Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

973. JA DOLAZIM JEDINO KAO BOG MILOSRĐA. JA VAS NE DOLAZIM ZASTRAŠITI JER UISTINU LJUBIM SVAKOGA OD VAS


Ponedjeljak, 18. studenoga 2013., 20:10h

 

Moja predraga kćeri, svi se moraju pripremiti tako da bi bili dostojni doći pred Mene, jer Ja ću doći poput lopova u noći i mnogi neće znati što se događa. Stoga važno je da Mi se svatko od vas sada ispovijedi.

Istina Moje Presvete Riječi će postati izričitija dok Nju zamijene iskrivljenim verzijama Moji neprijatelji, koji će biti smioni u svojim nastojanjima da vas prevare. Sada je vrijeme da se usredotočite na vaše vlastite duše i na stanje u kojem jesu. Čovjeku koji ne vjeruje u Mene Ja kažem: Kada Ja dođem pred tebe, hoće li ti laknuti zbog spoznaje Tko Sam Ja? Hoćeš li poći sa Mnom? Ja ću te odvesti i obrisati tvoje suze i živjeti ćeš veličanstven život, kada Mi se ispovjediš i zatražiš od Mene da te uzmem u Moje Milosrđe.

Čovjeku koji vjeruje u Mene hoćeš li moći stajati preda Mnom, bez srama? Hoćeš li doći pred Mene s čistom dušom, znajući sve što si učinio oko onoga čemu Sam te poučio? Nije važno. Kada Mi kažete „Isuse oprosti mi, želim Te slijediti“ bit ćete spašeni.

Čovjeku koji vjeruje u Mene, ali koji vjeruje da je uzoran i da ne treba Ispovijed, - jesi li ti također dostojan doći pred Mene? Kada ti Ja pokažem stanje tvoje duše, hoćeš li raspravljati sa Mnom i reći da si dostojan doći pred Mene kada nisi? Ako ne možeš prihvatiti Moj Dar Milosrđa i priznati svoj prijestup, onda ćeš ostati odvojen od Mene i Ja ću ti dati još samo jednu priliku za izbavljenjem.

Cijelom čovječanstvu, Ja tražim od vas da najprije pripremite svoju dušu. Vi morate popraviti svaki dio vaše duše, prije nego budete potpuno spremni stajati u Mojoj Prisutnosti tijekom Upozorenja. Ako to ne učinite, morati ćete podnijeti bolno pročišćenje i pretrpjeti ćete vaše Čistilište na Zemlji, prije nego svane Dan Moga Drugog Dolaska. Ja vam nalažem da molite ovu Križarsku molitvu za duše svakoga od vas i vaših ljubljenih.

 

Križarska molitva (127) Za spas moje duše i onih od mojih ljubljenih

 

O Isuse, pripremi me, da bih mogao doći pred Tebe bez srama. Pomogni meni i mojim ljubljenima (imenuj ih ovdje…) da se pripremimo ispovjediti sva naša pogrješna djela. Da priznamo naše mane. Da zatražimo oprost svih grijeha. Da pokažemo ljubav prema onima kojima smo naudili. Da usrdno molimo za Milosrđe za Spasenje. Da sebe ponizimo pred Tobom, kako bi na Dan Velikoga Prosvjetljenja moja savjest i savjest (imenuj ih ovdje…) bila čista i da bi Ti preplavio moju dušu Svojim Božjim Milosrđem. Amen.

 

Sada je vrijeme da se podsjetite svega čemu sam vas Ja poučio. Sada je vrijeme da promotrite Deset Zapovijedi i da se zapitate jeste li uistinu živjeli svoje živote u skladu s Njima.

Budite iskreni prema sebi, jer ako niste, vama će – bilo kako bilo – biti pokazano kako ste Me ražalostili u vašem životnom vijeku. Ali, dajte da vas utješim.

Ja dolazim jedino kao Bog Milosrđa. Ja vas ne dolazim zastrašiti, jer uistinu ljubim svakoga od vas, bez obzira što ste učinili, ali Moje Strpljenje je ograničeno. Samo oni koji prihvaćaju bolnu prirodu svojih grijeha protiv Boga, mogu biti obuhvaćeni Mojim Božjim Milosrđem. Oni koji Me odbacuju imati će malo vremena da sebe otkupe, jer Ja ću odvojiti ovce od jaraca. Jedna strana će poći sa Mnom. Druga strana će biti ostavljena i tada će se Novi Početak obznaniti svakome stvorenju. Samo onima koji Me ljube biti će dan Vječni Život.

Pripazite sada na Moj Poziv, jer Ja ovo činim kako bih osigurao da što je moguće više vas bude dobro pripremljeno prije Dana Upozorenja.

 

Vaš Isus


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.