Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

945. ONI ĆE POPUT JANJADI NA KLANJE SLIJEDITI PUT PREMA UNIŠTENJU

Ponedjeljak, 21. listopada 2013., 10:56h

 

Moja predraga kćeri, najveća izdaja Mojih ljubljenih, odanih učenika – onih koji će se uvijek čvrsto držeati Istine – biti će od strane onih sljedbenika u Mojoj Crkvi koji će postati žrtve velike prijevare.

Tolike mnoge ljude, zbog njihove zabludjele odanosti, obmanuti će uljez koji će posvuda preoteti uzde u Mojim Crkvama. Premda se povremeno mogu osjećati nelagodno, kada čuju čudna izlaganja Moje Svete Riječi Koja neće biti uzeta u ispravnom kontekstu, oni će poput janjadi na klanje slijediti put prema uništenju. Oni će obasipati hvalom lažnog proroka i pozdravljati ga poput velikog diktatora i postati će kao jedan da bi stvorili veliku vojsku. Ta vojska će uzrokovati najveći progon njihovoj braći kršćanima. Brat će se boriti protiv brata u ovoj strašnoj bitci za Istinu. Broj onih koji će slijediti bezbožno trojstvo, koje se sastoji od lažnog proroka, Antikrista i sotone, biti će puno veći od onih koji ostaju vjerni Svetoj Riječi Božjoj kako je utvrđena od početka.

Vama, Moj odabrani narode, koji ne zastranjujete od Istine, ovo putovanje će biti teško. Nikada, ni na jedan trenutak u vašim životima, ne biste zamislili strašnu prijevaru kojoj ćete uskoro svjedočiti. Moji neprijatelji su dobro pripremljeni, imaju mnogo utjecaja i dobro su kapitalizirani. Oni imaju mnoge prednosti, ali nemaju na svojoj strani Moć Božju. Ne samo da ne posjeduju Moć Boga, Moga Oca, Svemogućega, već Njegovom Voljom mogu biti oboreni u bilo koje vrijeme. Nažalost, oni će odvući mnoge duše od Mene i Ja ću to dopustiti kao dio konačnog pročišćenja čovječanstva. Ovo razdoblje na Zemlji će biti da se odvoje dobri od zlih.

Što Ja mislim pod tim? Zasigurno će, reći ćete, dobri biti prevareni i da to nije njihova grješka. To je istina. Ali, kada oni koji govore da su pravi kršćani prihvate krivovjerje, umjesto Moje Svete Riječi, oni bogohule protiv Mene. Oni su svjesni Istine i moraju paziti na Moju Riječ svake sekunde. Toliki mnogi od vas su usnuli. Toliki mnogi Me uistinu ne poznajete, jer nemate poniznosti u vašoj duši, toliko ste ponosni na vaše znanje Svetoga Pisma. Mnogi od vas nisu uspjeli pročitati Evanđelja ili shvatili što će se dogoditi prije Moga Drugog Dolaska. Vi i dalje ne znate, još k tome, da vam je Istina dana u Presvetoj Bibliji. Zašto nastavljate prkositi Riječi Božjoj, raspravljati, odbijati i boriti se protiv Ruke Koja vas je stvorila? Niste ništa upućeniji od onih koji su Me Razapeli. Vi nemate više znanja od farizeja koji su vjerovali da je njihovo tumačenje Svete Riječi Božje nadređeno onome Sina Čovječjega. Zbog vašeg odbijanja da prihvatite posljednja proročanstva, zanijekati ćete Me. Sve vaše službe Meni neće ništa značiti, jer slijediti ćete onoga kojega je poslao sotona da vam uskrati vaše zakonito naslijeđe u Mome Raju.

Kako Me činite da plačem. Kako Me budete izdali odraziti će se u progonu kojega ćete donijeti onima koje zovete vašom braćom i sestrama, u Moje Ime. Vi ćete biti podučavani lažima, kao što su i drugi prije vas bili, od zlih vođa i diktatora iz prošlosti. Zbog vašeg nedostatka prave ljubavi za Mene, koja zahtijeva veliku žrtvu, vi ćete Mi donijeti mnogo duboke žalosti i patnje. Dok vas neprijatelji Moje Crkve budu uvlačili u mrežu prijevare, vi ćete pjevati njihove hvalospjeve, obožavati i voljeti one koji Me mrze i Ja ću biti zaboravljen.

Zapamtite ove Riječi. Kada stavljate lažne bogove ispred Mene, izložiti ćete se Gnjevu Božjem.

 

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.