Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

969. NJIHOVA VJERA BIT ĆE STAVLJENA NA TAKAV ISPIT KAO NIKADA PRIJE

 

 

Četvrtak, 14. studenoga 2013., 12:00h

 

Moja draga ljubljena kćeri, Svjetlo Božje obasjava svu Njegovu djecu, koja su u jedinstvu sa Mnom, Isusom Kristom, u ovo vrijeme. Svi oni Kršćani u svijetu koji žive po Mojoj Riječi, koji jedu Moje Tijelo i piju Moju Krv, iskusiti će duhovnu patnju poput nijedne druge, zbog svog vjerovanja u Mene. Ja upućujem na sve Kršćane koji žive po Istini, koji se ponašaju kako sam ih Ja poučio i koji slijede Moja Učenja Riječ po Riječ.

Svi oni, uključujući one koji nikada nisu čuli za ove Moje Poruke svijetu uskoro će shvatiti kako je to živjeti u Meni i sa Mnom. Njihova vjera bit će stavljena na takav ispit kao nikada prije i nažalost, mnogi će biti nesposobni podnijeti pritiske s kojima će se morati suočiti, zbog mržnje koja će biti pokazana prema njima. Oni će učiniti sve što mogu da ostanu odani Svetim Evanđeljima, ali čineći tako oni će privući strašnu mržnju i biti će nazvani lažljivcima. Neće proći dugo prije nego će svi Kršćani, koji će prkosno proglašavati Moju Riječ, biti optuženi da su desničarski nasilnici, dok će pravi krivci biti oni koji ih obasipaju psovkama.

Ja nalažem svima vama da šutite i da nikada ne odgovarate nasilnicima koji pokušavaju uništiti vašu vjeru i ljubav prema Meni. Oni koji će pljuvati otrov i vikati na vas trebaju vaše molitve i oprost. Moleći za takve duše, vi ćete uništiti sotonin utjecaj i njemu će biti teško iskaliti svoj gnjev na vas.

Molite, molite, molite za sve one koji će biti iskorišteni kao pijuni u gorkoj bitci da se rastavi Moja Crkva na Zemlji. Molim vas da molite ovu Križarsku Molitvu da izdržite vjerski progon.

Križarska Molitva (126) da se izdrži vjerski progon

 

Dragi Isuse, pomogni mi da izdržim bilo kakvu vrstu progona u Tvoje Sveto Ime. Pomogni onima koji padnu u zabludu, u uvjerenju da svjedoče Tvojem Djelu. Otvori oči svih onih koji će možda biti u napasti da unište druge, zlim postupcima, djelima ili gestama. Zaštiti me protiv neprijatelja Božjih, koji će ustati u pokušaju da utišaju Tvoju Riječ i koji će Te pokušati protjerati. Pomogni mi da oprostim onima koji Te izdaju i daj mi Milost da ostanem čvrst u svojoj ljubavi prema Tebi. Pomogni mi da živim Istinu, kojoj si nas Ti poučio i da ostanem pod Tvojom Zaštitom, zauvijek. Amen.

 

Idite, svi vi koji Me uistinu ljubite i slijedite sve čemu Sam vas Ja poučio. Ljubite jedni druge kao što Sam vam Ja rekao. Nikada ne pokazujte mržnju prema drugima. Umjesto toga, molite za one koji vas progone. Pokažite ljubav kada vam se iskazuje mržnja, jer to će biti vaše oružje protiv moći zla.

 

Vaš Isus

 

 
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.