Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

963. MAJKA SPASENJA: KADA JE MISIJA, KOJA JAVNO IZJAVLJUJE DA GOVORI RIJEČ BOŽJU, LAŽNA, PREMA NJOJ NEĆE BITI POKAZANA MRŽNJA


Petak, 8. studenoga 2013., 12:09h

 

Moja draga djeco, kao Božji dragocjeni maleni, vi nikada ne smijete dopustiti neslaganjima da se pretvore u međusobnu mržnju. Zli stvara strašnu patnju među vama širenjem njegove zle zaraze, a osobito protiv Božjih odabranih vidjelaca i proroka.

Kada je Bog prisutan u Misiji, koju je On odobrio na Zemlji, zato da bi spasio duše, sotona će Nju uvijek napadati. Vi ćete poznati Božje prave proroke po progonu i mržnji koja im se pokazuje. Vi ćete ih poznati po javnom odbacivanju njihovih Misija i opakim postupcima koje im drugi nanose.

Kada je Misija, koja javno izjavljuje da govori Riječ Božju, lažna, prema njoj neće biti pokazana mržnja, jer sotona nikada neće javno napasti one koje obmanjuje. Kada se Moj Sin objavi, On će uvijek biti zlostavljan, jer grijeh čovjeka odvaja od Boga. Kada je Moj Sin hodao Zemljom, gdje god je On išao vikali su na Njega. Oni su Ga proklinjali i bacali kamenje na Njega i sve one koji su Ga slijedili. I dok su Njega proglasili varalicom, oni su se ulagivali mnogim lažnim prorocima, koji su se pokušali nadmetati s Njim. Isto će vrijediti dok On kreće na Svoje posljednje putovanje da okupi sve one koji ostanu u Njemu i s Njim. On će ujediniti sve one koji žive po Njegovim Učenjima i koji ostanu vjerni i ponizni sluge. Zatim, uz pomoć Njegove Crkve Ostatka, On će se boriti do samog gorkog kraja da spasi što je moguće više duša, uključujući duše svih Njegovih neprijatelja i svih onih koji Ga odbiju prihvatiti.

Ako ljubite Moga Sina, vi Ga nikada ne smijete povrijediti mrzeći se međusobno. Moj Sin vam je rekao da ne možete ostati u jedinstvu s Njim kada postoji mržnja u vašem srcu.

Molite, molite, molite da svi vi koji se izjašnjavate kršćanima, slijedite primjer kojega je postavio Moj Sin.

 

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.