Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

999. MAJKA SPASENJA: ČUDOM PROSVJETLJENJA SAVJESTI, ON, MOJ SIN, DONIJETI ĆE SVIJETU RADOST, LJUBAV I NADU


Nedjelja, 22. prosinca 2013., 15:19h

 

Moje dijete, molim te neka se zna da se Moj dragi Sin priprema za Svoj Veliki Zahvat Milosrđa. Kao posljedica toga, svijet će biti obnovljen i mnogi će se radovati u svom novootkrivenom oslobođenju od sumnje u Postojanje Boga.

Kako su osamljeni oni koji ne poznaju Moga Sina. Kada je Moj Sin stajao na brdu, neposredno prije Njegovoga Uzašašća na Nebo, Njegovi Učenici su bili zbunjeni i uplašeni zbog odvojenosti s kojom će se morati suočiti bez Njega. Mnogi od njih su se uspaničili i usrdno molili Moga Sina da ih ne napušta. On ih je utješio strpljivo im objašnjavajući da će ta odvojenost biti samo privremena i da će im On poslati pomoć. Pomoć o kojoj je On govorio bio je Dar Duha Svetoga. Zatim im je On rekao: „Ne bojte se, jer uz pomoć Onoga Kojega ću vam Ja poslati vi nećete biti sami. Ja ću uvijek biti s vama u Liku Duha Svetoga.

Jer, premda je On svima rekao toga dana da će doći ponovno, oni nisu uistinu shvatili što je On mislio. Neki su mislili da će proći nekoliko tjedana prije nego Se On objavi. Ali, upamtite, dan u Božjem Vremenu može biti bilo koje vrijeme. Sada se taj Dan bliži i sva naviještena proročanstva, koja se tiču znakova Kraja Vremena, događaju se. Nemojte imati straha u svojim srcima, draga djeco, jer vrijeme radosti gotovo je nad vama. Više neće biti suza ili žalosti, jer Veliki Dan Moga Sina će odjednom svanuti i On će okupiti sve koji su Njegovi u Svoje Svete Ruke.

Molite za velike Božje Blagoslove i za veliko Milosrđe, koje Moj Sin ima u velikom izobilju za svakoga pojedinog od Božje djece. To uključuje dobre, zle i ravnodušne. Čudom Prosvjetljenja Savjesti, On, Moj Sin, donijeti će svijetu radost, ljubav i nadu.

Budite zahvalni za ovo veliko Milosrđe. Ljubav Moga Sina prema vama nikada neće umrijeti, izblijedjeti ili biti uskraćena, jer vi pripadate Njemu. Vi ste Njegovi. Vi ste djeca Božja. Vi ne pripadate sotoni.

Molite, molite, molite da bi čovječanstvo odabralo Milosrdnu Ruku Moga Sina povrh prijevare i zlog smrtnog stiska kojega zli vrši nad slabima.

 

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

 

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.