Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

952. JA NEĆU STAJATI PO STRANI I GLEDATI DOK VI UNIŠTAVATE SVOJE ŽIVOTE, KOJI MOGU BITI VAŠI ZA VJEČNOST


Subota, 26. listopada 2013., 17:52h

 

Moja predraga kćeri, kada ljudi pokušaju dokučiti kojemu od Božje djece Ja želim donijeti Moje Milosrđe, odgovor je svima njima. Ja ne pravim razliku jer Ja ljubim svaku rođenu dušu, od kojih je svaku stvorio Moj Otac. Nijedna duša ne može biti isključena iz ove Moje posljednje Misije da spasim čovječanstvo. Ja dolazim donijeti Spasenje svima.

Pitajte bilo kojeg dobrog roditelja da li bi žrtvovali jedno dijete u odnosu na drugo i oni bi vam rekli ovo. Bez obzira kako se loše ponašaju ili me ranjavaju, ja ih nikada ne mogu odbaciti jer su dio moga tijela. Isto vrijedi za neprijatelje Božje. Oni Ga vrijeđaju i uzrokuju Mu veliku žalost, ali On ih i dalje ljubi, jer su oni došli od Njega, premda su izmučeni zbog grijeha čovječanstva.

Kako to, mogli bi pitati, da Ja mogu oprostiti onima koji Mi najviše nanose bol? Koji muče druge i uzrokuju im bol i patnju? To je zato jer ih Ja ljubim. Ja ću uvijek ljubiti grješnika. Njihovi grijesi Mi se gade, ali Ja ću uvijek čekati da ih prigrlim.

Ova Misija je o opraštanju. Ona je sva o spašavanju vaših duša. Premda Moje Riječi mogu biti povremeno oštre, One su vam dane jer vas Ja ljubim i ne mogu podnijeti misli o tome da vas izgubim. Oni koji su Me izdali zbog životnog slavoljublja nikada se ne smiju bojati doći k Meni i tražiti Moju pomoć. Nedostajete Mi. Ja sam žalostan, ali iskoristiti ću svaki zahvat bez kršenja Zavjeta Moga Oca o slobodnoj volji, koja će uvijek ostati vaša do novoga početka. Ništa što vi učinite neće vas odvojiti od Mene kada tražite od Mene da vam oprostim.

Ja ću obuzeti svijet Mojim Milosrđem i za svako zlodjelo koje izvrše Moji neprijatelji, da vas odvuku u zabludu, Ja obećavam da ću posredovati. Ja vas neću baciti vukovima koji vas žele proždrijeti. Ja neću stajati sa strane i gledati dok vi uništavate svoje živote, koji mogu biti vaši za Vječnost. Ja ću vas držati sve do vremena kada ćete morati donijeti konačnu odluku. Ja neću ostaviti vašu dušu tako olako. Ja sam Umro okrutnom Smrću da vas spasim. Ovoga puta vi ćete svjedočiti najsnažnijem Božjem Zahvatu da vas pridobijem natrag. Vi ste Moji. Ja sam vaš. Zvijer neće lako osvojiti duše, jer Ja Sam Bog, golema Sila. Ja Sam Svemoćan. Sotona nema ništa, ali njegova lukavost privući će one slabe među vama. Ja nalažem svima vama koji Me ljubite, da molite da slabi prihvate Moje Božje Posredovanje s ljubavlju u svojim srcima.

 

Vaš Isus

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.