Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

949. BOG OTAC: OVO JE POZIV ZA SPASENJE ONIH OD VAS KOJI NEĆE POSUMNJATI U KRIVOVJERJA KOJA ĆE BITI OBJAVLJENA


Četvrtak, 24. listopada 2013., 19:45h

Moja najdraža kćeri, Ja dolazim reći svijetu da su se sada neprijatelji, koji lutaju Zemljom u liku onih koji govore da donose Riječ Moga Sina za mnoštvo sjedinili kao jedan. Kao jedan, oni združuju sve svoje moći i izobličiti će Zemlju svojom zlom prijevarom.

Ja Sam spreman. Čekam. Čim uvedu svoje zle zakone, Ja ću udariti i svijet će svjedočiti Mojim kaznama. Moja upozorenja su pala na gluhe uši i one previše ohole da prihvate Ruku Milosrđa, danu vama preko Mojih Poruka. Vođe onih koji će vas progoniti, u ime ljudskih prava, trpjeti će od Moje Ruke. Oni vjeruju da je njihova moć svemoguća i da su nepobjedivi, ali uskoro će znati da su ništa bez Moći njihovoga Stvoritelja.

Ja Sam Začetnik Života i ako bi oni odlučili iskoristiti svoju moć da oduzmu živote Moje djece i u tijelu i u duši, oni će izgubiti sve. Kada se borite protiv Moje djece i izdajete Moga Sina, Isusa Krista, malo je nade za vas. Ja vam ne dajem olako Moje Milosrđe, jer Mi uzrokujete veliki Gnjev. Ipak Ja žudim za vašom odanošću, ali vas upozoravam na opasnosti poigravanja sa zlim. Ja ću vam dati svaku priliku da se okrenete od okova koji vas veži za bezbožno trojstvo. Vi se morate udaljiti od sotoninih lanaca. Vaše vrijeme je kratko.

Ja tražim od vas da pogledate u Moju Svetu Bibliju, Evanđelja i potražite znakove koji su vam bili dani o naviještenom velikom otpadništvu, jer je obuzelo svijet i širi se poput smrtonosnog virusa u svaki mogući dio vašega društva. Vi ste zaraženi i sada Ja dolazim, Vaš Otac, da vas očistim od ove strašne nedaće. Vi Me morate usrdno moliti za pomoć, prije nego bude prekasno za vas.

Vi sada morate moliti ovu Križarsku molitvu. Zatražite Me za pomoć.

 

Križarska Molitva (124) Poslušaj moju molbu za slobodom

 

O Bože, moj Milosrdni Oče, Stvoritelju svega što jest, poslušaj moju molbu za slobodom. Oslobodi me od okova ropstva i zaštiti me od zlog progona. Pomogni mi raspoznati Istinu i dođi mi u pomoć, čak i kada sam zbunjen i možda sumnjam u Tvoju Riječ. Oprosti mi ako Te uvrijedim i odvedi me u utočište Tvoga Novog Raja na Zemlji. Amen.

 

Moje Vrijeme, da proglasim Drugi Dolazak Moga Sina, blizu je. Vrijeme će se brzo kretati i vladavina Mojih neprijatelja, premda će biti kratkoga vijeka, činiti će se poput vječnosti zbog okrutnosti koju će oni pokazati Mojoj djeci. Oni neće pokazati nikakvu odanost, uopće, onim nerazboritim ljudima koji će se zakleti na vjernost Zvijeri. Kao što zli mrzi Mene, tako on mrzi bilo koje od Moje djece i dobre i zle. Ovo je Poziv za Spasenje onih od vas koji neće posumnjati u krivovjerja koja će biti objavljena. Vi morate ispitivati i ispitivati bilo koju sumnju, koja napada vašu dušu, kada ste nesretni s bilo kojim novim oblikom naučavanja, za kojega osjećate u vašim srcima da je neispravno.

Ja nisam dao ovlaštenje za nikakav novi zakon ili sakrament, da se uvede u Moje Presveto Ime.

 

Vaš ljubljeni Otac

Bog Svevišnji

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.