Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

942. ANTIKRIST ĆE PROIZVESTI POTICAJE KAKO BI PRIMAMIO TVRTKE, ORGANIZACIJE, KAO I DOBROTVORNE USTANOVE, DA RADE ZA NJEGOV NOVI JEDINSTVENI SVJETSKI TRGOVAČKI CENTAR

Subota, 19. listopada 2013., 20:00h

 

Moja predraga kćeri, Ja pozivam sve Moje učenike, koji su Me čuli i prepoznali Me u ovim Porukama, da Me sada slušaju.

Ovo Djelo, koje vam je darovano, Sveto je. Kakvo god mučenje, zlostavljanje, patnju i ismijavanje mogli trpjeti, zbog ove Misije, zapamtite da je ovo Djelo Moje. Moja posljednja Misija, koja je dana svijetu preko Božjeg proroka, veliki je Dar čovječanstvu. Uzdignite se iznad ruganja kojemu ćete svjedočiti i znajte da ga je proizveo zli u nastojanju da spriječi Istinu. Istina, Moja Sveta Riječ, biti će gažena i svaki demon, oslobođen iz dubina pakla, učiniti će sve moguće da utiša Moj Glas.

Radeći preko ovih duša, koje se ostavljaju otvorenima zarazi, sotonina zlodjela će uskoro biti prerušena i predstavljena svijetu kao Sveto Pismo. Novo naučavanje, reći će oni, božanski sam nadahnuo Ja, Isus Krist. Cijeli svijet će se dovesti u pozornost, jer će ga otkrivati sloj po sloj i pljeskati će mu, osobito, sekularni svijet. Oni od kojih se nikada ne bi očekivalo da bi odali počast Bogu biti će prvi u redu da prigrle niz krivovjerja – laži protiv Mene – dok se budu otkrivale.

Nikada prije Katolička Crkva nije primila takvo javno poštovanje od strane svjetskih medija i političke elite. Nikada prije ateisti i sve religije, uključujući one koji Me ne štuju, nisu raširili svoje ruke i pali na svoja koljena u čast onih koji govore da su od Boga.

Kada Moja Slika nestane i ne bude više viđena i kada se više ne budu mogli naći Moji Križevi, Svete Biblije, misali za Svetu Misu, zrnca krunice, medalje, škapulari i Benediktinski Križevi, tada ćete znati da je započela vladavina Zvijeri.

Svijet će pjevati pohvale Antikrista. Ne prije nego on bude stvorio mir – lažni mir – stvoren zbog ratova koje je pomogao započeti – on će davati zapanjujuće izjave. On, Antikrist, izjaviti će da je primio poruke od Boga Oca i one će se činiti vjerodostojnima. Zatim, koristeći moć okultnog, vidjeti će se da on liječi mnoge i izgledati će da ima velike duhovne darove. Mnogi će biti zapanjeni takozvanim čudima koja će se činiti da izvodi i svijet će ga obožavati i pasti će ničice pred njegove noge. Zatim će on, Antikrist, sam sebe proglasiti Isusom Kristom, Sinom Čovječjim i reći da je došlo vrijeme za njega da povrati svijet i spasi cijelo čovječanstvo. Svatko tko se usudi osporiti nemoral i opačine, koje će se izlijevati iz usta Zvijeri, biti će oštro kažnjen.

U ovo vrijeme, zbog sotonine zaraze u svijetu, grijeh će biti tako jako raširen da će ljudsko dostojanstvo doseći svoje najniže razine, gdje će nečistoća, požuda, pohlepa i svaki drugi zli grijeh, u Očima Božjim, biti očevidni na svakom javnom mjestu. Zbog toga što će grijeh biti proglašen prirodnom ljudskom grješkom i zbog toga što će vam biti rečeno da vam Bog neće suditi zbog slabe ljudske osobine, mnogi će prigrliti grijeh i neće imati srama u svojim dušama.

Svjetske slavne osobe, zabavljači, sredstva javnog priopćavanja, filmske zvijezde će svi zahtijevati da budu viđeni s Antikristom i njegova slika će biti više vidljivija od bilo koga tko je došao prije njega. On će tečno govoriti mnoge jezike; on će biti zgodan; imati veliki smisao za humor i izvanredne sposobnosti komunikacije. On će biti vrlo oprezan u tome što govori o Bogu i nikada neće upućivati na Majku Božju, jer će se činiti da Ona nema nikakvu daljnju ulogu za odigrati.

Antikristovi razgovori na televiziji će biti uobičajeni i ljudi će se držati svake riječi koja dolazi iz njegovih usta. On će utjecati na političare u svakom narodu i prema onima s kojima on bude viđen odnositi će se kao prema kraljevskim osobama. Tu neće završiti. Njegovi citati će biti propovijedani na propovjedaonicama svih crkava. Njemu će se dati velika počast i položaj u svim crkvama, dok konačno ne sjedne na novo prijestolje u novom Babilonskom hramu. Njegov utjecaj će se proširiti na sve banke, trgovačke zakone i svjetsku ekonomiju. Antikrist će proizvesti poticaje kako bi primamio tvrtke, organizacije, kao i dobrotvorne ustanove, da rade za njegov jedinstveni svjetski trgovački centar. Veliko bogatstvo će stvoriti oni koji žele biti dio Antikristovog carstva. Svatko tko mu prisegne na vjernost, da li kroz vjerske obrede, posao ili trgovačke sporazume, morati će uzeti žig. Oni koji prihvate žig, koji će biti u obliku bankovne kartice i posebnog čipa, koji će biti ugrađen u njihovu ruku, izgubiti će mu svoje duše. Svi oni koji nose Pečat Živoga Boga izbjeći će kandžama Antikrista i postati otporni na užas. Ne zanemarujte ovo Upozorenje. Ne bojte ga se, jer ako slijedite Moje Upute, biti ćete zaštićeni.

Ja lijem mnoge Suze dajući vam ovu Poruku i zato je Moja Bol u tebi, Moja kćeri, u ovo vrijeme tako velika. Utješite Me zazivajući Moje Milosrđe i Moju Zaštitu.

 

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.