Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

CETVRTKOM

Kao uvod se mole Križarske svakodnevne Molitve

Križarska molitva 15

Molitva hvale za Dar Božjeg Milosrđa

 

Oče moj Nebeski, častimo Te s dubokom zahvalnošću zbog žrtve koju si podnio kada si na svijet poslao Spasitelja. Radosno Ti prikazujemo našu poniznu molitvu hvale za dar koji daješ Svojoj djeci; Dar Božjeg Milosrđa. O Svevišnji Bože, učini nas dostojnima da prihvatimo ovo beskrajno Milosrđe sa zahvalnošću.

Amen.

 

Križarska molitva 21

Zahvala Bogu Ocu za Spasenje čovječanstva

 

Slavimo Te i zahvaljujemo Ti, Sveti Bože, Svemogući Stvoritelju svih ljudi, za Tvoju Ljubav i samilost koju imaš prema ljudskom rodu. Zahvaljujemo Ti na Daru Spasenja kojeg dodjeljuješ Svojoj bijednoj djeci. Smjerno Te molimo Gospodine, da spasiš one koji idu stopama zloga i da im se srca otvore Istini o njihovom Vječnom Životu.

 Amen.
 

Križarska molitva 90

Zahvala za Tvoj Najveličanstveniji Drugi Dolazak

 

O moj Isuse, prikazujem Ti slavu i zahvalnost za Tvoj Najveličanstveniji Drugi Dolazak. Ti, moj Spasitelju, Rođen si kako bi mi dao Vječni Život i oslobodio me od grijeha. Prikazujem Ti svoju ljubav, zahvalu i divljenje, dok pripremam svoju dušu za Tvoj Veliki Povratak.

Amen. 

Križarska molitva 93

Za Suze Obraćenja

 

O Moj ljubljeni Isuse, Ti si blizu mom srcu. Jedno sam s Tobom. Ljubim Te. Cijenim Te. Dopusti da osjetim Tvoju Ljubav. Dopusti da osjetim Tvoju Bol. Dopusti da osjetim Tvoju Prisutnost. Podari mi Milost poniznosti kako bih bio dostojan Tvoga Kraljevstva na zemlji, kao i na Nebu. Podari mi Suze Obraćenja kako bih Ti se istinski ponudio kao pravi učenik, da Ti pomognem u Tvojoj Misiji da spasiš svaku pojedinu dušu na zemlji, prije nego ponovno dođeš kako bi sudio živima i mrtvima.

Amen.

 

 


 

Križarska molitva 5

Molitva hvale Svevišnjem Bogu

 

Moja kćeri, svijet mora prikazati ovu posebnu molitvu u veličanju i zahvaljivanju Bogu Ocu za Milosrđe koje On daje cijelom svijetu..

Vječni Oče, prikazujemo Ti svoje molitve u radosnom zahvaljivanju zbog Tvoga neprocjenjivog dara Milosrđa cijelom čovječanstvu. O Kralju Slave, radosno Te slavimo i hvalimo zbog Tvoga Milosrđa punog ljubavi i nježnosti. Svevišnji Bože, Ti si naš Kralj i zbog dara kojeg nam sada pružaš prostiremo se pred Tvoje Noge u poniznom služenju. Molimo Te Bože, smiluj se svoj svojoj djeci.

Amen. 

Križarska molitva 76

Molitva ateiste

 

Isuse, pomogni mi da prihvatim Božju Ljubav onakvom kakva mi se pokaže. Otvori moje oči, moj um, moje srce i dušu kako bih se mogao spasiti. Ispuni mi srce Svojom Ljubavlju i tako mi pomogni da povjerujem. Onda me čvrsto drži i sačuvaj me od izmučenosti sumnjom.

Amen. 

Križarska molitva 78

Izbavi me od zloga

 

O Isuse zaštiti me od moći sotone. Uzmi me u Svoje Srce dok ja raskidam svu svoju vezanost za njega i njegove zle putove. Predajem Ti svoju volju i dolazim pred Tebe na koljenima, skrušena i ponizna srca. Polažem svoj život u Tvoje Svete Ruke. Izbavi me od zloga. Oslobodi me i povedi u Svoje sigurno utočište sada i dovijeka.

Amen.


 

Križarska molitva 82

Molitva za pobjedu Ostatka Crkve

 

Isuse Kralju i Spasitelju svijeta Tebi se obvezujemo na štovanje, vjernost i djela da ćemo svima proglašavati Tvoju Slavu. Pomogni nam da dobijemo jakost i pouzdanje da ustanemo i u svako doba objavljujemo Istinu. Ne dopusti da se ikada pokolebamo ili oklijevamo u našem stupanju prema pobjedi i u našoj namjeri da spašavamo duše. Mi zavjetujemo našu predanost, naša srca i sve što nam pripada, da bismo bili slobodni od svih prepreka, dok nastavljamo ići trnovitim putom prema vratima Novoga Raja. Ljubimo Te, premili Isuse, naš ljubljeni Spasitelju i Otkupitelju. Ujedinjujemo se duhom, dušom i tijelom u Tvom Svetom Srcu. Izlij na nas Svoju Milost Zaštite. Prekrij nas Svojom Predragocjenom Krvlju, da budemo ispunjeni hrabrošću i ljubavlju kako bismo ustali i proglašavali Istinu Tvoga Novog Kraljevstva.

Amen.

 


 

Križarska molitva 96

Za blagoslov i zaštitu naše Križarske Molitvene Zajednice

 

Moliti prije i nakon susreta Molitvene Zajednice Isus govori čovječanstvu.

 

O moj predragi Isuse, molim Te, blagoslovi i zaštiti nas, Svoju Križarsku Molitvenu Zajednicu, kako bi postali nepovrjedivi od zlih napada đavla i bilo kojih zlih duhova, koji bi nas mogli mučiti u ovoj Svetoj Misiji za spas duša. Daj da ostanemo vjerni i jaki, dok ustrajemo u obrani Tvoga Svetoga Imena pred svijetom i nikada ne odustanemo u svojoj borbi za širenjem Istine Tvoje Svete Riječi.

Amen. 

Križarska molitva 97

Za ujedinjenje Križarskih Molitvenih Zajednica

 

O ljubljena Majko Spasenja, usrdno Te molim da kroz Svoje molitve ujediniš svu Božju Vojsku Ostatka, širom svijeta. Prekrij sve Križarske Molitve Zajednice s Milošću Spasenja, koja je izlivena na nas kroz Milosrđe Tvoga Sina, Isusa Krista. Pošalji svoje Anđele da prekriju svakoga od nas, a osobito one svećenike koji vode Križarske Molitvene Zajednice. Pomogni nam da izbjegnemo smetnje koje uzrokuju razdor među nama i brani nas Svojim Darom Štita, kako bi postali otporni na napade koje ćemo morati izdržati zbog svoje ljubavi prema Isusu Kristu u ovoj Svetoj Misiji spašavanja duša.

Amen.


 

Križarska molitva 100

Za opstanak Kršćanstva

 

O dragi Isuse, molimo Te za sposobnosti preživljavanja kušnji s kojima se sada suočavamo, dok posljednji Pravi Papa završava svoju Misiju za Tebe. Pomogni nam da izdržimo strašno zlostavljanje s kojim se sada moramo suočiti zbog propasti Crkve koju smo nekoć poznavali. Nikada nemoj dopustiti da zastranimo od Istine Tvoje Božje Riječi. Pomogni nam da šutimo kada napadi budu svaljeni na naša ramena, u napasti da okrenemo leđa Tebi i Sakramentima koje si dao svijetu. Prekrij Svoju Vojsku moćnom Ljubavlju koju trebamo kao Štit da nas zaštiti od lažnog proroka i Antikrista. Pomogni Svojoj Crkvi na zemlji da se širi i umnoži, da tako može biti uz Istinu i pomoći Tebi da vodiš našu braću i sestre Putom Istine kako bi se dostojno pripremili za Tvoj Drugi Dolazak.

Amen.

  

Križarska molitva 23

Molitva za zaštitu Pape Benedikta

 

O moj Vječni Oče, poradi Tvoga ljubljenoga Sina Isusa Krista i Pregorke Muke koju je pretrpio da spasi svijet od grijeha, molim Te, zaštiti Svog Svetog Namjesnika, Papu Benedikta, Glavu Tvoje Crkve na zemlji, kako bi i on pomogao spasiti Tvoju djecu i sve Tvoje posvećene sluge od jarma sotone i vlasti njegovih palih anđela koji svijetom obilaze kradući duše. O Oče, zaštiti Svoga Papu tako da Tvoja djeca budu upravljena na pravi put koji vodi u Tvoj Novi Raj na zemlji.

Amen.

Križarska molitva 38

Molitva za Spasenje Katoličke Crkve

 

O Blagoslovljena Majko Spasenja, molimo Te, moli za Katoličku Crkvu u ovim teškim vremenima i za našeg ljubljenog Papu Benedikta XVI da mu se olakšaju patnje. Molimo Te, Majko Spasenja, zaogrni Svojim Svetim Plaštem posvećene Božje sluge kako bi dobili milosti da budu jaki, odani i hrabri u iskušenjima s kojima su suočeni. Moli također, da vode brigu o svom stadu u skladu s istinskim Učenjem Katoličke Crkve. O Sveta Majko Božja, daj nama, Ostatku Svoje Crkve na zemlji, dar vodstva kako bismo pomogli voditi duše prema Kraljevstvu Tvoga Sina. Molimo Te Majko Spasenja, da držiš prevaranta dalje od sljedbenika Svoga Sina koji su u potrazi za zaštitom svoje duše, kako bi bili sposobni proći kroz vrata Novog Raja na zemlji. Amen.Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.