Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

992. TIJEKOM CIJELOG MOGA DJETINJSTVA, JA SAM ZNAO TKO SAM BIO

Četvrtak, 12. prosinca 2013., 23:15h


Moja predraga kćeri, kako se bliži vrijeme Moga Rođendana, Ja želim da svi Kršćani posvuda razmatraju razlog Moga Rođenja.

Moje Rođenje je isplanirao Moj Otac iz Svoga Velikog Milosrđa i Njegove izvanredne Ljubavi za Svoju djecu. Njegova najveća žrtva bila je poslati Svoga jedinoga Sina, od Njega Rođenoga, u nezahvalni svijet pun grješnika, koji Ga nisu htjeli upoznati pod Njegovim Uvjetima. Svako Posredovanje je bilo učinjeno preko proroka kako bi se pokušalo okrenuti njihova okorjela srca da traže Njegovu Slavu. Ali oni su se okrenuli protiv Njega i ubili proroke koji su ih hranili Hranom za njihove duše.

Slanjem nevinoga djeteta, Njegovog jedinog Sina, u svijet, On je Sebe postavio kao ponizni sluga od ljudskoga tijela, pred one koji su trebali služiti svome Gospodaru. Gospodar je stoga postao Sluga u čemu je bio najveći čin Poniznosti. Ipak, On je toliko ljubio Svoju djecu da je bio spreman učiniti bilo što kako bi ih preoteo natrag od sotonine prijevare i iskušavanja.

Tijekom cijelog Moga djetinjstva Ja sam znao Tko Sam bio i što se očekivalo od Mene. Ja Sam također bio vrlo uplašen i obuzet znanjem o tome Tko Sam bio i što se očekivalo od Mene. Budući da Sam bio čovjek, Ja Sam patio od straha. Lako Me je bilo povrijediti. Ljubio Sam sve koji su došli u kontakt sa Mnom i vjerovao sam svima, jer sam ih ljubio. Ja nisam znao da će Me ubiti, jer sam mislio da je Moje Kraljevstvo došlo. Bilo je određenih stvari koje je od Mene čuvao Moj Otac, koji nije komunicirao sa Mnom kao što bi vi vjerovali. Umjesto toga, Ja sam primio uliveno znanje, kada je to Moj Otac želio, u zadatku koji Mi je dodijeljen, zato da bi svima donio Spasenje.

Učinjena je svaka vrsta Božjeg Zahvata kako bi se osvojilo duše onih koji su mislili da znaju Zakone Moga Oca, ali koji su ih iskrivili da bi odgovarali njihovim vlastitim željama i egu.

Ja sam proveo mnoge godine živeći s Mojom ljubljenom Majkom i ocem, Svetim Josipom, baš kao i svaka obitelj. Ja sam ih toliko ljubio i bio sam sretan. Bili smo vrlo bliski i Mojoj Majci su darovane posebne Milosti koje su Njoj dane Snagom Duha Svetoga. To je značilo da je Ona točno znala što je Moja Misija zahtijevala. Ona je znala za teškoće s kojima ću se morati suočiti. Odbacivanje. Ismijavanje. Ali ni Ona nije znala da ću Ja biti ubijen.

Nakon prve dvije godine Moje Misije, provodeći dvadeset sati dnevno propovijedajući Istinu, Ja sam shvatio da je poraslo protivljenje. Svi oni koji su čuli Moju Riječ bili su upozoreni na Nju, čak i kada nisu mogli točno shvatiti što sam im Ja pokušavao reći. Mnogi, koji su prihvatili da je bila Istina ono što sam im Ja rekao, uvidjeli su da je teško slijediti Me zbog ismijavanja s kojim su se suočili. U svakom slučaju, Moji neprijatelji Me nisu mogli zanemariti. Ja sam bio predmet mnogih rasprava, mnogih dokazivanja i mnogih trzavica.

Oni su širili strašne laži o Meni, uključujući Moju Moralnost, Moje Duševno Zdravlje i Moje Namjere a ipak, oni nisu mogli zanemarivati ono što Sam Ja činio, što Sam rekao i što Sam im govorio o Kraljevstvu Moga Oca.

Mene su izdali oni koji su Me ljubili, ali kojima je nedostajalo hrabrosti da Me slijede.

Milošću Moga Oca, Ja sam podnio svu ovu Bol, dok Mi konačno izvršenje nije postalo jasno. Ja Sam znao, tada, da Me oni neće prihvatiti. Ja Sam znao Istinu, pri kraju, ali Sam također znao da ne mogu odustati. I zato, kroz najveći čin Poniznosti, Bog je, preko Svoga jedinoga Sina, postao Žrtva i tako dopustio čovjeku da Mu nanese strašnu patnju, bičevanje i nasilnu Smrt. Ovaj Moj naizgled kukavički čin, kako je viđen u očima sotone, značio je da je on sumnjao da Sam Ja zapravo bio Sin Čovječji. I tako je on bio prevaren. Sotona stoga nije mogao raditi protiv ovog Velikog Djela Poniznosti, jer nije preostao nitko za iskušati. Kada Sam išao prema Svojoj Smrti, voljnoj i tihoj Žrtvi, punoj ljubavi prema čovječanstvu, on, sotona, nije se mogao natjecati s ovim činom, jer on ne posjeduje bilo kakav oblik poniznosti. Stoga Ja sam otišao dragovoljno i s gorućom željom da spasim duše i ostavim svijetu naslijeđe Vječnoga Života. Moje Kraljevstvo je ostalo međutim, većim dijelom, pod sotoninom vlašću. Duše su, međutim, znale Istinu.

Kako bi se osiguralo sada da čovječanstvo shvaća Istinu, Ja dolazim vratiti natrag Moje Kraljevstvo. Čineći to, Ja Sam se izložio sotoninom gnjevu. Njegovi planovi da sakrije Istinu su razrađeni i profinjeni. Lukavo, on je prodro u Moju Crkvu u ovom njegovom posljednjem pokušaju da Mi uskrati duše zbog kojih Sam došao. Duše koje imaju prirodno pravo na Slavno Kraljevstvo koje sam im Ja obećao. Ovoga puta on neće pobijediti. Ali mnoge duše će biti zavedene i kao takve će biti uskraćene za Najveći Dar kojeg je čovječanstvu dao Moj ljubljeni Otac. Živjeti život u Slavi Božjoj, sa savršenim tijelom i dušom za vječnost pripada vama. Svima vama. Nemojte to potratiti dopuštajući sebi da budete zaslijepljeni za Pravu Riječ Božju.

 

Vaš Isus

 

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.