Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

959. JA NIJEDNOM ČOVJEKU NE DAJEM OVLAŠTENJE DA SUDI DRUGOGA, DA GOVORI ZLO O DRUGOME ILI DA KLEVEĆE DUHOVNOST DRUGE DUŠE

Nedjelja, 3. studenoga 2013., 19:07h

 

Moja predraga kćeri, način da se prepozna sotonski napad jest pogledati način na koji se ponašaju duše koje je zarazio zli. Oni nikada neće biti spokojni. Umjesto toga, sa žestokim nemirom, oni će izvikivati prostote, lagati i urlikati s gnjevom na svoje mete. Sotona i njegovi demoni upravo su sada u strašnom gnjevu i oni će napasti svakoga i bilo koga na njihovom putu tko proglašava Riječ Božju tijekom ovih vremena.

Duše koje su pune osobina povezanih s đavlom, kao što su ponos, oholost i pretjerano poštovanje prema njihovoj vlastitoj, manjkavoj, ljudskoj inteligenciji biti će prvi u redu da napadnu one koji vode Moju Vojsku Ostatka. Svaka taktika, svako djelo i svaki usmeni napad će biti vezan s dubokom i stalnom mržnjom prema dušama koje će oni napasti. Njihovi napadi će uvijek imati za posljedicu kao da ste vi, žrtve, udareni u trbuh - klasični sotonistički napad.

Kada vi svjedočite kleveti, lažnim optužbama i ogovaranju protiv vas, Moji ljubljeni sljedbenici, vi ćete tada znati da to nikada ne bi moglo doći od Mene, vašega Isusa. Ja nijednom čovjeku ne dajem ovlaštenje da sudi drugoga, da govori zlo o drugome ili da kleveće duhovnost druge duše, u Očima Božjim. Jedino Ja, Isus Krist, mogu Suditi čovjeku za njegove grijehe. Nikome drugome nije dano ovo pravo, jer to pripada samo Meni.

Kada sudite drugoga u Moje Sveto Ime, s mržnjom u svom srcu i vama ću Ja suditi u skladu s vašim djelima. Kada nanesete bol drugom djetetu Božjem i proglasite ih zlima, tada ćete i vi biti osuđeni da ste zli, u Mojim Očima. Oko za oko - to će biti vaša kazna. Možda smatrate da ste opravdani, kada oklevećete drugu dušu u Moje Ime, ali umjesto toga vi ste neprijatelj u Mojim Očima. Oni koji sebe uzdižu preda Mnom, tvrdeći da ih njihovo poznavanje duhovnih stvari čini nadmoćnijima, onda oni moraju znati da će postati ništa. Kada Me niječete i proglašavate da Moja Sveta Riječ dolazi iz usta zloga, onda ste zaključili svoju sudbinu i nikada nećete vidjeti Moje Lice. Nikakvo Milosrđe ne može biti vaše, jer ste bogohulili protiv Mene.

Moje upozorenje, onima koji Me izdaju, je ovo. Borite se protiv Mene i nikada nećete pobijediti. Moja Snaga je Svemoćna. Nijedan čovjek Me nikada neće poraziti. Ipak, mnogi će slomiti Moje Srce dok se pokušavaju natjecati sa Mnom, proglasiti sebe većima od Mene i govoriti da je njihovo znanje više od Moga. Dalje od Mene, vi nezahvalni muškarci i žene - vaši grijesi bogohuljenja nikada neće biti zaboravljeni.

 

Vaš Isus

Spasitelj čovječanstva

 

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.