Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

984. JAO SVIMA VAMA VARALICAMA, JER VI NE DOLAZITE OD MENE


Srijeda, 4. prosinca 2013., 10:30h

 

Moja predraga kćeri, znaj da svaka Riječ koja dolazi iz Mojih Usta, dolazi iz Usta Onoga Koji Me je poslao. Svako upozorenje koje je dano svijetu, preko ovih Poruka, dolazi od Njega Koji je Svemoguć. Ja dolazim u Ime Moga Oca i On Me šalje da pripremim put posvećenju Zemlje, prije velikoga Dana Mog Drugog Dolaska.

Jedino vam Moj Glas donosi novosti o tome što Moj Otac želi da znaju Njegova djeca. Ovo su jedine Poruke, koje javno proglašavaju Istinu o dvojici bezbožnika koji će rastrgati svijet na dvoje kroz veliko otpadništvo. Vi nećete čuti Istinu nigdje drugdje, u svezi Moga Drugog Dolaska, jer nijednom među vama nije dano Ovlaštenje da govori cijelom svijetu u ime Onoga Koji vas je stvorio.

Kada vam pravi prorok posljednjih vremena otkrije Istinu, također će i lažni podići svoj glas, poput jaganjca koji će govoriti kao da on govori Pravu Riječ Božju. Tada, dok se kralj Zemlje – zli – bori protiv Nebeskog Posredovanja, stotine lažnih proroka će se uzdići među vama i oni vam nikada neće reći Istinu. Njihova viđenja i njihove riječi, koje izviru iz njihove vlastite mašte – i u mnogim slučajevima od duha zla – otkriti će vam dobre stvari koje želite čuti. Oni će vas umiriti kada trebate biti umireni, ali će vas zavesti. Oni će govoriti o miru, kada neće biti mira – o Istini, kada će biti krivovjerje – o obilatim urodima, kada će biti gladi. Vi nikada nećete čuti Istinu, jer ti lažljivci neće željeti navući na sebe vaš gnjev.

Istina vas priprema da se suočite sa stvarnošću teških vremena, naviještenih u Knjizi Moga Oca. Ona vam je dana da vas ojača. Ali lažni proroci, koji lutaju među vama, zbuniti će vas i reći vam da su sve stvari dobre – kada su loše, i svete - kada to nisu. Oni će zaštititi vukove koji žele proždrijeti duše Božje djece. Njihove riječi ljubavi i njihovi navodi iz Svetoga Pisma služe samo da vas obmane. Ipak, mnogi od vas će radije prigrliti laži nego suočiti se sa Istinom.

Jao svima vama varalicama, jer vi ne dolazite od Mene. Kada dođete k Meni i kažete: „Ali, Isuse, sve što smo htjeli činiti jest širiti Radosnu Vijest. Ja ću vas izbaciti i biti ćete prognani. Vi ste Me izdali lažući o misijama koje vam nikada nisu bile dane. Vi Me niječete proturječeći Meni i kada javno proglašavate da je Moja Riječ laž.

Nikada nemojte pokušati stajati na putu Božjoj Službi, jer Nebo će se otvoriti i biti ćete prvi oboreni s lažnim prorokom i Zvijeri u posljednji dan. Kazna će zadesiti sve one koji tvrde da dolaze u Moje Ime i koji služe samo jednoj svrsi. A to je da se upliću i diraju u Riječ Božja. Dok se bliži Bitka Harmagedona i dok sotonina vojska pojačava ovaj bijesni rat protiv Božje djece, vi se morate odmaknuti, upravo sada, jer ako to ne učinite, suočiti ćete se s Božjim Gnjevom i nikakvo Milosrđe neće biti pokazano vama niti onima koji gutaju laži koje pljuju vaša usta, zato da bi prkosili Istini.

 

Vaš Spasitelj

Isus Krist

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.