Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

961. SVJETLO BOŽJE ĆE VAS OBASJATI I JA VAM OBEĆAVAM DA SE NEĆETE OSJEĆATI OSAMLJENO

Utorak, 5. studenoga 2013., 11:00h

 

Moja predraga kćeri, Bog je već započeo posljednje pripreme kako bi osigurao da je Spasenje doneseno svoj Njegovoj djeci. Toliki mnogi od vas ste zaboravljivi što točno Drugi Dolazak znači i stoga se ne pripremate. Mnogi od vas ne vjeruju da će se To dogoditi još jako dugo vremena. Zato, jedino oni koji su istinski pripremljeni biti će spremni pozdraviti Mene, svoga Zaručnika, odjeveni i predstavljeni Meni kao što dolikuje. Drugi će biti usnuli, nespremni i zbunjeni. Neki neće vjerovati u Mene dok ne budem viđen u svakom dijelu svijeta. Neki će umrijeti od potresenosti, ali većina će biti ispunjena radošću i čuđenjem. Onima koji su dopustili da budu prevareni biti će oprošteno, ako Me usrdno zamole da im podarim zaštitu. Nažalost, mnogi će odbiti Moje Veliko Milosrđe jer će se njihova srca pretvoriti u kamen i ništa ih neće otvoriti.

Nadolazeće vrijeme će biti prepuno velikih otkrivenja i posebnih Milosti koje će se izlijevati na vas. Ja to činim kako bi vas učinio jačima i jačima, da ne bi prodali svoju dušu u zamjenu za svjetovne privlačnosti. Sve više vas će biti bliže Meni i dok Ja govorim s vašom dušom vi ćete se osjećati u miru usred grozote velikoga otpadništva. Kada budete svjedočili toj grozoti, vi ćete biti bolje opremljeni da je izdržite i pomognete drugima.

Svjetlo Božje će vas obasjati i Ja vam obećavam da se nećete osjećati osamljeno, čak i ako vas odbace oni koji ne znaju bolje. Kada sam Ja hodao Zemljom farizeji su okrenuli tolike mnoge od Mene. Ista stvar će se dogoditi sada. Mnogi od vas će biti ohrabreni, ne samo da odbace Moj Poziv s Neba u ovo vrijeme, već i Moja Učenja. Moja Učenja se nikada ne mogu promijeniti, jer ona su Istina i jedino vas Istina može spasiti.

 

Vaš Isus

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.