Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

957. MOJI VJERNI UČENICI, UKLJUČUJUĆI SVEĆENIKE I POSVEĆENE SLUGE SVIH KRŠĆANSKIH VJERA, OSTATI ĆE BLIZU MENE

Petak, 1. studenoga 2013., 23:17h

 

Moja predraga kćeri, duh zla se širi i štetno djeluje na sve one koji se pakosno suprotstavljaju ovim Porukama. To će dovesti do više zloće, laži i razrađenih planova izmišljenih da zaustave Ovu Misiju. Vi morate zanemariti one sa zlim jezicima i one koje je izjela duhovna ljubomora, koji će učiniti sve da pokušaju i unište ovu Moju Misiju da donesem Spasenje svima.

Ja govorim vama, svima koji Me slijedite. Ove Poruke su previše važne da bi vi obraćali pažnju na one koji vas mrze u Moje Ime. Jer to sam Ja, Isus Krist, Kojega oni ciljaju. Zapamtite to. Međutim, njihova oholost će ih nagnati da vjeruju da ovako postupaju zato što Me ljube. Oni moraju znati da Ja nikada ne bih dopustio ikome da govori takve laži ili širi zle glasine o drugoj duši u Moje Ime.

Ja, Isus Krist, Jaganjac Božji, jedini imam vlast otkriti vam Istinu u ovim vremenima. Istina će uznemiriti mnoge i Istina će biti gorka za progutati, jer takvoga je razmjera da će Nju prihvatiti samo oni koji su snažni u svojoj ljubavi prema Meni. Istina će vas, bez obzira koliko vam je teška za probaviti, osloboditi. Ona će otvoriti vaše oči za zlo kada se preruši kao dobro; prema zlim ljudima koji šire bogohuljenje kada kažu da govore Moju Riječ i prema Mojim neprijateljima koji žele uništiti Božju djecu.

Mnogi lažni proroci, rašireni u svakom narodu, ustati će da izjave da su laži koje se izlijevaju iz Antikristovih usta, istina. Oni će također reći da je Antikrist Ja. Oni će reći sve o Evanđeljima, što će se činiti točnim i koristiti će izvatke iz Svete Biblije, uključujući Moje navode, da opravdaju svoje zle zadatke. Ali vi koji Me poznajete, vi ćete uvijek pronaći laž i krivovjerje zametnuto unutar njihovih takozvanih proročkih riječi. Oni će proturječiti ovim Porukama i izjavljivati da je Moja Riječ krivovjerje. Sada je vrijeme da se priječe svi oni glasovi koji vam nalažu da ih slušate umjesto Mene. Vi morate nastaviti podsjećati sebe na Istinu sadržanu u Svetim Evanđeljima. Vi morate slušati Mene kako vas Ja uputim.

Uskoro, svi oni koji su vodili Moju Crkvu u prošlosti, svi oni koji pružaju Božjoj djeci Pravu Riječ Božju unutar Moje Crkve i svi oni koji će ostati odani Istini, biti će odgurnuti na jednu stranu. Katolička Crkva će dati brojne uznemiravajuće izjave o tome zašto mora promijeniti i poboljšati svaki dio svoga sustava. Ona će iskoristiti grijehe onih u Mojoj Crkvi i onih koji su Me izdali kao opravdanje da se Moja Crkva okrene naopako. Mnogi od Mojih posvećenih slugu biti će odijeljeni i učinjeni žrtvenim janjcima. Mnogi će biti traženi i neistine, kao i druge tvrdnje, biti će izrečene protiv njihovog dobrog imena prije nego budu odbačeni. Na ovaj način će mnogi posvećeni sluge biti odvraćeni od Moje Crkve kako bi se dopustilo neprijateljima Božjim da preuzmu potpuni nadzor iznutra. Svakoj kleveti, počinjenoj od strane neprijatelja Božjih protiv Mojih posvećenih slugu, javno će se pljeskati i biti će predstavljena kao dobra stvar, kako bi dobro ime Crkve ostalo nedirnuto.

Oh, kako ćete svi vi biti prevareni i kako će Istina biti zataškana, skrivena i zatim zanemarena. Sve ove promjene će doći vrlo brzo, u budućnosti i rasprostranjenost tih stvari će zaprepastiti mnoge. Usred svega toga, biti će zbunjenosti, straha, žalosti i velikog jada. Moja Crkva će postati tako rascjepkana da će sve povjerenje unutar Njenih zidova biti prekršeno. To će proizvesti veliki strah i zatim, na način koji se u početku neće činiti jasnim, Katolička Crkva će postati vodeća sila u novoj jedinstvenoj svjetskoj religiji. Ova nova grozota izreći će veliku ljubav prema siromašnima i gladnima u svijetu. Ali ona neće propovijedati Moju Riječ, niti će ostati vjerna Mojoj Crkvi. Moja Crkva, međutim, nastaviti će živjeti.

Moji vjerni učenici, uključujući svećenike i posvećene sluge svih Kršćanskih vjera ostati će blizu Mene. Moj Ostatak će izdržati ispit vremena i On ne može nikada umrijeti, jer Ja Sam Crkva. Ja nikada ne mogu biti uništen.

 

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.