Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

987. JA PRIPREMAM SVIJET ZA MOJ DRUGI DOLAZAK I MNOGI ĆE ME MRZITI ZBOG TOGA


Ponedjeljak, 9. prosinca 2013., 16:15h

 

Moja predraga kćeri, ne postoji ništa što Me više vrijeđa od onih koji poznaju Moja Učenja, koja su dana svijetu u Knjizi Moga Oca, ali koji tumače Riječ Božju tako da odgovara njihovim vlastitim željama. Oni koji pokušavaju zastrašiti druge i koji ih muče korištenjem Moje Svete Riječi, čine tešku pogrješku. Oni ne koriste Dar Ljubavi kako bi iskazali Istinu. Umjesto toga, mržnja, koja je uzrokovana grijehom oholosti, teče njihovim žilama. Zar ne znate da je Moja Riječ vječna? Ona je jednostavna tako da svi ljudi, uključujući one rođene s malo intelekta, kao i oni bez ikakvog znanja o Meni, mogu shvatiti što im Ja to govorim. Zašto bih Ja nekome dao jedno značenje Moje Riječi, a zatim drugo nekome drugome?

Po zapovijedi Moga Oca, Ja pripremam svijet za Moj Drugi Dolazak i mnogi će Me mrziti zbog toga. Oni od vas koji sebe smatrate elitom, nekolicinom odabranih i samoprozvanim prorocima, niste dostojni obrisati Moje Noge, toliko ste puni mržnje. Potaknuti duhom zla i tako oholi, vi ste slijepi na Pravi Glas Duha Svetoga. Duh Sveti se nikada ne može spustiti na vaše okorjele, mržnjom ispunjene duše, jer vi ne predstavljate Mene. Oni od vas koji shvaćate Istinu sadržanu u Presvetoj Knjizi, Bibliji, morate znati da ne smijete zlorabiti ovaj Veliki Dar znanja. Vi nikada ne smijete oduzimati od Nje niti Joj dodavati. Niti morate pokušavati stvoriti bilo kakva nova tumačenja ili značenja od toga.

Ja vas sve pripremam samo zato jer većina vas ne bi inače prihvatila Moje Božje Milosrđe. Da vas pravilno ne pripremam vi ne bi bili spremni. Ipak, premda Ja sada govorim vama, mnogi od vas Me vrijeđate. Kada činite zlo drugima, jako ćete trpjeti. Oni od vas koji činite zlo drugima i zatim govorite da to činite u Moje Ime, znajte da Mi se nikada nećete pridružiti u Raju. Kada odbijate Riječ Božju, nikada nećete prihvatiti Istinu. Toliko ste tvrdoglavi, tako puni ega i vlastite pravednosti, da ne možete osjetiti Pravu Ljubav koja jedino može doći od Mene, Isusa Krista. Odlazite od Mene, Ja vas ne poznajem. Vi niste od Mene.

Zloduh će uvjeriti mnoge da će Moja Pravda biti tako milosrdna da će svi biti primljeni u Moj Novi Raj. Uskoro će svaka Istina, sadržana u Evanđeljima, biti ponovno pregledana i zatim će biti tumačena u drugačijem svjetlu. Mnogi će biti zavedeni i mnogi se neće zamarati pripremom svojih duša, uključujući one koji vjeruju u Moj Drugi Dolazak. Ovaj lažni osjećaj sigurnosti će biti najveća prijevara izmišljena zato da bi se zanijekalo čovjeku njegovo prirodno pravo na Kraljevstvo Božje. Tamo gdje čovjek ne traži pomirenje za oproštenje svojih grijeha, ne može biti otkupljenja u Mojim Očima.

Moja Ruka Pravde će se oboriti na ljudski rod. Ja ću odvojiti nezahvalne duše – one koji su odabrali obožavati svoje lažne bogove od zlata i srebra i svjetovne i ohole čelnike – od krotkih i poniznih. Ja ću pokazati Milosrđe svima koji Me usrdno mole da ih zaklonim, ali oni glasni i pohlepni samoprozvani proroci, koji će Mi uskratiti duše, nikada neće tražiti Moje Milosrđe jer će njihova oholost poslužiti samo da ih zauvijek odvoji od Mene.

 

Vaš Isus

 

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.