Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

PRIPREMA ZA NADOLAZECE NEVOLJE

22. SVEOPĆI PLAN SMANJIVANJA SVJETSKOG STANOVNIŠTVA I SVRGAVANJA SVJETSKIH VOĐA

Petak, 26. studenoga 2010., 3:00sat

Spremajte zalihe hrane

Ne oslanjajte se na dobavljače hrane. Pripremite se za budućnost. Počnite prikupljati hranu i sadite sami. Spremite zalihe kao da rat dolazi. Oni koji to učine, bit će dobro. Molitva i odanost ojačat će vaše duše i spasiti vas od putova tih zlih ljudi. Nikada im nemojte dopustiti da nadziru vaš um ili vjerovanja putem ustrajavanja na uvođenju zakona stvorenih da unište obitelji. Oni će nastojati odvojiti obitelji potičući odvajanje, uključujući poticanje na razvoda, spolne i vjerske slobode.

67. PLAN NOVOG SVJETSKOG PORETKA DA NADZIRE VAŠ NOVAC I HRANU

Nedjelja, 17. travnja 2011., 9:00h

Prestanite pokušavati kazivati da je svijet jednostavno u mukama zbog depresije  uzrokovane naglim padom potražnje u ekonomiji. Jer to nije istina. Ovi će vas ljudi nadzirati svjetskom valutom i zaduženošću vaše države. Nijedna zemlja neće pobjeći njihovim kandžama. Počujte Moju Riječ. Vaš novac će biti bezvrijedan. Vaš pristup hrani i drugim potrepštinama bit će jedino moguć žigom, identifikacijom o kojoj sam pričao. Molim vas, molim vas da ne prihvatite žig, jer ćete Mi biti izgubljeni. Ovaj žig će vas ubiti i fizički i duhovno. Ostanite izvan ovog djelokruga. Smišljajte stvaranje zaliha hrane, prekrivača, svijeća i vode ako želite izbjeći primanje žiga. Žiga Zvijeri.

134. VJEČNI OTAC ĆE SPRIJEČITI NOVI SVJETSKI POREDAK OD KONAČNOG PROGONA NJEGOVE DJECE

Petak, 8. srpnja 2011., 15:30h

Razmišljajte sada o skupljanju zaliha hrane

Razmišljajte sada o skupljanju zaliha hrane. Uzgajajte i kupujte sjeme koje će vas održati na životu. Kupujte srebrne novčiće ili zlatne, tako da možete kupiti ono što vam je nužno. Što je najvažnije, nađite mjesta gdje se kao skupina možete sastajati kako bi ponudili Svetu Žrtvu Mise. Jer će vremenom vaše crkve biti spaljene do temelja.

Razmišljajte da nabavite blagoslovljene svijeće za vaš dom. Opskrbite se, jer će vas držati u svjetlu zaštite. Ako ne želite postati rob ovih gnjusnih načela, morate početi osmišljavati sada.

Kupite plinske peći, pokrivače, suhu i konzerviranu hranu, tablete za pročišćavanje vode, svijeće zajedno sa vjerskim slikama da se održite vi i vaše obitelji tijekom Velike kazne koja će slijediti nakon Upozorenja.
 


200. TUGA ZBOG GUBITKA MOJE DJECE KOJA NE ŽELE IMATI NIKAKVU VEZU SA MNOM

Četvrtak, 22. rujna 2011., 21:30h


Vi koji Me znate i volite, pripremite se sada za Moj najveći Dar. Nabavite blagoslovljene svijeće i blagoslovljenu vodu i budite spremni, tako da se možete udružiti u molitvama sa Svecima na Nebu kako bi pomogli otkupiti duše sve Moje djece širom svijeta.

209. RADUJTE SE KADA NEBO EKSPLODIRA, JER TADA ĆETE ZNATI DA JA DOLAZIM

Nedjelja, 2. listopad 2011., 15:00h


Tako će neočekivan biti ovaj događaj, da će svijet ostati u velikom zaprepaštenju. Kada se polako oporave, mnogi i dalje neće biti sigurni što se to dogodilo. Kada Ja dođem, također će doći i sotona i njegovi demoni iz pakla, koji će pokušati proždrijeti duše Moje djece. To je razlog zašto vas sve potičem da poškropite vaš dom Svetom Vodom i da imate posvuda blagoslovljene svijeće. Morate se zaštititi.

406. SVE VIŠE NARODA SE UDRUŽUJE, A JEDNO TIJELO ĆE UPRAVLJATI SA SVE VIŠE BOŽJE DJECE

Ponedjeljak, 23. travnja 2012., 20:00h

 

Moji sljedbenici, ovo je vrijeme da bude otkriven Treći Pečat.
Iako neće biti otkriven još neko vrijeme, Ja vam ovo govorim da možete pokušati pripremiti svoju hranu, uzgajajući svoju vlastitu i čuvajući namirnice kako ne bi iščezle.

Vremenom će vaša hrana biti ograničena, kao i pristup pitkoj vodi.

483. SVAKA ŽIVA OSOBA NA SVIJETU VIDJETI ĆE SVOJU DUŠU I ZNATI U MNOGIM SLUČAJEVIMA PO PRVI PUT, DA JE IMAJU

Ponedjeljak, 9. srpnja 2012., 23:00h

Sada ima još malo vremena i morate se početi pripremati.
Ne zaboravite Moje upute da imate hrane koja će trajati deset dana, blagoslovljene svijeće i posvećene predmete u svome domu.
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.