Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

965. BOG OTAC: NIKAKVA ZNANSTVENA PROCJENA NEĆE IMATI SMISLA KADA SE BUDU VIDJELA DVA SUNCA

Nedjelja, 10. studenoga 2013., 15:00h

 

Moja najdraža kćeri, Moja Želja je okupiti svu Moju djecu zajedno, vrlo uskoro, da svjedoče Mom Obećanju. Moj Veliki Dar će doći usred strašnog duhovnog progona, kada će sve što Ja Jesam biti zanijekano. Novi bogovi, od kojih nijedan ne postoji, biti će prikazani svijetu. Prekriveni blještavom vanjštinom, oni će biti izmišljeni kako bi se spriječilo sve vjerovanje u Moje Postojanje. Sve ovo krivovjerje će ugasiti Svjetlo Božje.

Uskoro, zvijezde više neće sjati svojom silnom jačinom. Nove, neočekivane znakove, koji će se suprotstaviti cijelom ljudskom shvaćanju znanosti, Ja ću uskoro pokazati nevjernom svijetu, dok se otkriva početak Moga Posredovanja. Nikakva znanstvena procjena neće imati smisla kada se budu vidjela dva sunca. Nikakva odredba, ograničenim čovjekovim znanjem, neće imati smisla. Ipak, oni će se uhvatiti svakog znaka, koji je svijetu dan s Neba i reći da drugi ljudski život postoji u svemiru.

Ja Sam Stvoritelj svega života. Ja sam stvorio čovjeka. Ja sam stvorio svijet. Ovo nikada ne zaniječite, jer ako to inite vi ćete slijediti lažno naučavanje. Svako posredovanje s Neba – a biti će ih mnogo – biti će obrazloženjima opravdano. Kada vidite ove znakove, znajte da je blizu Dan Drugog Dolaska.

Ja tražim od vas, draga djeco, da Me nikada ne zaniječete ili da zaniječete Moje Obećanje da ću donijeti svijetu konačni mir i pomirenje, koje je vaše ako ga budete prihvatili pod Mojim Uvjetima, a ne svojim vlastitim. Moja Volja će konačno biti izvršena. Da bih vas pripremio, Ja ću prikazati svijetu mnoga čuda na nebu, u svemiru i planetarnom sustavu. Kada budete svjedočili ovim događajima, Ja želim da budete radosni, jer tada ćete znati da Ja naviještam povratak Moga Sina kako bi dovršio Njegovo Obećanje Vječnog Spasenja.

Obrišite suze s vaših očiju. Ja znam kako će teške biti vaše kušnje. Ja govorim o svoj Mojoj djeci, uključujući vjernike i nevjernike, kao i one krive za strašan grijeh – nitko od vas nije isključen. Kada se izmirite s Mojim Sinom, vi ćete postati dio Njega i zauvijek ćete vladati s Njim u Raju.

 

Vaš ljubljeni Otac

Svevišnji Bog

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.