljubljena djeco, što prepoznajete ovaj Moj Božji poziv s Neba. Hvala vam za vašu poniznost srca kako bi prepoznali Moj Glas kada govori.

Zapamtite, Ja sam Ocean Milosrđa i sve vas volim Očinskom nježnošću. Težim jedino spasiti svakoga od vas od stiska zloga, kako bi se sjedinili kao jedna Sveta Obitelj.

Bog Vječni Otac
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

250. DJEVICA MARIJA: MOLITE ZA PAPU
BENEDIKTA                                                                  
Srijeda, 16. studenoga 2011., 8:00h

Dijete Moje, bit će okrutne borbe kako započinje bitka za duše. Moli za sve one jadne duše koje trebaju zaštitu Milosrđa Moga Sina.

Zli će učiniti sve što može kako bi otjerao djecu od Ruke Milosrđa Moga Sina.

Tako mnogo Mojih jadnih, izgubljenih duša nemaju pojma o borbi koja je već započela i koju vodi zli. Njegovi su dani sada kratki, Moje dijete, ali moraš učiniti sve što možeš kako bi pomogla Mom ljubljenom Sinu da spasi ove ljude prije nego bude prekasno.

Ti, Moje dijete, moraš Me nastaviti moliti za zaštitu, jer sada postaješ pravi trn u boku zloga. Budi na oprezu u svakom trenutku. Molitva je važna i moraš zamoliti druge da mole za tebe.

Sada osobito moli za Papu Benedikta, jer i on je napadnut. Nemoj nikada oklijevati u svojoj zadaći za Moga Sina jer ti, Moje dijete, moraš izdržati do samoga kraja kako bi se ispunila proročanstva tako davno naviještena.

Zapamti da te Svojim Svetim Plaštem štitim u svako doba.

Tvoja nebeska Majka

Kraljica Ruža

(Bilješka: ova Poruka je primljena nakon potpunog ukazanja Blažene Majke koje je trajalo 20 minuta, a u kojem se činila vrlo tužnom -Marija od Božjeg Milosrđa)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

251. PRIPREME SU ZAVRŠENE                                                                                                    
Srijeda, 16. studenog 2011., 20:30h

Moja predraga kćeri, sada budi oprezna. Molim te da uvjeriš svu Moju djecu kako će vjera osigurati njihovo spasenje. To je sve što je sada važno.

Ljubav za Mene i ljubav jednih prema drugima će biti vaš put prema Raju.

Ako volite jedni druge onako kako vas Ja volim, to mora biti bezuvjetno. Morate prihvatiti međusobne pogrješke. Opraštajte djeco. Bitka ne potječe od Neba. Uzrokuje ju prevarant da bi stvorio razdor.

Ustanite sada i molite, molite, molite za Moje Veliko Milosrđe, jer je vrijeme gotovo nad vama.

Pripreme su sada završene.

Sada samo čekajte.

Pripremite svoje duše i molite jedni za druge. Samo prihvati Moju Svetu Volju, kćeri Moja.

Ne traži objašnjenja.

Slijedi Moje Upute i u svako doba pokaži poslušnost. Ne upadaj u zamke koje su ti pripremljene da bi te nagnale da padneš. Sotona želi da padneš kako bi te zgazio, ali još jednom te moram podsjetiti da šutiš. Podnesi svaku srdžbu očiju spuštenih prema dolje u potpunoj poniznosti.

Ugledaj se u Mene u svemu što činiš, kćeri. Jednom kada to učiniš, sotona ne može uspješno stupiti u borbu s tobom.

Idi sada i čekaj. Jer Ja uskoro dolazim.

Tvoj ljubljeni Isus

Spasitelj i Otkupitelj cijelog čovječanstva
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

252. Križarska molitva (1) MOJ DAR ISUSU ZA SPASENJE DUŠA                                                        
Četvrtak, 17. studenog 2011., 21:00h
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

253. Križarska molitva (2) MOLITVA ZA SVJETSKE VOĐE                                                                    
Petak,18. Studenog 2011.,21.00

254. Križarska molitva (3) OSLOBODITI SVIJET OD STRAHA                                                                          
Subota, 19. Studeni 2011.,19.00
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

255. Križarska molitva (4) UJEDNINITI SVE OBITELJI                                                                            
 Nedjelja, 20. Studenog 2011.,18.00

256. Križarska molitva (5) MOLITVA HVALE SVEVIŠNJEM BOGU                                                                
Ponedjeljak, 21.studenog 2011., 19.00
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 257. Križarska molitva (6)  MOLITVA ZA ZAUSTAVLJANJE ANTIKRISTA                               
  Utorak, 22. studenog  2011.,11.00
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

258. Križarska molitva (7) MOLITVA ZA ONE KOJI ODBACUJU MILOSRĐE                                          
 Utorak, 22. studenog  2011., 20.00
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

259. Križarske molitva (8) ISPOVIJED                                                                                    
Utorak, 22. Studenog  2011., 20.00

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
260. SVIJET ĆE ZAUVIJEK BITI PROMIJENJEN                                                                
Četvrtak, 24. studenog 2011., 21:00h

Moja predraga kćeri, ne boj se, vrijeme je nad tobom i cijelim svijetom.

Kćeri Moja, ovo putovanje tijekom tako kratkog vremenskog razdoblja za tebe je bilo napeto.

Pokoravala si se Mojoj Svetoj Volji od samoga početka, iako si imala svoje sumnje. Iako su ti se rugali u nekim krugovima, posebice oni koji izjavljuju da su Moji posvećeni učenici i učenici Moje ljubljene Majke, nikada nisi oklijevala razglasiti Moju Svetu Riječ svijetu. Zanemari svu ovu bol, jer sada je prošla.

Sada kada dolazim sa Svojim Velikim Milosrđem, sva Moja djeca s istinskom vjerom utonut će u poniznoj zahvalnosti kako bi Me srdačno primili i prihvatili Moje Milosrđe. Istina će sada biti otkrivena.

Ustanite svi vi i iščekujte s radošću Moj Dolazak.

Svijet će zauvijek biti promijenjen.

Zapamtite, zbog Moje duboke Ljubavi za sve vas, uključujući one od vas koji se rugaju Mojoj Svetoj Riječi ili koji Me niječu, Ja vas dolazim Spasiti još jedanput.

Vaš Spasitelj i Otkupitelj

Isus Krist
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

261. JA NE OTKRIVAM DATUME                                                                                        
 Nedjelja, 27. studenoga 2011., 15:00h

Moja predraga kćeri, moraš biti smirena i sabrana i moraš Mi potpuno vjerovati.

Vrijeme za Upozorenje gotovo je tu i moraš biti strpljiva. Kćeri Moja, moli da kroz Moj Dar cjelokupno čovječanstvo može biti Spašeno.

Molim vas da ne nagađate datume, jer mnogo sam vam puta rekao da ne otkrivam datume.

Nije na vama da znate. Budite strpljivi. Vrijeme za Upozorenje će biti u skladu sa Mojom Svetom Voljom.

Potpuno se ufajte u Mene i ostavite sve u Mojim Rukama.

Vaš ljubljeni Isus

262. HODAJTE UZ MENE I PLJUVATI ĆE NA VAS                                                                
Ponedjeljak, 28. studenoga 2011., 20:00h

Moja predraga kćeri, moraš zapamtiti, da tvoj život neće uvijek biti lagan kada Mi služiš.

Ništa neće biti lako, ali znaj, kada si odabrana duša da to ne ide bez žrtve. Na ovom putovanju koje poduzimaš hodajući uz Mene će pljuvati po tebi, podmetati nogu, rugati se, udarati te i mučiti kada to najmanje očekuješ. Svi oni koji otvoreno proglašavaju Moju Riječ također će trpjeti ista poniženja.

Međutim, dok ne prihvatite ova poniženja i kušnje, kao dio Križa koji nosite kada ste odabrali raditi za Mene, ne ćete sazrjeti do duhovnoga savršenstva koje se od vas očekuje.

Kćeri Moja, prihvati poniženja, bol i patnju razasute po tvom putu. Zasigurno ste do sada ti i Moji ljubljeni vojnici, koji ste prihvatili Moje Presvete Upute preko ovih Poruka, shvatili da Ja hodam uz vas.

Vaš ljubljeni Spasitelj

Isus Krist

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

263. DJEVICA MARIJA: MOJ DAR ZA PORAZITI I UNIŠTITI ZMIJU                                                          
Utorak, 29. studenoga 2011., 21:00h

Dijete Moje, reci svim onim sljedbenicima Moga ljubljenoga Sina Isusa Krista da moraju u svako doba tražiti Moju zaštitu. Sotonini dani bliže se brzo kraju i mnoga su djeca ranjiva na njegova iskušenja.

Kada Me mole za zaštitu i za Moje posebne milosti, sotona neće naškoditi Mojoj djeci ili ih odvući od Moga Sina.

Svatko je danas meta sotone dok on posvuda luta izazivajući razaranje duša. Njegovi su napadi najopakiji kada ste revni sljedbenik Boga i kada imate snažnu vjeru. Njegova mržnja prema takvim dušama uzrokovat će im bol i smetenost.

On, prevarant, ima samo jedan cilj, a taj je zavesti sve duše kako bi ga slijedile tako da može uništiti njihovu mogućnost za Vječnim Spasenjem.

Molite za Moju zaštitu protiv zloga, svakog trenutka koji vam je slobodan. Moj Nebeski Otac Mi je dodijelio veliki dar za poraziti i uništiti Zmiju.

Kada Mi se obratite za pomoć, Ja ću vam uvijek pomoći da se obratite Mome Sinu za utjehu koju tako očajnički tražite i koja će umiriti vašu dušu.

Molite, molite, molite i molite Moju Svetu Krunicu, jer ona je najmoćnije oružje za odvraćanje sotone od uništenja vašeg života.

Hvala ti što odgovaraš na Moj poziv, dijete Moje, jer trebala sam te podsjetiti na nužnost traženja Moje pomoći, budući da si pod okrutnim napadom u ovom djelu tvoje misije.

Idi u miru.

Tvoja Nebeska Majka

Marija Kraljica Raja

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 264. JA ĆU VAS SPASITI OD UŽASA VAŠEGA SVIJETA                                                                  
  Srijeda, 30. studenoga 2011., 15:30h

Moja predraga kćeri, oni koji su tako gorljivi u dokazivanju svoje ljubavi prema Meni vrlo često otkrivaju očaj u svojim dušama pa se osjećaju lišenima Moje Ljubavi. Ovo može biti tako neočekivano da može ostaviti dušu u takvom stanju napuštenosti, da se osjeća kao da se nikada neće oporaviti od osjećaja bespomoćnosti i nedostatka vjere.

Ne bojte se, djeco. Napuštenost je nešto što ćete osjećati kada ste sasvim uz Mene. Osjećao sam istu napuštenost od Moga ljubljenoga Oca kada sam bio na zemlji. Osjećao sam se izgubljeno i osamljeno dok sam pokušao razgovarati s Njim mnogo puta. Ovo je teško iskušenje koje ćete trpjeti kada ste istinski vjernik u Boga. To je sotonin način da vas odvuče, tako da se nakon nekog vremena on nada da ćete odustati od vaše potrage za Mnom i vratiti se svjetovnim putovima koji će donijeti užitak, ali vas neće zadovoljiti.

Zar ne znate da će molitva spriječiti da se ovo dogodi? Zar ne shvaćate da ovo dopuštam za vaše dobro i kao dio vašeg odgajanja za stjecanje duhovne snage koju je moguće postići samo kroz ovu napuštenost?

Za vas su putovi Moga Oca teško shvatljivi, djeco. Samo se ufajte u Mene, svoga Isusa i pozovite Me kako bih vam dao milosti koje trebate za boriti se uz Mene za spas vaše braće i sestara. Oni moraju biti spašeni od zlih planova koji se provode u vašem svijetu od strane onih sila koje vas teže nadzirati čak pomoću stvari koje trebate da bi preživjeli.

Zapamtite, djeco, Ja sam tako blizu svim Svojim sljedbenicima da će se odmah nakon Upozorenja Moja vojska iznenada povećati kako bi postala moćni protivnik sotoni.

Djeco, nada nikada ne smije biti izgubljena. Ja ću vas spasiti od užasa vašega svijeta koji je u potpunom neredu uzrokovanim nedostatkom vjere u Moga Vječnoga Oca.

Sve će se ovo promijeniti kada svijet bude svjedočio dokazu koji mu treba da bi prihvatio Postojanje Boga Oca.

Vaš Isus

Spasitelj čovječanstva

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.