Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

951. VELIKI DAN ĆE OSVANUTI I USKORO ĆE ZAPOČETI SVIJET BEZ KRAJA


Subota, 26. listopada 2013., 11:15h

 

Moja predraga kćeri, vjera sve Božje djece, bez obzira kojoj vjeroispovijesti pripadaju, tako je slaba da će mnogima od onih koji poznaju Istinu biti teško otvoreno nasljedovati svoju religiju, bez kritiziranja.

Toliki mnogi u svijetu odbacuju Mene, Isusa Krista, u ovom trenutku povijesti, da više nije prihvatljivo, u većini naroda, javno govoriti o Meni. Vrlo rijetko ćete čuti da se Moje Ime izgovara u sredstvima priopćavanja, osim kada se ispituje Moje Postojanje. Rijetko ćete čuti ljude da na javnim mjestima otvoreno proglašavaju svoju ljubav prema Meni, jer im je to previše neugodno. Čak i oni Moji posvećeni sluge više nisu voljni proglašavati Istinu iz straha od ismijavanja. Onima koji Me slijede biti će sve teže proglašavati Moju Svetu Riječ. Toliki mnogi, koji su Me nekada ljubili, više to ne čine i Moja neutješenost i tuga režu Moje Srce kao da je mač prošao kroz Njega.

Zašto, o zašto ste Me napustili? Zašto oni od vas koji vjerujete u Mene i koji Me poznajete nanosite bol tolikoj mnogoj vašoj braći i sestrama? Zašto mržnja raste u vašim srcima? Zašto sada osjećate potrebu propitkivati Evanđelja, kada su postojala tako dugo? Tko vam je dao ovlaštenje da pogrješno tumačite Moju Riječ koja je dana Mojim Apostolima? Zašto Njih iskrivljavate i zašto ne vjerujete u ono što sam Ja rekao? Moja Riječ je vrlo jasna. Kada Ja govorim, Ja mislim ono što kažem. Ako kažem jednu stvar, Ja ne mislim na drugu. Zašto bih Ja, naprimjer, proturječio Sebi osobito sada u ovoj Misiji?

Ono što je dano Božjim prorocima jest Istina. Sve što proturječi ovim Porukama, iz usta onih koji tvrde da Ja govorim s njima, vi morate odbaciti. Ja se nikada ne bih natjecao s Mojim Vlastitim Glasom, jer Ja moram osigurati da vam se da Istina.

Što Ja moram učiniti da vas navedem da slušate? Što Ja moram učiniti da spriječim vaše lutanje i potragu za drugim oblicima uzbuđenja? Zašto se nećete ufati u Mene? Vi trošite toliko mnogo dragocjenog vremena u potrazi za vračanjem, koje teče poput otrova iz usta takozvanih mistika i onih koji tragaju za osjećajima, da Me vrijeđate okrećući se od Mene. Ja Sam ovdje. Ovo su Moje Riječi. Što drugo tražite, jer jedino ćete naći Istinu iz Mojih Usta? Ja sam govorio Istinu kada sam hodao Zemljom. Ja sam ostavio naslijeđe velike nade i Spasenja. Ja sada govorim Istinu, dok vam donosim Moje Posljednje Riječi, u ovo vrijeme, jer Veliki Dan će osvanuti i uskoro će započeti svijet bez kraja.

Kada Ja govorim, Ja želim da vi slušate. Ja vas ne mogu prisiliti. Možete tražiti posvuda i pokušati naći Moje Poruke, koje su dane da pripreme svijet za Moj Drugi Dolazak u ovo vrijeme i nećete ih naći. Moje javne Poruke da vas se pripremi za ovu posljednju fazu prije nego se Moj Zavjet ispuni mogu se naći jedino u Knjizi Istine.

Riječ je Moja. Moje Riječi će se čuti u svakome narodu. Nitko Me neće zaustaviti, jer Moja Moć je Svemoguća.

 

Vaš Isus

 

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.