Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

994. OHOLOST JE OPASNA OSOBINA, JER ONA UVJERAVA ČOVJEKA DA JE ON VEĆI OD BOGA

Nedjelja, 15. prosinca 2013., 16:45h


Moja predraga kćeri, čovječanstvo je neuko o Božjim Zakonima i Božjoj Volji Moga Oca. Čovjek je Božje stvorenje i kao takvom nije mu dan Dar Znanja u vezi mnogih tajni koje su poznate samo Anđelima i Svecima na Nebu. Stoga, jedan čovjek ne može reći da zna zašto Moj Otac dopušta da se određeni događaji dogode u svijetu, dok drugi čovjek tvrdi da je upućen u podrijetlo svemira. Čovjek je jednostavno sluga Božji, ali Bog mu je, jer je On želio stvoriti čovjeka na Svoju savršenu Sliku, podario mnoge darove i talenteOn nikada nije čovjeku dao Znanje sa Stabla Života i to je bilo s razlogom. Čovjek je uništio svoj položaj u Očima Božjim kada su se Adam i Eva odvojili od Njega, zbog grijeha oholosti. Grijeh oholosti nastavlja se danas i on jeuzrok mnogo odvojenosti od Boga. Oholost je opasna osobina, jer ona uvjerava čovjeka da je on veći od Boga.Oholost iskušava čovjeka da se miješa u Božje Zakone o Božjemu. Ovo uključuje vjerovanje da čovjek ima pravo odlučiti kome je dan Dar Života i tko ima pravo oduzeti ga.

Oholost također uvjerava čovjeka da on zna kako je svemir stvoren, dok je on zapravo u neznanju takvoga čuda.Jedino Bog ima  Moć da stvori bilo što. Jedino Bog može odlučiti koliko će dopustiti čovjeku da istražuje ili se miješa u Njegovo Stvaranje. Ipak, čovjek vjeruje da zna sve odgovore. Kada čovjek vjeruje da nadzire svoju vlastitu sudbinu i sudbinu drugih, on upada u ozbiljnu zabludu, jer kada nasljeduje Luciferov grijeh, on će biti odbačen. Kada čovjek odbija odgovoriti svome Stvoritelju, On više neće biti tu da ga utješi na posljednji dan.

Vi nikada ne smijete dopustiti oholosti da vas uvjeri da znate sve stvari ovoga svijeta i izvan njega, jer to je nemoguće. Umjesto toga, vi morate slušati, prihvatiti upute koje su navedene u Svetim Evanđeljima, kako bi mogli živjeti u miru i u skladu s Voljom Moga Oca. Jer kada se ponizite pred Njim, On će vam pokazati veliku slavu i onda ćete na posljednji dan shvatiti veliku tajnu Njegovoga Slavnoga Kraljevstva.


Vaš Isus


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.