Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

956. KADA VAM NEDOSTAJE PONIZNOSTI, OHOLOST ĆE PREPLAVITI VAŠE DUŠE I GRIJEŠITI ĆETE PROTIV MENE

Četvrtak, 31. listopada 2013., 23:30h

 

Moja predraga kćeri, toliki mnogi neće slušati Moj Glas, jer oni ne znaju Tko Sam Ja. Mnogi tvrde da Me znaju, ali jedino njihovim manjkavim, ljudskim tumačenjem oni su uvjereni da shvaćaju Tko Sam Ja i što sam Ja učinio da ih spasim od ponora, s kojim će se suočiti svako Božje dijete koje neće zatražiti od Mene da mu oprostim.

Slobodna volja je Dar od Moga Oca. Slobodna volja se međutim može miješati s čovjekovom potragom da traži Ljubav Božju. Ipak, Moj Otac je dao Svojoj djeci ovaj Dar. Tako je On velikodušan. Tako On ljubi Svoju djecu. To je Dar koji im je dao slobodu da prolaze Zemljom, uživaju u njenim plodovima i prihvaćaju njenu ljepotu. Ali čovjek, iskušan od sotone, zlorabio je povjerenje Moga Oca. Njega je zatim porobio sotona i skovao je sporazum s njim, gdje će grijeh nastaviti odvajati svu Božju djecu od Njega.

Dar Moje Smrti na Križu je značio da ću Ja prekinuti ovu neprirodnu vezu između čovjeka i sotone. Stoga sam Ja omogućio čovjeku da traži Spasenje oproštenjem grijeha, kroz Moju Smrt na Križu. To znači da čovjek ima sposobnost izbjeći stisku sotone, ali jedino oni koji Me slijede, u potpunom poniznom služenju, mogu uistinu zadobiti Spasenje. Ako niste sposobni otvoreno očitovati Meni, Isusu Kristu, vaše slabosti, vaše grijehe i vašu međusobnu mržnju, preko pomirenja, vi nećete ostati čisti. Bez čistoće duše, vi niste sposobni postati ponizni u Mojim Očima. Kada vam nedostaje poniznosti, oholost će preplaviti vaše duše i griješiti ćete protiv Mene. Kada griješite protiv Mene, to činite na brojne načine.

Vi ćete prvo hraniti svoje požude, pohlepu i oholost. Zatim ćete se ponašati kao da ste sveznajući, pametniji i bolji od drugih. Zatim ćete suditi druge. Zatim prelazite na slijedeću fazu. Vi ćete se rugati onima koji su u pravom jedinstvu sa Mnom, proglašavajući ih nesavršenima. Nakon toga ćete izazvati klevetu protiv svih onih koji ostanu odani Meni. Ipak, vi ćete uvjeriti sebe da ste ispunjeni Duhom Svetim. Ali, neće Duh Sveti biti taj koji vas nadahnjuje. Umjesto toga, biti će to duh zloga, koji će napasti vašu dušu, a vi ćete vjerovati da ste vođeni s Neba.

Kada kažete da Me predstavljate i da ste u boljem položaju od drugih da bi bili dio Moga Kraljevstva i zatim lažete o Meni, vi trebate molitve drugih. Do te faze, vi ste na pola puta prema dubinama pakla i bez Moga Posredovanja vi ćete biti izgubljeni.

Uzmite Moju Poruku. Privinite ju blizu vašeg srca i zapitajte: "Isuse, jesi li ovo Ti? Je li mi doista potrebna Tvoja Pomoć?" i Ja ću vam dati odgovor.

 

Vaš Isus

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.