Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

964. MNOGI ĆE USKORO POČETI KORISTITI SVOJE POZNAVANJE ZNANOSTI KAKO BI PROCIJENILI PRESVETA EVANĐELJA

Subota, 9. studenoga 2013., 11:48h

 

Moja predraga kćeri, mnogi će uskoro početi koristiti svoje poznavanje znanosti kako bi procijenili Presveta Evanđelja. Umjesto proglašavanja Istine Moje Riječi, koja dolazi od Mudrosti Božje, oni će Nju početi iskrivljavati kako bi Joj dali suvremeniju sliku.

Sve Moje Riječi, sadržane u Svetom Evanđelju, će biti tumačene drugačije. Oni će reći da Moja Riječ znači nešto novo, što će biti više primjerenije u današnjem svijetu. Oni će pokušati dati primjere toga kako bih vas Ja poučavao da hodam Zemljom u ovo vrijeme. Iščeznuti će jednostavnost Riječi Božje, Koja je za svakoga. Oni koji su pametni, obrazovani i koji su ponosni na čovjekov napredak u svijetu znanosti, tada će početi davati uvredljive izjave.

Crkva će prigrliti takozvana nova znanstvena otkrića, koja će obezvrijediti ono što je sadržano u Svetoj Bibliji. Oni će otkriti da će ono što govore biti novi dokaz, koji dovodi u sumnju to kako je svijet stvoren. Zatim će reći da su veliki dio onoga što je sadržano u Bibliji jednostavno metafore osmišljene da stvore mir među ljudima. Oni će koristiti poruku o humanosti, ljubavi jednih za druge, u smislu vaše sposobnosti da se brinete za siromašne, neobrazovane i potrebite, kao zamjena za Istinu koja vam je dana u Evanđeljima. Zatim će lažna, nova naučavanja koja će se činiti sličnima Istini prihvatiti svećenici i samo oni koji ostanu čvrsto uz Moju Riječ održati će Istinu živom.

Moji ljubljeni sljedbenici, kada budete uvidjeli da će vrlo malo njih više slušati Istinu – Riječ Božju – onda se morate međusobno tješiti. Vi morate nastaviti podsjećati one u Mojim Crkvama, koji će pljeskati krivovjerjima koja će biti uvedena, na Istinu, jer mnogi od njih neće biti ništa mudriji. Tako daleko će otpasti od Mene, da će spremno prihvatiti takve promjene. Biti će znatno lakše onima s malo vjere da prihvate riječ onih koji zahtijevaju preustroj, nego da ostanu vjerni Riječi Božjoj.

Poziv za prve promjene će uskoro biti učinjen. S ugodnošću koja će umirivati i strastvenim govorom o potrebi da se uzdigne kao jedan ujedinjeni svijet da se pokaže ljubav i snošljivost prema svima – vi ćete biti odvedeni u najveću zabludu. Mnogi će biti potreseni kako će se brzo činiti da Moja Crkva prihvaća sekularni svijet. Mnogi će biti očarani načinom na koji će se različite religije, pogani i krivovjerci jagmiti da se pridruže ovoj novoj, jednoj svjetskoj dobrotvornoj crkvi. Oni će reći: „Konačno crkva koja je obzirna poseže do sviju.“ Više se neće osjećati posramljeno pokazujući neposluh Bogu. Umjesto toga, oni će oholo proglašavati da su njihovi bijedni grijesi ne samo prihvatljivi u Očima Božjim, već da se više ne smatraju grijesima uopće. To će posvuda izazivati veliku radost.

Po prvi puta u povijesti, oni koji vode Moju Crkvu u zabludu biti će voljeni, obožavani i zapravo nikakva zamjerka se neće obrušiti na njih.

Najveće krivovjerje, neviđeno od Moje Smrti na Križu, sada će proždrijeti Moju Crkvu na Zemlji. Oni će ispuniti Moje Crkve s uvredljivim poganskim znakovima i Ja se neću nigdje vidjeti. I dok ispunjavaju građevine koje su sazdali da obožavaju Mene, Moja Prava Crkva, koja se sastoji od onih koji ostanu vjerni Istini, postati će jedini Pravi Hram Božji, jer oni nikada neće prihvatiti oskvrnuće Moga Tijela. Njihova vjera će im omogućiti da šire Evanđelja i da Plamen Duha Svetoga održavaju gorućim.

 

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.