Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

PORUKE O POTOPU

83. KAKO JE I PREDVIĐENO, DOGODIO SE POTRES DANAS U EUROPI

Srijeda, 11. svibnja 2011., 23:00h

Moja voljena kćeri, danas se dogodio potres u Europi, u Španjolskoj, o kojem sam ti pričao prije nekoliko mjeseci. Drugi ekološki događaji, uključujući vulkan, poplave i val vrućine, su slijedeći. Gledaj kad se dogode ovi događaji, to će dokazati da ove poruke dolaze od Mene, Isusa Krista.
 

96. PORUKA UPOZORENJA SVJETSKIM VOĐAMA

Četvrtak, 25. svibnja 2011., 22:00h


Došlo je vrijeme za bitku oslobođenja svijeta od zla i vladavine sotone. Bog Otac će sada osloboditi mnoge potrese, tsunamije i poplave u naporu da vas probudi. Vaši planovi da svrgnete svjetske vođe, one na vlasti u Vjerskim grupama,  i da uvedete nadzorne mjere uključujući jednu svjetsku valutu, neće se zanemariti.

174. BROJNE ZEMLJE ĆE SADA DOŽIVJETI KLIMATSKI NERED. MOJ OTAC JE LJUT
Četvrtak, 25. kolovoz 2011., 20:00 sat


Kćeri Moja, svijet se sada mora podložiti i poslušati Me. Vrlo brzo oni će svjedočiti nizu potresa i poplava. Brojne zemlje doživjet će nered preko klimatskih promjena. To su kazne koje Moj Otac spušta na čovječanstvo. Grijeh će biti kažnjen, Moja kćeri i one zemlje koje su krive za promicanje pobačaja neće izbjeći Ruci Moga Oca kada se spusti. Molitva je spriječila mnoge takve kazne, a ipak čovjek nastavlja griješiti i vrijeđati Mog Oca podlim i odvratnim djelima čovjeka protiv čovjeka, uključujući nevinu djecu u utrobi.

178. BOG OTAC: “MOJA ĆE SE RUKA SNAŽNO SPUSTITI NA NARODE KOJI OZAKONJUJU POBAČAJ”

Ponedjeljak, 29. kolovoza 2011., 00:05sat

Moć molitve zadržala je Moju Ruku u kažnjavanju čovjeka zbog grijeha koje čini. Provest ću  tešku kaznu, ako se čovjek ne okrene od grijeha ubojstva i pobačaja. Već ste vidjeli Moj gnjev, djeco Moja, preko potresa, poplava, tsunamija i drugih ekoloških nemira.
Moram vas kazniti, djeco, jer ne možete izbjeći kaznu za vaše prijestupe protiv vaših bližnjih.

517. KIŠE, POPLAVE I UNIŠTENJE USJEVA KOJE ĆE DOĆI BITI ĆE POSLJEDICA KAZNE S NEBA.

Subota, 11. kolovoza 2012., 20:10hMoja predraga kćeri, kiše koje će pasti na cijeli svijet predstavljaju potop suza koje padaju iz Mojih Očiju dok gledam kako Božja djeca lutaju tako daleko od puta Vječnoga Spasenja.

Kiše, poplave i uništenje usjeva koje će doći biti će posljedica kazne s Neba.

Doline suza će nicati posvuda i okrivljavati će klimatsku promjenu i globalno zatopljenje. Ali to nije tako.

Tako mnogo ljudi u svijetu ne vjeruje u Boga. Oni ne poštuju Mene, Njegovoga Ljubljenog Sina. Umjesto toga, oni su obuzeti opsesivnom strašću prema lažnim bogovima.

536. DOBRO PROTIV ZLA JE BITKA IZMEĐU BOGA, MOGA VJEČNOG OCA I SOTONE. TAKO JE JEDNOSTAVNO.

Srijeda, 29. kolovoza 2012., 23:00h

 

Biti će mnogo oluja, poplava i potresa.

Za svaku uvredu protiv Boga susresti će se sa žestokim otporom kako bi s vremenom pročišćenje bilo i moglo biti ispunjeno.635. UPOZORENJE ĆE PROČISTITI BOŽJU DJECU U PRIPREMI ZA MOJ DRUGI DOLAZAK

Subota, 8. prosinca 2012., 11:40h

Potresi, oluje, poplave i netipično vrijeme zajedničkim će djelovanjem očistiti zemlju od otrova. Zemlja, vode i zrak također će biti pročišćeni kako bi bili pripravni za Novi Raj, kada Nebo i Zemlja postanu jedno.

655. DOĆI ĆE DO VELIKOG POTOPA. TAKOĐER ĆETE SVJEDOČITI MANJIM POPLAVAMA U DRUGIM ZEMLJAMA.

Utorak, 25. prosinca 2012., 19:20h

Ovo razdoblje velike patnje trajat će neko vrijeme. Ratovi će se pojačati i proširiti dok ne dođe do objave velikog rata, kada će se svijet promijeniti.

Svi narodi će svjedočiti promjenama. Morate biti spremni za to i prihvatiti to, jer sve ove stvari moraju se dogoditi prije Mog Drugog Dolaska.

Doći će do velikog potopa. Također ćete svjedočiti manjim poplavama u drugim zemljama.

Ukupna klima će se početi mijenjati i vrijeme će biti drugačije na način koji će vam biti čudan.


 


 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.