Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

967. KAZNE MOGA OCA SU ZAPOČELE I SVIJET ĆE SVJEDOČITI JOŠ MNOGIM EKOLOŠKIM PREVIRANJIMA
Utorak, 12. studenoga 2013., 15:52h

 

Moja predraga kćeri, pogrješno je vjerovati da Bog ne bi odmjerio Svoju Pravdu na svijetu u ovo vrijeme. Kazne Moga Oca su započele i svijet će svjedočiti još mnogim ekološkim previranjima dok započinje pročišćenje Zemlje.

Pripreme su sada u tijeku i uskoro će neprijatelji Božji biti iskorijenjeni i kažnjeni, jer oni se nikada neće okrenuti i zatražiti Moje Milosrđe.

Gnjev Moga Oca je velik i jao onima koji prkose Riječi Božjoj, jer oni će biti oboreni i pregaženi dok se konačno čišćenje Zemlje bude sukobilo sa zarazom zloga – sve u isto vrijeme.

Kada vidite da prirodni elementi djeluju žestoko vi ćete znati da se spustila Ruka Pravde. Oholost čovjeka, njegova opsjednutosti sobom, njegovo vjerovanje u svoju vlastitu manjkavu inteligenciju u duhovnim stvarima, dovelo je nad ljudski rod izlijevanje vatre iz četiri posude nad četiri kuta Zemlje.

Vi ste zanemarivali upozorenja i stoga je bitka da se uništi grijeh sasvim i doista započela.

 

Isus Krist

Sin Čovječji


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.