Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

996. SAMO SVJETLO BOŽJE MOŽE DONIJETI VJEČNU SREĆU


Srijeda, 18. prosinca 2013., 16:40h

 

Moja predraga kćeri, početak je bez kraja. Jadnom kada Moj Otac stvori život i jednom kada čovjek udahne svoj prvi dah, on će postojati u tijelu, a tako i u duši zauvijek.

Najveća tajna Vječnog Života jest da on postoji bez obzira, čovjek birao ili ne. Čovjeku je dan Dar slobodne volje i sve do dana njegovoga posljednjega daha na Zemlji on ima izbor. On može živjeti svoj život, najbolje kako može i u skladu sa Zakonima Božjim i zadobiti svoje Spasenje ili može protratiti Istinu o Postojanju Boga i živjeti svoj život u skladu sa svojim vlastitim željama. Kada on zadovoljava svoje vlastite požude, pohlepu i želje protivne Riječi Božjoj, on se izvrgava strašnoj opasnosti, koja će imati posljedice za vječnost.

Oni sretni da su postigli najslavnije Spasenje živjeti će Vječni Život zanosa u Kraljevstvu Božjem. On će uživati svaku vrstu slave u jedinstvu sa Voljom Božjom i živjeti će savršeno postojanje, koje nikada neće završiti. Oni koji odabiru okrenuti svoja leđa Bogu, čak i kada Ja učinim sve kako bih spasio njihove jadne duše, također će imati vječno postojanje. Nažalost, oni će trpjeti strašnu muku u osamljenoj i očajnoj pustoši. I on će biti uzdignut, zajedno sa živima i mrtvima, ali njegovo postojanje će biti bolno, jer nikada neće vidjeti Svjetlo Božje. Samo Svjetlo Božje može donijeti Vječnu Sreću.

Kada udahnete svoj posljednji dah na Zemlji, to jednostavno znači da ste tada odvedeni u slijedeću fazu svog putovanja za Vječnost. Postoji samo jedan put kojim treba krenuti, a to je onaj kojim dolazite k Meni. Bilo koji drugi put će vas voditi u strašno postojanje, a ipak mnoge zabludjele duše vjeruju da poznaju Istinu kada odbacuju postojanje vječnosti.

Vi nikada ne smijete odbaciti Istinu, jer jedino vam Istina može donijeti Vječno Spasenje.

 

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.