Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

991. JER KADA PATITE NA OVAJ NAČIN, VI MI DOVODITE DUŠE, A ONI KOJI MI DOVODE DUŠE PRIPADAJU MENI


Srijeda, 11. prosinca 2013., 22:30h

 

Moja predraga kćeri, dok raste prijevara unutar Moje Crkve na Zemlji, još će mnoge duše biti zavedene lažnom poniznošću i takozvanim javnim djelima velikoga milosrđa za potrebe siromašnih.

Tako tegobno će to biti i tako teško će biti razlikovati istinu da će mnogi jednostavno dopustiti sebi da budu zahvaćeni novim naukom koji ne dolazi od Mene. Kada vi, Moji ljubljeni sljedbenici, počnete primjećivati kako vas ljudi javno prekoravaju, nepravedno kritiziraju, kako se ponašaju sa neuobičajenom nasrtljivošću prema vama i muče vas, vi morate znati da sotona čini sve što može da stvori sumnje u vašim srcima o ovoj Misiji. On i njegovi sljedbenici se svake sekunde bore protiv svakoga od vas koji ste blagoslovljeni Darom Duha Svetoga. Nijedan od vas, koji se bori da Mi pomogne spasiti duše, neće biti ostavljen na miru. Vi ćete se suočiti s mnogim preprekama, kako bi otišli od ove Misije i zanijekali Moju Riječ. Svakoga puta, kada se to dogodi, znajte da ću vas Ja obuzeti Mojom Zaštitom i vi ćete biti svjesni Moje Prisutnosti u sebi, jer ne bore se oni protiv vas, već protiv Mene.

Kada ste povrijeđeni zbog svoje ljubavi prema Meni, vi osjećate Moju Bol. Kada prolijevate suze žalosnice jer slijedite Mene i kao posljedica toga ste mučeni, to Moje Suze teku iz vas. Kada vas prijeziru i rugaju vam se, oni vrijeđaju Mene i sve što je povezano sa Mnom – ne vas. I kada odbace vašu ljubav i okrenu vam svoja leđa, oni odlaze od Mene. Znajte tada, da kada trpite takva teška i strašna mučna iskušenja u Moje Ime, da je Moja Prisutnost u svojoj najjačoj snazi. Kada sam Ja prisutan na ovaj način, vi ćete znati, s potpunom sigurnošću, da će samo Moje Djelo privući ovu vrstu patnje. Tada znajte da vas Ja nikada neću napustiti, jer vaša ljubav prema Meni donijeti će vam najvišu nagradu u Mojem Kraljevstvu. Jer kada patite na ovaj način, vi Mi dovodite duše, a oni koji Mi dovode duše pripadaju Meni u tijelu, duši i duhu. Vi ste u Meni, sa Mnom i Ja živim u vama.

Ja vas ljubim.

 

Vaš Isus

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.