Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

PETKOM

Kao uvod se mole Krizarske svakodnevne Molitve

Križarska molitva 1

Moj dar Isusu za spasenje duša

 

Premili moj Isuse, Ti koji nas toliko ljubiš, dopusti mi da na moj skroman način pomognem spasiti duše koje su Tebi toliko dragocjene. Smiluj se svim grješnicima, bez obzira koliko su Te teško uvrijedili. Dopusti mi, da onim dušama koje možda neće preživjeti Upozorenje, molitvom i trpljenjem pomognem da pronađu mjesto pored Tebe u Tvom Kraljevstvu. Čuj moju molitvu, o slatki Isuse, da Ti pomogne pridobiti duše za kojima toliko čezneš. O Presveto Srce Isusovo, spremno se podlažem Tvojoj Najsvetijoj Volji u svako doba.

Amen.

  

Križarska molitva 3

Oslobodi svijet od straha

 

O Gospodine Moj Isuse Kriste, zaklinjem Te, oslobodi svijet od straha koji odvaja duše od Tvoga Srca koje je puno ljubavi. Molim Te, neka duše koje će za vrijeme Upozorenja iskusiti duboki strah dopuste da ih ispuni Tvoja Milost kako bi bile slobodne Tebe istinski ljubiti.

Amen.

 


 

Križarska molitva 8

Ispovijed

 

Ova molitva bi trebala biti moljena da se zauzima za blagost radi oproštenja grijeha, tijekom i nakon Upozorenja.

 

Premili Isuse, molim Te da mi oprostiš sve moje grijehe i bol i uvrede koje sam nanio drugima. Ponizno Te molim da mi udijeliš milost da Te nikada više ne uvrijedim i da izvršim pokoru u skladu s Tvojom Svetom Voljom. Molim Te da mi oprostiš ako Te ubuduće budem uvrijedio ičim što bi Ti moglo nanijeti bol i patnju. Povedi me sa Sobom u Novu Eru Mira, da tako vječno budem dio Tvoje obitelji. Isuse, volim Te! Trebam Te! Iskazujem čast Tebi i svemu što Ti pripada. Pomogni mi Isuse, da zavrijedim ući u Tvoje Kraljevstvo.

Amen.


 

Križarska molitva 9

Patnja kao dar

 

O Presveto Srce Isusovo, nauči me da s poniznom zahvalnošću prihvatim uvrede kada u Tvoje Sveto Ime obznanjujem Tvoju Riječ. Nauči me da shvatim da me poniženje, bol i patnja još više približavaju Tvom Presvetom Srcu. Daj da prihvatim te kušnje velikodušno i s ljubavlju, da ih mogu ponuditi Tebi kao dragocjen dar za Spasenje duša.

Amen. 

Križarska molitva 13

Molitva za zaštitu

 

Moje svečano obećanje, djeco jest, svima od vas koji Me pozovete, u Ime Moga ljubljenog Sina Isusa Krista, kako bi spasili svoju braću i sestre, da će oni dobiti odmah zaštitu. Svakome od vas koji zavjetujete cijeli mjesec molitve za njihove duše, bit će dane posebne milosti.

 

Oče Nebeski, pozivajući se na Ljubav Tvoga ljubljenoga Sina Isusa Krista, koji je trpio na Križu da bi nas oslobodio od grijeha, molim Te spasi sve one koji još uvijek odbacuju Njegovu Milosrdnu Ruku. Dragi Oče, ispuni njihove duše znamenom Svoje Ljubavi. Molim Te, Nebeski Oče, čuj moju molitvu i spasi ove duše od vječne propasti. Neka kroz Tvoje Milosrđe one prve uđu u Novu Eru Mira na zemlji.

Amen.
 

Križarska molitva 17

Molitva Majke Spasenja za duše u tami

 

O Bezgrješno Srce Marije, Majke Spasenja i Posrednice svih Milosti, Ti koje ćeš sudjelovati u Spasenju čovječanstva od pokvarenosti sotone, moli za nas. Majko Spasenja, moli da sve duše budu spašene i prihvate Ljubav i Milosrđe Tvoga Sina, Gospodina našega Isusa Krista, koji ponovno dolazi da spasi čovječanstvo i da nam pruži priliku za Vječno Spasenje.

Amen.


 

Križarska molitva 19

Molitva za mlade

 

Majko Spasenja, izmoli Milosrđe dušama mladih, koji se nalaze u strašnoj tami, da prepoznaju Tvog ljubljenog Sina kada dođe otkupiti svijet. Ne dopusti da ijedna duša propadne. Neka niti jedna duša ne odbaci Njegovo Veliko Milosrđe. Molim Te Majko, daj da se svi spase i molim Te prekrij ove duše Svojim Svetim Plaštem kako bi im osigurala zaštitu od prevaranta.

 Amen. 

Križarska molitva 30

Bog Otac: Molitva da se otkloni rat, opća glad i vjerski progon

 

O moj Vječni Oče, Bože, Stvoritelju svemira, u Ime Tvoga ljubljenog Sina, molim Te, učini da Te više ljubimo. Pomogni nam da budemo hrabri, neustrašivi i jaki usprkos nedaćama.

Primi naše žrtve, trpljenja i poteškoće koje stavljamo pred Tvoje Prijestolje kao dar za Spasenje Tvoje djece na zemlji. Omekšaj srca nečistim dušama. Otvori im oči za Istinu Tvoje Ljubavi kako bi se mogli pridružiti Ostatku Tvoje djece u Raju na zemlji, koji si s ljubavlju stvorio za nas u skladu sa Svojom Božjom Voljom.

Amen. 

Križarska molitva 34

Darujem Isusu post

 

O moj Isuse, pomogni mi da na svoj mali način, nasljedujem Tvoj Život Žrtve sa svrhom Spasenja čovječanstva. Dopusti Mi da Ti tijekom Korizme prikažem post jedan dan u tjednu kao dar za Spasenje čovječanstva, kako bi svi prošli kroz Vrata Novog Raja na zemlji. Dragi Isuse, prikazujem Ti svoju žrtvu s ljubavlju i radošću u srcu. Da Ti pokažem dokle moja ljubav seže usrdno Te molim, da po ovoj žrtvi, spasiš svaku dušu koja nije u milosti. Amen. 

Križarska molitva 35

Molitva za ulazak duša u Raj

 

O moj Isuse, pomogni mi da Ti pomognem spasiti Tvoju ostalu djecu na zemlji. Molim Te da Svojom Milošću oslobodiš duše od duha tame. Primi moja trpljenja, patnje i tugu u ovome životu da se spase duše od vatri pakla. Podari mi milosti da Ti prikažem ove patnje s ljubavlju i radošću u mom srcu i da se tako svi ujedinimo, da budemo jedno u ljubavi prema Presvetom Trojstvu, te da živimo s Tobom u Raju kao jedna sveta obitelj.

Amen. 

Križarska molitva 41

Molitva za duše nevjernika

 

Isuse moj, pomogni Svojoj jadnoj djeci, koja su slijepa za Tvoje obećanje Spasenja. Usrdno Te molim, da uz pomoć mojih molitvi i trpljenja otvoriš oči nevjernicima kako bi doživjeli Tvoju nježnu Ljubav i potrčali u Tvoje Svete Ruke da ih zaštitiš. Pomogni im da spoznaju Istinu i zatraže oprost za sve svoje grijehe kako bi se spasili i bili prvi koji će proći kroz Vrata Novog Raja. Molim Te za ove jadne duše; muškarce, žene i djecu i požurujem Te da ih oslobodiš od njihovih grijeha.

Amen.Križarska molitva 58

Križarska molitva za obraćenje

 

O dragi Isuse, zazivam Te da prigrliš svu Božju djecu i da ih prekriješ Svojom Predragocjenom Krvlju. Neka svaka kap Tvoje Krvi prekrije svaku dušu, te je zaštiti od zloga. Otvori srce svima, a naročito okorjelim dušama i onima koji Te poznaju, ali su se okaljali grijehom oholosti. Neka padnu na koljena i mole da im Svjetlo Tvoje Ljubavi preplavi duše. Daj da progledaju i uvide Istinu, neka ih očitovanje Tvoga Božjeg Milosrđa obasja tako da ih prekriju Zrake Tvoga Milosrđa. Obrati sve duše po milostima koje sada od Tebe tražim, dragi Isuse (navedi osobne nakane). Molim Te da se smiluješ i prikazujem Ti ovaj post od jednoga dana u svakom tjednu mjeseca lipnja kao zadovoljštinu za sve grijehe.

Amen.

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.