Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

Prva poruka Djevice Marije

 


  Ponedjeljak, 8. studenoga 2010., 13:30h
 nakon molitve krunice kod kuće

(Najava budućih proročanstava vidjelici, koja u onom trenutku nije znala što se od nje traži.)

Dijete Moje, moraš izvršiti odgovoran zadatak, i ne smiješ dopustiti da te netko u njemu spriječi. Odabrana si za ovaj zadatak. Dijete Moje, budi jaka. Pogledaj prema Bogu da te usmjeri kako obaviti Moj zadatak.

Svi Sveti će raditi s tobom. Oni*(vidi kraj poruke) koje si vidjela su tu da ti pomognu širiti Moje beskrajne poruke koje cijeli svijet treba čuti. Bit ćeš vođena. Neće ti biti lako, ali nećeš odustajati. Ono što se događa je naviješteno. Ti si instrument u prenošenju Božje Riječi svoj njegovoj djeci. Nikada nemoj zaboraviti da Bog voli svu svoju djecu, uključujući i one grješnike koji su ga uvrijedili. Moli za Milost za svakog od vas. Sveta Obitelj će se ponovno sjediniti.

(Pauza…u tom trenutku sam bila iznenađena, pa sam upitala Gospu: Jesam li dobro shvatila? Nježno se nasmijala i nastavila…)

Uzmi olovku, tako, i širi istinu dok nije prekasno.

Ove poruke božanskog su podrijetla i moraju se poštivati. Vjerujem kako ćeš ih uspješno prenijeti nevjernom svijetu. Najvažnije je da ostaneš jaka zbog mog ljubljenog Sina. Znam da trpiš zbog Njega, s Njim i kroz Njega. Raduj se, jer to je dobro. Blagoslovljena si, dijete Moje, jer si odabrana za ovaj zadatak. Budi jaka.

Moli se za vodstvo svaki dan. Ojačat ćeš kako vrijeme bude prolazilo. Nemoj se bojati, s tobom sam i tvojom obitelji svaki dan. Puniš se Duhom Svetim kako bi otkrila istinu o planu mog Oca na Zemlji.

Dijete Moje, makni svoje sumnje na stranu. Ne zamišljaš ovu božansku poruku. Navještaji Svetog Pisma će se otkriti.

Moli za svu Božju djecu. Moj ljubljeni Sin pati jako svaki dan. Izmučen je grijesima čovjeka. Njegova patnja je dosegla neviđenu razinu, nedoživljenu još od njegove smrti na križu.

Imaš potrebnu energiju i duha da obaviš svoju misiju, uz Božji blagoslov. Tvoje pročišćenje je završeno. Spremna si za bitku koja te čeka.

Idi sad, dijete Moje. Navuci svoj oklop. Drži glavu uspravno i pomogni u borbi sa zlim. Nemoj očajavati ako se s vremena na vrijeme osjetiš osamljenom. Imat ćeš sve Anđele i Svete – uključujući Ivana Pavla II, Svetu Faustinu i Svetog Josipa koji će te voditi svakim korakom puta.
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.