Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

976. LJUBAV CVATE, JER ONA JE DAR OD BOGA I IMA MOĆ DA UNIŠTI ZLO


Subota, 23. studenoga 2013., 17:00h

 

Moja predraga kćeri, Ja želim objasniti važnost ljubavi i kako s njom možete poraziti zlo i kako se bez nje širi zlo.

Sotona je nesposoban za ljubav, ali umjesto toga on je samoopsjednut onim za što vjeruje da je njegova moć i veličina. Kada on širi zarazu na duše, prva stvar koju čini jest uništavanje ljubavi unutar duše. Kada to postigne, on će usaditi strašnu mržnju u toj duši i to je mržnja koja stvara podjelu. Podjele i neslaganja, nadahnuti mržnjom, mogu dovesti do očajnih djela koja će jedna duša učiniti protiv druge. Ta mržnjom ispunjena djela mogu vrlo često dovesti do strašne okrutnosti, čak i do ubojstva. Grijeh oholosti je usađen u dušama koje se otvaraju đavlu i to dovodi do nemilosrdnog častoljublja i pohlepe. Ali tamo gdje je ljubav, tamo je Prisutnost Božja.

Ljubav cvate, jer je Dar od Boga i ima moć da uništi zlo. Ljubav nije sebična. Ljubav je plemenita, praštajuća i neokaljana grijehom oholosti. Vi morate moliti Boga, svakoga dana, za Dar Ljubavi i kada vam je On dan, iskoristite ga kao štit protiv mržnje. Ljubav, kada je prisutna u čistoj duši, privlači mržnju onih duša koje su protjerale Boga iz svojih života. One ne mogu podnijeti Svjetlo Božje, koje sja iz duša onih koji su ispunjeni Božjom Ljubavlju.

Idite sada znajući da Ljubav mora biti upotrijebljena da se pomogne dušama svih onih koji najviše trebaju Moju Pomoć. Molim vas da molite ovu Križarsku molitvu za Dar Ljubavi.

 

Križarska molitva (129) Za Dar Ljubavi

 

O Bože, molim Te ispuni me Svojom Ljubavlju. Pomogni mi da dijelim Dar Ljubavi sa svima onima koji su potrebni Tvoga Milosrđa. Pomogni mi da Te više ljubim. Pomogni mi da ljubim sve one koji su potrebni Tvoje Ljubavi. Pomogni mi da ljubim Tvoje neprijatelje. Daj da ljubav s kojom me Ti Blagoslivljaš bude upotrijebljena da obuzme srca svih s kojima dolazim u dodir. S Ljubavlju, koju Ti ulijevaš u moju dušu, pomogni mi da pobijedim sve zlo, obratim duše i porazim đavla i sve one njegove zle posrednike koji pokušaju uništiti Istinu Tvoje Svete Riječi. Amen.

 

Ja Sam Ljubav. Kada Me uistinu ljubite, Ja ću preplaviti vašu dušu s još više ljubavi i s tom ljubavlju pomoći ćete Mi da spasim svijet.

 

Vaš Isus

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.