Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

Prosinac-2011
                       

265. ORGANIZIRA SE UŽASNI RAT      

                                                                               
Četvrtak, 1. prosinca 2011., 12:00h

Moja kćeri, velika kazna će se spustiti na zemlju kako bi se zaštitili nevini.

Organizira se velika zla okrutnost koja bi mogla stvoriti užasan svjetski rat.

Ruka Moga Oca spustit će se i kazniti one duše koje je sotona uhvatio u zamku. Njima neće biti dozvoljeno ostvarenje njihovog zlog plana.

Malo vas ,djeco, zna što se doista događa u svijetu.

Tako su oprezne ove Skupine da se ono što vidite prikriveno pred vama kada zemlja napada zemlju, nije potpuno onako kako izgleda.

Postoji namjerno nastojanje da se stvori rat da bi se ubili milijuni.

Moj Otac ne može stajati u pozadini. Mora se umiješati.

Molite, molite, molite djeco, za spasenje duša.

Vaš ljubljeni Spasitelj

Isus Krist

 


http://www.thewarningsecondcoming.com/terrible-war-being-orchestrated/
 
 


 

266. DJEVICA MARIJA: KAZNA ĆE SE DOGODITI      
                                                       
Četvrtak, 1. prosinca 2011., 23:00h

(Ova je poruka primljena nakon ukazanja koje je trajalo 30 minuta, tijekom kojeg je Blažena Djevica Marija stalno plakala, uvelike žalosteći Mariju od Božjeg Milosrđa, koja je rekla da joj je to svjedočenje slomilo srce.)

Moje dijete, Moja tuga zbog zloće tako očite u svijetu, slama mi srce, kada vidim te izgubljene duše kako još dublje poniru u bezdan tame iz kojeg nema povratka.

Sotona vam se sada ruga, Moja djeco, dok on brzo krade duše onih koji u svojim srcima nemaju ljubav za Boga. Zastrašujuće je Moje dijete da te iste duša nemaju pojma o tome s čim se suočavaju nakon smrti.

Moje Suze žalosti teku u beskrajnoj rijeci tuge, dok isto tako gledam čistu muku i patnju koju Moj Sin upravo trpi.

Ruka Moga Nebeskog Oca je spremna spustiti se u kazni u određenim dijelovima svijeta. Oni narodi koji smišljaju strašan zločin o ubijanja naroda će biti oštro kažnjeni. Ne mogu zaustaviti Ruku Moga Oca, takav je opseg Njegovog gnjeva.

Molite za one koje čeka ova oštra kazna. Molite za njihove duše. Njihova djela moraju biti zaustavljena ili će uništiti živote milijuna Moje jadne djece. Njihova zla djela ne mogu biti dopuštena, a ipak, nastojat će prouzročiti užasno uništenje onih drugih naroda koje vide kao svoje neprijatelje.

Molite, molite, molite prije kazne, kako bi olakšali patnju nevinih.

Vaša ljubljena Majka

Kraljica Žalosna

 


 

 

267. MOJE MILOSRĐE OBUHVAĆA SVE RASE, BOJE, RELIGIJE                                                              
Petak, 2. prosinca 2011., 23:35h

Moja draga kćeri, budi jaka i misli na dobre vijesti, da će Moje Milosrđe dovesti većinu Moje drage djece natrag u dubinu Moga Presvetoga Srca.

Te jadne nesretne duše, koje su obećale svoje živote zloći, trebaju vaša trpljenja kako bi mogle biti spašene. Iako je ovo iznimno teško za shvatiti i pojmiti iz ljudskog gledišta, morate Mi vjerovati. Tvoja osobna patnja i ona Mojih odanih sljedbenika ide prema spasenju duša. Ništa od toga nije uzaludno. Ova žrtva je dar za Mene. Zapamti, patnja također olakšava Moj teret.

Klonuo od vlastite patnje Moja kćeri, veselim se što ću napokon zagrliti Moju djecu kao jedno s Mojim Vječnim Ocem.

Gledajte na to ovako. Kada bilo koji voljeni član obitelji odseli i vrati se kući nakon mnogo godina, koliko je onda veliko uzbuđenje. Koliko mnogo radosti. Mislite na čežnju koju roditelj ima prema sinu ili kćeri koje nije vidio mnogo godina i koliko znači ponovni susret.

Ljubim vas sve trajnom strašću, djeco. Veselim se našem ponovnom susretu kada ću čvrsto zagrliti svakoga od vas u Mom zagrljaju i držati vas blizu Svoga Srca. Moja je Obitelj konačno spremna ponovno se sjediniti, po prvi put nakon što je Raj stvoren za Adama i Evu.

Izlijevam Moju Ljubav i Milosrđe kako bi obuzeo svu Moju djecu, u svakom kutku svijeta, prekrivajući sve rase, boje, religije i sve grešnike.

Iščekujte ovaj veliki trenutak u vremenu. Konačno će zauvijek nestati bijedna mržnja, patnja, tjeskoba, nepovjerenje, pohlepa, nasilje i drugo zlo. Zamislite kako će to biti, djeco. Novo čudesno doba ljubavi i mira u svijetu.

Neka nitko ne propusti ovaj život vječne sreće. Zar biste željeli da netko od vaše braće i sestara ne bude uključen? Jer ako ne budu, trpjet će zauvijek vječnu tamu u paklenim vatrama. Zapamtite to, djeco. Zauvijek. Nema povratka nakon toga.

Molite da sve duše naslijede ovaj Raj. Molite za one duše za koje ste osobno zabrinuti. Molite za sve duše.

Vaš Isus

Spasitelj i Otkupitelj cijeloga čovječanstvahttp://www.thewarningsecondcoming.com/my-mercy-covers-all-races-colours-religions/ 

 268. PROROCI PRIPREMAJU ZA MOJ DRUGI DOLAZAK                                                                  
Subota, 3. prosinca 2011., 20:45h

Moja predraga kćeri, s velikom potištenošću gledam one Moje sljedbenike koji odbijaju Moju Presvetu Riječ preko ovih Poruka. Kako Me to rastužuje.

Molim Svoju djecu posvuda da mole za one koji odbijaju Boga u njihovim životima. Međutim, također nalažem molitvu za one Moje sljedbenike koji su zanemarili ili zaboravili da će se Moj Drugi Dolazak dogoditi i da ne može biti zaustavljen. Ovo je važan događaj i svi vi morate za njega biti spremni.

Proroci su poslani u svijet kako bi navijestili Moje Rođenje. Moj Otac je također slao proroke kako bi pripremili duše za Spasenje od samog početka. Proroci se sada šalju u svijet kako bi pripremili čovječanstvo za Moj Drugi Dolazak.

Trgnite se svi vi koji izjavljujete da Me poznajete. Ako Me poznajete, onda prepoznajte Moj Glas kada dozivam vaša srca. Toliko mnogo vas ne samo da odbacuje ove Poruke, već odbacuje i Mene.

Neka oni koji Me brzo osuđuju, niječući Moje molbe koje su dane cijelom svijetu preko ovih Poruka, shvate ovo.

Tvrdoglavo okrećući leđa Mojoj Riječi koja vam se sada daje, uskraćujete Mi molitve koje tako jako trebam od vas u ovo vrijeme. Vi, od svih ljudi, koji izjavljujete da Me znate, slušajte što vam imam za reći.

Vaša okrutnost probija Moje Srce. Vaš nedostatak darežljivosti znači da vaše molitve nisu pružene onako kako bi trebale biti za spasenje duša.

Gdje je vaša poniznost i zašto prikrivate gađenje prema Mojoj Svetoj Riječi lažnom poniznošću?

Vi morate zazvati Moga Duha Svetog da vas vodi k Meni, kako bi radili za Mene s potpunom ljubavlju u vašim srcima.

Nikada se nemojte hvalisati vašim znanjem Pisama. Nikada ne koristite svoje znanje Mojih Učenja kako bi ponizili drugog. Nikada ne ogovarajte, ne zlostavljajte, ne gledajte s visoka na druge i ne rugajte im se u Moje Ime. Jer kada to činite, jako Me vrijeđate.

Trgnite se, djeco. Pripremite svoje duše i budite plemenitog duha, jer vremena je malo.

Vaš ljubljeni Spasitelj


http://www.thewarningsecondcoming.com/prophets-to-prepare-for-my-second-coming/ 

 


 

269. VRIJEME MOG DRUGOG DOLASKA GOTOVO JE TU                                                                  
Ponedjeljak, 5. prosinca 2011., 15:15h

Moja najdraža kćeri, završene su pripreme za Moje Upozorenje za pripravu čovječanstva.

Želim zahvaliti Mojim ljubljenim sljedbenicima koji su pomogli spasiti toliko mnogo milijuna duša svojom ljubavlju za Mene.

Vrijeme Moga Drugoga Dolaska gotovo je nad svijetom. Međutim, toliki mnogi još nisu spremni, ali Moje Milosrđe će ih zaštititi.

Moj Dolazak će biti veličanstven događaj i ljudi, žene i djeca će pasti na svoja koljena u radosti, divljenju i s ljubavlju u svojim srcima za Mene, njihovog Božanskog Spasitelja.

Mnogi će iskusiti potpuno olakšanje, jer čovjek ne bi mogao preživjeti muku koju mu je nanio sotona i milijuni njegovih tamnih anđela koji su skriveni u svakom dijelu svijeta i koji uzrokuju strašnu bol.

Oni, sotonini demoni, koje mnoga Moja djeca zanemaruju, jer jednostavno ne vjeruju da postoje, uzrokuju očajnu nesreću u svijetu.

Oni stvaraju mržnju između ljudi, zavist, ljubomoru i želju za ubijanjem. Nije im preostalo još mnogo vremena, djeco, jer ću se Ja, vaš Spasitelj, uskoro vratiti kao što je obećano.

Molite svi vi da spasite sve duše u svijetu, kako bi i one bile spremne za Novi Raj na zemlji.

Vaš Spasitelj

Isus Krist


http://www.thewarningsecondcoming.com/time-for-my-second-coming-is-almost-here/ 

 


 

270. POZIV NEVJERNICIMA DA SE OBRATE                                                                         Srijeda, 7. prosinca 2011., 04:00h

Moja predraga kćeri, danas želim pozvati sve nevjernike i one slabe vjere. Posebno pozivam one uronjene u putove materijalizma i one koji žive u čahuri bogatstva bez vremena za svoje duhovno blagostanje.

Vi Me najviše zabrinjavate, djeco Moja, jer tako ste se udaljili od Mene. A ipak, duboko vas volim i nadam se da ćete odgovoriti odmah na Moj poziv kada se Upozorenje dogodi.

Kako žudim da Me spoznate djeco i shvatite kako su vam vaši zemaljski imeci postavili oklopnu zavjesu koja vam priječi Svjetlo Istine.

Za vas će Moje duše žrtve učiniti najveće žrtve patnje.

Molim vas da otvorite svoj duh i priđete k Meni, kako bih vas i sve vaše bližnje odveo sa Sobom i ostatkom čovječanstva u Novi Raj.

Vaš ljubljeni Isus

Otkupitelj i Spasitelj čovječanstva


http://www.thewarningsecondcoming.com/call-on-non-believers-to-turn/ 


 271. DJEVICA MARIJA: “DOŽIVJELA SAM ISTU PATNJU”                    

Četvrtak, 8. prosinca 2011., 21:10h

Dijete Moje, kada sam rodila Isusa Krista, Otkupitelja cijelog čovječanstva, bila sam poput bilo koje druge  majke. Moja Ljubav prema ovom Djetetu bila je tako silna, da sam plakala suze velike radosti kada sam prvi put ugledala njegovo prekrasno lice. Još sam znala da uloga koju sam prihvatila neće biti laka, iako u tom trenutku nisam shvaćala koliko bi teško ovo putovanje moglo biti.

Kada sam pogledala u drago lice Moga dragocjenog Djeteta, ništa nije bilo važno, samo Moja želja da Ga štitim u svako doba, pod svaku cijenu.

Moje Srce je bilo vezano sa Srcem Moga Sina tada, kao što je i danas. Ovo isto Srce je patilo sjedinjeno s Njim svakog trenutka Njegova života na zemlji.

Svaku radost koju je On osjetio također sam i Ja mogla osjetiti. Njegov smijeh donio je osmijeh na Moje Lice. Njegova me tuga duboko boljela.

Njegovo mučenje tijekom Njegovog Raspeća osjetila sam u svakoj kosti Svoga Tijela. Svaki čavao koji je probio Njegovo Tijelo, probio je i Moje. Također sam osjetila svaki udarac šakom i nogom koje je On primio u rukama svojih mučitelja.

Doživjela sam istu patnju, čak nisam bila prisutna kod velikog dijela Muke koja Mu je nanijeta, koja je bilo skrivena od Mene i Njegovih učenika.

Danas Ja patim sa Svojim Sinom, kao što je bilo i tada. Kada Mu se rugaju u današnjem svijetu i kada Ga javno ismijavaju, na javnim mjestima i u sredstvima priopćavanja, osobito ateisti, Ja lijem gorke suze.

Kada vidim Svog Dragoga Sina kako plače zbog grijeha kojima svjedoči svaki dan i ja također plačem s Njim. Vidim, osjećam i svjedočim Njegovoj neprekidnoj patnji za čovječanstvo.

Isus Krist, Spasitelj čovječanstva, patio je zbog svih vas, ali sve vas jako voli.

Učinit ću sve što mogu kako bih ispunila Njegovu najdražu želju da spasi svaku dušu na zemlji od kandži zloga.

Kada ova Misija bude uspjela, tada i samo tada, mogu se radovati u konačnom miru kada se Moja djeca ponovno sjedine kao jedan u Novom Raju.

Moli, Moje dijete, da svi oni koji mole za spasenje duša ne isključe nijednu dušu.

Idi u miru i nastavi ovu najvažniju Misiju za Moga ljubljenoga Sina.

Štitit ću te u svako doba.

Tvoja ljubljena Majka

Kraljica Raja

(Ova Poruka primljena je nakon Mise i odmah nakon osobnog ukazanja ispred Njenog kipa, koje je trajalo 20 minuta, u kojem je Djevica Marija ostala uzvišena, a Njen veo je lepršao.)

 


http://www.thewarningsecondcoming.com/virgin-mary-i-experienced-the-same-suffering/ 

 272. POKUŠAJI UVOĐENJA SVJETSKE VALUTE U EUROPI                                                                        
Petak, 9. prosinca 2011., 22:00h

Moja predraga kćeri, kako Ja želim da se Moja djeca, posebno ona koja u Europi trpe ugnjetavanje, samo obrate za pomoć Mome Ocu.

Zla Skupina koju iznova spominjem sve je bliža svojim nastojanjima da nadzire svu Moju jadnu djecu u ovom dijelu svijeta.

Oni, nevini pijuni u nemilosrdnom planu o uvođenju svjetske valute kako bi se nadzirala cijela Europa, moraju sada snažno moliti za pomoć od Boga, Svemogućeg Oca.

Nikada se nemojte predati djeco progonu koji se vrši iza zatvorenih vrata. Molite kako bi ublažili ove okolnosti. Pozovite Boga Oca u Moje Ime, Njegovog ljubljenog Sina Isusa Krista, da spriječite ove krize i recite:

“Bože Oče, u Ime Tvoga ljubljenoga Sina Isusa Krista, molim Te da zaustaviš ovu grozotu koja nadzire Tvoju djecu. Molim Te da zaštitiš svu Svoju djecu u ovim strašnim vremenima da bismo mogli  naći mir i dostojanstvo kako bi živjeli naše živote slobodni od zloga.”

Moja kćeri, molitva može i okončat će ove zle planove.

Kao što sam rekao, Bog Vječni Otac će kazniti one odgovorne za ovu zlu zavjeru, ako se ne vrate vjerovanju u njihovog Svemogućeg Stvoritelja.

Ufajte se u Mene. Ufajte se u Moga Vječnog Oca i molite da ovaj progon bude zaustavljen prije nego se pravi plan o uništenju, nadzoru i oštećenju tih duša konačno otkrije.

Vaš ljubljeni Spasitelj

Isus Kristhttp://www.thewarningsecondcoming.com/attempts-to-introduce-world-currency-in-europe/
 

 


 

273. PRIJELAZ U NOVI RAJ ĆE BITI BRZ I BEZ PATNJE                                                                    
Nedjelja, 11. prosinca 2011., 12:45h

Dolazim ti danas s velikom radošću u Svom Svetom Srcu, kao tvoj Suprug. Kćeri Moja, prihvatila si ovaj najsvetiji zahtjev da mi se pridružiš kako bi spasili duše.

Mnogo će se sada očekivati od tebe, preko tvoje ponizne poslušnosti. Strah će biti uništen dok napreduješ dalje, kao učinak Moga posebnog nasljedstva, da bi posvetila svoj život Mojoj žarkoj želji za spasenjem čovječanstva od paklenih dubina.

Tvoj rad, vođen Mojom Božjom Rukom, sada je potpuno svet i oslobođen bilo kakvog  uplitanja zloga.

Nikakve te sumnje neće više salijetati, ali znaj ovo. Moja Riječ tebi će biti obeščašćena i iskrivljena. Učinit će se svaki pokušaj kako bi se okaljale ove Svete Poruke, čak i od strane onih koji tvrde da Me znaju.

Prihvatit ćeš od sada svoju patnju s potpunom predanošću i radošću u svojoj duši. Zaprepastit će te Moja Snaga, koja ti je dana Snagom Duha Svetoga. Ustat ćeš s potpunim uvjerenjem srca i s tihim ali odlučnim pouzdanjem, kako bi prenijela Moju Riječ po svem svijetu.

Nijedan te čovjek neće, niti može zaustaviti u ovoj Zadaći. Nijedan čovjek ne može te odvratiti od ovog najsvetijeg čistog poziva s Neba.

Ti, Moja kćeri si spremna postati uže spasa za one duše koje besciljno lutaju divljinom. Oni će odgovoriti na poziv ovih Poruka, bez obzira koliko su okorjela njihova srca. Mnogi neće znati zašto se to njima događa. To će biti Snagom Duha Svetoga koji će zapaliti plamen ljubavi i radosti u njihovim dušama, koji će ih privući k Meni pomoću ovih Mojih hitnih molbi da dovedem Moju djecu natrag u Moje Svete Ruke.

Hvala ti što odgovaraš na ovaj poseban zahtjev da postaneš Moja supruga u konačnom sjedinjenju sa Mnom. Ovaj ugovor, kada mi potpuno predaš svoju dušu, omogućit će mi slobodu koju Ja trebam kako bih uspješno zaključio ovu Misiju za koju si odabrana.

Idi sada, Moja dragocjena kćeri i pomogni Mi da ispunim Moje obećanje čovječanstvu. Moj Povratak će biti kako bih ponovno pridobio Svoju ljubljenu djecu i odveo ih u Novo Doba Mira. Zbog tvoga dara za Mene, ovaj prijelaz u Novi Raj će biti brz i bez patnje.

Reci Mojoj djeci da Moje Srce puca od radosti u ovom trenutku, dok se bliži vrijeme proslave Moga Rođenja.

Ja vas ljubim. Vaš ljubljeni Spasitelj i Otkupitelj

Isus Krist


http://www.thewarningsecondcoming.com/transition-into-new-paradise-will-be-swift-without-suffering/ 

274. BOG OTAC: OBEĆANJE ZAŠTITE ZA ONE KOJI ODBACE ISUSA                                                    
Nedjelja, 11. prosinca 2011., 15:30h

Moja dragocjena kćeri, hvala ti što si odgovorila na ovaj važan poziv iz Nebeskog Kraljevstva, kada sam te Ja zamolio da prihvatiš mistično sjedinjenje s Mojim ljubljenim Sinom Isusom Kristom.

Ja sam prisutan u Svom Sinu Isusu, kao što je on u Meni sjedinjen ljubavlju Duha Svetoga. Stoga je tvoja duša sada isprepletena s Mojom i sve će ti postati puno jasnije.

Moje dijete, oblikuješ se u biće koje Ja toliko želim, kako bi bila načinjena dostojna u potpunosti za ovu Božju Misiju. Suze Božanskog posredovanja su ti dane kako bi odmah mogla prepoznati ovaj novi neočekivani Poziv. Sada kada si prolila svoje suze, nemoj više plakati, jer će od sada samo sreća vladati u tvojoj duši.

Moja kćeri, rastužuje Me što Me više nitko ne priznaje u svijetu. Mnogi su Me potpuno zaboravili. Ja ne značim ništa mnogoj Mojoj djeci.

Moraš Mi pomoći, Moja kćeri, kada objavljujem Moju Prisutnost, kako bih kroz molitvu bio priznat.

Molim te, moli da cjelokupno čovječanstvo prihvati Dar Novog Života koji će im sada dati Moj Ljubljeni Sin Isus Krist.

Nitko uistinu ne shvaća Moju brigu za one duše koje odbacuju Mene ili Postojanje Spasitelja kojeg sam Ja poslao na svijet.

Te jadne duše, tako pune razumskih objašnjenja koje koriste kako bi oholo odbacili Moje Postojanje, u ovom trenutku su Mi izgubljene. Njihov jedini spas (jer će mnogi odbaciti ponudu Božjeg Milosrđa tijekom Upozorenja) će biti preko molitve one djece koja ljube Oca.

Toliki mnogi koji Me ne prihvaćaju ipak znaju vrlo malo o Meni. Ja sam Bog Očinske Ljubavi, Nebeski Otac koji pazi na svako Svoje dijete. Na jake, slabe, bolesne, dobre i zle. Nitko nije isključen iz Moje beskrajne Ljubavi, bez obzira koliko im je tamna duša.

Nalažem vam, djeco, da Mi se molite u Ime Moga Sina za oproštenje svih grijeha čovječanstva.

Moj će Sin sada obuhvatiti cijelo čovječanstvo i kada prođe Prosvjetljenje Savjesti, vaše će molitve biti uistinu potrebne u tom razdoblju. Vaše molitve, djeco, pomoći će spasiti one ljude koji će prkosno nastaviti odbacivati Milosrđe koje će im pokazati Moj Sin.

Moje svečano obećanje, djeco, jest, svima od vas koji Me pozovete u Ime Moga ljubljenog Sina Isusa Krista kako bi spasili svoju braću i sestre, da će oni dobiti odmah zaštitu. Svakome od vas koji zavjetujete cijeli mjesec molitve za njihove duše, bit će dane posebne milosti. Ovo je što od vas tražim da kažete:

Oče nebeski, pozivajući se na Ljubav Tvoga ljubljenoga Sina Isusa Krista, koji je trpio na Križu da bi nas oslobodio od grijeha, molim Te spasi sve one koji još uvijek odbacuju Njegovu Milosrdnu Ruku.

Dragi Oče, ispuni njihove duše znamenom Svoje Ljubavi.

Molim Te, Nebeski Oče, čuj moju molitvu i spasi ove duše od vječne propasti.

Neka kroz Tvoje Milosrđe one prve uđu u Novu Eru Mira na zemlji. Amen.

Vaš Nebeski Otac

Bog Svevišnjihttp://www.thewarningsecondcoming.com/god-the-father-promise-of-immunity-for-those-who-reject-jesus/ 

 


                        

275. DUHOVNA LJUBOMORA JE UŽASNA STVAR        

                                               
Ponedjeljak, 12. prosinca 2011., 19:00h

Moja najdraža kćeri, duhovna ljubomora je strašna stvar i rastužuje mnoge Moje vidjeoce.

Također žalosti one Moje sljedbenike koji se osjećaju osamljeno i pomalo razočarano kada Ja odabirem određene duše da Mi pomognu spasiti čovječanstvo. Umjesto toga, oni moraju znati da ih sve volim jednako.

Kako Mi slama Srce kada se osobito odabrane duše osjećaju ugroženima od drugih odabranih duša.

Svakoj duši koju sam odabrao dan je drugačiji zadatak i traženo je da slijede različite putove. Zajednički nazivnik je uvijek isti. Ja želim da svi Moji vidjeoci, ljudi koji imaju vizije i proroci poduzmu svetu misiju kako bi spasili duše.

Koristim različite duše, ponizne u srcu, za postizanje Mojih ciljeva.

Sotona će uvijek pokušavati okrenuti srca Mojih odabranih duša rugajući im se. On zna kako dodirnuti osjetljivi živac u njihovim dušama, govoreći im da su druge odabrane duše važnije od njih.

Nakon toga on stvara osjećaj povrijeđenosti u njihovim srcima i ljubomoru. To znači da su, umjesto da ljube jedni druge i održavaju stanje milosti, u kušnji da gledaju s visoka jedni na druge. U mnogim slučajevima odmah se međusobno odbacuju i dopuštaju grijehu oholosti da napadne njihove duše.

Toliko mnogo Mojih sljedbenika ne samo da nije sklono mojim odabranim vidjeocima i prorocima, nego se ponašaju s prijezirom prema njima. Na isti način na koji su se također prema Meni odnosili samopravedni farizeji.

Tijekom Moga vremena na zemlji, ispitivali su i ispitivali svaku Riječ koja je došla s Mojih Usana. Svaki podmukli izazov je izveden da bih posrnuo, kako bi mogli dokazati da sam Ja lažljivac. Isto tako će se ophoditi prema Mojim suvremenim prorocima i vidjeocima.

Sotona muči te Moje sljedbenike usađujući u njihove umove sumnje o Mojim glasnicima, jer Moju Svetu Riječ želi lišiti povjerenja. To je njegov cilj.

Molite snažno da svakome od vas budu dane milosti kako bi štovali Moju Riječ kroz pero Mojih dragocjenih proroka.

Vidjeoci, nikada ne upadajte u zamku podlijeganja duhovnoj ljubomori. Ona je neumjesna i probada Moje Srce poput mača.

Ljubite jedni druge.

Pokažite poštovanje i čast jedni drugima u Moje Ime.

To je najvažnija pouka.

Ako to smatrate teško izvodljivim, onda će sva ostala djela za mene biti besmislena.

Vaš Učitelj i Spasitelj

Isus Krist


http://www.thewarningsecondcoming.com/spiritual-jealousy-is-a-terrible-thing/ 

 
Nova Poruka od Boga Oca;

Nova poruka od Boga koju je primila vizionarka Maria Božanskog milosrđa, u kojoj on nudi imunitet za one koji odbacuju milost ponuđenu njima tijekom Upozorenje sada je objavljena i sadrži novu križarsku ratnu molitvu broj 13. Bog Otac je također pozvao na mjesec pobožnosti i molitve za imunitet onima koji odbacuju Isusa i nudi posebne milosti svima onima koji sudjeluju u molitvama. (tj. onima koji nude da molitvom steknu imunitet za one su zabrinuti ili za cijeli svijet).

http://www.thewarningsecondcoming.com/new-message-from-god-the-father/ 
 


 

276. NE MOGU PODNIJETI POMISAO NA ONE DUŠE KOJE JE SOTONA ODVUKAO U PAKAO                                                                                                                                                    
Utorak, 13. prosinca 2011., 20:15h

Moja predraga kćeri, pripreme su važne za sve Moje sljedbenike kako se Upozorenje bliži.

Svi ti vjernici moraju snažno moliti za oproštenje svojih grijeha kako bi izbjegli bol Čistilišta, koju će većina ljudi u svijetu iskusiti odmah nakon Upozorenja, na kratko vrijeme.

Molite, molite za sve one koji će biti jako duševno potreseni kada budu vidjeli stanje svojih duša, kada im se pokažu njihovi grijesi tijekom Upozorenja.

Oni moraju shvatiti da im njihovi grijesi moraju biti prikazani prije nego mogu biti očišćeni od svih grijeha kako bi mogli ući u Moj Novi Raj na Zemlji – Novu Eru Mira, Ljubavi i Sreće koje svatko od Moje djece mora naslijediti.

Moje Srce je puno radosti, jer Ja donosim ovaj veliki Dar čovječanstvu. A ipak, Moja tuga ostaje, zbog onih koji će jednostavno odbaciti priliku za ovaj Novi Život.

Trebam tako mnogo molitvi, djeco, kako bi sotona bio zaustavljen od krađe njihovih duša. On će to nastaviti činiti sve do posljednjeg trenutka.

Ne mogu podnijeti pomisao na one duše koje će od Mene biti odvučene vrišteći i udarajući, protiveći se, dok ih on i njegovi podanici odvlače u paklene dubine.

Pomognite Mi djeco vašim molitvama kako bih ovo spriječio.

Djeco, te duše moraju u potpunosti odbaciti sotonu i njegove putove ako misle ući u Novi Raj. Moraju Mi se obratiti svojevoljno ili nikako.

Oni imaju dva izbora, Novi Raj na zemlji ili dubine vječnoga prokletstva u društvu sotone.

Djeco, nikada nemojte sumnjati u postojanje pakla. Budite svjesni da svaku ocrnjenu dušu, nakon smrti, sotonini demoni odvlače u pakao i muče zauvijek. Unatoč svim njegovim obećanjima sotona je stvorio užasne prilike za mučenje takvih duša. Zbog njegove mržnje prema čovječanstvu, te duše će nepodnošljivo patiti. Ipak, moraju to trpjeti cijelu vječnost.

Zar te duše ne znaju što sotonina obećanja donose?

Zar ne znaju da će bogatstvo, slava i zavodljivi materijalizam stvoriti čisti put ravno u naručje zloga?

Probudite se svi vi dok možete. Spasite sebe i te jadne zavedene grešnike od ovog užasnog kraja svoga postojanja.

Nemate još mnogo vremena.

Neka molitva za te duše počne danas.

Vaš Spasitelj

Isus Krist


http://www.thewarningsecondcoming.com/i-cant-bear-to-think-of-those-souls-dragged-by-satan-into-hell/  

277. DRUGI DOLAZAK ĆE SE DOGODITI UBRZO NAKON UPOZORENJA                                          
Srijeda, 14. prosinca 2011.,19:15h

Moja najdraža kćeri, moraš se uvijek ufati u Mene i znati da nijedna Poruka koja ti je dana neće nikada biti oskvrnjena.

Čvrsto te držim u Mom Presvetom Srcu i Moja Ruka vodi tvoju ruku.

Možeš napisati i napisat ćeš samo Moju Svetu Riječ, kako bi priopćila Moje Poruke cijelom čovječanstvu.

Ne smiješ pokušavati ustanoviti datum Upozorenja. Ne mogu otkriti ovaj datum, jer to nije u skladu s Voljom Moga Vječnog Oca. Upozorenje će se dogoditi najneočekivanije i čovjeka će zateći nenadano.

Vremena je vrlo malo, pa provedite što više vremena moleći snažno kako bi spasili duše. Sve duše.

Kazna je zadržana i pojaviti će se samo ako se čovjek ne uspije pokajati i ako se u velikom broju vrate svojim zlim putovima nakon Upozorenja.

Moj Otac je dao dopuštenje da se navijesti Moj Drugi Dolazak unutar vrlo kratkog vremenskog razdoblja na zemlji. Dogodit će se ubrzo nakon Upozorenja. Sve duše trebaju biti potpuno spremne.

Slijedeća Križarska molitva za spasenje duša je kako slijedi:

O Svemogući Oče, Svevišnji Bože, molim Te smiluj se svim grešnicima.

Otvori im srca da prihvate spasenje i prime obilje milosti.

Čuj moje molbe za članove moje vlastite obitelji i neka se svaki od njih svidi Tvom Srcu koje gori ljubavlju.

O Božanski Nebeski Oče, zaštiti svu Svoju djecu na zemlji od nuklearnog rata i bilo kojeg drugog zlodjela kojim se namjerava uništiti Tvoju djecu.

Čuvaj nas i štiti od svakoga zla.

Rasvijetli nas kako bismo progledali, čuli i prihvatili Istinu našega Spasenja bez ikakvog straha u našim dušama. Amen.

Idi u Miru.

Tvoj ljubljeni Spasitelj Isus Krist


http://www.thewarningsecondcoming.com/second-coming-to-happen-soon-after-the-warning/


 


 

278. MOJA SU DJECA OPLJAČKANA  U OVOJ GODINI PROČIŠĆENJA                                            
Četvrtak, 15. prosinca 2011., 20:55h

Moja najdraža kćeri, godina pročišćenja je gotovo završena i kao posljedica toga posvuda su Moja djeca spremna za Upozorenje.

Mnoga Moja djeca strašno su patila u 2011. Ratovi, nasilje, ubojstvo i mržnja, što je sve osmislila sotonina vojska, osakatili su i ubili te Moje dragocjene duše. Ove zle sile će trpjeti užasnu kaznu, ako se ne pokaju nakon što se Upozorenje dogodi.

Mnogoj Mojoj djeci su opljačkana njihova materijalna dobra i trpjeli su teškoće koje nikada prije nisu morali izdržati.

Sotona je stvorio i nanio ove kušnje čovječanstvu, ali Ja sam ih dopustio kako bih pročistio duše. Kćeri Moja, možeš misliti da je to okrutno, ali bilo je nužno kako bi se čovječanstvo pripremilo i stvorilo poniznost u svojim dušama.

Sada, mnogo čišća u Mojim Očima, njihova su srca otvorena da prihvate Istinu svoga Vječnog Života. To znači da će manje patiti tijekom Upozorenja, jer su prošli ovaj progon.

Moja djeca su sada spremna primiti Moj Dar Milosrđa. Vrijeme je gotovo nad svijetom. Budi strpljiva, Moja kćeri. Nemoj nikada očekivati od Mene da svijetu navedem datum, jer nije na tebi da znaš kao što sam ti mnogo puta prije rekao.

Potpuno se ufaj u Mene i biti ćeš u miru.

Ja ću donijeti Svoj Dar Upozorenja kada bude pravo vrijeme i kada to Moja djeca budu najmanje očekivala.

Tvoj ljubljeni Isus

Otkupitelj čovječanstva


http://www.thewarningsecondcoming.com/my-children-have-been-stripped-bare-in-this-year-of-purification/ 


     

279. DJEVICA MARIJA: “PROROK KRAJA VREMENA VOĐEN JE S NEBA”                                        
 Petak, 16. prosinca 2011., 22:35h

Moje dijete, dolazim ti donijeti utjehu za srce. Od sada ćeš se, Moje snažno dijete, moći nositi s patnjom u tolikoj mjeri, da ćeš ju radosno prihvaćati i stoga dokazati svoju izdržljivost dok se boriš proglašavati Riječ Moga dragog Sina Isusa Krista.

Ti si rastrgana, Moje dijete. Svaki dan predstavlja nove i brojnije izazove u ovom Djelu, od kojih su mnogi teški.

Sada je vrijeme da podigneš svoj štit bez ikakvog straha. Stupaj naprijed i bori se za Moga Sina, kako bi osigurala da se Njegova Sveta Riječ čuje brzo širom svijeta. Što brže možeš. Nemoj odugovlačiti. Nemoj dozvoliti ometanja.

Volim te, dijete Moje. Potpuno si zaštićena od zla. Zar ne primjećuješ koliko malo utječe na tebe kada te napadaju drugi zbog ovog Djela? To je milost štita.

Vodi bitku protiv sotone sa svojom vojskom ratnika i pomogni spasiti cijelo čovječanstvo.

Ti si pravi prorok Kraja Vremena, vođen s Neba kako bi pomogla obratiti svijet. Pomoć će biti brzo poslana. Pripremi se. Raduj se, jer ovo je veliki Dar.

Vođena si svakim korakom koji napraviš, pa samo vjeruj u Isusa i slušaj Moga Nebeskog Oca u svako doba.

Budi hrabra, odvažna i stupaj bez straha u svojoj duši.

Tvoja Nebeska Majka

Kraljica Anđela


http://www.thewarningsecondcoming.com/virgin-mary-end-times-prophet-guided-by-the-heavens-2/
280. DJEVICA MARIJA: NIKADA SE NE SMIJE IZBJEGAVATI NADA U KORIST STRAHA                                                                                                                                                                      
Subota, 17. prosinca 2011., 15:30h

Dijete Moje, svijetu se brzo mora reći o Ljubavi i Milosrđu koje Moj Sin Isus Krist ima za svaku pojedinu osobu na zemlji.

On ljubi svakoga, uključujući one mlakih duša i one koji Ga ne znaju.

Nikada ne sumnjaj kako jako voli ove iste ljude kojima nedostaje duha. Njima će biti dana velika nada kada ih Milosrđe Moga Sina obuhvati.

Nebo će se radovati kada ovi ljudi otvore svoje oči za Istinu tijekom Upozorenja. Tada će prihvatiti ljubav i nadu koje će im biti dane. To će biti najveći dar kojeg će ikada primiti u ovom životu na zemlji.

Moje dijete, ljudi nikada ne smiju osuđivati one koji ne štuju Moga Oca. Oni nikada ne smiju odustati od nade zbog onih koji odbacuju Moga Sina. Moj Sin ljubi sve ove duše dubokom nježnošću i samo ih želi Spasiti.

Moje dijete nada je dar Boga Oca. Nju se nikada ne smije izbjegavati u korist straha ili odbijanja. Milosrđe Moga Sina ne poznaje granica. Biti će uskoro dano svakom pojedinom  od vas.
Djeco, nada i radost moraju biti na prvom mjestu u vašim mislima, jer Moj Sin namjerava udijeliti Njegovoj djeci tako veliki dar kako bi Spasio svijet.

On želi da cijelo čovječanstvo bude dio ovog Velikog Veličanstvenog Doba Mira koje čeka sve vas.

Molite, molite, molite da sve duše na zemlji radosno prime ovaj Dar pun ljubavi otvorenih i poniznih srca.

Kroz Upozorenje će Božje Milosrđe konačno biti pokazano čovječanstvu.

Nakon toga više neće biti sumnji o tome koliko On voli i kako se brine za svu Svoju djecu.

Vaša ljubljena Majka

Kraljica Raja

 


http://www.thewarningsecondcoming.com/hope-must-never-be-shunned-in-favour-of-fear/ 


 

281. MOLITE KAO ŠTO NIKADA PRIJE NISTE MOLILI                                                                      
Nedjelja, 18. prosinca 2011., 15:10h

Moja najdraža kćeri, Moja glavna briga su oni ljudi koji su tako jako udaljeni od Mene.

Moji sljedbenici moraju učiniti svaki napor kako bi širili Moju molitvu koja ti je dana, moleći Moga Vječnoga Oca za zaštitu za njihove duše (Križarska molitva 13):

Oče nebeski, pozivajući se na Ljubav Tvoga ljubljenoga Sina Isusa Krista, koji je trpio na Križu da bi nas oslobodio od grijeha, molim Te spasi sve one koji još uvijek odbacuju Njegovu Milosrdnu Ruku.

Dragi Oče, ispuni njihove duše znamenom Svoje Ljubavi.

Molim Te, Nebeski Oče, čuj moju molitvu i spasi ove duše od vječne propasti.

Neka kroz Tvoje Milosrđe one prve uđu u Novu Eru Mira na zemlji. Amen.

 

Nalažem svim vjernicima koji čitaju ove Moje Svete Poruke dane svijetu da mole kao što nikada prije nisu molili.

Trebam vašu predanost kako bih osigurao da sva Moja djeca prihvate Moj Dar s ljubavlju i radošću u svojim srcima.

Ne smiju biti plašljivi, jer Ja dolazim s darom Ljubavi i Milosrđa.

Vaš Isus

Otkupitelj i Spasitelj cijelog čovječanstva


http://www.thewarningsecondcoming.com/pray-as-you-have-never-prayed-before/

 


 

282. GRJEŠNICI KOJI MI SE OBRATE POSTIŽU TRENUTNU MILOST                                                    
Utorak, 20. prosinca 2011., 20:30h

Moja predraga kćeri, zašto se sada Moja djeca osjećaju tako napušteno u svijetu?

Zašto očajavaju od žalosti i osamljenosti kada samo moraju pozvati Mene, njihovog Isusa, kako bih im pružio utjehu?

Svaki od njih Mi se mora obratiti i zamoliti Me za pomoć. Ja ću odgovoriti na sve do jednu molitvu. Nijedan zahtjev neće proći neopažen i njihove će molitve biti uslišane u skladu s Mojom Svetom Voljom.

Toliki zaboravljaju da kada se obrate Meni, Ja stalno stojim uz njih.

Svaka Mi je duša na zemlji dragocjena.

Kada bi samo shvatili kako Mi veliku radost donose kada Mi se obrate za pomoć.

Još više Mi radosti i sreće donosi kada Me grješnici mole da im oprostim i pokažu žalost zbog svojih grijeha.

To su duše koje postižu trenutnu milost. Reci im da se nikada ne smiju bojati da Mi se obrate, jer sam Ja uvijek Milosrdan. Olakšanje koje će osjetiti nakon toga je milost koju Ja darujem onima s toplim, iskrenim srcima.

Ovo je doba godine kada se Moje Milosrđe najviše izlijeva nad cijelim svijetom. Stoga Mi se sada obratite za snagu i milosti potrebne kako bi vam pomogle izdržati vaše kušnje u svijetu.

Vaš Isus

Spasitelj i Otkupitelj čovječanstva


http://www.thewarningsecondcoming.com/sinners-who-turn-to-me-find-instant-favour/
 


 

283. ČAK I GRIJEH UBOJSTVA MOŽE BITI OPROŠTEN                                                               
 Srijeda, 21. prosinca 2011., 20:10h

Moja predraga kćeri, Ja sam.

Ja večeras dolazim pružiti utjehu grješnicima koji vjeruju da nisu dostojni stati pred Mene.

Pozivam sve vas, jadne, izmučene duše koji vjerujete kako su vaši grijesi tako odvratni da vam Ja ne mogu oprostiti. Kako griješite.

Zar ne znate kako ne postoji grijeh koji Ja ne mogu oprostiti? Zašto ste tako uplašeni?

Zar ne znate kako čak i najteži grijeh ubojstva može biti oprošten? Svi grijesi mogu i bit će oprošteni, ako se pokaže iskreno duboko kajanje.

Ja čekam. Otvorite vaša srca za Mene. Pouzdajte se u Mene. Ja sam vjerojatno jedini, pravi prijatelj kojega imate, jer Mi možete sve reći, a da Me ne zgrozite.

Grijeh je činjenica života. Vrlo malo duša, uključujući odabrane duše može ostati u stanju milosti u bilo kojem trajanju vremena.

Nikada nemojte osjećati kako ne možete ispovjediti svoje grijehe, bez obzira koliko mogu biti ozbiljni.

Ako Me se bojite i nastavljate okretati vaša leđa, udaljiti ćete se još više od Mene.

Mnoga Moja djeca se ne osjećaju dostojnima Moje Ljubavi. Ipak, Ja volim sve, uključujući okorjele grešnike. Ne odobravam grijeh. Nikada to ne bih mogao učiniti. Ali volim grešnika.

Zbog grijeha sam Ja poslan na vaš svijet kao Spasitelj, kako bi vam se oprostilo.

Da bi vam se oprostilo, morate zamoliti za oprost. Kada tražite oprost, najprije morate biti ponizni. Jer bez poniznosti nema istinskog kajanja.

Ja, vaš Spasitelj, molim vas da se zaustavite i razmislite o tome kako živite svoj život. Ili ljubite Boga svojim dobrim djelima i ljubavlju prema bližnjem ili ne.

Ne morate Me spoznati kako bi Me ljubili, djeco. Vašim djelima, vašom ljubavlju prema drugome, dobrotom i plemenitošću koju pokazujete drugima, vi iskazujete svoju ljubav za Mene, a da to i ne shvaćate.

Također ćete svojom poniznošću srca, kada pokažete istinsko kajanje za sva loša djela u vašem životu dokazati svoju ljubav za Mene.

Kako drugačije mislite da možete biti blizu Moga Srca?

Nikada se ne smijete bojati prići k Meni. Ja nikada nisam daleko.

Dođite Mi sada, kako bih nahranio vašu dušu i dao vam mir za kojim žudite.

Vaš ljubljeni Isus

 


http://www.thewarningsecondcoming.com/even-the-sin-of-murder-can-be-forgiven/ 

 284. DJEVICA MARIJA: PLAN O OTKUPLJENJU ČOVJEČANSTVA ZA DRUGI DOLAZAK JE ZAVRŠEN                                                                                                                                                    
Četvrtak, 22. prosinca 2011., 9:30h

Moje dijete, svijet se mora molitvom pripremiti za Moga Sina.

Plan Moga dragog Sina o otkupljenju čovječanstva za Drugi Dolazak je završen.

Dano  je vrijeme kako bi se dopustilo širenje vjere preko ovih i drugih Božjih Poruka.

Čak i mala skupina posvećenih kršćana, koja moli za one koji niječu Moga Sina, može spasiti ove duše.

Ti, Moje dijete, moraš zamoliti što je više moguće sljedbenika da mole za zaštitu tih jadnih duša u grijehu.

Potičem sve sljedbenike Moga Sina da nikada ne odustanu od nade za cijelo čovječanstvo.

Mnoge jadne duše ne shvaćaju što rade kada niječu Postojanje Boga Nebeskog Oca.

Njihovim mislima upravlja ljudski razum, gdje se sve stvari temelje na onome što se vidi golim okom.

Oni ne uspijevaju shvatiti da je zemlja samo planet kojega je Bog stvorio za Svoju djecu. To je samo privremeno mjesto.

Novi Raj njihovo je istinsko naslijeđe.

Molite, molite, molite za ovu djecu, kako bi Duh Sveti dotaknuo njihove duše i zapalio ljubav za Moga Sina u njihovim srcima.

Nikada nemojte zaboraviti da je Božić Sveti Blagdan u kojem se slavi Spasitelj koji je poslan kako bi vama, svoj Mojoj djeci, dao Vječni Život.

Vaša Blagoslovljena Majka

Kraljica Neba


http://www.thewarningsecondcoming.com/virgin-mary-plan-to-redeem-mankind-for-second-coming-is-complete/ 


285. BOG OTAC: MOJ SIN ĆE BITI POSLAN KAKO BI PRISVOJIO SVOJE ZAKONITO PRIJESTOLJE                                                                                                                            
Subota, 24. prosinca 2011., 18:00h

Moja kćeri, kao što sam poslao prvi put Spasitelja na svijet da spasi čovječanstvo, tako Sam sada spreman poslati Svoga Sina Isusa, Otkupitelja čovječanstva još jednom, kako bi spasio one duše koje inače ne bi mogle biti spašene.

Moja djeca moraju shvatiti značenje gorko slatke žrtve koju sam Ja učinio za čovječanstvo kada sam prvi put poslao Svoga Sina.

Kada sam shvatio da je jedini način za otkupljenje čovječanstva poslati Spasitelja, znao sam kako ne mogu očekivati od nijednog proroka ili odabrane duše da podnese takvu žrtvu. Odlučio sam preko druge osobe Svoga Božanstva kako ću poslati Sina da spasim čovječanstvo. To je bio jedini djelotvoran način da poremetim sotonine planove, takva je bila Moja Ljubav prema Mojoj djeci.

Promatrati Svoga Sina kako izrasta u čovjeka bilo je i ugodno i bolno, znajući što Ga čeka. Ipak, zbog duboke nježne Ljubavi koju imam prema svoj Svojoj djeci, ova žrtva bila je dragovoljna, kako bih spasio Moju Obitelj.

Sada, kako se Upozorenje približava, također pripremam svijet preko ovih Svetih Poruka, kako bi po drugi put primio Moga Sina.

Djeco, Drugi Dolazak Moga ljubljenoga Sina je blizu. On će biti poslan kako bi prisvojio Svoje zakonito Prijestolje, kada će On vladati kao Kralj čovječanstva.

Ovaj veličanstveni događaj će biti osobit i posljednji je dio plana kako bi se spasio ljudski rod od zla koje postoji u vašem svijetu. Sotona će ubrzo biti odbačen. Njegovi sljedbenici i oni grješnih srdaca će biti potreseni i uplašeni. U tom razdoblju od njih će se očekivati da izaberu. Kleknite i molite za Milost i budite spašeni. Ili neka odbiju Veliki Dar koji će im biti prikazan.

Moja djeco, ujedinite se svi i ne bojte se ismijavanja. Svi ste vođeni Duhom Svetim i svima vam je dodijeljena zaštita Anđela i Svetaca na Nebu. Na vama će biti, Moji sljedbenici, da proglašavate Riječ i obećanje Moga Sina koji želi da se ove Poruke šire cijelim svijetom.

Također izgubljeni grješnici mogu biti iščupani iz ruku zloga preko vaših molitvi.

Djeco, u ranim ste fazama konačne bitke. Dana vam je druga prilika za Vječno Spasenje preko Milosrđa Moga predragoga Sina. Nemojte propustiti ovu priliku. Udružite se kao jedan u jedinstvu sa svojom obitelji na Nebu, kako bi spasili svoju braću i sestre na zemlji.

Radujte se ovoga Božića, jer to će biti posebna proslava, budući da sada morate pomoći dušama u pripremi za Drugi Dolazak Moga Sina, nakon što se dogodi Upozorenje.

Djeco, ljubim sve vas. Uzmite Moju Ljubav. Zagrlite Mene, vašeg Vječnoga Oca, koji će učiniti sve što je moguće da bi vas sve odveo u Novu Eru Mira.

Bog Otac


http://www.thewarningsecondcoming.com/god-the-father-my-son-is-being-sent-to-claim-his-rightful-throne-2/ 


                

286. POŠTUJTE VAŽNOST OBITELJI    
                                                                             
Nedjelja, 25. prosinca 2011., 18:00h

Moja kćeri, danas je proslava Moga Rođenja. To je također poseban dan za obitelji.

Zapamti da je Sveta Obitelj također rođena na ovaj dan. Ova Sveta Obitelj danas donosi ploda ljudima širom svijeta.

Kao što su sve duše na zemlji dio obitelji Moga Vječnog Oca, tako bi i ljudi posvuda trebali poštovati važnost obitelji.

Samo uz pomoć obitelji rađa se prava ljubav. Ovo je važno shvatiti, dok mnoge obitelji u svijetu pate od poremećaja, gnjeva i odvojenosti.

Kada ne bi bilo obitelji na zemlji, ne bi bilo ni života. Obitelj predstavlja sve što Moj Vječni Otac želi za Svoju djecu na zemlji.

Obitelji, kada su u zajedništvu, stvaraju prisnu ljubav poznatu samo na Nebu. Oštetite li obitelj, oštetit će te čistu ljubav koja postoji u svakoj duši koja je dio te obitelji.

Sotona voli razdvajati obitelji. Zašto? Zato što zna da će jezgra ljubavi, bitna za duhovni rast čovječanstva, umrijeti kada je obitelj razdvojena.

Molim vas molite, djeco, kako bi se obitelji sjedinile. Molite za obitelji kako bi molile zajedno. Molite kako ne bi dozvolili sotoni da uđe u vaš obiteljski dom.

Nikada nemojte zaboraviti da ste svi vi dio Obitelji Moga Oca i da morate nasljedovati ovu jedinstvenost na zemlji kad god je to moguće. To nije uvijek slučaj, Ja znam, ali uvijek težite za zajedništvom obitelji kako bi zadržali međusobnu ljubav.

Ako nemate obitelj na zemlji, onda zapamtite da ste dio Obitelji koju je Moj Otac stvorio. Težite da se pridružite Obitelji Moga Oca u Novoj Eri Mira.

Molite za potrebne milosti koje će vam omogućiti da nađete svoj zakoniti dom u ovom Novom Raju, u koji ćete biti pozvani da uđete prilikom Moga Drugog Dolaska.

Vaš ljubljeni Isus

Spasitelj čovječanstva


http://www.thewarningsecondcoming.com/honour-the-importance-of-the-family/ 

 
                                  Božićna poruka 
                      nedjelja, 25. prosinca, 2011 @ 19:01

Poruka koju je primila Maria Božanskog milosrđa od Isusa, danas na Božić, 25. prosinac 2011. Sada je objavljena pod najnovijim porukama. Ovdje je kopija poruke

Danas Moja kćeri je proslava Mog rođenja. Također je poseban dan za obitelji.Zapamtite Sveta Obitelj je također bila rođena na ovaj dan. Ova Sveta Obitelj ima danas utjecaja na ljude diljem svijeta.Baš kao i sve duše na Zemlji,i oni su dio obitelji mog vječnog Oca kako onda, isto tako danas trebali bi ljudi posvuda častiti važnost obitelji.

Samo preko obitelji ,prava ljubav je rođena. Iako mnoge obitelji u svijetu pate od poremećaja, ljutnje i odvojenosti, važno je da to shvate.Da nema obitelji na zemlji nebi bilo života.Obitelj predstavlja sve ono što moj Vječni Otac želi za svoju djecu na zemlji.

Obitelji, kad su zajedno, stvaraju intimnu ljubav poznatu samo u nebesima. Oštetite obitelj i vi ćete oštetiti čistu ljubav koja postoji unutar svake duše koja je dio te obitelji.Sotona voli podijeliti obitelji. Zašto? Jer on zna da je jezgra ljubavi bitna za duhovni rast čovječanstva, koja će umrijeti ako je obitelj podijeljena.

Molim vas, molite se djeco da se obitelji ujedine. Molite za obitelji i zajedno se molite. Molite da sotona ne uđe u vaš ​​obiteljski dom.

Nikad ne zaboravite da ste svi dio obitelji Mog Oca, a vi morate oponašati ovo jedinstvo na zemlji kad god je to moguće. To nije uvijek slučaj znam, ali nastojimo uvijek za obiteljsko zajedništvo kako bi zadržali ljubav jedni za druge.Ako nemate obitelj na zemlji onda se sjetite da ste dio obitelji koju je moj otac stvorio.

Potrudite se pridružiti obitelji Mog Oca u Novoj Eri mira.Molite za milosti koje su potrebne za vašu zasluženu kuću u tom Novom raju u koji ćete biti pozvani ući kod Mog Drugog dolaska.

Vaš ljubljeni Isus

http://www.thewarningsecondcoming.com/christmas-day-message/
 


 

287. BIO SAM OPTUŽEN ZA KRIVOVJERJE I SVETOGRĐE KADA SAM HODAO ZEMLJOM                

Ponedjeljak, 26. prosinca 2011., 15:50h

Ja sam tvoj Isus koji te nikada ne napušta bez obzira koliko patila. Ja sam Alfa i Omega, Sin Božji koji je postao čovjekom i rođen od Bezgrješne Djevice Marije.

Moja predraga kćeri, uzdigni se iznad ovog iznenadnog prodora patnje i nikada ne zaboravi broj duša koje spašavaš u tijeku ovih događaja.

Moja djeca moraju trpjeti pročišćenje kako bi u ovom vremenu njihove duše bile čiste. Zbog toga se na ovo moraju naviknuti. Mnoga Moja djeca se i dalje pročišćuju prije nego se dogodi  Upozorenje. Shvatit će s vremenom zašto im se to događa, Moja kćeri.

Anđeli su s vama cijelo vrijeme, kao nikada prije. Tebi kažem kćeri Moja, privući ćeš na sebe najveći broj napada do sada zbog ovih Poruka.

Svaka Riječ koju Ja izgovorim biti će sada rastavljena na komade.

Svaka pouka i istina koju Ja pokušavam priopćiti svijetu sada će se dovoditi u pitanje i smatrat će se svetogrđem.

Mojoj Svetoj Riječi, kada je poučavala Moje sljedbenike kada sam hodao zemljom, također se oštro zamjeralo.

Ja sam bio optužen za krivovjerje, svetogrđe i opraštanje grješnicima dok sam hodao među Svojim ljudima. Moja Riječ u mnogim krajevima u ono doba nije bila prihvaćena, a posebno među svećenicima i farizejima.

Moja kćeri, ti ljudi, čija hvalisava ismijavanja zbog njihovog samoproglašenog znanja Pisama nastavljaju napadati ove Poruke, bit će najgori prijestupnici. Oni će oholo tvrditi kako je njihovo iznakaženo tumačenje Svetog Evanđelja važnije od Istine.

Njihova ih oholost sprječava da prepoznaju Moj Glas kada se priopćava današnjem svijetu.

Nikada se nemoj vezati s tim jadnim dušama, Moja kćeri, jer oni nisu od Svjetla. Nažalost, oni vjeruju da jesu. Zapamti, oni koji gledaju na druge s visoka i ismijavaju ih u Moje Ime, ne predstavljaju Mene.

Oni ne pokazuju ljubav, razumijevanje ili poniznost.

Ovi se napadi uzdižu kako bi te zaustavili u ovoj Zadaći i kako bi stvorili nove sumnje u tvom umu. Moli za te ljude. Ne obaziri se na njih. Usredotoči se samo na Moj Glas i nemoj dopustiti da utječu na ovu Svetu Zadaću na bilo koji način.

Sotona djeluje aktivno u ovim dušama i koristit će svaki oblik lukave tvrdnje kako bi potkopao ove Poruke s Mojih Usana. Sudjelujući ili odgovarajući na ove napade, dala bi sotoni moć koju traži.

Idi sada u miru. Nastavi gledati naprijed i ostani poslušna Mojim željama u svako doba. Zapamti, dala si Mi dar svoje slobodne volje. Stoga Mi dopusti da te vodim. Ufaj se u Mene potpuno.

Ja te volim.

Tvoj Isus


http://www.thewarningsecondcoming.com/i-was-accused-of-heresy-and-blasphemy-when-i-walked-the-earth/288. DJEVICA MARIJA: POROĐAJNE MUKE SU ZAPOČELE                                                                  

Utorak, 27. prosinca 2011., 14:00h

Moje dijete, porođajne muke su započele.

Došlo je vrijeme za rođenje Novoga svijeta, za novi početak.

Mnoge promjene će se sada dogoditi na zemlji, kakve prije nisu bile viđene.

Moj Nebeski Otac šalje Moga ljubljenoga Sina Isusa Krista kako bi još jednom Spasio čovječanstvo od njegove zloće.

Ti Moje dijete, svjedočit ćeš nizu događaja koji su ti već otkriveni.

Ne smiješ biti uplašena, jer ovo čišćenje je bitno kako bi se čovječanstvo probudilo, da bi se spasile duše.

Znakovi će započeti, kako je naviješteno. Moja djeca moraju prihvatiti ove promjene poniznog i skrušenog srca.

Molite, molite da duše odbace grijeh oholosti i traže oproštenje za svoje uvrede protiv Boga Oca.

Njihov neuspjeh da se otkupe dovesti će do teške kazne.

Milosrđe Moga Sina tako je veliko, da će On dati Mojoj djeci vrijeme za pokajanje.

Ali sada morate moliti za sve duše, kako bi bile dostojne ući u Novu Eru Mira.

Vaša ljubljena Majka  Marija Kraljica Raja

 


http://www.thewarningsecondcoming.com/virgin-mary-birth-pangs-have-commenced/ 
 

289. BOG OTAC: PRIHVATITE OVU POSLJEDNJU PRILIKU ILI SE SUOČITE S STRAŠNOM KAZNOM          
                                                                                                                               
Srijeda, 28. prosinca 2011., 15:15h

Moja kćeri, sada imaš dužnost posvuda obavijestiti Moju djecu na prijeku potrebu traženja otkupljenja.

Zbog Moga Velikog Milosrđa Ja sada šaljem Svoga Sina da pruži čovječanstvu posljednju priliku da se obrati Meni, Svome Nebeskom Ocu.

Mogu otkriti da će se Veliko Milosrđe, koje će se pokazati svoj Mojoj djeci, dogoditi samo jedanput.

Oni, Moja djeca moraju prihvatiti ovu posljednju priliku za spasenje ili prihvatiti da će se užasna kazna spustiti na svijet.

Uskoro će svaka pojedina duša na svijetu svjedočiti znacima prosvjetljenja savjesti.

Svatko od njih će pasti na koljena od srama kada vide, vjerojatno po prvi put, kako bolno njihovi grijesi izgledaju u Mojim Očima.

Oni nježnog i poniznog srca će prihvatiti ovo Veliko Milosrđe sa zahvalnošću i olakšanjem.

Drugi će shvatiti ovo kao vrlo tešku kušnju i mnogi će odbiti Moju Ruku Ljubavi i Prijateljstva.

Uporno moli za ove duše, Moja kćeri. Jer bez molitvi ne može im se dati druga prilika.

Svijet će konačno prihvatiti Moć svoga Nebeskog Oca kada svi posvuda budu svjedočili čudu na nebu.

Rođenje novog svijeta je gotovo nad vama. Prihvatite sada Moje Milosrđe, dok možete. Ne ostavljajte to za posljednji trenutak.

Sjedinite se kao jedan u jedinstvu sa Mnom kako bi prihvatili Novu Eru Mira koja čeka sve one blagoslovljene duše koje Me ljube.

Ipak, Moje Milosrđe je tako veliko da će molitva, koju je Moj Sin dao svijetu preko tebe, Moja kćeri, kao zaštitu za ove duše ( vidi dolje izvod iz Križarske molitve 13), biti tako moćna, da duše koje su i dalje u tami mogu i biti će Spašene.

 Oče nebeski, pozivajući se na Ljubav Tvoga ljubljenoga Sina Isusa Krista, koji je trpio na Križu da bi nas oslobodio od grijeha, molim Te spasi sve one koji još uvijek odbacuju Njegovu Milosrdnu Ruku.

Dragi Oče, ispuni njihove duše znamenom Svoje Ljubavi.

Molim Te, Nebeski Oče, čuj moju molitvu i spasi ove duše od vječne propasti.

Neka kroz Tvoje Milosrđe one prve uđu u Novu Eru Mira na zemlji. Amen.

Djeco, zapamtite moć molitve i kako ona može ublažiti kaznu.

Molite, molite, molite da svijet može biti i da bude Spašen i da se spriječi Velika Patnja.

Vaš Nebeski Otac

Svevišnji Bog

 


http://www.thewarningsecondcoming.com/god-the-father-accept-this-last-chance-or-face-a-terrible-chastisement

 
290. DJEVICA MARIJA: MOJA KRUNICA MOŽE SPASITI NARODE                                                        
 Četvrtak, 29. prosinca 2011., 14:15h

Dijete moje, moljenje Moje Svete Krunice može spasiti narode.

Moja djeca nikada ne smiju zaboraviti moć Moje Svete Krunice.

Tako je moćna da čini prevaranta nesposobnim. Kada Krunicu moliš svakodnevno, on ne može ništa napraviti tebi ili tvojoj obitelji.

Molim te, zamoli Moju djecu da počnu moliti Moju Svetu Krunicu od danas pa nadalje, kako bi zaštitili ne samo svoje obitelji, već i zajednice u kojima žive.

Krunica je najmoćnije oružje protiv planova zloga da uništi što može u ovim njegovim posljednjim danima na zemlji.

Nikada nemojte podcjenjivati laži koje usađuje u ljudske misli kako bi okrenuo Moju djecu od Istine.

Mnogi će se pod njegovim utjecajem odupirati i boriti  protiv Istine Velikoga Milosrđa Moga Sina.

Moleći Moju Svetu Krunicu, možete zaštititi te duše od laži.

Njihova srca mogu i bit će otvorena, ako odvojite vremena za moljenje Moje Krunice.

Molite sada za Moju djecu, kako bi otvorila svoja srca Istini. Molite također da sva Moja djeca nađu snagu da prihvate Milosrđe Moga Sina.

Vaša ljubljena Majka

Kraljica Anđela


http://www.thewarningsecondcoming.com/virgin-mary-my-rosary-can-save-nations/ 
 


 

291. SVAKA VRSTA MILOSRĐA ĆE BITI ISKAZANA ONIMA KOJI NE VOLE MOGA OCA                                                                                                                                                            
 Četvrtak, 29. prosinca 2011., 15:00h

Moja predraga kćeri, posvuda će Moja djeca uskoro biti probuđena iz dubokog ispraznog drijemeža.

Kada se probude na Upozorenje, mnogi će biti užasnuti. Ovo ću reći onima koji će biti u strahu.

Budite zahvalni što ste probuđeni iz tame.

Radujte se, jer vam je pokazano Moje Svjetlo Milosrđa. Ako smatrate ovo bolnim, onda vas usrdno molim da izdržite ovo čišćenje s poniznošću. Jer bez ovoga čišćenja nećete imati Vječni Život na koji imate pravo.

Molite Me kako bih vam pomogao tijekom ovih teških trenutaka i Ja ću vas podići i dati vam snagu koju trebate.

Odbacite li Moju Ruku Milosrđa dobiti ćete samo vrlo kratko razdoblje u kojemu se možete pokajati.

Svaka vrsta Milosrđa će biti iskazana onima od vas koji ne vole Moga Oca. Ali znajte da je Njegovo strpljenje pri kraju.

Bit će pokazano samo jedno Veliko Djelo Moga Milosrđa. Na vama će biti da postanete ponizni i molite za Milosrđe. Ne možete biti prisiljeni da to učinite.

Molite da drugi mole za vašu dušu, ako se ne možete nositi s ovim čišćenjem.

Nikada Me se nemojte bojati. Nikada nemojte odbaciti Moju Ruku Spasenja. Jer bez Mene ste ništa. Nemojte čekati da vrištite za Mojom Ljubavi, kada će biti prekasno da vam se pomogne.

Vaš Spasitelj

Isus Krist


http://www.thewarningsecondcoming.com/every-kind-of-mercy-shown-to-those-who-dont-love-my-father

 
 

292. NARODI BI SE MEĐUSOBNO UNIŠTILI BEZ MOG DJELA MILOSRĐA                                              
Subota, 31. prosinca 2011., 12:00h

Izvadak iz osobne Poruke otkrivene Mariji od Božjeg Milosrđa, koja uključuje Križarsku molitvu ( 16 ) za ljude da prihvate milosti koje će im Isus dati tijekom Upozorenja i zalog da će  proglašavati svijetu Njegovu Presvetu Riječ.

Moja kćeri, Upozorenje će svima dokazati istinitost ovih Mojih Svetih Poruka svijetu. Nikada ne smiješ sumnjati u njih. Nijedna od njih nije okaljana na bilo koji način.

Pripremi se za Upozorenje i reci svojoj obitelji i djeci da mole malu molitvu tražeći oprost za svoje grijehe.

Dat ću ti sada posebnu Križarsku Molitvu za svijet, za pomoć dušama da ostanu jake tijekom Velikog Djela Milosrđa kojega sada pružam svijetu.

O moj Isuse, osnaži me za vrijeme ovog iskušenja Tvoga Velikog Milosrđa.

Podari mi milosti koje su mi potrebne da postanem malen u Tvojim Očima.

Otvori moje oči da spoznam Istinu Tvoga obećanja Vječnoga Spasenja.

Oprosti mi moje grijehe i pokaži mi Svoju Ljubav i prijateljstvo.

Primi me u naručje Svete Obitelji da tako svi ponovno budemo jedno.

Ljubim Te Isuse i obećavam Ti da ću od sada pa nadalje naviještati Tvoju Svetu Riječ bez straha u srcu i čiste duše, u vijeke vjekova. Amen.

Nikada se nemojte bojati ovoga Velikog Djela Moga Milosrđa, koje se mora dogoditi prije nego se narodi međusobno unište.

Većina čovječanstva će se obratiti, ali bitka za duše sada će se pojačati.

Vaš ljubljeni Isus

Otkupitelj cijeloga čovječanstvahttp://www.thewarningsecondcoming.com/without-my-act-of-mercy-nations-would-destroy-each-other/


 Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.