Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

Papa Benedikt XVI


20.SVEOPĆI PLAN SMANJIVANJA SVJETSKOG STANOVNIŠTVA I SVRGAVANJA SVJETSKIH VOĐA

Petak, 26. studenoga 2010., 3:00h

Planovi da se svrgne Papa Benedikt

Postoje i planovi preuzimanja crkava i raznih vjera, uključujući Vatikan. Moj voljeni papa Benedikt je okružen onima koji smišljaju njegov pad. Druge svjetske vođe, nesvjesni podzemnih sila skrivenih unutar vlastitih krugova, također će biti označeni kao mete koje treba svrgnuti.

51. SVI KRŠĆANI NEKA SE POKAJU, KATOLICI NEKA MOLE ZA PAPU BENEDIKTA

Subota, 5. ožujka 2011., 10:00h

Zamoli sve da mole za Mog voljenog  Svetog Namjesnika Papu Benedikta, jer je okružen neprijateljima Mog Vječnog Oca.

102. Dani pape Benedikta,sada su odbrojani

Srijeda 1. lipnja, 2011 @ 11:00

Dani Mog dragog vikara –pape sada su odbrojani. On će napustiti Vatikan prije nego se Upozorenje dogodi

105. Ključevi Rima sada se vraćaju Bogu, Svemogućem Ocu
ponedjeljak 6. lipnja, 2011 @ 10:30

Molite se za Mog ljubljenog papu Benedikta. On je okružen vrlo moćnim neprijateljima Boga. Dangubni za moć i kontrolu nad Mojom Crkvom. Molitva može pomoći odgoditi njegov skori odlazak kada će biti prisiljen napustiti Vatikan kao je prorečeno. Molite, molite, molite za ovo razdoblje, a to će biti najmračnije vrijeme koje je ikad zadesilo Moje svete sluge, biskupe, kardinale i sve istinske sljedbenike u Mojoj službi. Ključevi Rima će sada biti vraćeni Bogu, Svemogućem Ocu.

108.Poruka svećenicima, biskupima i kardinalima oko Lažnog Proroka

utorak 7. lipnja, 2011 @ 15:50


Moj Sveti vikar, papa Benedikt treba vaše molitve. Molite se za njega svakodnevno jer on treba zaštitu na svakoj razini, kako bi ga proveli kroz muke koje su pred njim. Važno je da Moji sljedbenici zadrže opreznost za svakog novog Papu koji može doći, jer on neće biti od Boga.

128. Molitva može spriječiti nesklad u svijetu
 petak 1. srpnja, 2011 @ 11:00

Vjernici ,shvatite da molitva može spriječiti puno nesklada u svijetu. Već molitve izrečene preko ove prorocice i drugih vidioca su popustile neposrednu opasnost s kojom se suočava papa Benedikta, ali ne zadugo.

132. Važnost sakramenata Braka i Prve pričesti

srijeda, 6. srpanj, 2011 @ 15:30


Moja kćeri, molim te moli za moga vikara papu Benedikta XVI. koji je okružen masonskim snagama koje se sada trude da ga svrgnu s vlasti, te zle sile su se infiltrirale u moju Crkvu od 2.Vatikanskog koncila, te razvodnjavaju moje učenje. Mnogi zakoni koji su doneseni me vrijeđaju ,a posebno prikazivanje Moje euharistije od laika. Nedostatak poštovanja prikazanog meni i mom Vječnom Ocu kroz nove zakone uvedenog kako bi se olakšalo modernom društvo navodi me da tuzno  plačem.

184. Zadržite sada bdijenje Božanskog milosrđa - Upozorenje je blizu
5. rujna 2011, 21:00

Moja ljubljena kćeri, vrijeme je sada blizu. Molitva je pomogla Mom dragom vikaru, papi Benediktu XVI, da izdrži vječnu bitku pokrenutu od sila zla. Njegovo vrijeme u Vatikanu se produžuje.

212. Globalne Grupe pod nadzorom anti-Krista
5. listopada 2011, 21:00

Govorim o globalnim liderima putem koji se kukavički sakrivaju tako da ih ne možete vidjeti gdje povećavaju svoje planove globalnedominacije.

Oni izgrađuju i opremaju vojsku s kemijskim otrovima, a sve s jednim ciljem na umu, da unište moju djecu. Stalno pobijaju teorije zavjere kada oštri promatrači objave istinu. Morate razumjeti da su ove skupine tako moće i ujedinjene pod jedan zajedniči front da one mogu poljuljati istinu i sve to sakriti od očiju javnosti.

Prihvati djeco da se ova zla skupina podiže u borbi protiv mojih osobnih sljedbenika i lidera u Crkvi. Čak su čak uspjeli infiltrirati iznutra u Moju crkvu. Njihov otrov koji izbacuju teče kao potok i širi se u svim smjerovima. Imaju i plan da ne samo da vas prevare već i da učine da razmišljate kao i oni .Izvanjskom fasadom oni se vide kako nude svjetski spas pod krinkom humanitarnih napora. Njihova kreativna rješenja koja vam nude “kako bi vam život učinili lakšim” će biti u obliku da objedinjavanja vašeg novca (npr.Euro), vaše hrane, vašeg zdravlja, vaše dobrobiti i vaše vjera kao jedne. Sve pod jednom domenom-kontrolom - Domenom Anti-Krista.

250. Djevica Marija: Molite za Papu Benedikta
srijeda, 16. studeni 2011, 08:00 sati

Molite sada osobito za Papu Benedikta, jer će i on biti napadnut.

 
296. Najveća odvratnost od Holocausta planira se protiv Židova

srijeda, 11. sječanj 2012, 15:00 sati

Ova zla skupina je toliko moćna, tako da samo malo (ljudi) zna, da oni postoje. Ali ipak oni svugdje upravljaju. Moja djeca su kao marionete (u njihovim rukama).

311. Djevica Marija: Unutar Vatikana postoji jedan zao plan, da se Katolička Crkva razori, 

srijeda 18. sječanj 2012, 09:50 sati

Dijete Moje, za vrijeme ovog vremena Apostazije (= otpadanje od vjere) u svijetu je za djecu Božju potrebno, da pokažu ustrajnost ( do kraja).

Samo maleni dio vjeruje u njihovog Božjeg Stvoritelja, Moga Oca, Boga Svevišnjega.

Oni će uskoro vidjeti istinu, ali mnogi će usprkos toga tvrditi, da Boga nema. Sada je potrebno puno molitve, djeco.

Na hodnicima (Vatikana) kuje se jedna zavjera protiv Pape Benedikta XVI., i to kroz jednu zlu sektu.

Poznato je, da ova sekta postoji usred onih boguposvećenih sluga unutar Vatikana, ali oni su nemoćni protiv ove zle skupine, koja Katoličku Crkvu razara već stotine godina.   

Oni su odgovorni za iskrivljivanje istine i nauka Moga Sina. Čovjek vrlo malo zna o njima i njihovim gnjusnim djelima.  

Oni su pravu nauku istisnuli iz Katoličke Crkve i katolicima su umjesto toga u toku zadnjih četrdeset godina nametnuli jednu mlaku, razvodnjenu „uskotračnu verziju“ (katoličkog nauka) (silom).  

Kroz ovu zlu, ali skrivenu sektu je toliko smetenosti (zbrke) rašireno, tako da su Moja djeca otišla od prave Crkve.

Molite, da njima neuspije, da Papu protjeraju.

Molite, da lažni prorok ne sjedne na stolicu Svetog Oca, stime da on (njegove) laži nemogne širiti.

Molite, da one boguposvećene sluge u Vatikanu budu dovoljno jake, da se odupru ovome zlom komplotu (zavjeri) -  koji je na to usredotočen, da Katoličku Crkvu uništi.

Oni planiraju, da sa  jednim „Diktatorom laži“ nadomjeste Svetog Zamjenika Isusovog, Papu Benedikta XVI. On će u savezu sa Antikristom i njegovom skupinom stvoriti jednu novu crkvu, da bi svijet vodili u bespuće.  

Na žalost mnogi od Moje djece – temeljem njihove vjernosti prema Katoličkoj vjeri – će slijepo sijediti ovu novu krivu nauku – kao janjce u klaonicu  (vodit će ih).

Probudite se, djeco, i prepoznajte istinu. Ovaj zao plan je temeljne istine katoličke nauke u toku godina promijenio.  

Vi vrijeđate Moga Sina, kad Svetu Euharistiju primate u ruke.
To je bilo njihovo djelo.
Vi vrijeđate Moga Sina, ako ne težite primanju regularnih sakaramenata. Ipak oni, o kojima ste vi u pogledu primanja ovih sakaramenata ovisni, ne brinu se za vaše duhovno zdravlje, jer ove sakaramente oni ne pripremaju za sve.Dijete Moje, jedno veliko zlo, koje je stoljećima bilo skriveno u unutarnjosti Svete Stolice, ubrzo će se pojaviti i biti će vidljivo cijelom svijetu. Ona Moja djeca, koja su prožeta Svetim Duhom, istinu će (u tom trenutku) prepoznati, kad laž bude prezentirana svijetu.

Drugi će biti slijepi i ići će (za ovom laži) kao što se ide u jednu mračnu, dolje u dubinu vodeću ulicu.

Unutar redova svećenika, biskupa, nadbiskupa i kardinala doći će do jednog velikog raskola. Jedna strana biti će protiv druge strane.

Oni pravi učenici morat će se sakrivati i morat će u skrivenosti propovijedati – ako to ne učine, bit će ubijeni.

Tako skrivena bit će prava crkva, tako da će se vjernici morati ujediniti, da bi vjerno mogli prakticirati svoju dužnost prema Mom Vječnom Ocu.

Zemlja će – temeljem srdžbe Moga Nebeskog Oca protiv ovog iskrivljivanja  (stvari) – tresti se u svakom uglu (svijeta).

Dijete Moje, oni ne mogu pobijediti. Vjera i hrabrost onih, koji su još preostali od kršćanske vjere, učinit će, da ove zle varalice za uvijek budu uništene.

Čekajte sad i pripremite se na to, da katolička crkva ovu promjenu objavi.

Onda će te znati istinu o onome, što Ja vama kažem.

Molite, molite, molite za Papu Benedikta i za njegove prave učenike (pristaše).

Vaša ljubljena Majka

Majka Otkupiteljstva


306.
Na lažnog proroka će se gledati kao na živog sveca. Na onoga, koji se njemu usprotivi, gledat će se kao na heretika

Subota, 21. sječanj 2012, 13:15 sati
Djeco Moja, neka vam bude jasno, da će vas lažni prorok  držati u vjeri, da vas on isto tako priprema za slično rajsko mjesto. Njegove laži će jednu naivnu skupinu Katoličkih pristaša oduševiti. On će se u svojoj vanjštini fascinantno prikazati  i Moja djeca u Katoličkoj crkvi će biti zbunjena.

Jedan znak, na koji morate paziti , biti će njegov ponos i njegova arogancija, skrivena iza lažne, vanjske fasade poniznosti. On će tako zaluditi Moju djecu,da će oni misliti, da je on jedna neobična i čista duša.
Na njega će se gledati kao na živog sveca. U nijednu riječ iz njegovih usta se neće  posumnjati. On će tako nastupiti, kao da ima nadnaravne darove i ljudi će odmah povjerovati, da on može činiti čuda. Svatko, tko se njemu suprostavi, biti će kritiziran i na njega će se gledat kao na heretika. Sve ovakve duše, koje budu optužene, da su heretici, biti će stavljeni na stranu i „predani psima“ (bit će bespravni). Sve istine u Mojim Ucenjima  će biti  izvrnute. Svaki dio od toga će onda biti laž. Progoni će se u pocetku  vršiti  polako i suptilno. 
Moje istinske boguposvećene sluge će "privatno"morati sluziti Misu – i u mnogim slučajevima ne u katoličkoj crkvi. Biti  će  prisiljeni  slaviti Svetu Misu u sklonistima. Djeco, kad se to dogodi, ne smijete gubiti ufanje. Sve ovo će doći do kraja u  kratkom vremenskom razdoblju.

310. Posljednja tajna iz Fatime otkriva, da je sotonska zla sekta ušla u Vatikan
četvrtak, 26.sječanj 2012, 21:40 sati

Kćeri Moja, čak i zadnja tajna iz Fatime svijetu nije objavljena, zato što je ona razotkrila istinu o tome, da je sotonska sekta unišla u Vatikan. Zadnji dio tajne (iz Fatime) zbog toga nije otkriven, da bi zlu sektu štitili, koja je od Ukazanaja Moje Majke u Svetištu u Fatimi u velikom broju ušla u Vatikan.

Moju kćer Luziu su te zle sile, koje jedan dio Vatikana kontroliraju, o kojemu Moje siromašne ljubljene Pape samo malo kontrole imaju, ušutkali.

Pogledajte, kako su oni Istinu Mojih Nauka ne samo iskrivili, nego kako su oni uveli i jednu novu metodu Katoličkog štovanja Boga, koja Mene i Moga Vječnog Oca vrijeđa. Katolička Crkva je jedna istinska crkva, i kao takva ona je glavni cilj sotone i njegovih zlih sekti.

Oni ne prihvaćaju Zapovijedi Moga Oca. Oni opravdavaju svaki grijeh. Oni govore o Milosrđu Moga Oca, ali oni izostave, da objasne posljedice toga, kad čovjek umre u  smrtnom grijehu. I kroz to, što oni svoje obveze ne ispunjavaju, za koje su oni određeni, oni Mene osobito vrijeđaju. Oni su, u mnogim slučajevima, odgovorni za gubitak tako velikog broja duša.

312. Djevica Marija: Molite cijelim vašim srcem za Papu Benedikta
subota, 28. sječanj 2012, 21:00 sati

Molim te, dijete Moje, ti moraš sa svim svojim srcem moliti za Papu Benedikta. On pati tako puno i na različite načine je on u njegovoj brizi zbog opadanja vjere usamljen, koje on kako unutar tako i izvan Vatikana vidi.

 Zaštiti Oče , našega Papu , da tvoja djeca budu vođena pravim putem prema Tvom Novom Raju na Zemlji . Amen.

Njegovi dani na Svetoj Stolici su produženi i temeljem toga je puno od kaosa, koje je đavao prouzrokovao, otklonjeno. Molitva, djeco Moja, je u nebu kao tutnjava grmljavine. Vaša molitva se čuje i u nebu će biti odgovoreno na nju, djeco. To je dobro. Nastavite da molite Križarske molitve, koje su vam date, dijete Moje. Ovdje je jedna posebna molitva.

Molitva za Svetog Oca Benedikta 

O moj Vječni Oče , u ime Tvog Ljubljenog Sina Isusa Krista i po patnjama koje je podnio da spasi svijet od grijeha , molim te zaštiti svog svetog namjesnika Papu našega Benedikta , koji je glava Tvoje Crkve na zemlji , kako bi i on mogao pomoći oko spasenja tvoje djece i svih tvojih svetih slugu od biča Sotone i njegovih palih anđela koji obilaze svijetom zavodeći duše .


328. Moj siromašni Namjesnik, Papa Benedikt XVI., biti će protjeran sa Svete Stolice u Rimu
subota, 11.02.2012, 11:30 sati

I druge vođe svijeta biti će uskoro ubijeni, a Moj siromašni Sveti Namjesnik, Papa Benedikt XIV., biti će protjeran sa Svete Stolice u Rimu.
Prošle godine, kćeri Moja, govorio sam ti o uroti unutar predvorja Vatikana. 17. ožujka 2011 — u svoj tajnosti — izrađen je jedan plan, za uništenje Moga Svetog Namjesnika, i ovaj plan biti će realiziran; jer to je prorečeno.

367. Pazite sada, kako će se čovjek mira prezentirati svijetu!
Utorak, 6. Ožujak 2012, 15:20 sati

Molite za Mog Svetog Namjesnika, Papu Benedikta XVI.; jer on će se suočiti sa jednim užasnim progonom. Ovo vrijeme je sad blizu.

378. Djevica Marija: Molite za Papu Benedikta XVI. koji je u opasnosti da bude prognan iz Rima
Utorak, 20. ožujka, 2012 u 20:30  
Pozivam svu moju djecu da posvuda mole za Papu Benedikta XVI. koji je lebdi u opasnosti ,da bude prognan iz Rima. On ,najsvetiji Namjesnik Katoličke Crkve, biti ce mrzen u mnogim krugovima Vatikana

384. Ja sam Crkva. Crkva je osnovana od Mene i nikada ne može propasti

Subota, 7. travnja, 2012 @ 10:00

Mnogi, uključujući i one iznutra, kao i izvan Crkve-, pokušat će razbiti njezinu strukturu. Molite, da Moj Sveti Namjesnik papa Benedikt XVI ,ostane jak usred otpora s kojim se on sada suočava. To je namjerni pokušaj onih, koji su povezani s lažnim prorokom,da stvore novu Crkvu. Ti lukavi ljudi će vas uvjeravati, da će to biti ista Crkva- ali to ne može biti. Kako moze Moja Crkva, s novim zakonima, sa izopačenom verzijom Istine ,koju sam Ja dao na svijetu, da me predstavlja ?
Ona to ne moze. To je razlog zašto ce Moj Otac ,Njegovu Crkvu,prave lojalne vjernike,voditi s Nebesa. On će zadrzati kljuc do Drugog Dolazka , kada će Novi Jeruzalem , jedna prava Katolička crkva iz pepela ustati i od sve Djece Božje , od svih religija , svih vjera, jednoglasno zatraziti(kljuc) nazad.

 386. Djevica Marija: Era mira o kojoj sam govorila u Fatimi, je zaboravljena

Ponedjeljak 9. travnja, 2012 u 10:00

Djeco molite, da te duše, žrtve zavodnika unutar Katoličke Crkve ,Moju Djecu ne udalje od njihovog trenutka Spasenja. Molite ,da papa Benedikt može zaustaviti to zlo ,da posve prožme Katoličku Crkvu.


389. Sljedeći papa može biti izabran od strane članova u okviru Katoličke crkve, ali on će biti lažni prorok
Četvrtak, 12 travanj, 2012 @ 11:27 sat

Sotona je osvojio tolike duše -uključujući lidera unutar Moje vlastite Crkve- sto je značilo da je mnogim nevinim ljudima teško bilo ostati vjernim Moj Svetoj Volji.  Moj ljubljeni papa Benedikt XVI. je posljednji pravi papa na ovoj zemlji. Peter ,Rimljanin, je Moj Petar, izvorni apostol koji će vladati Mojom Crkvom sa Nebesa pod zapovjedništvom Mog Vječnog Oca. Zatim, kada dodjem vladati, kod Drugog Dolaska, on će vladati svom Djecom Božjom, kada sve religije postanu jedna Sveta Katolička i Apostolska Crkva. Ja sam, govorim istinu, Moja kćeri.    
Moram vas upozoriti, da ce se sada pojaviti mnogi novi samo-prozvani proroci, koji će osporavati Moju Svetu Riječ koja ce biti data tebi,istinskoj prorocici Posljednjeg vremena. Prvo će se uvjeriti vjernike da njihove riječi dolaze od Mene. Njihove riječi će biti pažljivo birane i njihovo značenje će biti nejasno i pomalo zbunjujuće. Mnogi će zanemariti ove slabosti i prihvatiti njihove Poruka jer ce izgledati,da su u skladu sa Svetim Pismom. Kada mnoge duše budu zavedene, početi će napad.
Oni su, Kćeri moja, poslani da pripreme Djecu Božju ,da prihvate sljedećeg papu, koji dolazi nakon Mog ljubljenog namjesnika pape Benedikta. Ovaj papa može biti izabran od strane članova u okviru Katoličke crkve, ali on će biti lažni prorok. Njegovi birači su vukovi u ovčjem ruhu a članovi su tajne masonske i zle skupine pod vodstvom Sotone. Ovo je način kako će Sotona pokušati uništiti Moju Crkvu. Nažalost, on će ,ovaj Lazni Prorok, privući veliki broj pristalica. Oni koji mu se protive, biti će progonjeni.

392.Ja, vaš ljubljeni Isus, nikada ne bi mogao uništiti Moju vlastitu Crkvu.
Ponedjeljak 16 travanj, 2012 18:00

Međutim, neću stajati po strani i gledati ,kako se Moja Crkva kroz ruke jedne određene sekte raspada,a koja nema pravo, da igra ulogu u Svetoj Stolici. To je upravo ono, što lažni prorok i obmanjivač ,koji obožavaju Sotonu, pokušavaju učiniti. Oni žele oboriti Katoličku crkvu i razbiti je u komadiće. To je to, Moja djeco, kako ce se sotona suprostaviti u završnoj pobuni protiv Boga, Stvoritelja svih stvari.

Ovaj zli plan, da uništi Moju Crkvu je u tijeku vec 100 godina, ali od 1967, on je intenziviran.
Mnogi obmanjivaci, koji su članovi ove zle sekte, koji štuju sotonu, su ušli u sjemeništa, da dobiju uporište u Vatikanu. Njihove ovlasti,su bile ograničene do sada,iako su bile dopuštene od Boga Oca. Kako se sada priblizava Zadnje vrijeme , to će se promijeniti. Ovo zla sekta će sada osloboditi sve snage ,kako bi se omogucilo, da izaberu novog nasljednika za Mog Svetog namjesnika papu Benedikta XVI. Svi oni koji znaju Moje učenje ,će vidjeti promjene u sluzenju Svete mise.


394. Djevica Marija: Vrijeme za Mene, da zmiju satrem, približava se. 

Utorak, 10. Travanj 2012, 20:45 sat 

 

 

 

Jedna polovica će – iz osjećaja dužnosti – vjerovati, da je potrebno, da slijede Krivog Proroka, Papu, a druga polovica koja će slijediti Papu Benedikta

 

On, zvijer, obučen je kao janje, ali nije od Mog Oca, Boga Svemogućeg, i on će sirote duše – uključujući i svećenike, biskupe i kardinale – voditi u  bespuće.Mnogi će ga slijediti i vjerovat će, da je poslan od Boga, da vlada nad Njegovom Crkvom na Zemlji.

Na žalost mnoge duše će ići za njihovim naukama – koje će za Moga Oca biti uvreda.Drugi, koji su ispunjeni Svetim Duhom  i kojima je temeljem njihove ponizne duše darovana milost moći razlikovanja, će smjesta prepoznati, da u crkvi u Rimu jedan varalica sjedi.
Novi, krivi Papa kuje već planove – čak još i prije nego što se je uspeo na prijestolje Stolice Petrove - , da bi nauke Moga Sina proglasio nevažećim. Onda će on Mene, Svetu Majku Božju, osuditi i Moju ulogu kao Suotkupiteljicu izvrgnuti će smijeh
...............................................................................................

422.Mnoge pape su bili zatvorenici Svete Stolice ,okruženi masonskim grupama

Ponedjeljak, 7. svibanj, 2012 @ 18:19

Mnoge pape su bili zatvorenici Svete Stolice ,okruženi masonskim skupina, koji ne predstavljaju Boga.
Oni mrze Boga i proveli su pedeset godina u širenju neistine o Božjem milosrđu.
Njihova djela su doveli do kolapsa Katoličke crkve.
To nije bio slučaj. To je bilo namjerno i vješto planirano, kako bi uništili vjeru Crkve i unistili počasti običnih katolika u jedinoga i pravoga Boga.
Jer ove(obicne katolike) sada će odgurnuti na stranu, u pustinju. Nakon pape Benedikta XVI. bit će na čelu sa Mnom u nebu.


Oh, kako ste Me doveli do plača.
Pozivam sve Moje svete boguposvecene sluge , koji znaju Mene, da ustanu i slijede vašeg Isusa, da bi skromnom pokornošću proširili Istinu Mog učenja.
Morate pronaći hrabrost i snagu da se podignete iz pepela.
Prije svega, odbacite laži ,koji će vam uskoro biti predstavljene , od strane lažnog proroka.
On će spojiti Katoličku crkvu s drugim crkvama, uključujući i poganske crkve, tako da one postanu jedan užas.
Jedna Jedan- svijet -Crkva bez duše.

443.Oni namjeravaju podmuklim sredstvim smijeniti Papu Benedikta XVI. iz Petrove stolice

Subota 26 svibanj, 2012 @ 16:00 
Danas tražim od Mojih pristaša, Moja najdraža kćeri, da iskreno mole za Mog ljubljenog namjesnika Papu Benedikta XVI.. Njemu, Mom Svetom sluzi,ce- iza zatvorenih vrata Svete Stolice- strašno nauditi

 

 

Ja sam vam rekao i prije, da slobodnozidarske grupe koji imaju spremnu kanđzu unutar Vatikana, žele odstraniti Mog ljubljenog Papu.

 

I oni ga namjeravaju smijeniti iz Petrove stolice, koristeći podmukla sredstva.
On će, kao što sam vam rekao i ranije, morati bježati jer neće imati drugog izbora.
Ovo vrijeme je kratko. Morate ucinkovito moliti, da može ostati što je duže moguće ,jer čim on ode, varalica, lažni prorok, će zauzeti njegovo mjesto.
Kako teku Moje suze u ovom trenutku za Moju, ljubljenu Crkvu na zemlji. Sve Moje boguuposvecene sluge ,koji prihvaćaju Moju Svetu Rijec, koja ce biti data vama u ovom trenutku, cujte Me sada:

Morate ostati vjerni Svetoj misi i odrzavati svakodnevnu žrtvu. Jer vrlo skoro ćete biti prisiljeni da progutate laž.

Dnevne žrtve, u čast Mog raspeća i Pretvorba vina u Moju krv i kruha u Moje tijelo, će se promijeniti- biti ce izmnjeni - i Ja ću biti putem novih zakona,koje ce uvesti lažni prorok,omalovazavan.

Vi nikada ne smijete prihvatiti nesto, što nije Istina
.
Vi nikada ne smijete prihvatiti krivovjerje koje dolazi iz zidova Moje Svete Stolice. Ako to pak učinite, onda ćete se udaljiti od Mene.

Mnogi od vas će morati zrtvovati Svetu misu u tajnosti i trebat ćete svu hrabrost ,koju možete dobiti dok se Meni molite ,moleći Me da vas ucinim jakim.

Promjene će početi u samoj Euharistiji. Uskoro će vam biti rečeno da je Sveta Pričest, Moja istinska Prisutnost , zapravo, nešto drugo.


Vama ce se reći da ona znači različite stvari. No, to je strašna laž.

Sveta Euharistija je Moje Tijelo i Moja Krv koja se daje vama ,da bi Mi se omogucilo ,da vas ispunim Mojim Svetim Duhom, kako bih vam dao hranu koja je vama potrebna ,za vase duše.

 

 

446. 666 ĆE BITI UGRAĐEN, NJEGOV BROJ SKRIVEN, U ČIPU KOJI ĆETE BITI PRISILJENI PRIHVATITI KAO ŠTO BISTE PRIHVATILI SVAKO CIJEPLJENJE
Petak, 1. lipnja 2012., 20:15h
 Moja predraga kćeri, Antikrist već priprema svoj mirovni plan koji će uvesti ubrzo nakon što ratovi postanu prošireni na Bliskom Istoku i kada bol i strašna muka znače da nema znaka nade.
Zatim će se odjednom pojaviti i objaviti se svijetu kao čovjek mira, sjajni dragulj koji će blistati usred tame.
Dok izranja na površinu, biti će viđen kao jedan odnajkarizmatičnijih političkih vođa svih vremena.
Njegova pristala, privlačna i brižljiva osobnost će prevariti većinu ljudi.
On će odisati ljubavlju i samilošću i činiti će se Kršćaninom. Vremenom će privući mnoge sljedbenike koji će brojčano rasti kako bi postao poput Mene, Mesije.
Činiti će se da promiče jedinstvo među narodima i biti će obožavan u gotovo svakoj zemlji u svijetu.
Zatim će se činiti da ima nadnaravne moći. Mnogi će vjerovati da ga je poslao Moj Otac i da je on Ja, Isus Krist, Spasitelj svijeta.
Moliti će mu se, ljubiti ga, dati svoje živote za njega, a on će se smijati i rugati im se kada ga ne mogu vidjeti.
To će biti najveća prijevara svih vremena, a plan je ukrasti vaše duše, odvesti vas od Mene.
On i lažni prorok, koji će sjediti poput kralja na Petrovoj Stolici, tajno će kovati jedinstvenu svjetsku religiju.
To će izgledati kao da je Kršćanska vrsta religije koja promiče ljubav. Međutim, neće promicati međusobnu ljubav koja dolazi od Boga. Umjesto toga, promicati će ljubav i vjernost Antikristu i sebeljublje.
Grozota tu ne prestaje, jer kada zavedu Božju djecu, napad će početi.
Odjednom će se od svih tražiti da prihvate jedinstveni svjetski Žig Vjernosti. Ujedinjeni svijet u kojem će svi ljudi morati sudjelovati.
Nadzirati će vaš novac, vaš pristup hrani i kako živite.
Pravila, mnoga od njih, značiti će da ćete postati zatvorenici. Ključ vaše ćelije, koji vas drži pod njihovim nadzorom, biti će Žig Zvijeri.
666 će biti ugrađen, njegov broj skriven, u čipu koji ćete biti prisiljeni prihvatiti kao što biste prihvatili svako cijepljenje.
Jednom ugrađen zatrovati će ne samo vaš duh i dušu, već i vaše tijelo. Jer će uzrokovati pomor stvoren da izbriše većinu svjetskog stanovništva.
Ne smijete prihvatiti Žig. Umjesto toga, Ja ću vas poučiti što da učinite.
Mnogi će prihvatiti Žig, jer će se osjećati bespomoćno.
 
 
Pečat Živoga Boga, Moja Križarska molitva (33) je vaš životni spas.
Kada primite Moj Pečat Zaštite, koji vam je dao Moj Vječni Otac, nećete morati prihvatiti Žig.
Neće vas dotaknuti. Vaš dom neće biti viđen, tražen ili biti meta, jer će se učiniti nevidljivim u očima sotonine vojske.
Morati ćete hranu čuvati skrivenu, koja će trajati nekoliko godina. Morati ćete uzgajati vlastite usjeve, skladištiti vlastitu vodu i držati sve Svete predmete oko vas.
Moja Crkva Ostatka će rasti i širiti se i biti će vam dano utočište, ako bude potrebno.
Sada je potrebno mnogo planiranja.
Oni koji se smiju onome što radite, ili kažu, sigurno te Isus ne bi tražio da to učiniš? Zar On ne opskrbljuje sve Svoje sljedbenike u vremenu potrebe?
Čak i jedan kruh i jedna riba mogu se umnožiti. Zbog toga nije važno, ako imate samo nešto hrane, jer Ja ću vas zaštititi i biti ćete sigurni.
Molite snažno za one duše koje neće moći izbjeći Žig.
Te nevine duše će biti spašene, koje budu u stanju milosti u trenutku kada budu prisiljene prihvatiti čip.
Vi ostali morate planirati zaštititi svoju obitelj i svoju vjernost Svetoj Euharistiji i Misi.
Kada Antikrist proždre sve religije, jedina oružja protiv kojih će biti nemoćan jesu Sveta Misa i Pretvorba kruha i vina u Moje Tijelo i Krv, u Svetoj Euharistiji.
Moje Mise se moraju nastaviti. Oni od vas koji znaju ovo moraju se sada brojno okupiti i početi pripreme.
Što se prije pripremite, više milosti će biti dano da narastu vaši redovi širom svijeta.
Stijena će postati opterećena sa novom zgradom, za koju će reći da će biti Moj Novi Hram. Ali to je neistina.
Ali kada progon završi, Moja Crkva Ostatka i Moji Odabrani Ljudi ponovno će izgraditi Hram i Moj Novi Jeruzalem sići će s Neba.
Sići će u Slavi. Trublje će se čuti na Nebu i na zemlji u isto vrijeme.
I zatim ću Ja doći. Ti, Moja kćeri, navijestiti ćeš Moj Dolazak i mnogi će pasti na zemlju i plakati s olakšanjem, ljubavlju i radošću u ushićenosti.
Jer, konačno evo trenutka kojega su čekali. Nebo će se obasjati, grmljavina će tutnjiti, a zborovi Anđela će pjevati u slatkom jednoglasju, dok sva Božja djeca budu dočekivala sa dobrodošlicom Pravoga Mesiju.
Ja, Isus Krist, doći ću suditi. A Nebo i Zemlja će postati jedno.
Nastati će novi Veličanstveni sjaj, obnovljena zemlja, a Novi Raj će prigrliti sve one čija su imena u Knjizi Živih, koji će se ujediniti kao jedan.
I dok će se svršetak stare zemlje, zaprljane mrljom grijeha, morati okončati, Nova Era je samo početak.
Za ovim morate težiti. Na ovo vi imate pravo, kao dio svoga prirodnoga naslijeđa.
Samo se usredotočite na spašavanje svih duša.
Zbog toga morate zanemariti sve prepreke koje vam se pojavljuju. Progon. Bol. Užas zla od ruku drugih. Sve što je važno jest spašavanje duša.
Vaš Spasitelj Isus Krist

494. Vrijeme je blizu, da progon Mog ljubljenog Namjesnika,Pape Benedikta XVI ,dostigne vrhunac


Ponedjeljak 16. srpanj 2012, 15:15 sat
Moja predraga kćeri, vrijeme je da se pripreme svi Božji svećenici, biskupi i svi one koji vode Moju Svetu katoličku i apostolsku Crkvu na zemlji.

Vrijeme je blizu,da progon Mog ljubljenog Namjesnika, pape Benedikta XVI dostigne vrhunac.

Vrlo brzo će on biti prisiljen, da pobjegne iz Vatikanu.Onda će doći vrijeme ,kada ce se Moja Crkva podijeliti, jedna strana protiv druge.

Pozivam sve Moje boguposvećene sluge:
ne zaboravite Vaš presveti zavjet.

499. Svijetu će uskoro biti prezentirana jedna od najobmanjujućih laži, koje čovječanstvo u ovom trenutku (kao takvu) nikako nemože prepoznati


Petak 20 Srpanj 2012, 17:46 sat

Tako puno siromašnih duša će stoga spremno prigrliti njegov znak, znak Zvijeri,. Budući da je u svakom pogledu životinja, zbog načina, kako će se Sotona očitovati u njegovom tijelu.

On će pokazati čudesa na nebu.

On će liječiti ljude.
On će biti čelnik nove svjetske religije. On i lažni prorok, koji će voditi "vanjsku ljusku" Katoličke Crkve na zemlji, će usko surađivati ,​​kako bi prevarili svu djecu Božju.

Svijetu će uskoro biti prezentirana jedna od najobmanjujucih laži, koje čovječanstvo u ovom trenutku (kao takvu) nikako nemože prepoznati.

Za one od vas,kojima ce biti data Knjiga Istine,ove Moje svete poruke, da upozore covječanstvo na ove stvari, trebali biste znati sljedeće:

Njihov plan će biti toliko genijalan ,da će mnogi biti zavedeni sa predanom, dobronamjernom vanjstinom, koju će oni ,iz njihovog zlobnog plana,pokazati svijetu.

Antikrist i Lažni Prorok planiraju zajedno - i konačno - njihovu zlu vladavinu, i prve stvari koje će izazvati, će biti ,da eskalira rat na Bliskom istoku.

Antikrist će biti ključni čovjek ,koji vuče konce iz pozadine. Tada će doći do izražaja i moci će ga se vidjeti, kako posreduje u mirovnom planu.

To će biti trenutak ,kada će svijet pasti pod njegovo proklestvo.

U međuvremenu će se lažni Prorok dočepati vlasti u Katoličkoj crkvi.

Vrlo brzo će ona biti usisana u Novu svjetsku religiju - paravan za sotonističke sekte. Kult prema samome sebi će biti temeljni cilj ove gadosti - i uvođenje zakona ,koji će se svoditi na dvije stvari:

Ukidanje Sakramenata i ukidanje grijeha.

512.Bog Otac- Baš kao što je Moj Sin bio razapet, tako da će i Njegova Crkva na zemlji biti razapeta.

Četvrtak, 2. kolovoz, 2012 @ 10:06

Moja najdraža kćeri, suđenje Crkvi Mog Sina na zemlji već je započelo.

Mucenja, progoni započinju.

Baš kao što je Moj Sin bio razapet, tako da će i Njegova Crkva na zemlji biti razapeta.

Suđenje se sada odvija.

Moj Sin je bio poslan da spasi čovječanstvo od vatre pakla.

Njegova smrt na križu, strašni okrutni zločin, je bio dopušten od Mene ,kao jedno sredstvo, kako bih Mojoj djeci ponudio budućnost.

Tijelo Mog Sina je postalo Njegova Crkva na zemlji. Njegovi svećenici i boguposvecene sluge zauzeli su mjesta Njegovih apostola.

Sada, kada se On ponovo vraća,da otkupi čovječanstvo i zatrazi pravo za Moju dragocjenu djecu, tako da oni mogu ući Moj Raj, povijest će se ponoviti.

Moj Sin je propovijedao Istinu i On je okupio mnoge ljude koji su slijedili Njegova učenja i koji nisu sumnjali u Njegovu Riječ
Tada je bio izdan od onih,koji su Mu bili bliski u Njegovim redovima i koji su Mu bili odani.

Njegova Crkva, Katolička crkva, također je izdana iz vlastitih redova.(doslovce: unutar vlastitih koridora.)

Iskušenje od Sotone je doprinijelo tome ...i jedno veliko zlo je bilo odgovorno za smrt Mog Sina.

Sto se tiče Njegove Crkve danas ....njezina propast je počela prije nekog vremena.... kao sto se dogodilo i kod Moga Sina, mnoge pristase odane Svetoj Riječi-koja je utvdjena od Mene, Ga (sada takodjer)napustaju.

Tada je počelo suđenje, gdje je Moj Sin bio optužen za herezu.... isto tako je Crkva Mog Sina na zemlji doživjela istu sudbinu.

Zbog bezboznika među njima, koji su počinili teška zlodjela protiv čovječnosti, mnoge odane pristase su napustile Crkvu.

Zatim su napustili Mog Sina i odbacili Njegova učenja.

Nacin ophodjenja javnosti prema Crkvi Mog Sina na zemlji ,je doveo njezine svećenike da zašute kada je u pitanju obrana učenja Moga Sina.

Zbog grijeha onih u vlastitim redovima,oni se boje ,da izazovu vrijeđanja onih koji odbijaju Mog Sina ,

Crkva Mog Sina se sada suočava sa najvećim ispitom ,koji se nije vidio još od raspeća Mog ljubljenog Sina.

Njegova Crkva ce biti na jedan nemilosrdan nacin izrugana , ne samo od strane njezinih neprijatelja izvana, nego i od njezinih neprijatelja iz vlastitih redova.

Kruna od trnja će sada biti postavljena na celo Crkve Mog Sina i samo nekoliko njezinih pristasa će stajati uz nju.

Baš kao što su apostoli Mog Sina, s iznimkom Ivana,napustili ga tijekom suđenja i pogubljenja, tako da će i oni ,koji obnasaju visoke pozicije unutar Vatikana ,napustiti Mog Svetog Namjesnika.

On će- kao celnik Katoličke crkve- biti prisiljen da pod uvredama i sramom hoda strašnim putem, bez da je sam odgovoran za to.

Dok će on biti udaran, izrugan i predstavljen kao glup, on neće( u stvarnosti) biti taj na kojem ce oni iskaliti svoj bijes. To će biti protiv Istine Crkve, kršćanske crkve, koja je izgradjena na osnovi Žrtve Moga Sina.... na nju će izliti njihovu mržnju.

Kršćanstvo će biti bičevano na svakom kutu (svijeta), u svakom narodu i drzavi i u svakom mjestu gdje ce Bog biti obožavan ,sve dok ne oslabi od iscrpljenosti.

Dok bude muceno cestom do Kalvarije- baš kao što je Moj Sin bio mucen-, biti će vezano i ucvrsceno konopima, kako bi ga se onemogućilo, da izbjegne mučenje.

Zatim, dok se bude pelo uz brdo, će biti citavim putem prema vrhu ,kamenovano s kamenjem, pljuvano i izrugivano uz dernjavu.

Tada će biti prikovano na križ.


Malo naklonosti  će Mu biti pokazano od strane onih koji krive Crkvu za njezine grijehe protiv nevinih ,onda će osuditi celo Crkve, Mog Sina.

Oni će ga kriviti za grijehe drugih ,koje je uzrokovano napastovanjem Sotone.

Kada prikuju Crkvu Mog Sina na križ- oni će poslati stotine stražara- baš kao i šesto vojnika koji su stajali na Kalvariji kako bi se osiguralo ,da niti jedan komadić mesa ne izbjegne njegovu kaznu.

Ni jednom sluzi Njegove Crkve, koji joj javno naviješta odanost , će biti dopušteno da pobjegne.

Kada Crkva bude razapeta, oni će se pobrinuti da im bude uskracena hrana i voda do njihovog smrtnog daha.

Ni jedan njezin učenik, baš kao što je bilo s apostolima Mog Sina, neće biti nigdje na vidiku.

Oni će pobjeći zbog straha od odmazde.

Kada se dogodi ono ,što će se činiti kao njezin umirući dah, sve će zašutiti sve dok veselje onih koji su razapeli Crkvu ne zagluši cijeli svijet sa svojim lažnim naukom.

Glas novog čelnika crkve, varalice, lažnog proroka, će glasno zazvoniti.

Svi će s olakšanjem pasti u zahvalu Meni, Bogu Svevišnjem. Jer sve to će se činiti da naglasi novi početak.

Tada prisutnost Mog Sina neće više oltare unutar ove crkve blagosljivati jer to ne može biti.

Tada će biti trenutak, kada će Moja Ruka Kažnjavanja, past da kazni.

To je trenutak kada će bitka Armagedon početi.

To je trenutak u kojem ću Ja -preko Mog Sina-doći da spasim duše.

Nemojte zanijekati ovu proročanstvo.

Nemojte se skrivati ​​iza lažnih sigurnosti, jer ovaj dan mora doći.

Razapinjanje Crkve Mog Sina mora doći, zbog je Zadnjeg saveza.

Ali onda ce slavno Uskrsnuće Crkve, Novi Jeruzalem, izbrisati sve suze, sve patnje, a zatim će doći Nova era.

Pouzdajte se u Mog Sina u svakom trenutku.

Nikada se ne bojte, jer Ja sam Vas Otac i Ja ću doći obnoviti zemlju i skupiti svu Moju djecu .....u ovom posljednjem čudu koje je prorekovano u knjizi Daniela.(*)

Knjiga Istine ce se sada otkriti vama, djeco, kao što je obećao.

Prihvatite Moju Božansku intervenciju jer Ja govorim Istinu.

Bog Svevišnji

525. Ovo vrijeme je usporedivo sa zatišjem pred oluju.Iskoristite ga, da pripremite što je moguće više ljudi.
Nedjelja 19 Kolovoz 2012, 22:56 sat

Ovo vrijeme je usporedivo sa zatisjem pred oluju.Iskoristite ga, da pripremite što je moguće više ljudi.Prosirite Moje poruke i Moje križarske ratne molitve i molite za vasu braću i sestre, tako da oni nakon "Upozorenja" prihvate Moje Milosrđe.
Objedinite Moju crkvu, i moliti za snagu, jer se lazni prorok priprema i već je prisutan u Vatikanu. Ali on vrlo pažljivo skriva njegovo prave lice. Moj dragi zamjenik ce biti izoliran i ostaje malo vremena.

Želim da svi započnete s molitvom novih litanija , za zaštitu od lažnog proroka i da ih od sada molite svaki dan.

616. Krunjenje s krunom od trnja tijekom Mog raspeća je simbolično.

Utorak 13. Studeni 2012, 17:00 sat
Baš kao sto je Crkva Moje tijelo na zemlji,isto tako će ona biti okrunjena trnjem bičevanja, kao što je bilo za vrijeme Mog puta do Kalvarije.
Kruna od trnja predstavlja glavu Moje Svete Crkve na zemlji. Papa Benedikt će puno trpjeti, jer će on biti progonjen zbog govorenja Istine.

On će biti slomljen, kao poglavar Moje Crkve i neće mu biti pokazana milost. Otpor će rasti brzo, pri čemu ce on biti razrijesen svih duznosti.


617.Niz događaja ,koji se tiču Crkve koja Me časti , počet će isplivavati na površinu
Srijeda, 14. studeni, 2012 @ 20:30

Kada prestanete potpuno vjerovati u Mene, tada će vaš duh biti tako izokrenut, da vjerujete u laži. Kada povjerujete podmuklim vladarima, pasti ćete u strašni grijeh. Vi ćete častiti zvijer, koji će okaljati Moju Crkvu,tako sto ce pritisnuti krunu od trnja na glavu Moje Crkve, Mog stvarnog Svetog zamijenika, Papu Benedikta

634. Lažni Prorok je već isplanirao kako će preuzeti nadležne službe unutar Katoličke crkve.
Petak 7, Prosinac 2012, 18:45 sat

Moja iskreno ljubljena kćeri, vrijeme se približava gdje ce se lažni prorok predstaviti,  i od njega i njegovih skupina su poduzete pripreme, da se osude ove poruke.

Pozivam one koji Me ljube da pažljivo slušaju riječi lažnih proroka. Promatrajte kako ih svećenici neće propitkivati; kako će ih uzdizati; kako će im biti dozvoljeno da propovijedaju laži s propovjedaonica u Kući Mog Oca.
Ovi će se događaji naveliko proširiti i kako je i naviješteno, utrt će put lažnom proroku, koji stiže uskoro kako bi zasjeo na svoje prijestolje.


Opačina koja će Katoličkoj Crkvi biti nametnuta bit će dodatno pogoršana djelovanjem Antikrista.

Ovaj čovjek, kojeg će usmjeravati sotona, postat će prijatelj Izraelu. Zatim će se činiti kao da ga brani uz podršku Babilona, koji je Europska Unija.
Svi namjerno poticani ratovi na Bliskom Istoku će se proširiti na Evropu.

Antikrist će širiti ateizam, iza maske nove svjetske religije, koja će biti upravljana lažnim prorokom.
 

Kćeri Moja, tajne koje sam ti otkrio o identitetu lažnog proroka i drugih pitanja još ne smiju biti otkrivene. Međutim, znaj ovo.

Lažni prorok, koji će izjavljivati da je Božji čovjek, već je isplanirao kako će preuzeti službe unutar Katoličke Crkve.

On i Antikrist već složno radu na tome da opustoše svijet, što će se i ostvariti nakon što opačina1 unutar Katoličke Crkve dostigne svoj vrhunac.

Sljedbenici Moji, ne smijete slušati one koji vas pokušavaju zaustaviti da molite. Morate se zapitati, koji bi Božji čovjek spriječio moljenje molitvi, molitvu krunice Mog Božjeg Milosrđa ili molitvu Gospine Krunice? Odgovor je da se ne smije vjerovati niti jednom čovjeku koji vas pokušava spriječiti da molite, pa makar nosio odijelo posvećenog sluge.

Ovo su opasna vremena za Moje prave proroke, koji će uvijek biti odbijani. Po ovome ćete znati tko su oni. Kao što su i Mene svećenici onoga vremena odbacivali, dodijavali Mi, mučili Me i omalovažavali, tako će i Moji proroci ispaštati.

Nikada nemojte odbiti prave proroke. Slušajte molitve koje će donijeti čovječanstvu kao Dar s Neba. Ako vam ne donesu molitve, onda ih Ja nisam poslao.

Ako ih svećenici, biskupi i ostali posvećeni sluge javno s oduševljenjem prime u svoje crkve, onda ih nisam Ja poslao.

Prepoznajte Mene. Prepoznajte Moje proroke. Trpjeti će iste patnje koje sam Ja trpio. Odbacit će ih oni unutar Moje Crkve, Moji sljedbenici i drugi koji tvrde da govore u Moje Ime.

Neće im biti lako. Ali upravo ćete po njihovoj javnoj odbačenosti i podmuklom klevetama koje će o njima širiti i koje će oni morati trpjeti, prepoznati Mene.

Idite sada i nemojte dopustiti da lažljivci zavedu vaša srca.

Vaš Isus


 


 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.