Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

Nedjeljom

Križarska molitva 63

Sačuvaj me na ovom putu

 

Moja ljubljena Majko Spasenja, molim Te moli da dobivam Hranu Života kako bi me sačuvala na ovom putu da pomognem spasiti svu Božju djecu. Molim Te, pomogni svima onima koji su zavedeni lažnim idolima i lažnim bogovima, da se otvore Istini o Smrti Tvoga Sina na Križu po kojoj je spasio svako Božje dijete i donio svakome Život Vječni.

Amen.

Križarska molitva 64

Spasi moju braću i sestre

 

O moj najdraži Spasitelju Isuse Kriste, primi na dar moje molitve i žrtve kao pomoć za Spasenje moje braće i sestara iz zatvora tmine u kojemu se nalaze. Dopusti mi da pomognem spasiti njihove duše. Molim Te da im oprostiš njihove grijehe i molim te da ispuniš njihove duše Duhom Svetim, kako bi potrčali u Tvoje Ruke, zaklon koji očajnički trebaju da ne bi bili zauvijek izgubljeni. Predajem Ti samoga sebe za takve duše u poniznom služenju i zahvalnosti.

Amen.

Križarska molitva 68

Zaštiti me od utjecaja sotone

 

Majko Božja, Majko Spasenja, prekrij me Svojim Presvetim Plaštem i zaštiti moju obitelj od utjecaja sotone i njegovih palih anđela. Pomogni mi da se sve vrijeme ufam u Božje Milosrđe Tvoga ljubljenoga Sina, Isusa Krista. Podržavaj me u mojoj ljubavi prema Njemu i ne dopusti da se ikada udaljim od Istine Njegova Učenja, bez obzira kolikim napastima bio izložen.

Amen.

Križarska molitva 73

Molitva za duše mladih

 

O Isuse, pomogni mi da spasim duše mladih ljudi po cijelom svijetu. Pomogni im da Tvojom Milošću vide Istinu Tvoga Postojanja. Privedi ih Svome Svetome Srcu i daj da uvide Tvoju Ljubav i Milosrđe. Očuvaj ih od paklenih vatri po mojim molitvama i smiluj se njihovim dušama.

Amen.

Križarska molitva 79

Molitva za dvije milijarde izgubljenih duša

 

O dragi Isuse, molim Te da izliješ Svoje Milosrđe na izgubljene duše. Oprosti im što Te odbacuju i upotrijebi moje molitve i trpljenja kako bi Ti mogao po Svome Milosrđu izliti na njih Milosti koje su im potrebne za posvećenje njihovih duša. Molim Te, daruj njihovim dušama dar blagosti. Molim Te otvori im srca, da bi Ti mogli prići i zamoliti Te da ih ispuniš Duhom Svetim, kako bi prihvatili Istinu Tvoje Ljubavi i živjeli s Tobom i cijelom Božjom Obitelji dovijeka.

Amen.

Križarska molitva 80

Molitva za duše počinitelja ubojstva

 

O dragi Isuse, ja molim za milost prema onima koji ubijaju. Jako molim za blagost prema onima koji su u smrtnom grijehu. Prikazujem Tebi moje patnje i protivštine, da Ti možeš otvoriti Svoje Srce i oprostiti im njihove grijehe. Molim Te prekrij Svojom Predragocjenom Krvlju sve one koji imaju zle namjere u svojim dušama, da tako budu očišćeni od svojih opačina.

Amen.

Križarska molitva 81

Molitva za Dar Svete Pričesti

 

O Nebeska Hostijo, ispuni moje tijelo jakošću koja mu je potrebna. Ispuni mi dušu Božanskom Prisutnošću Isusa Krista. Daj mi milosti da ostvarim Svetu Volju Božju. Ispuni me mirom i spokojem, koji dolazi iz Tvoje Svete Prisutnosti. Ne daj da ikada posumnjam u Tvoju Prisutnost. Pomogni mi da Te primim dušom i tijelom i da se preko Svete Euharistije izliju na mene Milosti koje će mi pomoći u proglašavanju Slave našega Gospodina Isusa Krista. Očisti moje srce. Otvori moju dušu i posveti me kada primam veliki Dar Svete Euharistije. Podari mi Milosti i blagonaklonosti koje Ona pruža svakom Božjem djetetu i udijeli mi zaštitu od Čistilišne vatre.

Amen.

Križarska molitva 86

Oslobodi me navala sumnje

 

Dragi Isuse, dolazim pred Tebe zbunjen, nesiguran i nezadovoljan, jer me zabrinjava Istina koju objavljuješ u Svojim Porukama. Oprosti mi ako sam Ti nanio nepravdu. Oprosti mi ako Te ne mogu čuti. Daj da progledam, da mi se pokaže ono što Ti želiš da shvatim. Usrdno Te molim, da mi daš Snagu Duha Svetoga da vidim Istinu. Ljubim Te, dragi Isuse i molim Te da me oslobodiš navala sumnje. Pomogni mi da odgovorim na Tvoj Poziv. Oprosti mi ako sam Te uvrijedio i približi me Svome Srcu. Vodi me putom Tvoga Novog Kraljevstva i udijeli mi milost da Ti putom svojih vlastitih molitvi i trpljenja, mogu pomoći u spašavanju duša koje su toliko dragocjene Tvome Svetom Srcu.

Amen.

Križarska molitva 89

Molitva za bijedne grješnike

 

Dragi Isuse, pomogni meni siromašnom bijednom grješniku, da Tebi dođem s kajanjem u duši. Očisti me od grijeha koji su uništili moj život. Daj mi novi život oslobođen od okova grijeha i slobodu koju mi uskraćuju moji grijesi. Obnovi me Svjetlom Tvoga Milosrđa. Prigrli me u Svom Srcu. Daj da osjetim Tvoju Ljubav, kako bih Ti postao blizak i kako bi moja ljubav prema Tebi bila zapaljena. Smiluj mi se Isuse i sačuvaj me od grijeha. Daj da budem dostojan ući u Tvoj Novi Raj.

Amen.

Križarska molitva 91

Sačuvaj me da ostanem odan mojoj Vjeri

 

O Blagoslovljena Majko Spasenja, zaštiti me u trenutku potrebe, kada sam suočen sa zlom.

Pomogni mi da snažno i hrabro branim Božju Riječ, bez imalo straha u duši. Moli da ostanem vjeran Kristovim Učenjima i da mogu potpuno predati moje strahove, moje brige i moju tugu. Pomogni mi da neustrašivo hodam naprijed ovim osamljenim putom, kako bih proglasio Istinu Svete Božje Riječi, čak i kada Božji neprijatelji čine ovu zadaću skoro nemogućom. O Blagoslovljena Majko, ja Te molim da Tvojim zagovorom Vjera svih kršćana cijelo vrijeme tijekom progona ostane jaka.

Amen.

Križarska molitva 92

Za Milost Ustrajnosti

 

O dragi Isuse, molim Te za Dar Ustrajnosti. Usrdno Te molim da mi podariš milosti koje trebam kako bih održao Tvoju Najsvetiju Riječ. Molim Te da me oslobodiš svake dugotrajne sumnje. Molim Te da preplaviš moju dušu dobrotom, strpljivošću i ustrajnošću. Pomogni mi da ostanem dostojanstven kada me vrijeđaju u Tvoje Sveto Ime. Učini me jakim i prekrij me Milošću da nastavim dalje, čak i kada sam umoran, kada mi nedostaje snaga i kada sam suočen s trpljenjima, koja nadolaze, dok neumorno radim kako bih Ti pomogao da spasiš čovječanstvo.

Amen.

 

Križarska molitva 94

Za izlječenje duha, tijela i duše

 

O dragi Isuse, polažem se pred Tebe, iscrpljen, bolestan, u boli i žudeći da čujem Tvoj Glas.

Neka me dotakne Tvoja Božja Prisutnost, kako bih bio preplavljen Tvojim Božjim Svjetlom kroz moj duh, tijelo i dušu. Ufam se u Tvoje Milosrđe. Potpuno predajem svoju bol i patnju Tebi i molim Te da mi daš milost da Ti vjerujem, kako bi me mogao izliječiti od ove boli i tame, da ponovno postanem potpun i da mogu slijediti Put Istine i dopustiti Tebi da me vodiš prema Životu u Novom Raju.

Amen.

Križarska molitva 95

Da pomogne pronaći vrijeme za molitvu

 

O Majko Spasenja, dođi mi u pomoć, dok se borim pronaći vrijeme za molitvu. Pomogni mi da Tvome ljubljenom Sinu, Isusu Kristu, dam vrijeme koje On zaslužuje, da Mu pokažem koliko Ga volim. Molim Te, moja Blagoslovljena Majko Spasenja, da zatražiš za mene Milosti koje trebam i zamoliš Svoga dragoga Sina za svaku Milost i pomoć kako bi Me mogao sakriti u Dubinu Svoga Svetoga Srca.

Amen.


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.