Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

943. VI MORATE OSTATI SMIRENI, U MIRU, ALI S ČVRSTOM ODLUKOM DA ĆETE NASTAVITI PROGLAŠAVATI SVETU RIJEČ SADRŽANU U EVANĐELJIMA

Nedjelja, 20. listopada 2013., 12:07h

 

Moja predraga kćeri, Ja želim otkriti svima vama, Mojim ljubljenim apostolima – onima koji hodaju Zemljom i proglašavaju Moju Svetu Riječ – da se morate držati Mene, svoga Isusa, kao nikada prije. Ova vremena koja su pred vama biti će teška i svi oni koji ostanu u Meni, sa Mnom i za Mene, biti će odgovorni da održavaju gorućim plamen Moga Svjetla u mračnim nadolazećim danima.

Moja dragocjena djeco, vi morate ostati smireni, u miru, ali s čvrstom odlukom da ćete nastaviti proglašavati Svetu Riječ sadržanu u Evanđeljima, u svakom kutku svijeta. Vi, Moja Vojsko Ostatka, dovesti ćete k Meni svu Božju djecu i pomoći ih spasiti od zlih tlapnji, koje će zahvatiti milijune duša. Vi ste Moji i vi hodate unutar Svjetla Božjeg, utirući put svijetu da bude spašen.

Moje Milosti se izlijevaju na vas, Moji ljubljeni apostoli i jednom kada znate da vas Ja vodim i kada se potpuno ufate u Mene, nikakvo vam zlo neće doći. Ali ako dopustite sami sebi da postanete svojevoljni sluge prijevare, onda vas Moja Zaštita neće prekriti. One od vas, koji pristajete uz lažnog proroka i Antikrista, zarobiti će sotona i on vas neće pustiti. Vi koji hodate uz Moje neprijatelje i gutate zmijin kalež, on će vas uništiti ako ga se usudite osporiti.

Pazite sada na Moje Upozorenje – stanite na stranu Zvijeri i zakunite se na bezbožnu prisegu da bi štovali krivovjerje i biti će vam vrlo teško oteti se daleko od njegovog opakog stiska. Molite da imate mudrosti vidjeti Istinu.

 

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.