Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

966. MAJKA SPASENJA: SPASENJE JE VAŠE JEDINO KROZ POMIRENJE S BOGOM

Nedjelja, 10. Studenoga 2013., 15:20h

 

Moje drago dijete, Moja uloga kao Majke Spasenja jest da vas podsjetim na sve što Sam vam Ja rekla tijekom stoljeća. Ljubite jedni druge kako što vas Moj Sin ljubi. Pokažite samilost prema svima, a posebno prema onima koji vas progone. Slušajte ono što Sam Ja otkrila vidjeocima u La Salette-u i Fatimi i proučite to do važnih pojedinosti. Vi ste vrlo malo izvršili od onoga na što sam Ja uputila. Moja upozorenja su bila odbačena i posljedice zanemarivanja onoga što vam je dano sada će postati stvarnost.

Kada Nebo otkriva poruke čovječanstvu, to je poput obraćanja jakoj kamenoj utvrdi. Neka od Mojih otkrivenja su se probila i slijedilo ih se. Mnoga su jednostavno odbačena od strane onih s malo vjere i utvrda je postala neprobojna na posredovanje s Neba, koje vam je dano da poveća vašu vjeru i da vas sigurno čuva u Božjim Rukama.

Moja uloga Suotkupiteljice znači da je ojačana Moja Moć protiv đavla, na način kojega Mi Bog nije podario prije. Stoga je sada vrijeme kada će sva posvećenost Meni biti pažljivo odbačena od strane neprijatelja Moga Sina. Kada se sasvim nasrne na duboko poštovanje prema Meni i kada je iskrivljen zahtjev da se zaštite zemlje protiv komunizma, tada Moje želje neće biti provedene. Ja ću, od sada, biti rijetkost u službenom pokroviteljstvu koje se obično pruža Meni, Majci Božjoj, u Crkvama Moga Sina na Zemlji. Moja Moć protiv Zvijeri će biti izbjegnuta uklanjanjem Moje Slike, Moje Svete Krunice i drugih pobožnosti Meni iz mnogih Katoličkih Crkava.

Zatim će hramovi Božji ukloniti sve tragove Moga Sina, Isusa Krista, u pripremi za Zvijer, koji će doći i sjesti na prijestolje u najvišem hramu Božjem. Zatim će biti izmijenjeno pravo značenje pomirenja s Isusom Kristom, kada će oni reći da više nije nužno tražiti od Boga da vam oprosti zbog vaših grijeha, ako vodite dobar život. Ljudi će početi vjerovati svojim vlastitim stajalištima o tome, što ih čini dobrima u Očima Božjim. Ali vi nikada ne smijete zaboraviti da Spasenje, Dar svakom pojedinom grješniku u svijetu, nikada ne može postati njihovo, ako najprije ne zatraže od Boga da im oprosti. To je bit Zavjeta, koji je stečen za ljudski rod Smrću Moga Sina na Križu. Isus je pridobio, za svijet, Spasenje od grijeha i Dar Vječnoga Života. Kako bi primili ovaj Dar vi morate tražiti od Boga da vam oprosti vaše grijehe.

Spasenje je vaše jedino kroz pomirenje s Bogom.

 

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

 

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.