Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

954. MAJKA SPASENJA: CRKVA MOGA SINA ĆE POSTATI SJEDIŠTE ANTIKRISTA

Utorak, 29. listopada 2013., 19:30h

 

Moje slatko dijete, cijelo Nebo se udružuje, u jedinstvu s Mojim Sinom, da dođe u pomoć onim svetim svećenicima koji će se naći usred velike bitke. Tako mnogo ovih dragocjenih duša morati će izdržati strašnu bol i patnju kada će morati svjedočiti krivovjerjima koja će izvirati iznutra Crkve. Oni će biti zbunjeni, uplašeni i mnogi će osjećati da se nemaju kamo okrenuti. Tada se oni moraju okrenuti k Meni, zatražiti od Mene da ih Posvetim Mome Sinu, kako bi On mogao izliti na njih svaku kap Svoje Predragocjene Krvi. Kada su prekriveni ovim Darom, oni će znati što učiniti. Oni moraju znati da sam Ja upozorila Moju djecu, kroz stoljeća, na ovo zlo otpadništvo kojega je osmislio zli.

Crkva Moga Sina će postati sjedište Antikrista i sada kada je Istina otkrivena, mnogi će se osjećati uplašeno i trpjeti će bol bičevanja Moga Sina. Crkva Moga Sina će biti progonjena, uništena, oskvrnuta - dok konačno ne bude smjestila prijestolje na kojemu će sjediti Antikrist. Odavde će on, Antikrist, proglasiti da je on Krist i da će svijet biti spašen preko njega.

Prihvaćajući laži, vi niječete Istinu. Zanemarivanjem Istine vi ćete vjerovati u izrađenu mrežu obmane koju je ispleo zli i to će vas uhvatiti u zamku. Jednom uhvaćeni, biti ćete iskušani da slijedite mase, u svakom narodu, koje će odavati veliko poštovanje Antikristu. Molim vas, djeco, molite ovu Križarsku molitvu da se borite protiv krivovjerja koja će prekriti Crkvu Moga Sina na Zemlji.

 

Križarska molitva (125) Da se obrani Presveta Božja Riječ

 

O Majko Spasenja, pomogni meni, poniznom slugi Božjem, da obranim Njegovu Presvetu Riječ u vremenima muke. Posveti mene, draga Majko, Svome Sinu, da bi me On mogao prekriti Svojom Dragocjenom Krvlju. Podari mi, Posredovanjem Tvoga Sina Isusa Krista, milost, snagu i volju da ostanem vjeran Kristovim Učenjima u vremenima Nevolje, koja će proždrijeti Njegovu Presvetu Crkvu na Zemlji. Amen.

 

Idite k Mome Sinu, dragi Kristovi sluge. Vi pripadate Njemu. On će vam pomoći tijekom progona. On vas nikada neće napustiti u vašem vremenu potrebe.

 

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

 

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.