Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

988. ON, ANTIKRIST, GOVORITI ĆE MNOGE JEZIKE, ALI NIJEDNA RIJEČ LATINSKOGA NEĆE DOĆI S NJEGOVIH USANA


Ponedjeljak, 9. prosinca 2013., 19:46h

Moja predraga kćeri, Moje Vrijeme je blizu. Što se više bliži Veliki Dan, sve većem broju znakova će se svjedočiti u svijetu.

Čovjek kojega će oni otkriti svijetu kao „čovjeka mira“ priprema se oponašati Mene na svaki zamislivi način. On potpuno poznaje Sveto Pismo i zbog svoga podrijetla izgovarati će Riječi obrnuto, da bi njihovo značenje bilo preokrenuto. Iz njegovih usta će se izlijevati bogohule, krivovjerja, laži i oskvrnuće Moje Riječi. On će zadiviti svakoga svojim znanjem svih Svetih stvari. On će izgovarati navode iz Mojih Učenja, koje će strastveno proglašavati sa svake svjetovne pozornice u svijetu, dok ljudi ne sjednu i ne obrate pažnju na njega.

Mnogi će reći: „Tko je ovaj čovjek koji govori s tolikom mudrošću? Tko je on koji poziva svijet s ljubavlju prema masama u svom srcu? Je li on Gospodin Bog, Isus Krist?“ pitati će se, kada mu mnoga čuda budu pripisana. I kada bude hodao pred žrtvenicima s Mojim drugim neprijateljima, koji će biti odjeveni kao sveti sluge Božje, njega će potpuno prihvatiti oba dijela svijeta – pravi vjernici i pogani.

On, Antikrist, iskriviti će Istinu i proglasiti laž da je on Ja i da vam dolazi donijeti Spasenje. Biti će proglašena laž da on dolazi u tijelu. On nikada neće smjerati na Isusa Krista, Koji je došao u Tijelu Svojom Smrću na Križu, jer to je nemoguće. Ne, on će proglasiti činjenicu obrnuto. On će reći da je on došao, konačno, u ovo vrijeme, u tijelu. Mnogi će vjerovati da je on Krist. On, Antikrist, govoriti će mnoge jezike, ali nijedna riječ latinskoga neće doći s njegovih usana.

Zvijer će biti obožavana, dok ću Ja, Pravi Spasitelj svijeta, biti zaboravljen i Moja Riječ pregažena. Vi nikada ne smijete vjerovati lažima koje će izgovarati Zvijer, kada bude oholo sjedio u hramu postavljenom njemu u čast.

 

Vaš Isus

 


 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.