Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

985. MAJKA SPASENJA: MOJ SIN JE UMRO DA SPASI VAŠE DUŠE, NE DA VAS OSLOBODI ZALA OVOGA SVIJETA


Četvrtak, 5. prosinca 2013., 14:00h

 

Moje dijete, svijet će svjedočiti proročanstvima iz La Salettea, dok će neprijatelji Božji, odjeveni kao jaganjci u ovčjem ruhu, sada oholo ustati unutar Crkve Moga Sina na Zemlji i početi proglašavati krivovjerja na koja sam Ja upozorila svijet. To vrijeme je došlo.

Kao što je naviješteno, tama se već spustila nad Crkvu i ovaj plan da se proždru duše vjernih nastaviti će se dok se Tijelo Moga Sina ne oskvrne u skladu s Antikristovim planom. Ono što mnogi ljudi ne znaju jest da neprijatelji Božji, koje vodi Antikrist – koji se tek treba obznaniti – vjeruju u Boga. Ne samo da oni vjeruju u Boga, već zato što im je mrsko sve što ima veze s Bogom, oni će kovati zavjeru protiv Njegovih Planova da pripremi svijet za Drugi Dolazak Moga Sina, Isusa Krista.

Za svaku Riječ koju Moj Sin proglasi, preko ovih Poruka, oni će Mu proturječiti oponašajući ono što On govori. Ako Moj Sin kaže, pripremite se sada kroz Sakramente i molitvu, oni, Njegovi neprijatelji, davati će slične izjave, ali one će biti drugačije. Poziv da se pomogne čovječanstvu – siromasima – progonjenima – biti će njihovo glavno žarište, a ne proglašenje Riječi. Oni vam neće nalagati da molite za vaše duše ili za Spasenje drugih duša. Ne, umjesto toga, od vas će se tražiti da pomognete tim dušama s humanitarnog stajališta.

Kada ne čujete poziv da spasite vaše duše, od onih koji tvrde da predstavljaju Crkvu Moga Sina, tada ćete znati u svojim srcima da je nešto strašno krivo.

Moj Sin je Umro da spasi vaše duše, ne da vas oslobodi od zala ovoga svijeta, koja će uvijek postojati dok Moj Sin ne vrati Svoje Zakonito Prijestolje, koje Mu je obećano od Boga Svevišnjeg. Vi nikada ne smijete zaboraviti Riječ Božju. Sve što je sada važno jest moliti za Spasenje svih duša – bez obzira da li su kraljevi ili siromasi.

 

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.