Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

948. MAJKA SPASENJA: MOJ SIN PLANIRA VELIKU OBNOVU NA ZEMLJI, U OVO VRIJEME I ONA ĆE UZROKOVATI MNOGO BOLI

Srijeda, 23. listopada 2013., 15:34h

 

Moje dijete, Ja prekrivam svu Moju djecu, u ovo vrijeme, s Mojom zaštitom kako bi ostali smireni, u miru i jaki u ovim vremenima velikih kušnji.

Vi draga djeco, morate prihvatiti činjenicu da ćete uvijek osjećati bol, uzrokovanu odvojenošću, odbijanjem i odbacivanjem od onih koji preziru Riječ Božju. Svjetlo privlači one koji su u tami i oni će uvijek napadati i istresati se na vama kada ste u potpunom jedinstvu s Mojim Sinom, Isusom Kristom.

Moj Sin planira veliku obnovu na Zemlji, u ovo vrijeme i ona će uzrokovati mnogo boli, jer uzima oblik pročišćenja. To znači da će sada mnogi trpjeti zbog svojih grijeha i da se Zemlja priprema za Isusa Krista, da bi kada pročišćenje bude gotovo došlo do objavljivanja. Neprijatelji Božji će, u međuvremenu, širiti laži i krivovjerja da pridobiju grješnike i sve one koji ljube Moga Sina, zato bi ih nadzirali. Svi ovi tužni događaji moraju se dogoditi prije Drugoga Dolaska Moga Sina, Isusa Krista.

Ja tražim od vas, draga djeco, da budete strpljivi i da izdržite ove poteškoće radi Moga Sina koji vas nježno ljubi. Nikada se ne osjećajte tjeskobno, jer uskoro ćete svjedočiti Njegovom Novom Raju gdje neće postojati nikakva tuga, bol ili zlo. Tako je mala stvar kada trpite za Moga Sina i beznačajna je kada se usporedi s onim što je On pretrpio za svakoga pojedinog od vas kada je Umro na Križu da vas spasi.

Stoga vas molim da se potpuno ufate u Moga Sina i budite zahvalni da vam se šalje vodstvo s Neba. Radujte se, jer vam je dana točna količina vremena da se propisno pripremite za Veliki Dan Gospodnji.

Budite u miru.

 

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

 

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.