Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

Krizarske svakodnevne Molitve

Kao uvod za molitve svakog dana u tjednu  mole se ove Molitve:

U ime Oca i Sina i Duha Svetoga

Zaziv Svetoga Duha:

3x "Dođi Duse Sveti, dodji po silnom zagovoru Bezgrešnog Srca Marijina, Tvoje  ljubljene zarucnice. "

       

Križarska molitva 96

              

Za blagoslov i zaštitu naše Križarske Molitvene Zajednice

 

Moliti prije i nakon susreta Molitvene Zajednice Isus govori čovječanstvu.

 

O moj predragi Isuse, molim Te, blagoslovi i zaštiti nas, Svoju Križarsku Molitvenu Zajednicu, kako bi postali nepovrjedivi od zlih napada đavla i bilo kojih zlih duhova, koji bi nas mogli mučiti u ovoj Svetoj Misiji za spas duša. Daj da ostanemo vjerni i jaki, dok ustrajemo u obrani Tvoga Svetoga Imena pred svijetom i nikada ne odustanemo u svojoj borbi za širenjem Istine Tvoje Svete Riječi.

Amen.

       Križarska molitva 6
Molitva za zaustavljanje Antikrista
 
O
Isuse, molim Te da kao Milosrdni Bog ne dopustiš da Antikrist i njegova podla vojska uzrokuju užasan strah i nanose patnju Tvojoj djeci. Molimo da on bude zaustavljen i da Ruka Kazne bude izbjegnuta kroz obraćenje koje će nastupiti tijekom Upozorenja. Amen.
                         

Križarska molitva 7
Molitva za one koji odbacuju Milosrđe  
Ovo je molitva koju oni moraju moliti da izmole Milosrđe za duše u tami.  
I
suse, molim Te da oprostiš grješnicima čije su duše u velikoj tami i koji će odbiti Svjetlo Tvoga Milosrđa. Molim Te Isuse, oprosti im i izbavi ih iz grijeha iz kojih se oni sami teško mogu izvući. Ispuni njihova srca zrakama Svoga Milosrđa i pruži im priliku da se vrate u Tvoje stado. Amen.

 

     

Križarska molitva 24

Potpuni oprost grijeha

 

Oni moraju moliti ovu molitvu sedam dana zaredom i zadobiti će dar potpunog oprosta i Snagu Duha Svetoga. (Za katolike i one koji nisu katolici. Katolici moraju nastaviti redovito ići na Ispovijed, jer tako traži Isus)

 

O Moj Isuse, Ti si svjetlost svijeta, Ti si plamen koji dodiruje sve duše. Tvoje Milosrđe i Ljubav ne poznaju granice. Nismo zavrijedili žrtvu koju si Ti podnio za nas Svojom Smrću na Križu, ipak znamo da Tvoja Ljubav za nas nadilazi našu ljubav prema Tebi. Udijeli nam, Gospodine, dar poniznosti da zavrijedimo ući u Tvoje Novo Kraljevstvo. Ispuni nas Duhom Svetim da hrabro stupamo naprijed i vodimo Tvoju Vojsku u propovjedanju Istine Tvoje Svete Riječi te pripremimo našu braću i sestre za Tvoj Slavni Drugi Dolazak na zemlju. Častimo Te! Slavimo Te! Prikazujemo Ti same sebe, naše žalosti i trpljenja kao dar Tebi za Spasenje duša. Ljubimo Te, Isuse! Smiluj se svoj Svojoj djeci gdje god bili.

Amen.

 


 

Križarska molitva 33

Pečat Živoga Boga

 

Bog Otac traži da svi prihvate ovaj Pečat kao Zaštitu za svakoga i sve od nas i naše obitelji, za vrijeme budućih teških vremena u kojima ćemo morati živjeti.

O moj Bože, moj ljubljeni Oče, prihvaćam s ljubavlju i zahvalnošću Tvoj Božji Pečat zaštite. Tvoje Božanstvo obuhvaća moje tijelo i dušu za vječnost. Duboko se klanjam u poniznom zahvaljivanju i iskazujem svoju duboku ljubav i odanost Tebi, mom Ljubljenom Ocu. Molim Te da zaštitiš mene i moje bližnje ovim posebnim Pečatom i prikazujem svoj život u službu Tebi u vijeke vjekova. Ljubim Te, dragi Oče. Želim Te utješiti u ovim vremenima, dragi Oče. Prikazujem Ti Tijelo, Krv, Dušu i Božanstvo Tvoga Preljubljenoga Sina kao zadovoljštinu za grijehe svijeta i za Spasenje sve Tvoje djece.

Amen.

 

 


 


PONEDJELJKOM

UTORKOM

SRIJEDOM

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.