Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

986. JA SAM, IZNAD SVEGA, BOG VELIKOG MILOSRĐA


Subota, 7. prosinca 2013., 14:25h

 

Moja predraga kćeri, Ja želim da svi vi, koji Me ljubite, znate da vas Ja pozivam, u ovo vrijeme, da dođete k Meni kao mala djeca i kleknete preda Mnom.

Otvorite vaša srca i potpuno se ufajte u Mene. Zatim zatražite od Mene, kroz Moju Ljubav za sve vas, da pokažem Milosrđe onima koji će Me odbiti tijekom Upozorenja. Molim vas molite za te jadne izgubljene duše koje su toliko udaljene od Mene, jer njima će biti iznimno teško pokazati svoje lice pred Mojim Očima, Koje sve vide, tijekom Prosvjetljenja Savjesti.

Ja sam pritisnut s boli svaki put kada pogledam na one ljude koji Me ne poznaju ili ne shvaćaju što će se dogoditi u svijetu, jer je Moje Vrijeme gotovo nad njima. Biti će gotovo nemoguće pripremiti ove duše, jer oni nikada neće otvoriti svoje uši za Pravu Riječ Božju. I tako vi morate, kroz vaše molitve, usrdno moliti za Milosrđe za njih. Ja ću ih obasuti s Milosrđem, ali to će biti mukotrpna zadaća.

Ja pozivam cijeli svijet da danas čuje ovaj Poziv. Moje Vrijeme, Vrijeme za Boga da se konačno objavi svijetu, u najvažnijemitovanju od trenutka kada je Moje Srce prestalo kucati kada sam Umro na Križu, skoro je tu.

Kada oni od vas koji znate za Moje Obećanje da ću ponovno doći, dođete pred Mene, Ja vam nalažem, molim vas molite, ne samo za svoje vlastite duše, već za duše osuđenih. Zapamtite što vam sada govorim. Na taj dan Ja želim od vas da Me molite:

Isuse, ja usrdno molim za Milosrđe za sve one koji Te odbacuju i koji su najpotrebniji Tvoje pomoći. Amen.“

Kada tražite od Mene da pomognem drugima, Ja mogu izliti vrlo posebne Milosti, u tom trenutku, na one čija je sudbina ugrožena zbog prijevare đavla.

Ja Sam, iznad svega, Bog Velikog Milosrđa. Nikada ne zaboravite koliko je veliko Moje Milosrđe, jer uvijek postoji nada za one koji su otpali od Mene. Ne postoji ništa što Ja ne bih učinio da ih dovedem u Moje Nježne Ruke. Pomognite Mi da ih spasim.

 

Vaš Isus

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.