Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

983. JA NIKADA VIŠE NEĆU HODATI U TIJELU


Utorak, 3. prosinca 2013., 19:45h

 

Moja predraga kćeri, svi oni koji govore da dolaze u Moje Ime i tvrde da pripremaju put za Gospodina učiniti će da ih se čuje u svakom dijelu svijeta – mnogi glasovi, mnogi proroci, mnogi lažljivci – svi oni, bez Božjeg Ovlaštenja.

Budite oprezni kada čujete, osobito, proroka koji vam kaže da on ima obavezu pripremiti vas za Moj Drugi Dolazak. Kada čujete ove stvari i kada vam se kaže da ću se Ja pojaviti u svijetu i u tijelu i u duši, znajte da to nije Istina. Ja opet ponavljam Moje Upozorenje svijetu. Ja nikada više neću hodati u tijelu. Ja sam došao, prvi put u Tijelu, ali kada ponovno dođem, Ja ću doći na potpuno isti način na koji sam napustio Zemlju – u oblacima.

Uskoro će vam biti pokazana velika djela, koja će se smatrati da su veliki radovi u pripremi za Moj Drugi Dolazak. Brojna pažljivo priređena, čudesna ozdravljenja predstaviti će svijetu oni neprijatelji Božji koji će reći da su od Mene. Mnogi će biti toliko zapanjeni da će pasti na ovu zlu prijevaru. Tolika mnoga čuda, velika djela – sve će se smatrati djelom Ruke Božje – uvjeriti će čak i sumnjičavce da su se dogodila božja čuda. Velika priznanja će obasuti ove lažne predstavnike koji govore da vode Moj narod. Uskoro će svijet otvoreno proglasiti da su ovi uljezi živi sveci i neće proći dugo prije nego predstave Antikrista.

Sva ova priprema je planirana sedam godina i brzina kojom se takve temeljite promjene uvode nije slučajnost. Moj Drugi Dolazak će postati redovita točka rasprave. Od svih će se tražiti da se pripreme za taj Veliki Događaj, ali zabluda u Kršćanskom nauku biti će u izobilju. Jedino oni otvorenih očiju, koji mogu vidjeti Istinu i oni koji se ne boje suočavanja s Istinom, vidjeti će kroz ove neistine. I za njih, ovo će predstavljati vrlo težak teret. Usred sve vike, pretjeranih pohvala koje će obasuti one koji su ukrali Prijestolja Mudrosti, biti će malo govora o Mojoj Svetoj Riječi. Sve o čemu će se govoriti biti će o važnosti dobrih djela. Nijedna riječ o trudu kojega se zahtijeva da bi se tražilo Spasenje u skladu s Riječi Božjom.

Kada sekularni svijet konačno popusti i udruži snage s lažnim uljezima, koji će preuzeti Hram Božji, uskoro će biti vrijeme za svjedočenje najvećoj grozoti. To će biti kada se izgradi Hram koji će postati sjedište Antikrista. Do tada, oni koji će obožavati Antikrista brojiti će se u milijardama. Međutim, oni koji znaju Istinu neće imati mnogo vremena za čekati, jer vladavina Zvijeri će biti vrlo kratka. I tada će se začuti trublja. Na taj dan ovi neprijatelji Božji će biti bačeni u jezero vatre, točno kako je naviješteno. Upamtite proročanstva. Ona će se dogoditi baš kao što su naviještena – ti uljezi, koji govore da dolaze u Moje Ime, biti će voljeni, pljeskati će im se i idolizirati ih. Oni koji dolaze u Moje Ime biti će prezreni i mrziti će ih se. Ali iz njihovih usta će doći Vatra Duha Istine i kroz njihovu patnju mnogi drugi, koji inače ne bi bili, biti će spašeni.

 

Vaš Isus

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.