Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

940. SVAKI NOVI ZAKON, KOJI ĆE USKORO UVESTI NEPRIJATELJI UNUTAR MOJE CRKVE, RUGATI ĆE SE ISTINI KOJU JE UTVRDIO MOJ OTAC

Četvrtak, 17. listopada 2013., 20:38h

 

Moja predraga kćeri, kada bi samo više ljudi uistinu vjerovalo u Mene, svoga Isusa, onda bi oni pronašli mir u svojim srcima. Gdje nema povjerenja, postoji strah. Strah sprječava Ljubav Božju da prodre u vašu dušu i onda postajete zarobljenik. Ništa, osim Moga Svjetla, neće maknuti teret.

Kada vam Ja govorim Istinu, Ja to činim samo zato jer vas ljubim i žudim za danom kada ćemo biti konačno sjedinjeni. Ne bojte se Istine. Moja Ljubav će vas ispuniti hrabrošću i snagom da stojite čvrsto i ostanete odani Meni u svim stvarima. Ja štitim sve one od vas koji Me to zamolite, ali jedino duše koje Mi se potpuno prepuste neće imati straha.

Zloća Zvijeri će biti prikrivena kao privlačna i suvremena i biti će otkrivena svima iza površine humanosti, milosrđa i ‘brige za siromašne’. Ne vjerujte, ni na trenutak, da će vam sotonini učenici ikada pokazati svoja prava lica. Svaka predstavljena laž, da se zamijeni Istina, činiti će se logičnom i za opće dobro svih. Svaki novi zakon, koji će uskoro uvesti neprijatelji unutar Moje Crkve, rugati će se Istini koju je utvrdio Moj Otac u Deset Zapovijedi koje su dane Mojsiju. Svaki pokret, premda može biti profinjen, biti će osmišljen da uvrijedi Mene, Isusa Krista, Sina Čovječjeg. Prevarant, preko svojih slugu, ne može odoljeti da Mi se ne ruga, jer Me on mrzi. On će uvrijediti svaku posudu u Mojoj Crkvi kroz djela, riječi i dodavanjem sotonističkih znakova. Jedino oni koji znaju Istinu vidjeti će ove grozote i jasno će shvatiti što takve geste stvarno znače.

Moć sotone može zbuniti, omesti i mučiti Moje učenike. On, sotona, nikada vas neće ostaviti na miru, osobito kada svjedočite Istinu. Ali znajte ovo on se može savladati kada se potpuno ufate u Mene. Kada se prepustite preda Mnom, njemu neće biti dana moć da utječe na vašu vjeru u Mene. On, sotona, je gotov. Njegova vladavina, premda je bila bolna za čovječanstvo, je pri kraju. Njegovu posljednju uvredu preda Mnom provesti će Antikrist koji će Me oponašati i obmanuti svijet da povjeruje da je on Ja, Isus Krist, i da je došao spasiti svijet.

Kada poznajete Istinu, moći ćete shvatiti ovo iskušenje. Kada čvrsto ostanete uz Istinu, sadržanu u Presvetoj Bibliji, biti ćete spašeni.

Posljednji napad će biti brz i zatim ću Ja svijetu pokazati Istinu i samo oni koji su puni mržnje prema Meni, zanijekati će Nju. Ne bojte se, jer Ja sam jedini Spasitelj čovječanstva. Jedino će vas Moja Ljubav održati. Bojte se samo za one jadne duše koje će pljuvati po Meni, dok se Ja konačno pružam da ih odvedem u Novi Raj.

 

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.